Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@angie267 najhorsie je, ze jeden dva dni su pekne a potom sa opat ochladi, ani sa nestihne zohriat voda.. vobec netusim, kedy sa budu deti kupat.. no jo, peniaze vzdy potesia.. 🙂 🙂
@basa23 mala mi uz spinka.. dnes bola velmi unavena, mala som tu kamosku s malou a tie sa tu hrali a nahanali, doteraz som po nich robila poriadky.. 🙂 som zvedava aka bude u nas dnesna noc.. uz mame za sebou 3 noci co v noci nepije a stale sa budi.. snad sa to popravi.. a ako Vivi? stale kasle..?
zajtra nam idu montovat vchodove dvere, sa tesim jak male decko.. 🙂 konecne po 2 rokoch budeme mat dvere ako ludia.. 🙂
@basa23 dobre ranko.. bola v noci hore o 12, 3 a potom rano o pol 6 od vtedy sme hore.. tak celkom fajn, len o tej 3 sa nemohla ulozit, boli sme hore asi hodinu a pol, co sa len vrtila a mrncala.. tak sme opat trosku nevyspane.. ale ved ono sa raz vyspime.. ale sa mi paci, ze naozaj nepotrebuje papat.. 🙂 to som rada, ze je Vivi lepsie.. dvere si davame normalne s bezpecnostnym zamkom.. bolo mi luto dat cez 1000e za dvere.. takto nas to vyslo len 500.. a ako sa hovori, vsetky dvere sa daju rozbit, ci su to bezpecnostne ci obycajne.. len sa pri tom narobi viac hluku a snad si to susedia vsimnu a budu pocut..
@basa23 kvoli banke musime mat bezpecnostne prvky, tak ten bezpecnostny zamok dufam bude stacit.. mala mi spinka, ale je od rana dost mrzuta, stale fnuka, tak aj tazko zaspavala a teraz nie a nie sa zobudit.. 🙂 musime ist do mesta.. je to celkom v pohode, vobec nepyta papat.. len keby sa mi este aj nebudila, ale to by som chcela asi vela.. som rada, ze je to teraz aspon takto.. dufam, ze aj vam to pojde este lepsie.. jeeeej, aj nejako pokracujete s myslienkou vacsieho bytu? tusim si spominala, ze by ste chceli nieco vacsie..
@basa23 byty sa stale kupuju, takze urcite predate.. u nas je bytov strasne malo, a ked sa nejaky predava tak je sup sup prec.. 🙂
baby z coho vam piju deti? ja som vcera zistila, ze nasej to ide pekne aj cez slamku.. konecne zacala viacej pit.. to som strasne rada, uz nechce tolko prsko..
dobre ranko kocky,
@basa23 ako ste sa vyspali? uz je vivi lepsie? my sme mali straaaasnu noc.. stale plakala.. vyzeralo to, ze ju boli brusko, stale bola skrcena, kolienka pod bruskom.. idem jej narobit fenikloveho cajiku, snad to pomoze.. vidis, skusim aj ja malej kupit taku flasku, z tej sa jej urcite bude pacit pit.. 🙂
dobre ranko
@jenie123 docela dobre boal hore 4 krat a o 6 45 vstavala ted uz spi som ju po boji uspala 😉 uz je lepsie este trosku kasle ale uz o mnoho lepsie jej je.uvidim co povie v pondelok doki 😉 muz bol s malou v tescu rano tak som spala do 8 45 🙂 urcite malej sa strasne paci z tej flasky pit.sice sem tam sa hraje ze cuca vypluje ale pije pekne.och dnes je hrozna zima.
@basa23 velmi mi ten feniklovy cajik nechcela, ale nieco vypila a aj si poprdkavala.. 🙂 tak snad bude lepsie.. vecer sme dostali tu trojkolku.. uz sa tesim na zajtra, pojdeme ju prevetrat, ak bude pekne pocasie.. i ked hlasili prsanie.. ale nez sme ju poskladali, tusim hodinku nam to trvalo, ale vysledok stoji za to.. 🙂 musim sem potom hodit foto.. 🙂
dobre ranko
@jenie123 jeej super moja ked ju dam na nocnik hned uteka.nechce ani za svet tam sediet skor sa snim hraje.mi sme spali docela ok bola hore 2 krat potom o 6 chcela vstavat ale este do 7 potiahla.musis vydrzat uvidis zachvilu sa ti prestane budit.zato mi budeme este takto spavat este asi dlho 😒 no hrozne je pocasie,s malou ani von dnes nejdem.Stellke sa pacila trojkolka ze?
