icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

basa23
7. júl 2011

@jenie123 nie nestrihala a ani neplanujem.aj v mojom okoliu strihaju a su toho nazoru ze potom budu vlasy hustejsie ale nemyslim si,co mam kamosky tak urobili a ani zdaleka nemaju huste vlasy.a zas nemaju take dlhe vlasy aby sme ich museli strihat 😀 spagety uz moja jedla ale kapustovu veru este nie 😉 och u nas je hrozne teplo slnko vkuse pali 😒

jenie123
7. júl 2011

@basa23 ja si tiez nemyslim, ze by jej zhustli vlasky, len by jej nebolo tak horuco.. ona je stale spotena.. len kvoli tomu.. ale pred chvilkou som jej urobila 2 copy, pukacku na ofinu a hned bolo lepsie.. 🙂 konecne zaspala, ale aky rev pri tom robila.. akoby som ju zabijala.. sa cudujem, ze susedia nezavolali este socialku.. niekedy zaspi v pohode a niekedy taky cirkus s tym robi.. tak pocitam, ze hodinku da a pojdeme sa kupat..

basa23
7. júl 2011

@jenie123 ja mam ted klud mala je s tatkom v tescu a ja pecem babovku.ale to nasim bo ja nejem sladke od pondelka a nejem po 5.musim schudnut 3 kila 😠

jenie123
7. júl 2011

@basa23 na to nedokazem, nejest sladke.. ja co som ostala tehotna, tak jem sladke na kila.. a to pred tym som sladke vobec nejedla.. a teraz mozem vsetko, skor musim.. 😀 mohla by som si to aj ja zakazat.. aspon do dovolenky.. 😀 pokazila sa nam vaha, tak teraz neviem ako na tom som..

basa23
7. júl 2011

@jenie123 aaach mi vrav ja sa neviem sladkeho dojest by som len jedla.ale ted musim vydrzat.aach asi idem dat malu spat je zla jak sto certov.

jenie123
7. júl 2011

@basa23 moja uz spinka, nastastie.. zaspala celkom rychlo.. bola asi unavena z vody.. teraz sme dojedli s drahym melon, dobra mnamka na noc.. 😀 😀 tusim sa dam aj ja na dietu.. teda, ze by som vyradila sladke.. kamoska, ked este kojila, tak prestala jest sladke a jej mala na to prestala chciet jej mliecko.. uz nebolo tak sladke.. tak mozno dalsi napad na odstavenie.. 🙂

angie267
7. júl 2011

@basa23 ach ja by som potrebovala zhodit aspon 10 kil 😝 😝 😝 a taktiez sa nweviem vzdat sladkeho 😉
melon mozem teda aj ja jem ich teraz na kila, ale potom navsteva zachoda v pravidelnych intervaloch to isti 😀 😀 😀
@jenie123 aj nasa je jedovita aj vzdoruje ked nie je jej po voli, trucuje vynucuje si placom co chce a taktiez sa akoze hodi o zem, ale je opatrnna pomaly si lahne na zem a cuci, caka ze ju pojdem zdvihnut a ja si ju nevsimnem, po chvilke ju to prestane bavit a sama sa zdvihne 😝 😀 😀 😀

angie267
7. júl 2011

este pridam moje lasky 😉 kamaratka fotila 🙂

jenie123
7. júl 2011

@angie267 ja akosi nemozem spat, mala spi a ja hore.. rano sa nebudem moct zobudit ☹ su to nase opicky, skusaju co vsetko mozu a co im dovolime.. nasa sa tiez tak nejako hadze na zem a tiez ju necham tak a ju to omrzi.. krasne dcerky mas.. si na ne urcite pysna.. a super kamoska, ked ti takto foti.. 🙂 kraaasne fotecky..

basa23
8. júl 2011

dobre ranko
@angie267 aj ja jem melon skoro kazdy vecer si ho dam miesto vecere 😉 ja som potom non stop na zachode sa mi muz smeje 😉 krasne deticky a fotky wau 🙂
@jenie123 jeeej ty co si strasila o pol 2 tu.tak to si mala takze vstavanie.ako spinkala mala?mi des budenie a uz o 6 hore.aach dnes ma oci rezu,hlava boli to bude den.este ze idem k nasim.

jenie123
8. júl 2011

dobre ranko,
@basa23 ani mi nehovor, som bola uz na nervy, nemohla som zaspat do pol 3.. mala spinkala celkom fajn zobudila sa 2 krat do 4, potom som si ju zobrala k nam, dala mliecko a spinkala do 7:15.. 🙂 takto by to mohlo nejako vyzerat.. kedy odchadzate? my dnes asi opat pojdeme k vode.. uz teraz je u nas teplo..

