icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

darja20
17. júl 2011

@basa23 ja som len chcela reagovat na to kravske mlieko - ja malemu davam normalne kravske mlieko pit, aj do jedla, ked mu robim napr. polievku zemiakovu na kyslo, v konecnom dosledku sa tomu aj tak neda vyhnut (jogurty, tvaroh, mucne jedla..) a je to okej. sice este kojim, ale myslim si, ze to od toho nezavisi. tam ide aj tak len o alergiu na bielkovinu kravskeho mlieka. tak skus dat vypit deci mlieka kravskeho a ked sa neobjavi problem, tak mozes kludne davat take pit a z neho varit.

basa23
17. júl 2011

@angie267 no aj uz som doma.ooch mi vrav mala stale na mne vysi nic nechce odmieta jogurt,obed len cucat a cucat.ooch jak sa nam pekne darilo ze len 4 krat za den kojila a ted je toho oooch zas vela prekliata stolicka 😠 ale som jej kukala mala ju uz vonku a ted som pozerala ma to jak take zelenkave alebo co jak keby jej to hnisalo pockam do zajtra a ked tak pojdeme zubarke
@darja20 dakujem 😉 som jej skusala dat na pit ale vypila straaaasne malicko.no uvidim budem skusat co sa chyti a aspo ntake bude pit 😉

angie267
18. júl 2011

@basa23 ahoj a co mala ako so zubkom? Nasa konecne dnes uz ho ma vonku, ale zato soplik a kasel poriadny ☹ ☹ mame za sebou asi najhorsiu noc, ach skoro vobec sme nespali, stale len plac a plac, no dufam, ze ked je uz vonku tak snad ta dnesna bude uz lepsia. Zubok mame siedmy uz 🙂 teraz som ju dala spinkat, snad pospi aspon dve hodky potrebujem surne zehlit mam riadnu kopu 😒
@darja20
@basa23 aj nasa pije kravske mlieko a uplne v pohode a aj jej velmi chuti 🙂

marcovka
18. júl 2011

@angie267 ahoj ked ti možem poradit tak na tie sopliky davam malej kvapky sinupret a zabralo,lebo tiež jej idu asi už stoličky a bola tiež zasoplena asi 3 dni som jej davala ja som tiež chcela davat kravske mlieko,ale lekar.že ešte nie tak pijeme nutrilon 😉

angie267
18. júl 2011

@marcovka dakujem za radu asi vyskusame aj my, uz som o tom sirupe pocula, tak uvidime. Jasne to je na kazdej mamine ako sa rozhodne co bude a co nebude davat 😉 ach chudatka nase co si musia kvoli zubkom vytrpiet ☹

basa23
18. júl 2011

@angie267 ahoj.mala stale tak isto mrnci a len a len na rukach ☹ zub uz ma tristvrte vonku ale este jej kusok chyba a to ju asi strasne boli.ted mi spi ale uz ratam ze bude hore zachvilku.chudatko to je hrozna kombinacia kasel a sopliky snad coskoro vam to prejde 😉 mi uz mame 9 zubkov 😉 moja ani to kravske nechce.ozaj vy ste tie fotky boli v tom madarsku an kupalisku?je to tam pekne?

angie267
18. júl 2011

@basa23 dakujeme, snad jej to prejde, tak to uz ste pomaly so zubkami v polovici 😉 ano tie foto su z Rakuska z kupaliska a je tam nadherne, vratime sa tam len co bude mala fit 🙂

gilmorka
18. júl 2011

Ahojte. Prednedavnom som sa s vami radila kvoli obedom a teraz sa chcem spytat na vecere,poradte co davat. Na olovrant mame ovocie a vecere su take vselijake,uz nema vela trpezlivosti. Vcera som skusila aj krupicovu kasu,ale ledva jedna lyzicka a dost. Akurat chlebik mu vcelku chuti. Co davate vy?

