icon

Je tu nejaká 21 ročná snažilka?

dominika1516
15. apr 2012

ahoj baby 😉
Je tu este nejaka mladunka snazilka??...

lejduska
29. apr 2012

@dominika1516 a kde so zohnala caj z alchemilky? ja som taky nenasla ani v lekarni, iba tie ktore maju aj ine bylinky. a smiem sa opytat si vydata alebo ste len vo vztahu? ma to dost zaujima ked sme rovnaka vekova kategoria 🙂
no neviem mavala si niekedy take ms pri ktorych si mala pocit, ze vykrvacas? mala si pri tom aj bolesti? nevyzera to dobre ktovie co to moze byt.takze naposledy ste sa snazili cez plodne dni a potom ti prisla taka mrcha? tak drzim prsty aby vam to vyslo..potom daj vediet 🙂 a kludne aj skor ze ako sa citis a podobne.
no skoda, ze to nevyslo..bolo to sice neplanovane ale uz sme sa zacali tesit. a potom sa vsetko zacalo komplikovat, a teraz kebyze chcem hned babo tak to proste neide..musim absolvovatnejake vysetrenia a asi aj nejaku liecbu. snad to zaberie cim skor, su zeny ktore sa takto sazili aj roky ale aj take ktorym to trvalo jedne cyklus.tak budem dufat

lejduska
29. apr 2012

@adka_pajerska ahoj, vsimla som si tvoje prispevky, prepac, ze sa ta takto pytam ale velmi ma to zaujima., mas zdravotne problemy gynekologickeho charakteru? preto sa snazis cim skor otehotniet? ak ano tak aj mna sa tykaju taketo veci..ked nechces nemusit pisat ked ano kludne napis do spravy, mozno budeme mat podobny ´´osud´´ mozno nie. kazdopadne drzim prsty nech sa vam konecne zadari

lejduska
29. apr 2012

@barushkaaam ahoj, precitala som si tvoj prispevok. gratzlujem ti k tehotenstvu 🙂 a poviemti, ze si dosiahla ovela viac ako si tvoja takzvana kamaratka moze mylsiet. uspech je uz len to, ze si si chcela vyskusat pracovat, na co mnoho mladych kasle, dalsi uspech je to,ze si sa odhodlala dokoncit skolu po prestavke a dalsie veci hovoria same za seba, ze mas partnera s ktorym cakas dieta a ste na to pripraveni. mlady clovek ked chce ukoncit sklu zamestnat sa(smaozrejme zena nepojde na matersku hne dpo pol roku tak ostane v praci par rokov), poriesit svadbu a nejake byvanie dom ci byt na hypoteku, zveladovat to a citit sa financne nezavisly a zabezpeceny na dieta, mne to vychadza ze v nijakom pripade to nestihame do 30 tky. ja som asi divna odjakziva viem, ze babo chcem mat do 25 ky, moj priatel je zas toho nazoru, ze byvanie a babo ked sa chce da sa riesit aj sucasne. tak preco nie? ked po tom obidvaja tuzia a ake take podmienky maju. je to kazdeho vec. a my tu vsetci na MK sme asi velmi divni pre tych ktori sa drzia nejakych priblblych trendov zo zapadu ze prv kariera a potom rodina. odkazala by som im, ze len aby si oni nepokazili zivot. prajem ti vela stasticka na statniciach aj v tehotenstve 🙂

dominika1516
autor
30. apr 2012

@rorinka11 dakujem pekne 😉 .. Dufam ze coskoro budem mat brusko gulatucke a ne rovne jak deska 😉

dominika1516
autor
30. apr 2012

@lejduska ahoooj 😉 ... Vydata zatial niesom sme len vo vztahu ale svadbu planujeme uz coskoro takze asi tak v lete alebo na jesen bude to mala svadba len par clenov rodiny cize to netreba nejako planovat 😉 .. Ten caj som zohnala na nete na www.mojalekaren.sk a je to len cista alchemilka ziadne ine bylinky tam nie su ... No aj ja dufam ze coskoro budem tehu a jasne ze napisem 😉 .. No take problem som este nemala mam bolestivu mrchu prvy den a je zvacsa aj silnejsia ale nie taka ako tento mesiac a stale mala 6 dni a nie len 3 takze netusim uvidim tento mesiac ako to bude a ak to bude alo posledna mrcha tak budem musiet zajst k doktorke 😢 ..

