Je tu nejaká 21 ročná snažilka?
ahoj baby 😉
Je tu este nejaka mladunka snazilka??...
@pepinka_r dakujem aj tebe vela stastia a nech sa Vam zadari babatko a svadba nech je podla tvojich predstav a vela stastia v spolocnom zivote 🙂 ... mi sa snazime od februara a stale cakam lebo dnes ma prist mrcha ale zatial nic tak dufam ze ani nedojde .. mi chceme svadbu tiez v lete a bola by som stastna keby bola uz aj s babatkom v brusku 😉 ... ja mam 21 tak si vies predstavit ako pozeraju na mna ked chcem babo a svadbu a nechodim po discotekach a baroch a prokotinkach ako moji rovesnici a ze zivot mam pred sebou a som mlada na vychovu baba a take veci ☹
@dominika1516 vies, co? jedna kamoska videla aka som smutna z toho, co tato osoba zo seba vypustila tak sa ma spytala, co je mi....tak som sa jej zdoverila...a ona mi povedala, ze je to dake divne to jej spravanie, ze ci nemoze ziarlit...tak som nad tym dumala a veruze ma pravdu. Tato byvala kamaratka ma 26 rokov rovnako ako ja, ma partnera, s ktorym su spolu 4 roky a minuly rok v lete mali krizu, lebo ona uz chcela zasnuby a on povedal, ze sa na to "este neciti"....no a ja ked som jej zavolala, ze sa za mesiac vydavam a cakam babo, tak najskor ze aka happy a pytala sa na detaily...a po dvoch tyzdnoch toto....tak si myslim, ze proste nerozdychala to, ze ja budem mat svatbu a ona nie. Podotykam svatbu sme zacali planovat pred otehu, takze nic take ze hups stalo sa, tak sa musime teraz rychlo vziat 😠 ale klamala by som, keby som povedala, ze ma jej postoj este stale nemrzi.... ☹ poznali sme sa dlhe roky, tak som toto od nej necakala. ☹ ...hlavne si myslim, ze jej trt makovy s prepacenim do toho, ci byvam v podnajme, ci v byte na hypo...
@dominika1516 jaaaaj som zabudla dodat, ze tebe prajem vela vela stastia. Ked citis, ze by si chcela by maminkou a mas partnera, ktory ti je oporu tak smelo do toho. Kasli na reci druhych ludi....oni tvoje dietatko vychovavat nebudu ale ty! myslim si, ze byt dobrou mamou nie je o veku, ale o zodpovednosti. Poznam kopec mladych bab, ktore maju babo a su vzorne mamy a zasa kopec 30tniciek, ktore na dieta stale len hulakaju po nom, su vecne podrazdene atd...
@barushkaaam dakujem 🙂 ... tak po tom co si napisala tiez mam pocit ze je to cisto o ziarlivosti ze mas to co chce aj ona, ale nech mala na take reci akykolvek dovod kamoske sa to nerobi a ano ju je trd makovy o tom kde byvas a ci je to hypo alebo prenajom hlavne je ze si si ista ze sa o male budes vediet postarat a mate strechu nad hlavou aj ked nie je vasa ale mate tak nema co riesit ... viem, ze ta to mrzi strata kamosky je vzdy tazsia ale dobre si spravila ze si s nou prerusila kontakt, a vobec sa ti neospravedlnila??
@dominika1516 aaaale co by sa ospravedlnila, to si by vela chcela od nej 😀 proste dneska je taka moda, budovat si najskor karieru a potom v 30 mat dieta, ak to robis inak tak hned ta vela ludi odsudi....nehovorim, ze vsetci, ale stale sa najde dost mudrcov, ktory strkaju rypak, kam nemaju...najlepsie to povedala moja byvala sefka : ''pozri, karieru si mozes robit aj v 40, ale deti uz nie''. Tym len tolko, ze je radsej budem mat deti skor, ako je dnesna moda, ako by som mala za x rokov behat po centrach umeleho oplodnenia a strasovat sa, ze ono to nejde ☹ a este tie reci, ze nemam skolu hotovu a uz dieta....grrrr....
