icon

Je ženská verzia služby "manžel na hodinu" skutočne využiteľná?

sonicc
1. nov 2025

Ahojte. Poprosím Vás o názor a ďakujem za reakcie 🙂
Manžel na hodinu- poznáme, možno niekto rieši, možno má obavu alebo málo referencií a pod...
Ale čo tak manžel na hodinu - žena-technicky schopná, s techn.vzdelaním, s pojazdnou dielňou, skúsenosťami. Poprípade ako dozor, radca pri zavolaní majstra z fachu? Využijete to ako slob.matky, ženy žijúce samé...? Je pre Vás schodnejšia cesta v tomto smere žena?
Ďakujem

Strana
z2
julia_romeo
1. nov 2025

Toto je fantasticky napad. Uprimne, uz bolo nacase, aby aj zeny ukazali, ze technicka zrucnost nieje otazkou pohlavia. Ak to dobre uchopis, hlavne marketingovo, mozes z toho urobit uspesny projekt – nieco medzi pomocou, doverou a inspiraciou pre ine zeny. Navyse, vela ludi (najma zeny zijucie same) by ti urcite dalo prednost prave preto, ze by sa citili bezpecnejsie a prirodzenejsie.

Jedine riziko je, ze obcas narazis na chlapa, ktory bude mat pocit ze ma pravo testovat hranice – ale to sa da vyriesit nastavenim jasnych pravidiel, pripadne kamerou v aute ci aplikaciou na overenie zakaznika.

Drzim palce, mas skvely napad, ktory si zasluzi, aby sa z neho stala realita.

Naozaj verim, ze by si tym mohla otvorit uplne novy segment – sluzbu, ktora spaja technicku odbornost so zenskym pristupom a empatiou. Ak pridas vizualne silnu identitu, doveryhodnu komunikaciu a dobre referencie, mas obrovsku sancu prerazit.
Ludia hladaju sluzby, kde citia poctivost, profesionalitu a ludskost – a presne to z tvojho napadu ide.

Neboj sa, svet si na novinky zvyka pomaly, ale ked niekto ukaze odvahu a kvalitu, trh sa mu prispasobi.

Toto ma fakt potencial stat sa znackou, ktora bude raz synonymom pre 'zensky rozum v muzskom svete

sonicc
autor
1. nov 2025
@julia_romeo

Toto je fantasticky napad. Uprimne, uz bolo nacase, aby aj zeny ukazali, ze technicka zrucnost nieje otazkou pohlavia. Ak to dobre uchopis, hlavne marketingovo, mozes z toho urobit uspesny projekt – nieco medzi pomocou, doverou a inspiraciou pre ine zeny. Navyse, vela ludi (najma zeny zijucie same) by ti urcite dalo prednost prave preto, ze by sa citili bezpecnejsie a prirodzenejsie.

Jedine riziko je, ze obcas narazis na chlapa, ktory bude mat pocit ze ma pravo testovat hranice – ale to sa da vyriesit nastavenim jasnych pravidiel, pripadne kamerou v aute ci aplikaciou na overenie zakaznika.

Drzim palce, mas skvely napad, ktory si zasluzi, aby sa z neho stala realita.

Naozaj verim, ze by si tym mohla otvorit uplne novy segment – sluzbu, ktora spaja technicku odbornost so zenskym pristupom a empatiou. Ak pridas vizualne silnu identitu, doveryhodnu komunikaciu a dobre referencie, mas obrovsku sancu prerazit.
Ludia hladaju sluzby, kde citia poctivost, profesionalitu a ludskost – a presne to z tvojho napadu ide.

Neboj sa, svet si na novinky zvyka pomaly, ale ked niekto ukaze odvahu a kvalitu, trh sa mu prispasobi.

Toto ma fakt potencial stat sa znackou, ktora bude raz synonymom pre 'zensky rozum v muzskom svete

@julia_romeo ďakujem 🙂
Presne si to nazvala...

amdornik
1. nov 2025
@sonicc

@julia_romeo ďakujem 🙂
Presne si to nazvala...

