icon

Je tréma pred prvým stretkom zlým znamením?

12. aug 2020

Ahojte po rokoch idem konečne na stretko 🤣 neviem či čakám vzťah alebo len priateľstvo ale mam neskutočne kŕče v bruchu a preháňa ma. Nie som chorá viem že to je z toho stresu. Je to normálne alebo to značí že to nedopadne dobre? Ako sa ukľudniť ? Nemám problémy s komunikáciou celkovo sadli sme si podľa písania výborne rozumieme si neviem z čoho také pocity

denden77
12. aug 2020

podla mna je zaklad nic necakat.. 😉

masha185
12. aug 2020

No stress...ber to športovo ak to vyjde získaš chlapa alebo možno kamoša...ak to nevyjde nič nestratíš...a hanba ? Bokom. Ak sa mám pred niekým cítiť trápne tak ho vo svojom živote asi ani nechcem 🙂 Tréma je bežná a možno ťa ukľudní, že je možné, že aj on prežíva podobné pocity 🙂 Bež, uvoľni sa a uži si to, veď ono to nejako dopadne ;)

katusiik20
12. aug 2020

Je to normálne 🙂 uvidíš všetko dobre dopadne 🙂

deti95060810
12. aug 2020

malo by to dopadnuť OK.... vždy keď mám stres tak vecí idú správnym smerom...😉

ivkazba
12. aug 2020

Ja som mala s mojím súčasným partnerom prvé rande na kupku, vôbec som neriešila stres, ani pneumatiku na bruchu, ani celulitídu na nohách a zadku. Dokonca som to brala tak, že ak sa mu budem páčiť nenamaľovaná, v plavkách, tak aspoň sa vyhneme sklamaniam z toho, že človek je oblečením a tým okolo niekedy prikrášlený. Jedine som dúfala, že to nebude debil a nezabijem deň s blbcom, keďže sme sa poznali asi 5 dní písania na Badoo. 😂 Zato on mal trému, bolo to na ňom vidno. Nemáš čo stratiť, len získať možno partnera alebo aspoň kamaráta.

ivkazba
12. aug 2020

A súhlasím s @denden77 sklamania prichádzajú často pre to, že čakáme niečo v situáciách, v ktorých by sme nemali.

marrydreamkas
12. aug 2020

vzdy,ked som ocakavala,ze z toho nieco bude, nic z toho nebolo🙂 bola som na niekolkych stretkach s chalanmi, s ktorymi som si pisala na nete, kde sme si ozaj rozumeli a po stretku sme si sotva napisali.takze ja som uz velmi skepticka na virtualne vztahy.nakoniec som isla na rande na slepo, ktore mi dohodla kolegyna a nemala som absolutne ziadne ocakavania, nikdy som ho nevidela ani na fotke a teraz je to moj uzasny manzel a super otec nasich deticiek 🙂

lintu
12. aug 2020

Ako pises, je to stretnutie po rokoch. Stresujes, lebo je to po dlhej dobe nieco nove a mas urcite ocakavania. Zabudni na ne. Budes v krci, neustale rozmyslat co ako kedy by si mala asi urobit, aby si sa tomu druhemu pacila.

marrydreamkas
12. aug 2020

@lintu presne, ja kedze som nic neocakavala som bola uplne sama sebou na tom stretnuti, vobec som nejako neriesila, co si pomysli a jemu sa to zjavne pacilo 🙂

breznica
12. aug 2020

@marrydreamkas ja tiež tak, čerstvo rozidená,s 5-rocnym dieťaťom, šla som sa len rozptýliť,bez očakávaní a už sme spolu piaty rok, najlepší "oci" pre môjho syna a najlepší chlap pre mňa 😍

jajka71
13. aug 2020

Zle znamenie urcite nie. Stres zmamena maximalne to, ze to nechces tzv pohnojit, nieco pokazit, strapnit sa ci snazis sa nahovorit si, ze to nic nieje a vlastne ked nejde o zivot ide o ho...,ale treba zamestnat hlavu inymi vecami....ja som pred rokmi mala rande po jednej z tazkych skuskach na vysokej a riesila som co a ako s dalsimi skryptami....jasne, my co to mame za sebou budeme tvrdit, ze nemas nic ocakavat, ze sa nemas stresovat mas to predychat....teoriu si vies zvazit aj ty otazna je prax: priprav si cas na seba pred tym, ze si predtym hodis sprchu, urobis si uces tak, aby ta mic netlacilo a nekvakalo... oblec sa tak, aby ti bolo pohodlne, neobivaj v ziadnom pripade nove topanky, k dokladom si priprav nejaku malu drobnost pre polovicku, kamoska nedavno dala zalozku s odkazom handmade ;) vezmi si do sebou zuvacky i pidi flasu s vodou ak nejdete niekam sadnut. A inak ziadne spony tlaciace celenky obtiahnute oblecenie a nove topanky. Prvorade je citit sa pohodlne. Nieje nic horsie ako.mysliet cely cas nato, ze tlacia topanky ci sa spotit v krasnom no nepohoslnom a nepriesusnom odeve....hlavne pohodlne 🙂 niekedy to dopadne dobre a lepsie ako cakas....hlavne ak sa mozes sustredit na konverzaciu a uzit si.stretko

hankm
13. aug 2020

To ze si nervozna je v poriadku. Isty stres k randeniu patri. Ale ine som som chcel. Kedze si dlho nerandila, mozno by bolo lepsie najprv trochu aktivnejsie zit, byt chvilu “na trhu” nezavezne debatky, a pod. Po dlhej pauze, mat takyto stres zo stretnutia s niekym, s kym si chvilku pises mi evokuje, ze do toho vkladas nadej. Na dojem z pisania zabudni, je to iny svet nez ten vonku. Ak si naposledy randila pred rokmi, mozno ako mlada dospela a teraz s inym rozumom mozes mat zmiesane dojmy. To co ti vtedy bolo orijemne ta teraz moze rozhodit. 20tnici a 40tnici randia inac. 20 rokov zivota, skusenosti nezapries. Aj ked hormony vedia urobit svoje 🙂