ozaj, co u teba? mrcha prisla? ak nie tak skus testnut 🙂 a aj ked bude test biely to este nic neznamena...mne ukazal pozitivny vysledok az dllllllhej dobe 😉
@barushkaaam no tak urcili modu paru mudrci ale sak nato sme tu aby sme znizili statistiky aspon o kusok 😉 .. No dosla mi mrcha a som z toho mimo uz, proste nechapem preco to nejde aby je problem a hlavne kde je problem ☹ .. Od konca mrchy zacinam brat femibion 800 a dnes si spravim alchemiku nech mam aspon kusok dobry pocit ze pre seba nieco robim ... Dnes mi este aj oznamili ze od 31.4. mam vypoved aj napriek tomu ze su somnou spokojny ale firma je v krize a mlade baby vyhadzuje bo je tam riziko ze otehotneju takze dnes je toho na mna az moc zleho ☹..esteze partner ma kus drzi v nejakej nalade bo inak asi prerevem cely den ☹
@dominika1516 tu alchemylku skus pit, vela babam tu na MK pomohla nielen k otehu, ale aj k uprave cyklu (pokial mas v tym problemy). A bazalnu teplotu si merias a hlien sledujes? to by ti mohlo vela pomoct urcit, kedy mas ovulaciu a podla toho, by si vedela kedy ist na vec 😉 😀 a este skusate len chvilku, ziadnu paniku este, treba trosku tomu dat niekedy cas 😉
@barushkaaam no ved prave,ze vela bab tu na MK pise o alchemike same chvaly tak ju vyskusam a spytam sa ta mozno mi poradis🙂..alchemika sa musi pit horka??.. Viem ze len kratko sa snazime no vzdy ked mi dojde mrcha tak mi je tak smutno ze konec no viem ze to chce cas a klud takze sa budeme snazit kazdy mesiac a raz to iste vynde verim tomu🙂... Nie BT si nemeram este to tak az po pol roku zacnem ak sa nebude darit a ovulku mam na den presnu tak ako aj cyklus akurat tento mesiac meskala mrcha o jeden den a ani netusim preco :-/... Teraz ako skonci mrcha zacnem brat femibion a vyuzijem kazdy jeden den 🙂
@dominika1516 ahoj, sorry, ze "zasahujem" do vasho rozhovoru 🙂 videla som, ze pisete o alchemylke - ja som vysadila hak v auguste, od novembra sme sa aktivne snazili, moj cyklus bol od 34 do 42 dni...nedarilo sa vobec...v marci som prvykrat zacala pit caj z alchemylky - klasicky v sackoch z lekarne, sladeny 🙂 kupodivu, ovulka prisla presne na 14 den, tak som caj prestala pit a cakala som na ms, nech zacnem znova. Ms sa nedostavila, tak som si spravila test a tam // neverila som, tak som si ich spravila estw niekolko a vsetky boli //
Lekar vsak este na utz nic nevidi, ale ako zaciatok to nie je zle 🙂
Cize nam alchemylka pomohla, tak drzim palce 🙂
@petkaa28 jeej tak to ti gratulujem a tesim sa uz na pitie alchemilky 😉 ja ju mam z internetovej lekarne tiez sackovu a chystam sa ju mierne sladit lebo urcite nemam sancu vypit 0,5l caj horky 😉 .. A rozhodne nevadi ze ,,zasahujes,, ja som rada za kazdu radu a pribeh bab ktore maju tieto veci oskusane a maju chut pomoct a poradit 😉
@dominika1516 ano, najlepsie by bolo pit achemylku horku 🙂 ja tiez ako petkaaa mozem alchemylku len odporucit 😉 Mne to po potrate odporucili kocky tuto z MK, aby sa mi ustalil cyklus. Pila som ju 14 dni a vysledok mozes vidiet aj sama v mojom profile 🙂 😉
@barushkaaam nadhera ak Vam alchcemika takto dopomohla a ja budem verit ze sa k Vam pridam a tiez budem mat len same chvaly na alchemilku 😉 ale uz teraz viem ze ste ma potesili a povzbudili a za to dakujem 🙂 .. Skusim ju pit tak mierne sladenu aspon tento mesiac a potom horku na striedacku 😉
@barushkaaam nadhera ak Vam alchcemika takto dopomohla a ja budem verit ze sa k Vam pridam a tiez budem mat len same chvaly na alchemilku 😉 ale uz teraz viem ze ste ma potesili a povzbudili a za to dakujem 🙂 .. Skusim ju pit tak mierne sladenu aspon tento mesiac a potom horku na striedacku 😉 a vy ste sa kolko snazili o male??