@sonicc nečítam diskusiu, reagujem len na úvod, takže ak to tu bolo spomenuté, pardon. ja som si podľa názvu myslela, že pôjde o ponuky "ženských" prác (áno, škaredo napísané, ale teda....), že pôjde o upratanie, žehlenie, čistenie okien, rúry, kúpeľne, sezónne pranie záclon, závesov, apod. jednoducho, že sa budeš pýtať, či by napríklad osamelí, zaneprázdnení alebo rozvedení muži niečo také využili, hlavne tí, čo nemajú čas alebo sú "ľaví" do týchto prác.
po prečítaní príspevku a teda toho, že ide o ženu na "mužské" práce, netuším, aký potenciál by táto pani mala. ja osobne ako samostatná jednotka, ak by som potrebovala niečo riešiť, tak ja si volám chlapa. ideálne takého, ktorý už aj má nejaké "meno", čiže by som sa opýtala susedov na nejaké recenzie a kontakty a zavolala by som overeného chlapa. to nič proti šikovnej žene, ale za mňa nie proste.

unbeholfen
1. nov 2025

O tokomto niečom som čítal článok. Vo Viedni mala žena klúčovú službu a chodila otvárať zabuchnuté dvere, a sama vravela čo aj viaceré vravíte že ženy si radšej volajú ženu lebo žena žene viac rozumie, viac dôveruje. Druhá bola automechanička a tretia tiež niečo s opravami v bytoch. O troch ženách bolo čo skúsili. Vo Viedni je všetko možné, je to multikulti mesto a niesu stereotypy. V zahraničí to existuje. Vo farme kolko žensko-mužských duelov vyhrala žena. To je všetko o zručnosti, ak nebol scená tak schválne spravený aby to bolo zaujímavšie.

anonym_4c170e
2. nov 2025

Tak u nas v meste takato sluzba je. Ci sa jej dari, to neviem, ale auto ma stale to iste, uz asi 10 rokov. Zienka ma aj iny problem, ze to chlapi ponali troska inak. Neustale jej vyvolavaju a myslia si, ze je to ina "hodinka" a musi si davat pozor, kto jej vola a do akeho domu vojde. Pamatam si to z mestskych clankov, ked zacinala.
Ale k Tvojmu. Neviem, ci disponujes takym rozsahom kvalitneho pracovneho naradia. Ak nie, tak do toho ani nechod, ak chces robit takuto sluzbu, vstupny naklad by bol extremne vysoky, kvolu sirokemu zaberu sluzieb a neviem, ci by sa vratil. Tam nepochodis s naradim z Lidl. Dalej, nie vsetky veci mozes robit bez povoleni a vzdelania. Beries za to naslednu zaruku a musis si byt vedoma, ze ak nieco nespravis riadne, zapricinis naslednu skodu na majetku pripadne poskodis zakaznika na zdravi, mas problem.
U nas bola aj sluzba taxi len pre zeny, vodic zena, aby sa zeny citili bezpecbejsie. Neujalo sa. Preco? Zeny su niekedy "potvory", radi sa aj s chlapmi zvezu...
Skor by som to videla na nejaku konktretnu cinnost, napr.tapetarka, to by slo, to bez problemov zvladne aj zena a ak sa dobre vyprofilujes uz na zaciatku, tak to by mohlo ist.

anonym_356a82
2. nov 2025

No to skor by bolo potom uz tak zneuzivane,skor na sex.Tak si nalejme cisteho vinka,ze???
Nie hod.manzela si objednavaju prevazne zeny a zeny by zene neverili,ze to urobi tak dobre ako ten chlap.Takze skor nie.

unbeholfen
2. nov 2025

A ešte ma napadla tá Katarína Jesenská. Ona je moderátorka chalupárskej relácie. Sama si spravila chatu a že aj mužské práce spraví. Hocičo navŕta, vymení, drevo narúbe. Ževraj ju to baví, a sama sa všetko naučila. Porobila si na dvore všeličo a vyzerá jak keby to firma robila.

Strana
z2