dominika1516
autor
30. apr 2012

@lucia2312 verim ze je to najkrajsi pocit a obdobie a rada by som ho zazila v najblizsom obdobi 😉 .. Jeej tak to ste mali krasne ked na prvy krat takychto pripadov je v dnesnej dobe uz malo a ani to moc nechapem ako zdravy mlady ludia nemozu mat male babo alebo sa im zadari az po rokoch ☹

lucia2312
30. apr 2012

@dominika1516 veru som stastna ze na prvy krat ved aj pri tych stresoch zo svadby a fakt to slo hned a uz teraz sa tesim a dufam ze aj do tretice to pojde tak hladko a urcite daj vediet ked objavis tie dve ciarocky 🙂

barushkaaam
30. apr 2012

@lejduska dakujem velmi pekne za mile slova 🙂 presne tak aj ja si hovorim, ze teraz ti ludia, co ma odsudzuju, ze som si dovolila mat tak skoro po skole dieta aby nakoniec oni nedoplatili na svoju karieru, ktoru budu teraz riesit, za par rokov sa spamataju a potom budu behat po centrach asistovanej reprodukcie. Moja byvala sefka to povedala najvystiznejsie : "karieru si mozes robit aj v 40, ale deti uz nie".

dominika1516
autor
30. apr 2012

@lucia2312 jeej tak drzim palceky aby sa to aj do tretice podarilo na prvy sup :-P .. No tak ja uz tento mesiac verim ze budu // a na opak ani nemyslim 🙂 .. Dnes mi moj drahy povedal ze uz teraz mam tehu nalady bo som nechcela ist s nim na zmrzku prejst do mesta bo som nevedela ako si ucesem vlasy a das hodinu som tam az skoro plakala od nervov ;-D

lejduska
30. apr 2012

@dominika1516 no tak svadba sa da ´´dorobit´´ aj neskor podla potreby haha. tak neviem mam pocit, ze taku mrchu ako si mala teraz uz mat nebudes..neviem..asi to bol len nejaky vykyv nejakej nerovnovahy alebo cosi podobne. ako ja keds som mala potrat som tomala podobne akurat chvilu som velmi velmi velmi krvacala a mala som riadne az kontrakcie. a niektore zeny nemali az take bolesti a krvacanie, ine zas vacsie. no ale v tvojom proipade to musleo byt nieco ine..kazdopadne nemusi sa to opakovat a bude len dobre.inak ako pises ze plakala od nervov tak to poznam s tym ivlasmi ver mi..nemam to tak kazdy den ale obca sa to stane 😀

lejduska
30. apr 2012

@barushkaaam tak sefka to vystihla. nemas zaco ja zdielam tvoj nazor, proste sa s tym stotoznujem. mozno to je tazsie ale kym sme mladi dokazeme zvladat aj vacsie zataze ako je riesenie byvania a babatka zaroven. ja som odjakziva chcela babo do 25 teraz mam 22 a kvoli zdravotnym problemom ideme riesit cim skor..inak by to mozno maximalne rok pockalo a to by som mala 23 takze spokojnost.snad to vyjde 🙂 mna by to proste bavilo byt mamickou..viem si predstavit aj to ako to vie vycerpat ale ked idem od nejakeho dietatka taks takym dobrym pocitom, zeby ma to bavilo.naposledy dneska napriklad 😀 moj priatel vravi, ze mat stalu pracu to je jedno ci vyssi alebo nizssi plat len aby bol astala a nie je problem.

dominika1516
autor
1. máj 2012

@lejduska jaaj tak si ma potesila uz som myslela ze len ja mam take stavy ale tesi ma velmi velmi ze nie som sama 😀 ... No tak ja dufam ze uz bude mrcha taka ako ma byt alebo nech nieje vobec 😉 .. Ale tento mesiac asi bude lebo moc nemame cas na muchlovanie takze moc nedavam sancu ,,zapraveniu" 😀 .. No jasne sak svadba nemusi byt hned ale tak chcela som ze babatko sa narodi uz do kompletnej rodinky 😉 .. A co to mas za problemy :'( .. Ak nechces tu pisat tak pochopim 😉

adka_pajerska
2. máj 2012

@dominika1516 ahoj no jasne ze mozes si ma pridado priatelov.My sme boli s muzikom v tom Heliose v Martine a doktor povedal ze sa dohodneme ze tento mesiac otehotniem 🙂 ze vyzera vsetko v poriadku a ze sa mi prave vytvara vajicko 🙂

adka_pajerska
2. máj 2012

@lejduska ahoj ano mam iste problemy zdravotneho charakteru,bohuzial ☹ kludne mi napis ak sa chces nieco opytrat a ty si na tom ako?