@dominika1516 urcite pomoze, treba verit 🙂 pozitivne myslenie je pri otehotneni veeeelmi dolezite 😉 lebo, ked pri "tom" budes mysliet stale len na to, ze chces otehu, tak to schvalne vtedy nepojde. Ja ti budem drzat veeeeelmi palce, aby to vyslo 😉
my sme sa zacali snazit v oktobri, vtedy som aj otehotnela na prvy pokus, ale zial sa to skoncilo spontannym potratom v 5 tt. Po kyrete som pila alchemylku, po 2 mrche sme si povedali, ze to znova skusime a hned som znova otehotnela 😀 sakra ja som plodna ako taka visna 😀 teraz je nastastie zatial vsetko v poriadku, klop klop na drevo....babo sa vyvija tak, ako ma a asi to bude chlapec 🙂
@barushkaaam rak klop klop aj ja nech aj dalej rastie do zdravia a krasy 😉 ... Tak to si riadne plodna 😀 my sa snazime len od februara a plodne dni viem kedy mam ale nemeram si teplotu zatim ani nic tal snad to pojde aj bez toho uz coskoro 😉 ... No sak to pozitivne myslenie je hlavne a nejako intenzivne nemysliet na babo pri kazdej prilezitosti bo vtedy sa nezvykne darit 😉 .. Uz mam dnes alchemilku dopitu a chutila mi az na to ze ja nepijem vela tekutin a naraz vypit pol litra mi dalo zabrat no co nespravim pre to aby bolo babo nie 😉
@dominika1516 ahoj tak som si urobila test a ako vzdy negativny ☹ Tento mesiac zacinam brat duphaston tak dufam ze mi to aspon k niecomu pomoze 🙂 a ty?AKo pokracujete?Co noveho?
@adka_pajerska ☹( ja som si test nestihla spravit bo dosla mrcha v piatok v sobotu som myslela ze vykrvacam a v nedelu uz nic nebolo ale bolesti jak keby ma rezali, nechapem to prvykrat som take mala ... Tak ja tento mesiac poctivo pijem alchcemilku a papam femibion tak snad aj u mna to k niecomu povedie 😉 .. Ale som uz smutna z toho ze sa nedari 😢
@dominika1516 no ja som tento mesiac zacala brat duphaston tiez by som pila alchemilku preotzeju mam kupenu ale neviem ako sa to pije.Viem lenze 0,5L za den a ale v ktore dni ano v ktore dni nie to neviem ☹ Verim ze Vam to tento mesiac vyjde,Ja somchcela tiez brat femibion 800 len sa mi zdal dost drahy.Co ta vysiel?A navyse som sa rozpravala s mojou doktorkou a povedala mi ze ja musim teraz dlhodobejsie brat duphaston.A ze keby som otehu takze ho mam brat az do 12 tt.Tak som zvedava ci mi to nieco aj pomoze.
@adka_pajerska no tak ja pijem alchemiku 2x do dna po 0,5l tak mam totiz sacky na 0,5l a pijem ju az po konec ovulky a potom az ako zacne mrcha znova zacnem no dufam ze nedojde 😉 .. No a femibion ma vysiel na 12.60€ ale videla som aj za 11€ ja ho mam cez internet objednavany a femibion a 2 krabickami alchemikoveho cajika aj s postovnym ma vyslo na 18,50€ cize celkom dobre, ako je to kus drahe ale ak to pomoze a treba tak to budem brat a dufat 😉 .. A ty si v akom stadiu teraz mne uz skoncila mrcha a to som len 4DC ...
@dominika1516 no ja som dnes 15 DC takze nic moc akurat ma nejako pobolievaju vajecniky a zobralôa som druhu tabletku duphastonu.Vcera som vypila 0,5L alchemilky a v pondelok idem do Martina do Heliosu ☹ Strasne sa tam bojim ist.No mna duphaston vysiel len na nejake 3 eur na 2 mesiace,pretoze je to na lekarsky predpis.Som zvedava ci mi to aj pomoze.Joj co by som dala za to mat miminko ☹
@adka_pajerska aj ja a moc moc chcem babo ☹ ... No tak ja ti budem drzat palceky ako sa len bude dat a verim ze vsetko bude dobre a coskoro budeme cakat babatka a budeme si pisat uz len pozitivne vecicky 🙂 ... Mozem si ta pridat do priatelov?😉..inak pekny vecer🙂
@dominika1516 ahoj ako sa dari v snazeni?? my sa tiez chceme snazit, hovoritm chceme pretoze veci su sprevadzane problemami tak nech sa akokolvek vyvrbia snazit sa budeme. som sice starsia (22) 😀 ale to asi nehra rolu. prvy krat tehu som bola v 21 zial nedopadlo to dobre. vy sa uz naplno snazite? ci za pomoci lekara? alebo len planujete??
