icon

Je tu niekto z obce Liptovský Ján?

slonik19
Dnes o 12:31

Je tu niekto z obce Liptovský Ján a bol by ochotný odpovedať na pár otázok?

martinmmartin
Dnes o 12:55

Budes mat ovela vacsiu sancu ked rovno povies co chces. Takto z toho ide strach ze to bude nejaka statna hovadina do ktorej sa odpovedajuci zamota a uz sa ta nezbavi

anonym_9d8ead
Dnes o 13:27

@slonik19 pýtaj sa

slonik19
autor
Dnes o 13:49
@martinmmartin

Budes mat ovela vacsiu sancu ked rovno povies co chces. Takto z toho ide strach ze to bude nejaka statna hovadina do ktorej sa odpovedajuci zamota a uz sa ta nezbavi

@martinmmartin ide o otazky k mojej BP ohľadom jedného kultúrneho podujatia, ktorý sa koná v tejto obci 🙂 krátkych 9 otázok

slonik19
autor
Dnes o 13:56
@anonym_9d8ead

@slonik19 pýtaj sa

@anonym_9d8ead Ide o otázky ohľadom podujatia Drevené kráľovstvo pre moju bakalarsku prácu. Tu sú otázky, budem veľmi vďačná ak mi odpoviete:
1. Navštívili ste podujatie prvý krát tento rok alebo ho pravidelne navštevujete? (2025)
2. Zapojili ste sa niekedy do príprav alebo realizácie tohto podujatia? Ak áno, v akej úlohe?
3. Ako podujatie podľa vás ovplyvňuje mladú generáciu v obci?
4. Vnímali ste počas podujatia zvýšený hluk, dopravné zaťaženie, odpad a znečistenie?
5. Ako by ste opísali atmosféru podujatia niekomu, kto ho ešte nenavštívil?
6. Zmenili sa v obci počas festivalu ceny, dostupnosť tovarov či služieb? Ak áno, ako vás to ovplyvnilo?
7. Myslíte si, že miestni obyvatelia majú z podujatia nejaký prospech?
8. Vnímate toto podujatie ako prínos pre komunitu alebo vám skôr prekáža?
9. Máte nejaký návrh, čo by sa mohlo do budúcna na podujatí zlepšiť?

martinmmartin
Dnes o 14:17

Niekto by mal robit Diplomovku o tom ze kolko dotaznikov je potrebnych na Diplomovky