katka30129
2. máj 2012

ahojte babenky...aj my s manzelom snazilkujeme...uz dlhsiu dobu :o{ ja mam tiez nejake zdravotne problemy fnuk...je to hrozne no urcite sa budeme snazilkovat dalej....a dufam, ze to nakoniec skoncii miminkom :o}

dominika1516
autor
2. máj 2012

@adka_pajerska jeeej parada tak drzim palceky a pekne sa snazilkujte ;-D .. Dakujeeem pridam 😉 .. No ja mam akurat plodne dni tak sme sa snazili 🙂 .. Neverim moc ze tento mesiac bude ten plodny no nadej umiera posledna .. A inak ako sa mas?? Uz asi lepsie po takych pozitivnych spravach od doktora ze 🙂

dominika1516
autor
2. máj 2012

@katka30129 ahooj 😉 .. Tak tak nadej umiera posledna takze pokoj iste sa podari len sa treba feeeest feeeest snazilkovat 😉 .. Iste budes coskoro tehulka .. 🙂

lejduska
2. máj 2012

@dominika1516 tiez som si niekedy myslela, ze osm sama na svete ale ludi je vela a nikdy nevies kedy narafis na spriaznenu dusu haha. jaaj takze ste s ak tomu velmi nemali. ale je to spravne nema to byt na povel ako roboti ale uzivat si cel ymesiac 🙂 to ked som mojmu povedala riadne sa mu tvar rozjasnila, lebo sa bal ze to na povel bude robit haha

katka30129
2. máj 2012

achh....to dufam aj ja ze to tak bude,,,,ale neviem ci to bbude tak skoro lebo....to je dost zlozite ☹ no co uz.....

dominika1516
autor
3. máj 2012

@lejduska hehe tak si vydychol hej 😉 tak moj to nejak nevnima zeby robil babo a to sa mi paci lebo si to aj ja tak uzivam omnoho viac akurat ked skoncime tak vzdy mi povie nevstavaj z postele aby sa malinky pretekari nevysmykli vonku ;-D .. No som rada ze spriaznene dusicky su ved ja keby som nemala s kym popisat o tychto veciach tak neviem neviem ... Tak uvidime ako to dopadne tento mesiac bo ovulka uz skoncila tak uz len cakat a dufat ze alchemilka a femibion kus pomoze 😉

dominika1516
autor
3. máj 2012

@katka30129 verim kazda z nas to ma tazke niektore viac a niektore menej no netreba prestat verit sak sme mlade a iste budeme tehulky 😉

adka_pajerska
3. máj 2012

@dominika1516 no trochu lepsie ale zase ked mi povedal ze mam polycisticke vajecniky ☹ ze to vsetko tak vyzera ale ze to nieje az take strasne

dominika1516
autor
3. máj 2012

@adka_pajerska cipana to nemoze raz povedat len same pozitiva ☹ .. A snazite sa tento mesiac ci najprv sa davas dokopy a az potom ako budu vsetky vysledky ok sa budete snazit? .. Mne skoncili akurat dnes plodne dni tak ja uz len cakam 😉

lejduska
3. máj 2012

@dominika1516 no ano nema sa vstavat z postele aby bojovnici lepsie bojovali haha

dominika1516
autor
3. máj 2012

@lejduska 🙂 hehe tak to je zaujimave pomenovanie 😉 .. Hehe ze bojovnici 😀 .. Musim im ulahcit boj aspon tym ze sa nepostavim das 15 min. 😉

lejduska
3. máj 2012

@dominika1516 urcite..aby to mali lahsie potom..ani sa nenazdas a buddes tehu

dominika1516
autor
3. máj 2012

@lejduska 😉 len nech pekne sa dobijaju a snad to bude coskoro 😉 akurat ma hneva robota lebo 5 mesiacov to vyzera tak ze budem len na dohodu a to neni vobec dobre cize som kus vystresovana ze ako vyzijem no snubenec ma ukludnuje ze on sa postara no vies aj tak ma tp trapi a hneva lebo nechcem aby sam prispieval do domacnosti .. To furt sa musi daco pokaslat ked uz vsetko vyzera ze je v pohode 😢

lejduska
3. máj 2012

@dominika1516 tak na dohodu to neni ono samozrejme treba zmluvu..ale mas to potom super ked ti vravi, ze sa postara ved je to super..ale chapem, ze chces byt tiez cinna a prispievat. a ked budes tehu tak aj tak zaaz pojdes na matersku..no po par mesiacickoch hm.
daco mi hovor..sja sa tak snazim mysliet pozitivne ho csom bola pesimista..proste ked som potretila v tej chvili ma statsie opustilo..v tomto smere..

lejduska
3. máj 2012

@dominika1516 lebo aj som sa snazila akokolvek to brat pozitivne..je uz toho moc

dominika1516
autor
3. máj 2012

@lejduska ☹ opustilo no verim ze nie nadlho ☹ .. No je to pekne od neho a vazim si to no aj tak mam taky pocit hlupucky uz len ked si to predstavim a ked budem tehu tak bude mat dost casu sa starat o nas oboch 😉 a celkom sa tesim lebo ja si chcem tehulkovanie uzivat ako sa len bude dat no netesim sa na tie nevolnosti no pre babatko to vydrzim s usmevom na tvari 😀