@basa23 dnes sme s trojkolkou jazdilii po byte, kedze sa von neda ist.. ale velmi sa jej paci.. je krasna.. s nocnikom to bola nahoda, ona tiez odtial uteka, ani ju tam nedavam.. vteda sa zobudila, dala si mliecko a ze idem ja, nech vyskusa aj ona.. ale nemala ani ponatia co urobila.. 😀 😀 😀
@jenie123 snad sa coskoro otepli a mozte brazdit chodniky 😉 jeej mama mi doniesla taku formu macka jak brumik ale je taky väcsi asi 20 cm baj ocko tak pecem 😉 ale chcem kupit je taky plech kde sa da naraz upiect 6 brumikov vo velkosti normalnych brumikov musim zohnat malej som dala okostovat tak jej chutilo.som urobila babovkove cesto 😉 ted mi je mala u susedov som im sla dat jedneho macka a ostala sa tam hrat so susedkou ani jej nechybam 😉
@basa23 aj mas nejaky recept na brumikov, ci budes robit to babovkove? aj ti mala papa klasickych brumikov..? Stellka si par krat kusne a hotovo, uz nechce.. len vie toho macika pekne pomrvit na milion kuskov... 😀 dnes sme boli s malou v nakupnom centre, je to nanic v takomto pocasi, neda sa nikam ist.. a cely den nejaka podrazdena, ufnukana.. uz nejake zubky aj mohli vyst, nech viem na co to zviest..
Ahojte dievcata. Poradte mi nejake recepty na obedik pre drobca, mam pocit,ze mu varim stale to iste, zemiakove alebo zemiakovo-hrachove pyre s kur. maskom, zeleninovu polievocku, cestoviny s vajickom, brokolicovu polievku, alebo zemiakovo karfiolovu kasu s maskom, tieto veci mame asi najcastejsie. Dnes som skusila granadir,ale to nemalo velky uspech.
A ako im robite napr. spenat? Drobec uz ma cez rok, uz by som rada skusila aj nejake nove potraviny. Dnes mal napr. v tom granadire cibulku. Dakujem
ahojte, ani nasa nechce sediet na nocniku berie ho ako velkeho nepriatela, len ked sa o to pokusim ju posadit nan, tak akoby v krci sa hned vystre a uteka kade lahsie 😀 to pocasie ma deprimuje nic sa neda robit, ale aspon som deti vzala na plavaren, jedina vec co ma napadla v tomto otrasnom pocasi. No zistila som ze Nici nie je vo forme predsa len neplavame uz dva mesiace aj ked sa snazim to vynahradzat ale ako som zistila dnes tak asi to nestaci. Akoby sa bala tej vodicky aj sme skusali potapanie no nepacilo sa jej to, ale tak par krat to dala 😝
A posledne dve noci mame hrozne tuto bola hore kazdu chvilku a dokonca asi 2 hodinky len fnukala, ale tak snad uz bude trosku pokoj, lebo dalsia stolicka v poradi tretia nam uz vykuka a teda na konte mame 6 zubov 😀 😀 a to nehovorim, ze cely den na mne "vysi" ach ani na zochod sa bez nej nepohnem akonahle sa jej trosku vzdialim tak spusti taky rev akoby ju z koze drali 😕 bosorka moja 🙂
@gilmorka tak s tymto aj ja kazdy den bojujem, spenat ja varim takto: dam varit zemiacik a do toho pridam spenat mrazeny a potom pomixujem 😉
dobre ranko kocky,
@basa23 ako ste spinkali.. my hrozne, bola stale hore, nakoniec skoncila medzi nami v spalni. o pol 3 sa zobudila a chcela mliecko, no nedala som jej a tak buntosila 2 hodinky dokial som jej ho nedala.. no je normalna.. 😀 vstavali sme o 7.. aspon, ze tak.. my spat celu noc nikdy nebudeme.. ☹
@gilmorka aj ja robim spenat ako @angie267 dam varit zemiacky, pridam mrazeny spenat a nakoniec niekedy davam varene zltko.. i ked teraz po roku uz mozu aj bielko, dobra inspiracia, musim malej urobit.. ja malej robim aj cestoviny so zeleninou, ryzu s maskom a stavou, zemiakovu kasu so zeleninou a maskom, zeleninovu polievku s krupkami, ci slizikmi, dnes bude mat hrachovu polievku s rozkom.. granadir ani ja nemusim.. 🙂 a dalsie ma nic nenapada.. a vidis cestoviny s vajickom som este neskusala.., musime vyskusat..
