icon

Je tu nejaká 21 ročná snažilka?

dominika1516
15. apr 2012

ahoj baby 😉
Je tu este nejaka mladunka snazilka??...

kinka555
7. máj 2012

@dominika1516 no snazime sa uz od januara, zatial sa nam nedari kedze som este do februara kojila a nemala som ani menstruaciu, tak neprebiehala ani ovulka 😒 ty odkedy snazilkujes? necitala som celu temu...

dominika1516
autor
7. máj 2012

@kinka555 no my uplne presne sa snazime od 19 februara 😉 ... Cize neni to tak moc no myslela som ze to pojde hned vies tak kus mam divne myslienky ked pride mrcha a pritom mam vsetko v pohode cyklus mam 26 dnovy mrcha trva tak 6 dni a ovulka chodi na 12 den takze neni problem s tym ale potom uz ani len netusim co moze byt za problem no museli sme upravit zivotospravu a teraz uz iba papat vitaminky a snazilkovat sa 😉

kinka555
7. máj 2012

@dominika1516 mozno je to aj psychikou trosku... skus sa trosku uvolnit a nemysliet na to 😉 ja mam este kolisave hormony z kojenia tak dufam ze uz tento mesiac sa zadari lebo tiez ma uz vselico napada 😀

dominika1516
autor
7. máj 2012

@kinka555 skusam to no ide to len do obdobia ked ma dojst mrcha a potom ma napadaju hovadiny aj ked viem zeby som nemala tal mysliet ale tak hovori sa to lahko..no ta keze uz jedno babao mas tak vies ze to pojde akurat nevies kedy ale pevne verim ze coskoro 🙂

kinka555
8. máj 2012

@dominika1516 tak dakujem, aj ja budem drzat palce tebe nech vam to vyjde 🙂

dominika1516
autor
28. máj 2012

Nejaka nova tehulka ??? 😉 .. Ja sa citim divne a som 11DC ale bojim sa testovat tak pockam ci dojde mrcha 😉

dominika1516
autor
5. jún 2012

@kinka555 dakujem no aj ja tebe drzim palceky no mne to ani min mesiac nevyslo a teraz cakam do 13.6. ci dojde mrcha .. A ty ako si na tom ? Nieco nove?

dominika1516
autor
5. jún 2012

@adka_pajerska ahoooj no ako si na tom ?? Mas nieco nove ci vsetko po starom ako u mna? :-/

kinka555
5. jún 2012

@dominika1516 ahoj, no zrovna dnes som bola u dr. na vyvolavacku, pretoze kramy som zase nedostala, uz 3.mesiac a povedal ze mi musi nasadit hormonalnu liecbu, lebo som stale volaka rozhadzana po pôrode a kojeni.. teraz ked dostanem kramy tak mam prist k dr. vyrata mi dni kedy budem brat tabletky a tym sa mi ma upravit menstruacia aj ovulacia, tak budem dufat ze to vyjde.... myslis ze uz si v tom? 🙂 drzim palceky

misselin
5. jún 2012

ahojte zienky mozem sa k vam pridat? 🙂 my s partnerom sa snazime 2,5roka ako ste vy na tom?

dominika1516
autor
5. jún 2012

@kinka555 joooj ☹ cipana ked sa daco kazi tak poriadne ☹ ... Ja myslim ze tento mesiac to vyslo lebo som sa tak nastavila pozitivne a keksovali sme cez plodne dni a boli fajne silne cititelne takze viem ze aj ovulka bola v piatok a to sme sa snazili tak ze sme pri tom natrimani zabudli aj ze robime babatko proste sme si uzivali ako sa ma konecne bez myslienky na male takze si myslim ze super mesiac 🙂

dominika1516
autor
5. jún 2012

@misselin ahoooj jasne my sa snazime len od konca februara a som smutna ze to nejde ako som si predstavovala hned na prvy sup ☹ ale ked vidim u teba 2,5 roka tak fuuu moje snazilkovanie sa pri tom straca cipana sakra dlha doba a mas nejaky problem zdravotny ci len to nejde ??

