icon

Je tu nejaká obeť podvodníka z Bazos.sk?

kiwi82
14. jún 2011

Musim aj ked nerada priznat, ze som naletela podvodnikovi. na bazos.sk som dala inzerat, ze kupim kociar concord do 120 euro. a ozvala sa mi pani slavka, ze mi ponuka za 100 euro concord neo. chcela, aby som jej peniaze previedla na ucet, tak som aj urobila. no a dnes som citala upozornenie na zenu, ci muza, nevime, co robi tieto veci, ze ponuka tovar, ktory nema, zhrabne peniaze a tovar a ani svoje peniazky nikdy neuvidite. patrala som na nete a zistila som, ze som uz asi 10 podvedena pravdepodobne tou istou osobou. podla cisla uctu a podla mena majitela uctu by malo ist o tu istu osobu. neviem, co dalej.... zvazuje podanie trestneho ozamenia. ak ma niektora podobnu skusenost, prosim ozvite sa. dikes.

bububabyface
9. júl 2014

Ahojte chcem sa informovať ako mam postupovať kedže som sa stala obetou podvodu objednala som si kabelku cez bazar.sk dobierka 32 eur a prišla mi uplne ina ani tej značky nie je jasne že inzerat bol hned vymazany ja som jej to spatne dnes poslala 1 triedou myslite že to preberie? aj ked sa zda no 32 eur je dost podla mna ☹ dakujem vam

mafimodrastrecha
14. júl 2014

ahojte konikovci...potesim vsetkych podvedenych, ze patrime s manzelom tiez medzi nich....
moj manzel ma chcel prekvapit a kupit mi telefon iphone5. S "podvodnikom" sa dohodol na 400€ za vraj novy v záruke, emailom foto zarucneho listu aj telefonu. Komunikovali po telefone na trase BA - KE, s tym, ze telefon bude zaslany dorucovacou sluzbou. Ake bolo nase prekvapenie , ked bol v baliku fejk a napodobenina uvedeneho telefonu. Kedze si manzel nezapamatal nazov prepravnej sluzby, ktorou mu bol telefon doruceny snazil sa podvodnikovi dovolat a informovat sa co to ma znamenat. Jasne ze telefon bol vypnuty a stanica bola nedostupna. Podali sme trestne oznamenie, dolozili sme vsetky dostupne kontakne udaje ako email, telefon....zial bezvysledne. Nepodarilo sa podla cisla zistit majitela (teda podarilo ale povodnemu majitelovi bol telefon s uvedenym cislom odcudzeny) .
odvtedy presiel rok, s manzelom sme ozeleli 400€, mohli sme namiesto toho ist na tyzden na welnes pobyt.....ale aj napriek tomu cez bazos inzerujeme. Sice len v malych sumach, ale kupu realizujeme obaja radsej osobne, predaj dobierkou. Panboh nas ma vselijakych, jakych nam narobil s takymi inzerujeme.....🙂)

peinka
24. júl 2014

No ked zaplatite z uctu je to vyhoda. Mozete poziadat o storno platby. Banka kontaktuje klienta a poziada ho o vratenie. Jasne ze je to na jeho dobrej voli. Pokial nevrati, banka Vam da tlacivo, ktoré vypíšete a vratite jej naspať. Je to s podnetom už na trestné stíhanie. Len takýmto sppôsobom Vám odtajnia skutočného majiteľa účtu. Snad to niekomu pomoze. Mne sa stalo tiez ale nakoniec som popatrala podla malovej adresy na azetku mala tam pani fotky a nejak som usudila ze sa vola Andrea a vymyslela som si ze mi teta pracuje v banke a peniaze ma uz tyzden na ucte. Po 3 tyzdnoch som sa vysavaca dockala. Takze treba patrat kde sa da.

kristina422
3. sep 2014

Dobry den mam podobny problem.. Od pana som si kupila mobil v sume 70€. Posielal na dobierku. otvorim obalku nebol ani v krabici ani na obalke nebolo napisane krehke. A skoro ma porazilo zadny kryt olupany povylamovany a nabijacka nenabija. Pisala som mu ze to posielam spat a ocakavam peniaze no on mi povedal ze jemu to nabijat islo ani kryt nebol vylamany... Ze to muselo byt tym ako sa s tym zaobchadza na poste.... Pomozte co mam urobit?