basa23
8. júl 2011

@jenie123 uz rano o 10 ma odviezol.fu som bola s malou vonku normlane mam slabny upal strasne ma boli hlava a cervena v tvari som jak rak.strasne je tam na skapanie uz pojdem s malou von az vecer.jeej to ste krasne spinkali nech len vam to tak vydrzi.ja som zvedava ako bude mala tu spat.

jenie123
8. júl 2011

@basa23 tak dnes sa rozhodla mala, ze bude spinkat len raz.. a aj to spinkala len necele 2 hodinky a uz od 6 si zmolila oci.. teraz ju manzel uspava.. opicka jedna.. ja idem vycistit kocik, je neskutocne spinavy.. akoby sme tam vozili prasiatko.. 😀

angie267
8. júl 2011

ahojte fu ale je vonku teplo ufff, nic sa mi nechce. Ani nemam kedy ist na net, my sme dnes zavarali marhule ako o dusu, maminka maju strom a je plna marhuli, este chcem dzem a malej presnidavku skusit, len som to este nikdy nerobila tak neviem ako sa mi podari 😝 😝

angie267
8. júl 2011

@jenie123
@basa23 a dakujem babule za pochvaly 😉

basa23
8. júl 2011

@jenie123 ja som ted malu uspala nie a nie spat.fuj taka som znicena z toho tepla.och dnes mala mala prvykrat krup.kasu tak som zvedava na noc.
@angie267 aj moja mama robila dzem aj vyzivu strasne dobra je ta vyziva,

angie267
8. júl 2011

mas aj recept na tu vyzivu? lebo ja nemam este ziaden.

basa23
9. júl 2011

@jenie123 ako ste spinkali?mi sme mali vcera vecer prvykrat krupkasu ale ziadny efekt.ona sa nebudi hladom moja mama ze sa budi hladom ale teraz videla ze nie.uz o ž buntosila a to uz o 4 chcela buntosit.
@angie267 marhule dala ich varit aspon pol hodinu,po uvareni rozmixovat,cukor len trosku len kolko ty chces,na 3 litre tej uvarenej hmoty marhulovej tak rozhabarkujes asi v deci,v deci a pol zlaty klas,kukuricny skrob alebo zemiakovy skrob (to je jedno) lebo marhul.vyziva je taka riedka moc s tym to trosku zahustis len.

jenie123
9. júl 2011

ahojte baby..
tak my sme sa pred pol hodkou vratili z bazena.. uz od rana tu mame dost teplo.. dosli sme sa domov len prespat a ideme opat na kupalisko..
@basa23 ani nam krupicova kasa nezabrala.. ale ja uz malej v noci nedavam jest, je to naozaj tak, ze nepotrebuju, vidim to na Stellke.. i ked by sa mohla naucit tu noc prespat celu.. vcera isla spat uz o pol 8, bola neskutocne unavena, ten jeden spanok jej dava zabrat.. zobudila sa 2 krat a o 5 bola uz u nas, dostala mliecko a potiahla si este do 7:15.. a teraz mi zaspala.. len skoda, ze spinka v tej postelke, potom nespi dlho a je hned unavena, v tom kociku doobeda si vzdy tak pekne potiahla aj 3 hodinky..

basa23
9. júl 2011

@jenie123 od pondelka idem odstavovat tak som zvedava.aj u nas je hrozne teplo nakoniec som s malou ani nesla kupat je strasne teplo tak kaslem nato 😒 tas tu sakce v prenosnej postielke jak salena.tak to ste pekne spinkali snad sa dockam coskoro aj ja 😉 pekne kupanie 😉

jenie123
9. júl 2011

@basa23 no dnes to bolo ake teplo, mala bola nonstop vo vode ani von nechcela ist.. 3 dni naspat som malej kupila plavky v tescu od 9-12, tie co nemusis davat pod ne plienku a ved je drobec, nebudem kupovat vacsie.. tak dnes sme ich vyskusali a su jej velke.. tak dnes po kupalisku som opat skocila do tesca a kupila jej mensie 6-9, doma som ich vyskusala a su opat velke, tak ich idem zajtra vratit a kupit jej 3-6 😉 tak snad jej tie uz dobre budu.. 🙂

basa23
9. júl 2011

@jenie123 jeeej ja umrem aj od 6-9 su jej velke 😉 jaaj Stellka je tintitko malinke 😉 fuj strasny je hic ja dam malu spat len v kratkom bodicku mi mame straaasne teplo aj teraz este.och neviem ju uspat nie a nie spat ☹ Stellka teda lubi vodicku to je super sa musi pripravovat zachvilu vyrazate 😉

