Je tu nejaká veštica, ktorá mi pomôže?
Ahojte , prosím ak tu je nejaká pani prosím ozvite sa mi 🙏 som zúfalá už mi ostáva len tato možnosť .Ďakujem
Nevyhadzuj zbytočne peniaze...
never blbostiam...však napíš problém anonymne a my sa pokúsime ti pomôcť...😉
Určite ti už neostáva len táto možnosť.Veštica ti nepomôže vyriešiť tvoj problém.Jedine ovplyvní tvoju budúcnosť lebo všetko budeš podvedome prispôsobovať tomu, čo ti povie. Známa tak verila jednej veštici, robila všetko, čo jej povedala lebo veštica jej povedala o zdr. problémoch jej muža o ktorých nikto podľa nej nevedel a vieš odkial to vedela?Jej dcera spavala s mužom tej známej preto poznala jej život 🤣
@miankass keď není skúsená v tarote sotva kartam porozumie. Aj keď je tam kniha.
@kiss1234 už leštím guľu, môžeš sa pýtať
Ach, nerozumiem prečo tu niektoré hneď hádžete všetky “veštice” do jedného vreca. Záleží natom, odkiaľ si. Ja som na veštenie neverila, ale predsa ma raz znamy nato presvedčil a šla som so známou. Určite tieto “veštice” ktoré sú po internete ti nepomôžu 😁 ak teda pochádzaš z východu, alebo si schopná za dobrou vešticou zájsť aj ďalej tak mi napíš 🙂 a mimochodom nevezme od teba ani cent (ako ti vyššie napísali že zbytočne vyhodené peniaze)
@scarletka34 máš tam aj vysvetlenie na každú jednu kartu, tiež som to skúsila zo srandy.
@kiss1234 ziadna vestica ti nepomoze, treba hladat inu poslednu moznost
Tu je plný koník veštíc, všetky Ti radi pomôžu. 😉 Tak daj. Čo Ťa trápi?