trifu
29. sep 2014

Ahojte, mam tiez rovnaku skusenost ako VY, asi pred dvomi tyzdnami som si objednala autosedacku na bazosi- cena aj s postovnym bola 25 eur. Majitel sedacky chcel peniaze na ucet a potom vraj sedacku odosle. Kym peniaze nedosli, komunikoval so mnou uplne normalne. Akonahle dostal peniaze na ucet odmlcal sa. Cakala som cely tyzden na balik s autosedackou, no nic sa neudialo. Potom som majitela/ku kontaktovala opat mailom, ze mi doposial nic neprislo,ale odpovede som sa uz nedockala. Pisala som im potom este niekolko krat, ale odpoved bola v nedohladne. Narazila som na podvodnikov. Ich nick na bazosi bol larala. Nepocul o nich nikto? Nanestastie som na nich nemala ani telefonicky kontakt a ani adresu.
Vie banka aj na zaklade toho vykonat storno platby?

pucca144
29. nov 2014

Na bazoši to tak býva nakoľko sú tam neoverený predajcovia lacné ceny,vymyslené mená a kontakty,skúsiť treba overené portaly s hodnotením,fotka,atď najhorší názor je že dobierka je bezpečnejšia,to kto vymyslel?? Môžem poslať tehlu a na pošte si prevezmete zasielku až po zaplatení,pošta vám nemôže peniaze vrátiť lebo je viazaná odovzdať balíček po zaplatení a zadať to do počítača,a poštárka nevie čo ste si mali zakúpiť či tehlu alebo niečo iné,bolo to aj v v relácii na podnet oklamaného kupujúceho. V každom prípade podať trestné oznamenie na majiteľa účtu,kde predpokladám si nemôže založiť niekto nereálny.
Ak niekto vyžaduje dobierku odomňa musí zaplatiť poštovné naklady vopred ak odmietne neobchodujem s ním, koho by bavilo platiť poštovné a zásielka sa vráti a ešte platím za vrátenie!

terezka1947
29. nov 2014

baby,ja som sa viac sklamania dozilatu na MK ako na bazosi 😒
uznavam-mozno som mala stastie...resp.smolu tu na MK a natrafila na klamarov tu...

tojesnadvtip
1. feb 2015

...........no musim sa priznat, ze z niektorych komentarov mi ostava rozum stat 🙂 ............clovek, ktory ide riesit nieco cez inzerat na dobierku alebo prevodom z uctu na ucet dopredu a este k tomu to riesi s cudzou osobou, ktoru nikdy nevidel je pre mna absolutne chory clovek s velmi nizkou inteligenciou............na internete sa pohybujem viac ako 15 rokov, nikdy som sa na nicom neoklamal.............no ked som tu cital niektore komentare............fakt sa ludia zamyslite...vsetci co ste sa oklamali vam to patri!!!!!!!!!!!!!!! pretoze je to uplne na hlavu...nechapem nechapem a este raz niektorych nechapem..........................................ked posles cudzej osobe peniaze na ucet a potom od toho nieco ocakavas...to ma byt akoze co? :D :D :D komu sa akoze chces stazovat???? ved toto ked niekomu povies v banke alebo na policii tak sa ti vysmeju do oci...je to asi ako keby som dal ciganovi na ulici 100 euro s tym ze mi na druhy den donese hifi vezu...ziadny rozdiel v tom nie je..............................relacie ako palba, lamparen, obcan za dverami............sa pre mna stali grotesknou komediou, pretoze tam chodi ludia ako vy a strapnuju sa pred celym narodom.............

tarisa2
25. feb 2015

Ahojte ano aj ja som uz bola oklamana sice len o 40 eur ale v tejto dobe su aj to penaize v zivote uz neposlem nikomu vopred peniaze a takto nas naletelo okolo 250 ludi tak si vezmite ked ta pani zobrala od kazdeho 40 eur ako krasne zarobila. A tak sme sa nenechali a ohlasili sme to na policii a nakoniec vysvytlo ze ta pani je s prievidze a uz pred tym za taketo podvody sedela v base. Tak nehnevajte sa ale radsej budem cez dobierku ako mam riskovat ze ma niekto oklame znova.

petka0000
2. mar 2015

Mna oklamala na bazosi zena menom VLASTA KRAJSKA !!! tak pozor na toto meno pri objednavani tovaru... absolutne by som neverila, ze zena ktora predava PREBALOVACI PULT S VANICKOU pre babetko moze byt nejaka podvodnicka !! ☹ je to smutne ze takto okradaju ludi... co teraz robit ?? ist na policiu ?? Sice to bolo 27 eur, ale pre mna ako buducu mamicku je kazde euro potrebne ☹

mari747
5. mar 2015

Bohužel špatná zkušenost se slečnou
Nicole Hamarova
Eisnerova 13
Bratislava
84107
Nevyzvedla si dobírku , podvodnice , která se vyloženě pobavila na můj účet , komunikace probíhala rychle, věděla, že balík má na poště , ale nikdy neměla v plánu si ho vyzvednout.
Pro někoho je to nezajímavé, ale za mne můžu poradit neposílejte slečně nic na dobírku!
Z bazos.sk

