icon

Je tu nejaká 21 ročná snažilka?

dominika1516
15. apr 2012

ahoj baby 😉
Je tu este nejaka mladunka snazilka??...

adka_pajerska
13. jún 2012

@dominika1516 no aj u nas je to presne tak strasne dusno a vecny dazd a burky 😒 Aj by som uz chcela leto pekne vonku teplucko 🙂 Ale inak si zijem celkom fajn a ty???

dominika1516
autor
13. jún 2012

@adka_pajerska no tak teraz tak napato lebo cakam ci dojde mrcha abo nie ale inak super priatel mi pripravuje kazdy week nejake prekvapko takze som teraz taka stastna jak este nikdy lebo konecne mame pevny a dokonaly vztah takze uz len babo a zosalim sa od samej radosti 😉 .. Tak ja dufam ze bude leto pekne nie ako minuly rok lebo ideme na dovolenku tu na Slovensku takze tu to pocasie je premenlive a neda sa naplanovat tak musim uz len dufat 😉 a ty co a plany na leto?? Mas uz nejake?

adka_pajerska
14. jún 2012

@dominika1516 Ano mi sa rozhodujeme medzi Chorvatskom a Ciernou horou Budvou. No dufam ze Vam 😒 pocasie vijde a tak sito aj nam pretoze to vie pokazit celu dovolenku.A kam na Slovensku sa chystate na dovolenku???My sme boli preminukly rok v Sturove a bolo super a minuly rok sme boli v Madarsku a tiez super len to pocasie nam vobec nevisloa mali sme zimu 😒

deniska235
14. jún 2012

Používala jsem testy Predictor Fertility jeden měsíc, a druhý měsíc jsem už měla pozitivní těhotenské testy .

dominika1516
autor
14. jún 2012

@adka_pajerska 🙂 no tak mi ideme tam kde sme boli minuly rok do Tornale akurat minuly rok na prve 4 dni prsalo skoro vkuse akurat medzi prestavkami v dazdi sme sa prechadzali kolo jazera a bola zima a v prvy den padali krupy potom sa to uz davalo pomaly dokopy a predposledny den sme sa spalili a boli sme jak prasiatka ruzovy 😉
Juuuj zaujimave moznosti na dovolenku mate 😉 uz ste na niektorom z tych miest boli??

maggie37
14. jún 2012

No žienky ako sa Vám darí? Koľký DC ste? Či náhodou nebudem s niektorou testovať približne v rovnakom čase 🙂 J som 11 DC 🙂

lollipop22
15. jún 2012

Ahojte baby pomôžte mi tiež mam 21 v tomto roku budem mať 22 a este chodím na VŠ a chcelá by som velmi babetko myslím ze som uz nato pripravena ze by som sa vedela o to postarať.môj priateľ aj ja chodíme do roboty a celkom dobre aj zarabame.len je tu taká vec ze s priatelom som len pol roka ale ja viem ze je ten pravý ako možno ze si myslíte ze po tej krátkej dobe uz viem ze som našla toho pravého lenže ja si myslím ze som ho fakt našla a snim by som chcela byť a uz s nikým iným.len sa bojím mű to povedat ze ja uz chcem to babetko a ze čo povie nato lebo on mi to uz aj pripomynal ze nabud. Rok by uz cel mať somnou rodinu len neviem ci to myslel len tak alebo vazne.baby pomožte mi čo mam robiť? Je to skoro? 😢

adka_pajerska
15. jún 2012

@dominika1516 ano ja som bola aj tam aj tam ale nuzik nebol ani tam ani tam ale zrejme pojdemem do toho Chorvatska 😉

dominika1516
autor
18. jún 2012

@adka_pajerska jeeeej pekne miesto len ked tam nedaj boh nevynde pocasie tak aj to naj miesto uz nebude take dokonale takze dufam ze nam obom vydrzi horuco a slnko 😀
a co ako vikendujes ja katastrofa mrcha mala len 2 dni ale bolo to skor take spinenie a od piatka je mi na prd len ma boli hlava toci sa mi, picha ma v podbrusku na pravo a bolesti mam jak pri mrche a este ma aj napina a wc je moje najnavstevovanejsie miesto v byte :-\

dominika1516
autor
18. jún 2012

@maggie37 ahoooj ja idem dnes testovat bo mam pocit ze tam nieco je kedze mam priznaky a mrcha mala len 2 dni a islo len o spinenie ...

