Jedli ste už cvrčky v čokoláde?
@anonym_autor Jedla som v BBC omacke. Chuti to ako chrumky v BBC omacke. V podstate nemaju ziadnu chut.
Ako vtipny darcek by to bolo fajn, nie?
@anonym_autor nie kazdemu by toto prislo vtipne
@anonym_autor Ani nie. Po prvotnom wow cvrcky pride...hmm cakala som viac. Podla mna budes sklamana. Nijak to nechuti. V podstate darujes chrumky v cokolade.
Jasne, cvrcky som jedla viackrat. Jedla som aj susene mucne cervy, aj take tie obrovske pecene larvy, neviem si teraz spomenut, ako sa to vola. Cvrcky fajn, mala som aj s prichutou, aj bez. Normalne ako chrumky. Podobe aj tie mucne cervy. Tie pecene larvy uz isli trochu tazsie, ale v podstate chutili ako arasidy. Nic mi to nerobi, kludne obcas si dam. Ale nie je to jedlo, ktore by som jedla kazdy den. A to som inak dost vyberava v jedle, vela veci nejem.
@anonym_autor či vtipný neviem a vhodný ako pre koho... ja keby som to dostala, tak určite hneď otvorím a ako prvého ponúknem toho, kto mi to daroval 😀
@anonym_autor áno, jedla. Štipľavé aj nejaké ochutené. Ale nechutilo mi to. Ale čo bola čokoláda, v ktorej boli svrčky, tak tam mi to nevadilo.
@anonym_autor Jedla som a tiez aj cervy, kobylky a kadeco, ale nic z toho ma neoslovilo.
Viac by ma potešili bez čokolády. Inak s tým nemám problém. Skôr by som zjedla ako živého chytila.
mna by potešila tá čokoláda. Bez cvrčka. " Nech brouka žít " 🥑
🤢 🤢 🤢 🤮 🤮 🤮
Cvcka nie ale dake pecene chrobaky som jedla v mexiku chutilo to ako pripaleny popcorn . Vtipny darcek ako pre koho. Su ludia co maju alergiu na cokoladu . ( hlavne tu fake ) sak si to kup len tak pre srandu ale nie ako darcek . Darcek by mal byt nieco co potesi obdarovaneho .
Cvcka nie ale dake pecene chrobaky som jedla v mexiku chutilo to ako pripaleny popcorn . Vtipny darcek ako pre koho. Su ludia co maju alergiu na cokoladu . ( hlavne tu fake ) sak si to kup len tak pre srandu ale nie ako darcek . Darcek by mal byt nieco co potesi obdarovaneho .
@miadi tak jasne, ze by som to kupila ako darcek niekomu, o kom viem, ze sa potesi a pride mu to vtipne a nema alergiu na cokoladu. Nebudem to kupovat babke alebo tetke na patdesiatku predsa🙄, sak som neni debil aby som nevedela posudit co je vhodne a co uz cez
Nejedla by som to. A ak by mi to niekto podaroval, tak smer kôš. To si môžete rovno v chovprodukte kúpiť kŕmne svrčky a doma namočiť do čokolády. 😲😖 No proste hnus. Ani červy, ani nič podobné by som nejedla. A keby mi niekto tie červíky nasypal do taniera, tak ma rovno odvezú ... confounded:🤐😨

Drahé to je.
Ale niekde vonku v stánku v krajine kde to bežne jedia by som ochutnal.