@angie267 aj ja mam obavu, ze ked teraz 2 mesiace nebudeme chodit na plavanie, ze to pozabudne.. a mozme zacat od zaciatku.. budeme musiet staaaaale trenovat.. aj ja nemusim taketo pocasie, ved sme skoro stale doma.. no teda, tak dalsie stolicka.. jaaaj to ju musi boliet, aj ja mam pocit, ze Stellke rastie, ale kde nic, tu nic.. len je taka uplakana a tie noci nam davaju tiez zabrat.. 🙂 na nocnik maju cas, musia to pochopit, ze to neni hracka ani nepriatel a co sa v nom robi.. s doky som sa naposledy o tom rozpravala a hovorila mi, ze deti ktore sa naucia na nocnik a su teda bez plienov v roku a pol su velmi sikovne, ze normalne je okolo 2 rokoch..
dobre ranko
@jenie123 vies co dala som si do googla ze recept brumiky a tam mi vysli 2 recepty,skus kuk som si to ani neodpisovala vzdy tak kuknem 😉 ten jeden som robila to je jak babovkove cesto ale je super chutovo.som nasla v cechach taku formu na brumiky kde ich mozno 6 upiect naraz tak super u nas neviem kde to hladat tak si ju necham poslat rodine do ciech a potom mi ju prinesu 😉 mi sme spali docela ok 2 krat hore a o 7 vstavala.neboj budeme raz spavat cele noci len musime pockat 🙂 mozno idu Stellke zubky preto je taka.vidu zuby vsetky a bude dobre no to ale este veru pockame 😀 dnes ideme doki no som zvedava ale este kasle trocha uvidim co povie lekarka.ooch toto je zas pocasie ale cez vikend ma byt pekne v sobotu az 33 stupnov 🙂 ooo muz chce ist na bukovu stanovat mam z toho hruzu s malou uvidime najprv skusime asi na jednu noc len
@basa23 aj moj manzel ma nahovara na stanovacku a tesi sa ako budeme chodit s malou stanovat.. no ja som mala este pred tehotenstvom dlhe roky velke problemy s mocovymi cestami a bojim sa toho, ze opat nejaky zapal chytim.. ale mozno ma prehovori.. 🙂 no krasne ste spinkali.. uz aby aj stellka lepsie spinkala..
Dakujem dievcata. Este som zabudla, mavame aj rizoto dost casto 🙂 A chcem skusit zemiakove placky, uvidim ci sa mu bude pacit. Chcela by som uz aj take dospelackejsie recepty, len jemu prisposobene, skusim uz aj bielok pridat a tak. Jaaaj,uz nech moze jest to iste co my 😅
@basa23 no super, tak si to uzite.. bude to urcite sranda.. len aby sa to aj mne nezapacilo a nechodili sme aj my stanovat.. inak moze to byt super, ci pre dospelych a hlavne pre deti.. dnes som si robila tehotensky test.. som si chvilu myslela, ze som aj tehu.. a kedze som este nemala menstruaciu, tak si vobec nie som ista.. 🙂 tak tehu nie som.. uz som aj rozmyslala, ake by to bolo, keby vysiel test pozitivny.. 🙂
@jenie123 ja sa tesim aj nie,hlavne kvoli tomu budeniu v noci ako budi sa zatial len 2 krat ale bohvie ako tam 😒 jeej ja uz chvlabohu mam menst.tak odsledujem.ooch som sa tesila ze ju este nebudem mat kym budem kojit 😒 fuu ja by som si veru envedela predstavit byt ted tehotna mam co robit s touto opicou 😀

@jenie123 no to aj ja urcite zabudne kopu veci budem musiet si napisat zoznam.aach to je hrozne pocasie u nas straasne leje 😒