icon

Jeden deň tehu druhý už nie 😭

noemikatka
28. sep 2019

Nie je deň čo by som nemyslela na môjho AnielikA 😭💔 viem ze to potrebuje čas len mne ten čas ide velmi pomaly 🙈😔😔😔😔 keby som nemala dcérku neviem co by bolo somnou dosť ma to zasiahlo 😭😭😭😭

b1105
28. sep 2019

@noemikatka ❤️

noemikatka
autor
28. sep 2019

@b1105 😔😔😔😔

janulla77
28. sep 2019

@noemikatka ♥️ presne tak potrebuje to len čas... Síce to potrvá ranka ostane ale časom sa žiaľ ukľudní. Ja som minulý rok prišla o bábätko v 3 mesiaci. Musela som podstúpiť kyretaz. Neviem v akom štádiu si bola ty. Máš doma ešte jedného anielika ktorý ťa potrebuje♥️♥️ . Hlavu hore držkaj sa♥️

julianadrx
28. sep 2019

Ak sem píšeš, hľadáš útechu, utešiť ťa v takejto bolesti je ťažké, sama dobre vieš, ako aj píšeš, že to chce čas. Všetko sa pre niečo deje a nič nieje náhoda. Veľakrát sa príčiny nedopátrame ale treba veci prijať a zmieriť sa s nimi aj ked to bolí. Máš doma dcérku, nech ti je ona radosťou a zahrň ju ešte väčšou láskou a pozornosťou ako dosiaľ.... my ženy, matky, musíme byť silné aj keď je nám ťažko... nezabúdaj, všetky pády nás posúvajú vpred a každá bolesť nás robí silnejšími. Po búrke vždy vyjde slniečko. Drž sa :-* :-*

0hena0
28. sep 2019

@noemikatka moje 6 mesacne, uz vyvinute, mi zachranilo zivot. Zial. Panboh obetoval nenarodene, ktore mi museli vziat a poslat na onen svet na operacnej sale. Popri tom sme zistili, ze mi zachranila Katka zivot. Uz by sme tu neboli obe. Tak som tu ostala pre pvcorodenu dcerku. A Katka nam robi anjela strazneho.

noemikatka
autor
5. okt 2019

@0hena0 to mi je tak ľúto a ja by som to určite znasala v takom mesiaci veľmi zle držte sa ❤