@dominika1516 Ahoj my sme sa s priatelom /teraz uz muzickom/ zacali snazilkovat hned ako som skoncila skolu a to som mala 18rokov aj 8mesiacov. Podarilo sa nam na prvy raz 🙂 a cca za rok by sme chceli druhe,to budem mat 22 🙂
@dominika1516 nech pozeraju my ja som sa vydavala 21 rocna hned 9 mes po svadbe sa nam narodila drecenka a teraz po 2,5 roku mame dalsiu dcerenku a mam 25 a urcite by som este chcela takze drzim palce
@lejduska ahoooj🙂...tak nedari sa zatial no ale je to este kratko len od februara takze to neberem nijak tragicky 😉..nie nie len za pomoci alchemilky a feminionu sa snazime len tento mesiac som mala divny cyklus co sa mi nikdy nestalo, proste mrcha mi meskala jeden den a dosla poobede v piatok minuly tyzden, v sobotu som myslela ze vykrvacam a v nedelu uz nic len slabunke spinenie .. A uz druhy tyzden ma bolia vajecniky a krize a toci sa mi hlava no viem ze to nesu tehu priznaky ale aj tak neviem co sa mi to deje ;-/...juuj skoda ze ti to nevyslo vtedy ked si mala 21 ☹ .. Akurat zajtra mi zacinaju plodne dni takze v snazilkovani budeme intenzivne pokracovat 😀
@rorinka11 jeeej tak to je super 😉 .. Vies ludia to beru ze jaaj ma 18 este nezna co chce a neni na to pripravena ale ja si to nemyslim vsetko je to o tom kolko ma ta baba v hlave a o tom ake ma priority a aky chce mat zivot ja take pocuvam casto ale vzdy to ide tak ze jednym uchom dnu a druhym von ;-D .. Chcem babatko a viem ze sa onho dokazem postarat a navyse mam snubenca na ktreho je spolah a tiez viem ze sa dokaze postarat o mna aj male 😉..
@lucia2312 fuu to je krasne 😉 .. Aj ja uz by som velmi chcela maleho cervicka :-/ .. Dakujem za palceky budeme sa snazilkovat ale len tak zdravo ziadna roboticky vyroba baba bo vraj aj psychika robi vela 🙂 ..
@dominika1516 No ved to.Ja som to tiez neregistrovala.Vzdy lepsie ako ked niektore cakaju aj do 35 a potom uz horko tazko. A ani nebanujem a pocitam ze keby si mam vybrat este raz, babo by som zasa chcela.Nieje nic krajsie ako taky anjelik... Aj tebe drzim palceky nech sa vam coskoro zadari...
@dominika1516 neboj ani sa nenazdas a budes mat batostek v naruci nam sa teda si musim zaklopat zadarilo vzdy na prvy krat joj je to take krasne obdobie aj s brusenkom a j s babänkom

@barushkaaam fuuuha tak to ti poviem to bola ,,kamoska,, :-{ ... ako nechapem ludi co takto hodnotia premyslene rozhodnutia inych a este maju drzost nazvat vas sockami a ze si si pokazila zivot ... podla mna je to super ze si sa rozhoodla ako si sa rozhodla a to ze dieta je v dnesnej dobe ,,in,, az po 30tke je len nejaky boom co vypustilo par osob a ostatne ako ovecny ich nasledovali .. ovsem su pripady kedy sa napriklad parikom babo nezadari do 30 alebo maju zle zivotne pomery na vychovu baba alebo kopa dalsich veci no ja sama osobne si neviem predstavit cakat na babo este 9 rokov kedze teraz mam 21 ... ved skolu mam skoncenu, rok a pol odrobeny a partnera ktory bude uzasny tatko tak nemam dovod cakat, len dufam ze sa nam zadari :-{ ...