deniskateniska
18. júl 2011

@gilmorka my davame ako kedy a ako co 😀 chlebik, jogurtik, vyzivku, krupicovu kasu... a pred spanim mliecko 😉

angie267
19. júl 2011

@gilmorka nasa papa krupicovu kasu, ale tiez jej asi zacnem davam aj nieco ine. To je dobre ze muchuti chlebik, nasa zje tak trosku, ale ked sama ho moze jest inak ani zrnko 😝

gilmorka
19. júl 2011

@deniskateniska a mliecko pije z coho, z poharika? Ja kojim, snad mu tolko mlieka staci. Prve mesiace som dokrmovala UM, bol hlados, a potom ho pomaly prestal chciet a teraz aj ked mu dam do poharika, tak dva glgy a dost. Takze ma len MM. Jogurt mu zo zaciatku velmi chutil,ale teraz uz moc nie, miesam mu ho aj s vyzivkou a tak 40-60 ml zje takeho mixu.

@angie267 chlebik mu vcelku chuti, nezje nejak vela, ale pol krajceka zje, s maslom, obcas syrcek a vcera trosku sunky. Aj rozok chce. Ked nema naladu na lyzicku, riesim to pecivom. Ale teda teraz zacal strasne vymyslat, taky je naladovy. Asi zas zuby. Mali sme dva tyzdne pokoj a uz zas noci nic moc a cez den taky umrncany, kazdu chvilu na rukach.

angie267
19. júl 2011

@gilmorka nasa celkom zacina trosku viac papat, my sme mali doteraz problem s tym, ze sme museli vsetko mixovat inak to nespapala. Ach s tymi zubkami si ti nasi drobci takto musia zazivat. ☹

deniskateniska
19. júl 2011

@gilmorka z flasky pijeme mliecko... ale teraz sme na tom tak ze vlastne mliecko ma az pri prvom prebudeni - bo pred spanim nechce a ked sa nenapapa tak vstane o stvrtej - piatej.. a kym urobim mlieko sa prebudi - a to by som ja nezvladla 😀 jasne ze mu mliecko staci... ja by som tiez kojila keby som nemusela prestat a potom ked som chcela rozkojit nechcel uz cicku tak sme na UM ale idem prejst potroske na kravske ak ho bude chciet 🙂 a ked jogurt nechce nevadi niekomu to nechuti, skus ho nahradit napriklad krupicovou kasou alebo niecim inym mliecnym ako napr chlebik s masielkom... napriklad... a ked je kojeny tak ma dost mliecka kolko potrebuje 😉

basa23
21. júl 2011

@angie267 ako malinka uz lepsie?mi mame stale hrozne noci aj dni.malej vysla stolicka ale posledne dni stale vecer teplota 38 stale si ten zub chyta ted uz lepsie ale stale place strasne

angie267
21. júl 2011

@basa23 ach chudatko Vivi prekliate stolicky. Nasa uz lepsie aj soplik uz nie taky a kasel len trosku, zubok je vonku a tuto noc uz spinkala ukazkovo takmer bez zobudenia 🙂

basa23
22. júl 2011

@angie267 tak to je super.mi sme mali otrasnu noc ani neviem kokokrat bola hore len mrncala.och ja ani neverim ze mi to deita niekedy dokaze prespat noc 😒

angie267
22. júl 2011

@basa23 to ma mrzi, ale urcite sa to bude len lepsit cim bude starsia. Nasa spinkala aj tuto noc dobre, teraz vstava, takze sa nemozem teraz stazovat, no pridu noci kedy budeme aj my hore ako tie predchadzajuce.

basa23
22. júl 2011

@angie267 no mi mame nakoniec aftovu stomatitidu doki povedala ze sme to dobre zatial zvladli ze deti väcsinou koncia v nemocnici ale ze vyliecenie potrvaaj 2 tyzdne este ☹

angie267
22. júl 2011

@basa23 jezisi to co je preboha, jaj chudatenko Vivi co ta si musi vytrpiet. Ako sa to prejavuje?

