icon

Je v poriadku nosiť so sebou takúto mincu?

11. aug 2023

Ženy, aj keď nie som nejako extra praktizujúci kresťan pred niektorými vecami mám rešpekt. 🫣 Je v poriadku nosiť takúto mincu so sebou? Videla som seriál na Netflixe a tam mal jeden v rukách takúto mincu. Z druhej strany je zobrazená tuším koza v trojuholníku a nápis "in God we"re damned". Prosím Vás 🙏 bez hádania sa, aj som googlila ale nikde nie je o Tom nič napísané, a ako som spomínala no mám pred takými vecami rešpekt hlavne z tej druhej strany mince ;) nechcem sa však s takými vecami zahrávať 🙂

Je v poriadku nosiť so sebou takúto mincu?
mary888999
11. aug 2023

Od malička som vychovávaná v kresťanstve , Stary aj Novy zakon u nas pravidelne preberany, ale o tomto som nepočula.Skôr mam pocit že to zaváňa s okultizmom.
..vyzera to ako obrateny Ježiš, to znamena opak viery, Boha, kresťanstva a skôr naklonnosť k diablovi.

autor
11. aug 2023

@mary888999 ja ako som písala sa v týchto veciach nevyznám keďže viera je pre mňa niečo trochu iné ale tak sú veci pred ktorými mám rešpekt. Ale zamyslela som sa aj nad tým že asi by niečo také nedali do seriálu 🫣

athena27
11. aug 2023

prečo chcete takúto mincu nosiť so sebou, nie je to pozitívny znak, dokonca ani samotný kríž.

river_song
11. aug 2023

Tak je to zo seriálu Lucifer 😂 Neviem čo od takého seriálu čakáš, ale je to svojim sposobom fantasy komedia. Táto minca je proste len rekvizita.. je to seriál... Nieje to skutočné 😏

ivanakaka
11. aug 2023

ved to vyhod

autor
12. aug 2023

@river_song veď preto som aj písala že snáď by do seriálu nedali niečo nevhodné. 🫣😁 A páči sa mi tá minca práve kvôli tej strane čo som dala len ma "zmiatla" tá druhá 😁
@mary888999 tá strana ktorú som dala tu na obrázok je práveže podľa mňa Kristus ukrižovaný, je tam Otec, Syn a Duch svätý, a na druhej strane je toto 👇 Beelzebub", "Serpent", "Dragon", "Satan", and "Lucifer". 🤔

river_song
12. aug 2023

Tak pre niekoho je celý ten seriál nevhodný 😏 ale teda je to samozrejme cele vymyslene, ziadne mince neotvaraju brány do pekla 😏

autor
12. aug 2023

@river_song hej aj o Tom som čítala už 😁 niekomu stačí len názov a spraví si názor, tuším aj nejaké petície písali či niečo také.