dominika1516
autor
18. jún 2012

@lollipop22 ahoooj tak pozri len vy viete aky mate vztah ako si verite ako vam to klape a ako ste sa za ten polrok spoznali a preto si myslim ze to nie je o case aky ste spolu ale o tom ake to medzi vami je ... cize ak vsetko klape travite so sebou dost casu a rozumiete si a vies ze je schopny sa postarat aj o teba aj o male tak nevidim problem ... ja mam 21 a som so svojim priatelom 3 roky a tiez som vahala ci je vhodny cas a potom som sa sama zamyslela ako je to medzi nami a vsimala som si ho ako sa chova aky ma nazor na deti a rodinu a ako je to s jeho zodpovednostou a vzisiel mi z toho ako dokonaly chlap a otec mojich deti kedze nepije nefajci zaraba je zodpovedny ku mne sa sprava s uctou ci sme sami alebo niekde vonku nikdy na mna ani len hlas nezvysil vsetko mi rozprava travime spolu 5 dni v tyzdni ze vkuse a zvysne dni som u nasich ale aj to mi pise a vola kazdu chvilku a vztah a pohad na deti je uzasny takze si zvaz tieto faktory a ked ma aspon polku z nich tak nevahaj 😉 my sme sa o tom ze chceme babo rozpravali na veceri a tiez som sa bala ze ci bude alebo nebude chciet a nemala som sa coho bat lebo mi povedal ze uz dlho cakal na vhodnu chvilku aby sa ma to opytal sam ze ci s nim chcem mat male babatko 😉 takze neboj a uz ti to naznacil takze isto bude chciet ...

lollipop22
18. jún 2012

@dominika1516 dakujem ti velmi pekne za radu, pokusim sa mű nieco naznacit,len to je natom ze v poslednom čase sa hadame na každých maličkostiach, a preto sa uz aj toho bojím ze budeme mať babo a a ja napriek tomu to bude zase take,viem ze jedno babetko vie zmeniť človeku život na lepší a krajsi.len priateľ má kus čudnú povahu a preto este furt vaham. 😖 ze ci teraz alebo pozdejsie.ale dám na tvoje rady a urobím to tak ako si mi poradila,a ked bude stoho viac pozitívnych ako negatívnych tak urcite sa ho to spytam.

yokralovnayo
18. jún 2012

@lollipop22
@dominika1516
@adka_pajerska
@deniska235 a ostatnéé 🙂
ahojte kočky 🙂 ja mám tiež 21, za mesiac budem mať 22 r .... a práve začíname pracovať na druhom bábatku 😉 prvý krát som otehu v 19tich, rodila v 20tich - do vody, porod si nemozem vynachvaliť, takmer bez bolesti 🙂 .. teraz som vydatá, prisťahovala som sa za mm do Cr... boli by sme radi keby k princeznej pribudol čoskoro súrodenec... 😉 a čo sa týka ostatných mamičiek a kamošiek čo som si tu našla, tak všetky majú okolo 28-35r. Ja som najmladšia... 😝 ale tak čo, pokecať sa dá .. mm má 28, je to medzi nami super.. rozumieme si vo všetkom... práve dnes má dojsť ms .. tak som zvedavá ... 🙂

lollipop22
18. jún 2012

@yokralovnayo mno tak drzim palce aby sa vám podarilo to druhe babetko ..aj ja by som uz bola rada keby uz bolo na ceste to prve.