zuzi0911
5. jún 2012

ja mam 22 rokov a dve deti vo veku 3,adruha 16 meiacov.a som stastna. radsej teraz ako nikdy.

dominika1516
autor
5. jún 2012

@zuzi0911 ahooj tak to mas uzasne ked mas uz 2 deturence aj ja chcem 😉 hehe no tento mesiac najdem // tak som sa rozhodla 😉

zuzi0911
5. jún 2012

@dominika1516 tak to ti drzim palce ja som neplanovala ale po zisteni som bola stastna. dufam ze aj ty to stastie spoznas

misselin
6. jún 2012

@dominika1516 ahoj no je to dost casu ale nadej umiera posledna 🙂 nic ine my neostava ked som bola pri dr tak my povedala ze som zdrava a partner tiez tak len cakat kedy motyka vystreli a ty si bola uz u doktorky ?juj od februara to mas este kratucku dobu ale mam kamaratku a tej sa to na prvy sup podarilo tak nic ine ti neostava len sa dalej cim viac snazit 😀

dominika1516
autor
6. jún 2012

@zuzi0911 dakujem 😉 no aj ja dufam a uz len cakam na 13.6. ci dojde ta svina ci nie :-/

dominika1516
autor
6. jún 2012

@misselin nie nie nebola som este ako si pisala je to len kratucko a vsetko mam ako ma byt mrcha je pravidelna az na posledne 2 mesiace a a ovulku mam cititelnu aj ked nemeriam takze nemyslim zeby mal byt problem niekde a myslim ze v mojom veku tie 3 mesiace co sa snazime neni vela takze to pojde myslim pozitivne 🙂

kinka555
6. jún 2012

@dominika1516 tak drzim palce nech ti to vyjde, ja este v piatok alebo v pondelok idem k dr. a uvidim ze co mi povie, ake tabletky mi predpise... uz som z toho dost smutna... 😒

maggie37
6. jún 2012

Ahojte, som rada že tu môžem konečne čítať aj debaty mladých snažiliek. Ja mám 22, podarilo sa nam na prvý raz v januári, ale vo februári malé samo odišlo :( Momentálne sme sa dohodli opäť začať až v decembri kvôli mojej škole 🙂 Ako sa Vám darí? Rada pokecám alebo aj poradím ak budem vedieť 🙂

nasta55
6. jún 2012

@dominika1516 ahojky, ja mam 23 a uz mam 6 rocneho syna nebol vobec planovany a teraz sme planovaly babo a podarilo sa po 10mesiacoch. Chodim na vysku som tretiacka a vsetko je v pohode. Vobec ma nezaujima co si kto co mysli, ked vidim tie moje spoluziacky, ktora nema ani jedno dieta tak sa cudujem ze ich taky krcmovy zivot bavi. Ja som stastna 🙂 Drzkam palceky

misselin
6. jún 2012

@dominika1516 len skus na to nemysliet a urcite to vyjde 😉 len sa netreba sledovat ja som sa sledovala kazdy mesiac cakala a potom som chodila iba nervozna ze zase nic je to vsetko o psychike a tak teraz som si povedala ze dost ked to bude mat prist tak pride a nebudem sa kazdy mesiac trapit a plakat 😒 tak relaxuj a nerozmyslaj nad tim 🙂

dominika1516
autor
6. jún 2012

@kinka555 jooj tak to ti verim ☹ snad ti da nieco co ta da dokopy a budes mat cim skor babo 🙂

dominika1516
autor
6. jún 2012

@nasta55 jeeeej tak to je uzasny postoj ja som na tom rovnako ja ani nechodim po baroch ani na disco nic proste a co sa tyka alkoholu nic ani kvapka okrem pripitku na silvestra a aj to je pohar sampusu 😉 a som rada ze mozem travit volny cas s partnerom a chodime na vylety dovolenky a tak podobne a strasne ma bavi tento zivot a od kedy pracujeme na babu tak sme sa aj omnoho viac zblizili a nepohneme sa od seba mimo prace cize ja uz stastna som no ked sa nam podari babo tak uz mi nebude nic chybat 😉 jeej a gratulujem k tehulkovaniu 😉