jenie123
9. júl 2011

@basa23 ani nehovor, este nemam nic prichystane.. no mam co robit.. mala zaspala o pol 9 a to som sa bala, ze mi zaspi az po 10.. ked sme isli z kupaliska, tak zaspala v aute a dala si hodinku slofika.. ale v pohodicke zaspala.. malej som dala opalovacky a spinka.. len som jej musela zatvorit okno, mame okna do ulice a byva tam celkom rusno, az o 10 jej ho otvorim, aby mala klud.. a to sa ti nechce uspat na prsku? teraz som dostala jednu radu ako mala prespi celu noc.. mam ju naucit uspat sa samu o samote.. ze potom, ked sa v noci zobudi aj sa pekne sama uspi.. no neviem ci to do dovolenky stihnem, ale asi sa do toho tiez pustim.. len mi je luto, ze ju opat musim nechat plakat.. ☹

jenie123
10. júl 2011

@basa23 ako ste spinkali? no my desne.. o pol druhej taky rev spustila, stale plakala a nie a nie spinkat, tak som ju zobrala k nam a dala mliecko, potom sa zobudila este o 4 a rano od 6 je hore.. teraz uz od 9 opat spinka.. manzel tiez este spi a ja uz som si stihla nafarbit hlavu, a uz mam aj pomaly navarene.. 😀 dnes ideme k prababke na hody a odtial opat na to kupalisko a teda este tie plavky vymenit.. 🙂 🙂 dnes uz idete domov, ci este ostavate u rodicov?

basa23
10. júl 2011

@jenie123 spinkali sme super dnes.no sice az to ze sla dost neskoro spat.zaspala o 22 15 potom bola hore o 2 45 potom o 5 a o 6 uz vstavala.som jej na veceru dala len jogurt a pekne spala.ona cim viac je najedena tym horsie spi.ako predvcerom ta kasa 😒 super pekny dnik mate naplane.ja uz idem dnes domov.mala mi ted spi ona sla spat o 10 😉 .fuu dnes zas vypek.malu slapnem doma do bazena tatka asi neukacam kupat ten ma dost slnka po vikende na rybach 😀

angie267
10. júl 2011

@basa23 dakujem za recept buduci tyzden urobime 😉 nasa teraz nespinka dobre aj kvoli teplu ale zubky stale trapia nas 😒

@jenie123 nasa ma plavky tiez tescacke 6-9 mes. a su jej este dobre a myslim, ze este dlho budu, ved aj pyzamka nosime 6-9 mes. este 😀 tiez sa dnes chystame kupsat aj vcera sme boli a cez tyzden skocime do Rakuska asi 20km od nas je vraj pekne kupalisko tak pojdeme mrknut 🙂 🙂

boli sme aj na poradni a malinka ma 8900g a 75cm 😉

basa23
10. júl 2011

@angie267 jeej to je tiez tintitko oproti nasej 😉 no mojej som dnes kukala co jej ide zub normalne az dasno jej trci co sa tak prerezava
kocky v com vam spia deticky vecer ked je taketo teplo?aj ich daate do spac.vaku a zakrivate,asi nie ze? 😀

angie267
10. júl 2011

@basa23 chudatko Vivi, ale o chvilu bude vonku 😉 nasa Nici spi v opalovackach iba nezakrivam ju, len ked sa zobudim tak jej cez nozicky hodim plienocku. U nas v spalni je hrozne teplo, je na podkrovi, cierna strecha takze asi ako v skleniku tu mame 😝 😝

jenie123
10. júl 2011

@angie267 to Rakusko vyzera super, potom daj vediet, kde ste to boli a mozno by sme skocili niekedy aj my.. My sme dnes boli v Dubnanoch, to je 5 km od Hodonina a tiez super kupalisko.. inak aj v Hodonine je nove kupalisko, ale aj dost ludi sa mi zda.. Tie tescacke su nejako divne cislovane.. vobec neviem podla coho sa riadit..
@basa23 chudatko Vivi, tak nech sa jej rychlo prereze.. a ktory vam ide? mala spava tiez opalovackach a mam tenku deku, tak nad ranom ju na nu prehodim, ale aj tak sa odkope.. a samozrejme vsetky okna pootvarane dokoran.. mala mi dnes zaspala az o 21:30, a to len preto, ze sme sa tak neskoro vratili.. ale zaspala hned.. tiez toho vela nepojedla, na veceru si dala pol jogurtu.. no som zvedava, co to bude za noc.. ale celkovo mi dnes toho vela nespapala a zacala aj dost na riedko kakat.. ale to asi bude z tej vody a tepla alebo ze by konecne zubky.. 🙂

angie267
10. júl 2011

@jenie123 dam potom vediet kde to presne je a hodim potom aj nejake foto odtial 🙂