Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
dobre ranko
@angie267 je to opalovacky myslite kratke dobinko?bo taky vyraz ze opalovacyk som nepocula 😀
@jenie123 moze byt ze kaka aj z toho tepla alebo konecne zubky neboj zubky sa coskoro rozbehnu 😉 aach mne ta moja zacala strasne kazdu chvilu cucat jak je toto teplo 😒 dnes chcem ist odstvovat ale neviem mam z toho hruzu jak ju uspim poobede ☹ mi sme spali docela ok bola hore asi 3 krat a potiahla do 7 20.chcela by som sa ist kupat len este neviem kedy ked ma byt az 3ž stup.vy ste kedy vcera boli so Stellkou?v akom case?vy co dnes planujete?
@basa23 opalovacky su overal len s kratkymi rukami a nohami.. 😀 tak to ste super spali.. no budem na vas myslit pri tom odstavovany.. v kociku ti nezaspi? aj mala chce stale cucat.. od rana uz bola na mne asi 10 krat.. a to je len rano.. vcera sme isli na kupko o 3 do 6.. deku sme si dali pol na pol do tiena a mala v pohode zvladala.. dnes sa mi uz 2 krat pokakala, asi pojdem do lekarne a nieco si na to kupim, chudatko uz ma az ritky vystipanu.. teraz mi zaspala..
@basa23 ono to bude asi tazke.. vobec ti nezavidim, hlavne kvoli tomu UM, ci ho vobec bude chciet.. ale mozno, keby si jej nedala materske tak sa casom chyti aj umeleho.. no neviem, v tomto ti vobec neporadim.. budem drzat palceky.. jednej mojej znamej maly nechce UM a tak mu dava kasu do flase a funguju tak uz 4 mesiace a v pohode.. ked tak jej skus spravit redsiu kasu, mozno jej bude chutit viacej ako to mlieko..
@jenie123 aj to som uz raz skusala s tou flaskou a nic.aach naprd zjedla chleba a za hodku chcela cucat som ju nechala plakat ale to sa zacala dusit tak som ju chcela uspat na rukach nich nakoniec som jej musela dat bo mala az zachvaty,dusila sa.aach takto to nepojde ☹ uz bola vyhladovana som jej skusila dat UM a nic normalne sa z neho dusit zacala.
@basa23 to asi nepojde tak lahko.. ale vobec ti neviem poradit co a ako.. ☹ viem, ze aj ja som malej skusala dat UM este skor a nechcela ho.. a pred tyzdnom som jej skusila dat kravske plnotucne a len si upila.. takze ani tymto smerom to nepojde.. my kojenie este potiahneme.. len keby sa Vivi naucila inak uspavat.. hned by to bolo lepsie.. Stellka aspon v tom kociku zaspi.. a v podstate pekne zaspi aj v postielke bez prska, som tam s nou a ona si pochodi a za chvilku si lahne a zaspi.. i ked stava sa, ze tam som s nou aj pol hodinky.. 🙂
@basa23 aj u nas bolo lepsie.. cely den bolo pod mrakom, aspon nebolo tak horuco.. ono naozaj bude lepsie ak ju naucis najskor zaspavat bez prska.. ved ja som mala toto iste.. tiez zaspavala len s prskom.. najedla sa a dala som ju do postielky.. chvilu bol krik, ale podarilo sa.. musela som ju drzat, aby sa stale nedvihala.. teraz ju nechavam s postielke, ja lezim pri nej a mala si beha, sem tam poplace, ze chce ist za mnou, ale nakoniec zaspi.. dnes mi to trvalo 30 minut.. ak ju naucis zaspavat bez prska, mas napol vyhrane.. i ked ja mam co hovorit, tiez je Stellka zavislacka.. 😀
dobre ranko
@angie267 aach jo je to zavislak.ale snad postupne to bude lepsie.presne musim vyckat 😀
@jenie123 ako ste spinkali?mi docela ok bola hore 3 krat ale uz o 6 strasila.aach unavena som som nevedela veecer zaspat.hej bez prska ja uz som to skusala velakrat s muzom ale ona place aj hodinu a keby sa pritom nedusila ale ona je jak sialena 😒
dobre ranko,
@angie267 ja teraz davam malej Nutrolin - B, je to probiotikum.. a v okoli aj dalsie 3 kamosky ho tiez davaju, co im deti stale kakaju na riedko, mne vcera mala 4 krat len na riedko.. zacala som jej to od vcera davat, tak snad to pomoze.. ono to bude asi z tepla a z vody.. mala ma strasne rada kukuricku, a tiez som ju nasla celu v plienke.. 😀
@basa23 tak to mas naozaj tazke.. mozno tu na konikovi su nejake temy, ktore by ti mohli pomoct a poradit ako na to.. alebo neni este Vivi pripravena na odstavenie.. my sme spali celkom v pohode.. zobudila sa 2 krat.. raz bola hore 5 minut nez sa uspala, len skoda, ze pri tom aj place.. od 5 u nas, dostala mliecko a vstavali sme o 7.. taka klasika..