dominika1516
autor
6. jún 2012

@maggie37 ahoooj vitaj medzi nami 😉 fuuu ked som zakladala toto forum tak som si ani nemyslela ze tolko mladych snaziliek tu bude a som milo prekvapena 😉 uz som zacinala verit tym kecom ze som mlada na babo a ze si mam uzivat a ze to budem lutovat no proste dristy :-/ ale ked tu pisem tak viem ze to je to naj co moze byt myslim byt mladou snazilkou/mamickou 😉
Ooo ☹ to je smutne ze male odislo ☹ no tak od decembra sa snazilkujete no ja dufam ze dovtedy uz budem tehulka s velkym bruskom 😉 no neviem neviem tento mesiac sme sice makali spontanne a s chutou proste bez myslienky ze robime babo no uz mam mrchovske priznaky od vcera :-/ tak neviem pockam do konca tyzdna a uvidim ako to bude 😉 .. A brala si nejake vitaminky ten mesiac co ste sa snazili? Ja som do zaciatku februara brala femibion 800 a uz druhy mesiac pijem alchemilku takze verim ze mi dopomozu k babu 😉

maggie37
6. jún 2012

@dominika1516 Brala som kyselinu listovú v tabletkách... 🙂 tak Ti budem držať palce, aby si čím skôr bola tehuľka, vieščo, aj ja som mala vtedy pocit že dostanem krámy a nedostala som... Proste uhniezdenie a následné zmeny v tele niektoré ženy cítia a trochu sa to podobá na predmenštruačné stavy 🙂 Na margo toho, čo hovoria niektorí ľudia, že sme mladé a máme si užívať... Pre mňa to význam (užívanie si) veľmi nemá. Chodila som von, ale nenašla som sa v tom. Naopak predstava rodinného života mi robí zimomriavky na tele, predstava vlastného dieťatka v náručí mi rozbúcha stále srdiečko od radosti. Toto je život ktorý chcem žiť a nech si hovoria čo chcú. Veď koľko žien uprednostnilo kariéru a život " bez záväzkov" a keď vo vyššom veku chceli mať bábo, už to išlo s problémami ak vôbec. Ale je to každého osobná vec, ja neodsudzujem ani jednu stranu. 🙂 Nejako som sa rozpísala :D No dobre, chcela som sa ťa opýtať, či si nechceš testovať OVU aby si vedela kedy má snažilkovanie najväčší význam 🙂

nasta55
6. jún 2012

@dominika1516 som rada ze krpec ma uz 6 rokov, lebo mi je priserne zle pri tomto tehotnstve. nedokazem ani na nohach stat.

sanny228
6. jún 2012

ahojte baby 🙂 tak doteraz som tu bola zaregistrovaná na moja svadba ale teraz som sa rozhodla že budem chodiť aj sem 🙂 pred nedávnom sme sa vzali a tak sme sa s manželom rozhodli že je čas aj na bábätko 🙂 a tak to skúšame zatiaľ je to ešte len 3 mesiace no práve som na tom tak že mi už týždeň mešká mrcha tak čakám či sa nám to náhodou nepodarilo 🙂 fu to by som bola rada 🙂 čitala som čo ste tu písali že ako okolie odsudzuje dievčatá čo chcu mať deti tak mladé, no ja si myslím že keď je žena pripravená môže vychovať dieťa aj skôr ako 30 rokov ako je to teraz v móde....preto aj my by sme radi mali bábätko a teraz po svadbe už úplne tak držte palce 🙂 ...inak ja mám 20 rokov 🙂

crapula
6. jún 2012

ahojte dievcata, tesim sa, ze je tolko dievcat, ktore tuzia po babatku skor, ako je to v dnesnej dobe zauzivane.. drzim palce, nech sa vam to podari! 🙂 no a zaroven by ma zaujimalo, ci je tu nejaka zienka aj z bratislavy. lebo moje rovesnicky tu deti este nemaju..

kinka555
6. jún 2012

@dominika1516 dakujem... dam vediet ako som dopadla....