icon

Je všade cenzúra proti písaniu o protestoch?

19. dec 2023

Aj tu? Je všade cenzúra že nepíše o aktuálnych protestoch u nás proti zmenám fickovcov? Do basy s nimi!

Strana
z4
annm81
19. dec 2023

A skúsila si otvoriť nejaké noviny?
SME - minúta po minúte, istú dobu na titulke
Denník N - na titulke
Postoj - titulka
Aktuality.sk - titulka....

janinah
19. dec 2023

O chvíľu ta vymazu,mam s tym skusenost,,admini tu kopu za Fica....

janinah
19. dec 2023

Ja som sa práve zbadala na fotke z protestu😀...mam dôkaz pre vnúčatá,že som nestala necinne v kute,keď bolo treba kričať proti mafii a zlu...a ta hymna na záver bola topka..." zastavme ich,bratia,ved sa oni stratia,Slováci ožiju"...

autor
19. dec 2023

@janinah máš môj veľký rešpekt!!! Keby bývam v blízkosti KE, BA, BB isto idem, keďže mám malé deti a nikoho na stráženie okrem muža.

autor
19. dec 2023

@annm81 aj tam podozrivo málo a len tak medzi rečou.

janinah
19. dec 2023

Aj s deťmi tam ľudia boli,ved kvôli nim sme tam všetci stali a kričali " dosť bolo fica"...

autor
19. dec 2023

@janinah tak s deťmi do 3 r. by som tam nešla ani keby boli zdravé.

annm81
19. dec 2023

Nepreháňaj. Len na SME je asi 20 článkov, na N-ku aspoň 5. Ešte som si kvôli tvojmu príspevku otvorila aj Pravdu a Hlavnespravy, čo fakt nečítam a aj tam majú protesty titulku. Píše sa o tom dosť - a to vravím ako niekto, kto sa dnešného protestu nezúčastnil, ale po Vianociach budem na Slovensku a rozhodne pôjdem na ďalší.

janinah
19. dec 2023

Áno,to už také väčšie deti tam za pódium sa hrali na snehu,bolo to dobre osvetlene

janinah
19. dec 2023

@annm81 v Bruseli sa protestovalo tiež, verím,že po sviatkoch sa to už rozbehne naplno

janinah
19. dec 2023

ABY ZVIŤAZILO ZLO STAČI,AK DOBRÍ ĽUDIA NEUROBIA NIČ.
Myslíte na to,keď sa budú organizovať ďalšie protesty.

autor
19. dec 2023

@annm81 škoda, že takí sčítaní ľudia ako ty sú neni na Slovensku (nie v zlom myslím). A tento Ficko ešte len nastúpil a už pozmeňuje rýchlo kým sa dá, kým je pri koryte, žeby nemuseli znášať dôsledky ich praktik vo väzení.

autor
19. dec 2023

@janinah súhlasím.

autor
19. dec 2023

Na MK nechajú diskusiu kým je noc a za svetla rýchlo zmažú, uvidíte (možno aj skôr). Pozdravujem admina

annm81
19. dec 2023

Ja som stále troma prstami ľavej nohy na Slovensku. Horšie tí talentovaní mladí, čo v devätnástich odchádzajú a už sa nikdy nevrátia, lebo ich Slovensko vyhnalo...(a oni by sa mnohí aj vrátiť chceli).

janinah
20. dec 2023

@annm81 veru,moja dcéra žije už vonku a syn má 18.nadejny mladý fyzik a vedec a už ma namierené za sestrou alebo aj dalej do sveta...

autor
20. dec 2023

@annm81 aj ja som za fica pred rokmi utiekla, sle vrátila som sa kvôli štúdiu a rodine. Keby viem kde to dotiahne, tento mafiózo a nás všetkých, tak sa tu už nevrátim.

riyadh
20. dec 2023

A Co tu staral ten psychopacient 4r ti neprekaza, ze?

annm81
20. dec 2023

@janinah Chápem, čo to pre teba znamená. Moje deti tiež vyrastajú ďaleko od starých rodičov a pre nikoho to nie je ľahké. Bohužiaľ, ten problém je obrovský - to nie je, že odide pár ľudí, ale v podstate všetci top študenti. Keby len odišli na skusy do sveta, spravili doktorát, jeden-dva postdoc, nabrali skúsenosti, spoznali svet a vrátili sa. Ibaže oni sa zvyčajne nevracajú. Na Slovensku ostávajú len dve skupiny - tí, čo cítia veľmi veľkú potrebu ostať s rodinou, alebo tí, čo sú menej šikovní. Znie to príšerne, ale tak to je a samozrejme, ficovoliči to nevidia.

janinah
20. dec 2023

@riyadh kradol?zavraždil novinára?protezoval" našich " ľudí? Atď atď....

annm81
20. dec 2023

Ja som odišla hneď po škole (ako väčšina mojich spolužiakov z nie práve nenáročného univerzitného štúdia). Skúsila som sa neskôr vrátiť (s veľkými plánmi- naivnými). Po krátkej dobe som pochopila, že to bol omyl a odišla znova. Stále mám rôzne väzby na Slovensko, ale nemyslím si, že sa tam natrvalo a naplno vrátim. Už len kvôli mojim deťom nie.

autor
20. dec 2023

@annm81 veď práve kvôli deťom… tiež sa mi tu nechce kvôli ním zostávať, lebo nič tu nefunguje a keby zrušili rodicak, tak už odídeme nadobro všetci mladí aj starší. Majú to vymyslené.

autor
20. dec 2023

@riyadh nie čo stváral? Rodiny sa mali lepšie, a nebolo všetko o našich a korupcia na každom rohu. Jedinú mal nevýhodu Matovic, že im vyšla pandemia. Nechcem si ani predstaviť riešenia Fica v takých časoch.

autor
20. dec 2023

To ešte aj riaditeľku banského múzea odvolali? Uveďte ma do obrazu, peosím.

vanilkovazmrzka
20. dec 2023

S kym sa vidime na vsetkych dalsich protestoch? ✌️

Vsetky mafianske hnidy do basy 🖤

riyadh
20. dec 2023

@janinah uplne si ho vystihla..

rude_baby
20. dec 2023

O tých protestoch sa píše, ale len v denníkoch, kt Ficovi označujú ako liberálne, mainstream a co ja viem aké... Aj o prvých protestoch písali aktuality, denník n, možno ešte niekto.

janinka007
20. dec 2023

Trnava ✌️

janinah
20. dec 2023

@vanilkovazmrzka a keby okrem tej basy ešte tak vrátili čo nakradli razom by krajina zbohatla

autor
20. dec 2023

@janinka007 👍👍👍👍👍

Strana
z4