@basa23 mala tiez teraz cuca, rano spapala pol jogurtu, asi z neho sa mi uz dva krat pokakala ☹ najhorsie je, ze mi rozok albo chlebik nezje.. neviem co jej mam davat ine na ranajky.. dnes ideme na nakup.. ved uz za chvilku odchadzame na dovcu a nic nemame.. ☹ vcera sme si priniesli najvacsi kufor na svete, tak som zvedava ci sa don zmestime.. 😀 pochybujem.. 😀 mala pojde za chvilku spinkat a ja zacnem upratovat, nieco navarit, zacnem trosku balit.. a mala by som poprat.. no uvidim, kolko toho postiham.. 🙂 neviem ci som to spominala.. kamoska teraz v sobotu prisli z dovolenky a boli vykradnuty.. no mam normalne z toho strach, este, ze sme vymenili dvere.. i ked k nim sa dostali cez okno.. nastastie pod nami byva policajt, tak snad to zlodejov odlaka.. 🙂
@jenie123 a keby si jej chlebik dala na take male kocky a b ysi dzobkala mozno by ti spala.ja jej to tak davam 😀 mne uz mala spi.jeej ano uz v piatok odchadzate jaaj zavidim 😉 no mas co robit to je coby dup treba balit.ja si moc veci neberem na dofcu aj tak budem zväcsa v plavkach skorej malej zoberem viac veci 😉 jeeej tak to je ,,krasny,,navrat z dovolenky.a snad vam sa to nestane policajt musi byt na strazi 😀
@basa23 no a teraz som videla, ze susedia sa pobalili tiez na dovcu a uz su fuc.. takze policajt nepostrazi.. 🙂 no zacala som balit, ale to nema konca kraju.. no neskutocne.. malej tiez beriem toho najviac.. ale aj tak.. mam nas 3 pobalit do jedneho kufra.. tak to neviem.. to asi nedame.. cim jej davas na ten chlebik? len maslo, ci aj nieco ine.. minule som jej natrela chlebik masielkom, na to kusok syra, nakrajala na kocky a ona vyjedla len syr a chleba nechala.. to bude mat asi po mne.. ja tiez pecivo nejem.. 🙂
@angie267 hej normalne v lekarni.. do jedneho roka sa ma davat 1 tableta a po roku az 3 denne, podla potreby, ja som dala vcera vecer, dnes rano a dam jej aj vecer.. 3 sa mi zda dost.. tabletu rozpustis v troske vody a das malej, ja to davam cez stiekacku.. mne uz teraz do obeda sa pokakala 3 krat.. uvidim co bude do vecera..