iwetka789
9. mar 2015

aj mne sa niečo podobné stalo, ja som tretné oznámenie podala zatiaľ čakám

patrik024
27. mar 2015

Zdravim, mal by som otazocku: Pred par tyzdnami som si objednal mobil za pomerne slusnu cenu, mobil aj dorazil, ale displej bol doskriabaný a este aj puknuty. Keď som kontaktoval inzercu odpisal ze som si mal všetko pozorne precitat. V inzerate bol link na stiahnutie a tam straasne dlhý text o telefone skopirovany z nejakej stránky. Keď som sa docital asi ku 3\4 našiel som v odseku kde sa vysvetluje využitie cloudu v telefobe vetu:" Displej je puknuty a doskriabany." Neviem teraz či ide o porusenie nejakej vyhlasky, ale asi nie. Ako mam postupovať, ak chcem peniaze naspäť? Vyriesi to polícia? Za všetky odpovede ďakujem.

mia92
29. mar 2015

Mňa dnes skoro oklamala. Len tak tak, že som jej neposlala peniaze na účet.
Jej čísla účtov 3262328851/0200 8017010535/1100
a t.č. 0940764525 a 0940805640
Vystupuje pod menom zuzanaondruskova@centrum.sk predáva poväčšinou mobily, žiada si platbu vopred na účet, odmieta osobné stretnutie-vyhovára sa na prácu.
http://www.bazar.sk/inzerent/OY9i4wLf-OCdJslKL7...

lien11
30. mar 2015

nas oklamali na Bazosi o tablet za 49 Eur + postovne cislo uctu bolo zo Zuno banky 1115217431/8410 telefon c. 0940318622 zavolala som a pani co zdvihla priznala ze maju inzeraty na Bazosi davaju cez nu aj synovec a znamy. Povedala ze sa porozprava so synovcom, preposlala som jej celu nasu emailovu komunikaciu este jej hovorim ze pisal z telefonu nokia ze ci ma ze ano az dva. Skoncilo to tak ze jej tvrdi ze to nebol on... Nechapem kto potom z jej emailu inak andrea8080@azet.sk iny mohol pisat postu vystupovat pod jej menom urcite ho kryje. Co mam robit poradte? Do kolko dni je to mozne nahlasit na policiu?

calgary
7. máj 2015

Pani nemajte strach aj mňa chce dobehnúť akasi ZEMANOVA KLAUDIA,,už som ju na políciu pekne zaregistrovala,a aj u pravnika ,,za pre Ňu" 20ečiek."""

matahara
13. máj 2015

Tak nas tu je viac, davajte si pozor na bazosi.cz Eliška predava akoze originaly parfemy a posle vam fejk z Hong Kongu, mna oklamala o 1600kč jej email je elinda123@seznam.cz, dala som to na policiu...a teraz tvrdi,ze ju chcem oklamat a ja jej chce poslat fejk...

romanf
Odpoveď bola odstránená
lukky
2. jún 2015

Zdravičko ľudia, chcem vás upozorniť na podvodníka. Vydáva sa pod rôznými menami mne sa predstavil ako p.Žatko a ponukal mi prácu na dodávke po EÚ za poplatok. Kamaratovi sa predstavil ako p.Marcinko, zobral od neho poplatok 250€ ako depotit za vozidlo na ktorom mal pracovať. Na bazoši sa predstavuje ako spoločnosť MVP Trans so sídlom v Trebišove. Overoval som si tuto spoločnosť a žiaľbohu takáto spoločnočť neexistuje. Na bazoši má aj inzerát že predá auto. Viď jeho inzeráty. http://www.bazos.sk/hodnotenie.php?mail=187775&... Keď sapozriete lepšie je vidno že je to fotomontáž.

87kattka
15. jún 2015

ak niekto hovorí o ulakomení asi má veľa peňazí! ja som tiež naletela ozvala som sa na kočík bugaboo dohodli sme sa na cene 400 euro s tým že pošlem 200 euro na účet v zuno banka udajnej mame majiteľky ktorá mala byvať v žiline a druhu cast penazi dať ked si pojdem pre kočík peniaze som poslal 2.6 a tri dni este somnou pani komunikovala že jej peniaze neprisli. az jedneho dna zrusila ucet na gmaily volala sa vanda kralewich, aurcite je to podvod, možno som sa ulakomila alebo som len chcela ušetriť nakoľko mi nevadí používať používaný kočík. jedna vec je ista že je smutné že takýto ľuda žijú medzi nami a obohacujú sa na ľudoch, ktorý na to nemajú. a inak treba ist podať trestné oznamenie ak ide o jednu osobu nech sa jej to nazbiera a je z toho trestný čin. lebo do 246 euro je to len priestupok, je mi jasné že svoje peniaze už neuvidím ale dufam že jedného dňa si ju spravodlivosť nájde. JA už som TRESTNÉ OZNÁMENIE podala.

