@anonym_autor nejedla som to a vobec ma to nelaka.
@anonym_autor Jedla som v BBC omacke. Chuti to ako chrumky v BBC omacke. V podstate nemaju ziadnu chut.
Ako vtipny darcek by to bolo fajn, nie?
@anonym_autor nie kazdemu by toto prislo vtipne
@anonym_autor Ani nie. Po prvotnom wow cvrcky pride...hmm cakala som viac. Podla mna budes sklamana. Nijak to nechuti. V podstate darujes chrumky v cokolade.
@anonym_autor nie a ani neplánujem.
Jasne, cvrcky som jedla viackrat. Jedla som aj susene mucne cervy, aj take tie obrovske pecene larvy, neviem si teraz spomenut, ako sa to vola. Cvrcky fajn, mala som aj s prichutou, aj bez. Normalne ako chrumky. Podobe aj tie mucne cervy. Tie pecene larvy uz isli trochu tazsie, ale v podstate chutili ako arasidy. Nic mi to nerobi, kludne obcas si dam. Ale nie je to jedlo, ktore by som jedla kazdy den. A to som inak dost vyberava v jedle, vela veci nejem.
@anonym_autor či vtipný neviem a vhodný ako pre koho... ja keby som to dostala, tak určite hneď otvorím a ako prvého ponúknem toho, kto mi to daroval 😀
@anonym_autor áno, jedla. Štipľavé aj nejaké ochutené. Ale nechutilo mi to. Ale čo bola čokoláda, v ktorej boli svrčky, tak tam mi to nevadilo.
nie nejedla ale kupujeme (pre agamu) 😀😉
@anonym_autor Jedla som a tiez aj cervy, kobylky a kadeco, ale nic z toho ma neoslovilo.
Viac by ma potešili bez čokolády. Inak s tým nemám problém. Skôr by som zjedla ako živého chytila.
mna by potešila tá čokoláda. Bez cvrčka. " Nech brouka žít " 🥑
🤢 🤢 🤢 🤮 🤮 🤮
Cvcka nie ale dake pecene chrobaky som jedla v mexiku chutilo to ako pripaleny popcorn . Vtipny darcek ako pre koho. Su ludia co maju alergiu na cokoladu . ( hlavne tu fake ) sak si to kup len tak pre srandu ale nie ako darcek . Darcek by mal byt nieco co potesi obdarovaneho .
Cvcka nie ale dake pecene chrobaky som jedla v mexiku chutilo to ako pripaleny popcorn . Vtipny darcek ako pre koho. Su ludia co maju alergiu na cokoladu . ( hlavne tu fake ) sak si to kup len tak pre srandu ale nie ako darcek . Darcek by mal byt nieco co potesi obdarovaneho .
@miadi tak jasne, ze by som to kupila ako darcek niekomu, o kom viem, ze sa potesi a pride mu to vtipne a nema alergiu na cokoladu. Nebudem to kupovat babke alebo tetke na patdesiatku predsa🙄, sak som neni debil aby som nevedela posudit co je vhodne a co uz cez
ja teda ochutnám takmer čokoľvek, ale hmyz sa mi protiví
Nejedla by som to. A ak by mi to niekto podaroval, tak smer kôš. To si môžete rovno v chovprodukte kúpiť kŕmne svrčky a doma namočiť do čokolády. 😲😖 No proste hnus. Ani červy, ani nič podobné by som nejedla. A keby mi niekto tie červíky nasypal do taniera, tak ma rovno odvezú ... confounded:🤐😨

Drahé to je.
Ale niekde vonku v stánku v krajine kde to bežne jedia by som ochutnal.