@jenie123 no asi skusim aj ja, dakujem 😉 aj nasa tiez tri krat kakala riedkeaz sa to lialo z plienky 😒 aj ritku ma zaparenu od toho, dnes som na to skusila Imazol kamoska mi odporucila, tak uvidime ci jej to prejde, som z toho nervozna uz 🙂 inak zajtra sa chystame pozriet na to kupko v Rakusku a je to v dedine Rabensburg skus kuk na ich stranku maju tam foto kupaliska 😉
@jenie123 nejes pecivo?ja uschen a co potom jes ?😀 davam jej syr,rajcinku,ted chcem jej spravit vajic.pomazanku alebo zo sardiniek.no mala mi uz sla spat bola neaka unavena.sme jej dnes dali baze nna balkon taky väcsi a vecer uz bola studena voda tam nabehla tak rychlo odtial vysla aj 😉 no dnes cucala tiez 4 krat takze je to o 80 % zmena 😉
@angie267 ach ja a trpezlivost to nejde do kopy no ale musim 😀
@basa23 no keby si vedela, co vsetko ja nejem.. pecivo uz peknych par rokov, mozno uz aj 10.. 😀 polystyren 🙂 alebo nic.. nejem ani nic vyprazane, hranolky som tiez tusim jedla naposledy pred 10 rokmi.. 😀, ani knedlu, ani omacky.. 😀 no by si sa nasmiala co vsetko nejem.. mala nechce ani rajcinu a dnes nechcela ani eidam, dala som jej aj kiri syr na rozok, nechcela.. asi ju budem za to bit. a s eidamom som bola prekvapena, lebo syr este pred par dnami chcela velmi a dokonca ani maso nechcela.. ono tusim bude po mne.. ja tiez tak vymyslam.. vidis, vyskusam jej urobit nejaku pomazanku, to som este neskusala..
@basa23 no, ja som uz taka.. ja mam tatina aj sestru dost silnych a v podstate aj aj som byvala, teraz mam o 10 kil menej ako na zakladke.. tak som zacala uz od strednej drzat rozne diety.. teraz uz dietu nedrzim, ale par veci nejem.. este keby mi to sladke tak nechutilo.. 🙂 no my sme spinkali, celkom v pohode, ako obycajne, 2 krat bola hore, o pol 6 sa zobudila, zobrala som ju k sebe, dala mliecko a ze zaspi, no nic.. uz je od vtedy hore.. nastastie si ju manzel zobral vedla a mna este chvilku nechali pospat.. 🙂 dnes som malej ponukala aj cokoladku, ani to nechce.. tak si dala len jogut a pojde za chvilku spinkat.. dnes ma byt opat horuco? co mate na plane..?
@jenie123 to je super ze nejes pecivo z toho sa najviac pribera 😉 och no to sladke to je aj moja slabost ale snazim sa ho obmedzovat 😒 tak to ste super spinkali,moja tiez vstavala okolo 5 45 strasne skoro buntosia opice 😀 ja som ju ted vyslala s manzelom von trosku.neviem este sme s manzelom nekecali co dnes.ma byt 34 stupnov davali v telerano ze dost teplo ale neviem u nas zatial fuka.a vy co mate na plane?
@basa23 my sme boli na obede v restike s tatinom.. teda, mala si dala trosku porkovej polievky, no mne nechutila, ale mala si dala a potom si dala kusok pizze, teda vyjedala z nej kukuricu a dala si troska sunky.. teraz mi spinka.. polhodinku nam trvalo nez zaspala a to bola dooost unavena.. dnes som urobila posledny nakup, dufam, ze uz mam vsetko.. 🙂 uz len vyckat do piatka.. 🙂

dobre ranko,
@basa23 ako ste spinkali? my celkom v pohode, 3 krat sa v noci zobudila, najhorsie to bolo okolo 2, to tak plakala a nevedela sa uspat, ale tento krat som sa nenechala nahovorit a nedala som jej.. 🙂 o 5 isla k nam a potiahla do 7.. tak celkom fajn.. co mate dnes na plane?