adka_pajerska
19. jún 2012

@dominika1516 ahoj noi ja som dnes 31DC a tiez nie som na trom bohvieko ako dobre 😒 Tiez ma nejako posledne 3 dni pobielava pravy vajecnik do toho rano ked stanem tak mi grcno a este aby som nemala vela tak som dotala nejaku infekciu na oko.Mam ho tak opuchnute a strasne ma to boli ☹ Cakam uz kedy pride ms pretoze to pichanie vo vajecniku nie je bohvieco 😒

majka355
Odpoveď bola odstránená
dominika1516
autor
20. jún 2012

@yokralovnayo jeeej tak snad sa coskoro zadari aj surodenec 😉 ... fuuuha porod do vody ?! a doma ci?? .. my sa snazime od februara a nic len sa vsetko kazi takze snazilkovanie neprezivam nejako krasne ...

dominika1516
autor
20. jún 2012

@adka_pajerska fuuu tak co sa to s nami stalo ze sme take pokazene ... :'( na zaciatku som si myslela ze sak som mlada tak to pojde lahko no a teraz vidim ze to neopojde tak skoro a tak jednoducho ako som si naivne myslela ...

yokralovnayo
20. jún 2012

@dominika1516 normalne v nemocnici som rodila 🙂 doma by som urcite nechcela... v tej vode to je fantastické 😉 ja som rodila v To, ale viem ze tam chodia aj z Ba aj z vychodneho slovenska .. su tu dobry doktori .. a hlavne tá vana..

maggie37
20. jún 2012

@dominika1516 tak ako si na tom ked bola mrcha len taká krátka?? Držím palceee 🙂)

maggie37
20. jún 2012

BABY prosím Vás, neupadajte na duchu keď Vám príde mrška 🙂 Musíte myslieť pozitívne a brať to ako nový začiatok, nie ako koniec sveta. Staršie ženy by Vám vedeli povedať, koľko pri počatí zohrá psychika.. Ale zažiť si to asi musí každý, tie slzy no, poznám to :D 🙂)

adka_pajerska
21. jún 2012

@dominika1516 no presne tak,ale tak treba dufam ze dobre to vsetko dopadne raz sa podari nam mat mimi 😉

monusik73
21. jún 2012

ahojte tak som tu nova od dnes s manzelom sme zobrati rok a snazime sa velmi o babo ale nedari sa zatial .... brala som antikoncepciu ktoru som vysadila od marca a gynekolog mi povedal ze otehotniem do 3 mesiacov ale 3. mesiac sa blizi a nic ... jedine co chodim casto mocit na zachod a som dost unavena v poslednom case ale menstruacia mi zatial nemeska ale dost zien otehotnelo pocas menstruacie a polsednom case ma boli brusko a picha ma v nom moze to byt priznak tehotenstva?

kinka555
21. jún 2012

@dominika1516 ahoj, no co teda robila si si test?

dominika1516
autor
25. jún 2012

@yokralovnayo fuuha tak ak mas dobre spomienky na porod tak to musi byt uzasne ta vana no ja mam najblizsiu moznost mat taky porod az 50 km od domu cize sakra daleko tak ale mne aj tak povedali ze budem na 90% rodit cisarskim ☹

dominika1516
autor
25. jún 2012

@maggie37 ale nic sa nedialo uz od vtedy a testik bol negativny ☹ uvidim aka bude dalsia mrcha a ak zas len taka 2-3 dnova tak idem k doktorke uz ..

dominika1516
autor
25. jún 2012

@adka_pajerska no aj ja dufam ze raz budem mat babatko a mohlo by to byt uz do konca roka 😉

maggie37
25. jún 2012

@dominika1516 joj takže mrcha prišla, to ma mrzi... :/

adka_pajerska
25. jún 2012

@dominika1516 no neboj musime veritze do konca sa podari 🙂

dominika1516
autor
27. jún 2012

@maggie37 aj mna uz som dufala ze sa to podari :'(