simca444
28. jún 2015

Pozor na podvodnika JANA HALASA,Luzany 61,co dava inzeraty,ze predava nove,original zabalene ovladace dualshock na PS3 a potom posle sroty za 43 eur.Jeho mailova adresa je merezko74@gmail.com a tel.cislo je 0903432678,0940861838,0940224763 a 0940227526.V inzeratoch vystupuje pod roznymi menami ako matus,ondrej,jojo........Laka od ludi peniaze podvodnym sposobom,je v exekucii,pozor,nic si od neho nedavajte zasielat na dobierku,ani mu nic neplatte vopred..KARMA JE ZDARMA!!!

liborkov
28. jún 2015

Na bazos.sk je i ďalší podvodník - Matúš Bočkay z Kežmarku. Udáva neexistujúce číslo a inú lokalitu. Posiela zásadne na dobierku. Ale samozrejme niečo úplne iné, než ponúka v inzeráte. Pozor na neho, je to zlodej!!!

marek58
30. jún 2015

Zdravim, chcem upozorniť na NEPREBERAČA. Tvrdil že chce kupiť môj mobil. Tak som mu ho poslal. Balik mi neprebral a na maily neodpovedá. Adresa: Patrik Koky ulica Hviezdoslavova č.247 Hranovnica 05916. patrik.koky1234567@azet.sk. Až nechcete prísť o peniaze za poštovné tak mu nič neposielajte! Je to ešte len decko.

janett310
21. júl 2015

Nakupy cez portal Refundo mi uz usetrili slusny obnos penazi. vyuzite aj vy cashback pri nakupe. Staci sa registrovat na
https://www.refundo.sk/?ref=50130
a ziskate2€ a odomna ako bonus dalsie 2€.

lenuska200_22
16. sep 2015

Inzerent:
Predavajuci/ pod menom ☹ ☹ evi

Lokalita: Štúrovo, Nitriansky kraj

Pozor na tohto predajcu. Asi to je pani ktora mi predala pokazeny fotak.Predava na zlatej inzercii aj ine telefony a rozne ine pouzivane veci...uz by som od nej nikdy nic nekupila,, 😠

mirka919
7. okt 2015

!!!!!!!Zuzana Schvarczova, Francisciho 3/1, Prievidza. Chcem upozorniť na túto osobu, ktorá okráda nespočetné množstvo ludí, tým, ze predáva telefony a notebooky. Predáva ich akoze lacnejšie, preto sa nachytá väčšie množstvo ludí. Chce peniaze poslať na účet alebo telegraficky. No tovar už nepríde. Prestane komunikovať alebo sa hrá na urazenú a vyhráža sa políciou. Je jej plný internet. Vystupuje pod roznymi email.adresami. Je na nu podané trestné oznámenie. Od roku 2010 okráda ludí no stále sa s tým nic nerobí! Dávajte si na nu pozor, ak ste tiez naleteli, treba to riesit políciou, snad iba väzenie ju zastaví.

tvancik
17. okt 2015

Svokor objednal cez bazos.sk playstation 4 za velmi podozrivo nizku cenu. Tak som sa do toho obul a zavolal tomu cloveku ze mam zaujem o tu istu playstation a tiez mi povedal ze mi ju preda...svokor od neho poziadal cislo o.p. samozrejme cislo bolo vymyslene a bolo registrovane na nieaku pani zo zapadu slovenska. Telefonne cislo nieje registrovane na meno, sim karta je bez registracie cize policia sa k nemu nevypatra, banka odmieta dat info o prijemcovi penazi, mam len meno MARTIN KUŠNÍR nic viac, neviem co robit ale myslim si ze tie eura uz nikdy neuvidime.

to.beruska
21. okt 2015

Baby niekto kto chcel kupit na bazosi postielku s komodou?a zaplatili a nic neprislo?je tu niekto?

sanny17
4. nov 2015

Dávajte pozoro na túto predávajúcu:

Meno: lucia
Telefón: 0908907627

Lokalita: 851 01 Bratislava

Je to podvodníčka! Peniaze si nehá poslať vopred na účet a už sa Vám nikdy neozve, nereaguje na maily a telefónne číslo je stále nedostupné!

Tu je aj jej e-mailová adresa: lucia aliu <lucka.aliu@gmail.com>

NIC JEJ URCITE NEPOSIELAJTE VOPRED NA UCET, LEBO TIE PENIAZE UZ NIKDY NEUVIDITE!!!

viky75
1. dec 2015

Neposielajte jej dobierku, neprevezme si ju a ani nebude reagovať na maily !!! Obyčajná klamárka je to !!! Na bazos.sk
drambeis@azet.sk Dávajte pozoro petra pavleova ul. M.R.Stefanika 50 Banovce nad Bebravou 95701