Je zľava 5 eur v Lidli iba na potraviny?
Ahojte , je táto zlava iba na potraviny? Myslim na stredu a sobotu keď su tieto kupony nad 50€. Čiže na opalovacie mlieko neplatí? Alebo ako je to vlastne?
@lakebabe
@zuzinka888 takže kludne aj drogeria tam može byť? A keď napr. idem s manželom, možem stopnuť nad 50€ zaplatim a ideme dalej s nakupom a zas bude nad 50€ , mame obidvaja v mobile, akože 10€ je 10€ nie? 🙂
No ak mas v nakupe alkohol, tak sa ti kupon neuplatni (ak cena bez alkoholu nepresahuje 50€). Takze je mozne ze aj ine produkty su vylucene… ale s tym nemam skusenost.
@maminatimka jasne ja som tam mala aj nejaké detské veci aj ooblečenie aj drogéria a víno nikto nič nerieši. Aktivuj ho v obchode, pipni lidl kartu a automaticky ti odrata pred zaplatením na konci účtu 5 eur
@vanilkovazmrzka to som prekvapená lebo ja som tam mala proseco ale to male za euro jedno tak to asi vyšlo dobre vediet
@lakebabe no ja som takto raz robila nakup, nie vyslovene kvoli kuponu, ale vyslo mi to na 49€ tak som tam prihodila daku blbost od pokladne, a kupon nic… pytala som sa na to a teta pozera ze joooj mate tam vino to sa nepocita.. tak ze dakujem, aspon to napiste do podmienok.
@klarissa25 potrebujem 3 opalovavie kremy, tak to už bude dvacka...aspoň no dufam že sa to započita..🙂
Hoci mozno tam bolo nejake pivo alebo nieco v plastovej flaske, neviem uz…
@vanilkovazmrzka a tiež treba mat kupón aktivovaný pred tým ako aplikáciu naskenujes. Nie potom
@vanilkovazmrzka tak potom neviem, ja som mala to mini proseco v plechovke, ale mala som tam pol nákupu oblečenie aj drogeriu takže to viem ze je v pohode normálne odratalo
@vanilkovazmrzka v podmienkach to je, len si ich treba aj precitat, ci na letaku alebo priamo v appke
@zuzinka888 no či to rozdelím alebo stopnem pri 50€ to je už jedno 🙂 no aspoň nejaka uspora však? 🙂
@klarissa25 no tak jak vidim sumu dam tam tu priehradku a je to...a bude dalši nakup
@maminatimka musis stopnut pri 50€, a predtym mat naskenovanu aplikaciu s aktivovanym kodom, a manzel to iste, len musíte mať kazdy svoju aplikaciu keď chceš mať zlavu aj dalsi nakup (ja som v telefone prihlasena na muzovu adresu lidl plus, vyhovuje mi to, lebo tam mame prehlad o nakupoch v sumáre)
@lenkasarka tak šampanské nebol problém 😉muselo tam byt aj niečo iné.. pripadne neaktivovany kupón
@klarissa25 Makový likér. Už som po ňom pokukoval, že som taký ešte nepil. Ale nakoniec ma chuťovo nepresvedčil 😉
@klarissa25 nespomínam si už čo všetko sme mali,ale iný alkohol ani cigarety sme nemali. Ale to nevadí ja to vôbec neprezivam.

@maminatimka nie aktivujes si ho a pri platení ti normálne odrata päť eur z účtu neriešia co si kúpila
Mala som účet 52 a platila som 47.