basa23
22. júl 2011

@angie267 ma take flaky zltkavobiele v ustach.to strasne boli ked papa a tak.preto dieta aj prestava papat ked to ma.snad jej to skoro prejde zas sme dnes len na mlieku 😒

angie267
22. júl 2011

@basa23 jaj boze to je teda chudatko male, slangovo sa to povie tusim "slintavka". To nevaddi hlavne ze mliecko moze papkat teraz je velmi dobre ze ju este kojis.

basa23
22. júl 2011

@angie267 to hej bo keby som ju nekojila tak to si ani neviem predstavit 😒 nie myslim aspon co som citala na nete to neni ta slintavka to je nieco ine zevraj.som to googlilla 😉

angie267
22. júl 2011

@basa23 esteze si ju neodstavila este 🙂 je toho asi viac tych hnusnych chorob..... 😠

jenie123
23. júl 2011

ahojte baby.. tak uz sme spat.. malej sa velmi pacilo, uzivala si more a hlavne piesok.. len drahy dostal po 2 dnoch hnacky a ma ich doteraz, takze dovolenka nic moc.. ☹ ale malej sa aj tak pacilo 🙂 cestu zvladla super, vacsinu prespala.. jaaaj, ale uz mame opat nocne kojenie, opat budem mat co robit, aby sme skoncili..
@basa23 co to tu citam.. chudatko Vivi, nech jej to prejde..

basa23
23. júl 2011

@jenie123 jeeej vitaj 😉 super ze sa jej pacilo a super ste zvladli cestu.potom fotooooooooooooo 😉 jeej chudak muz to mi je luto ☹ aach mi vrav je to hroza chuda,ale uz aspon zacala papat,mi sme o sto sest kojili tym ze nechcela jest.

jenie123
23. júl 2011

@basa23 dakujem.. Stella je uzasna, velmi som sa bala cesty.. no manzela to drzi stale, uz pomaly nic neje.. to je ina dieta.. ☹ to som rada, ze uz je Vivi lepsie.. to sa da niekde chytit? alebo sa to len tak objavilo? drahy mi este dnes stiahne foto, tak ho sem hodim 🙂

angie267
23. júl 2011

@jenie123 vitame ta naspat 🙂 ale to rychlo ubehlo a uz si aj tu........super, ze mala cestu zvladla, len skoda, ze muza to zlozilo ono zmena prostredia si vypyta svoju dan 😒 prajem skore uzdravenie. tesim sa na foto 😉
@basa23 citam, ze uz je Vivi lepsie, tesim sa z toho 🙂

jenie123
24. júl 2011

dobre ranko,
@basa23 ako ste sa vyspali? my des, mala mi straaaasne plakala.. tak sme si ju zobrali medzi nas, ale to som urobila chybu, Stellka chcela stale prsko.. dostala ho 3 krat a 7:45 sme vstavali.. musim jej kuknut do pusinky ci to nie su zubky alebo chce len mliecko..
@angie267 dakujeme, strasne rychlo to ubehlo, este by som kludne dala jednu dovcu.. 🙂

basa23
24. júl 2011

dobre ranko
@angie267 dakujeme 😉 hej uz je lepsie uz aspon trochu nieco papa.
@jenie123 mali ste teplucko na dovolenke?mi sme spali docela ok bola hore 4 krat a vstavala o pol 7.och dnes som cely den s malou sama a taka je mrncava stale len na mne vysi 😒 je ale pekne ti potiahla rano.mozno uz idu neake zubky mi uz mame jednu stolicku vonku oooch este 3 😒

angie267
24. júl 2011

@jenie123 tak tu dovcu by som si dala aj ja, tak hadam buduci rok si ju aj my doprajeme 😝
@basa23 aspon ze uz sa ma lepsie hned je to veselsie 😉 nasa ma 3 stolicky vonku a vcera som pozerala, ze vidiet uz aj tu stvrtu tak sa mozem pripravit znovu na tie brutal noci ako minuly tyzden.

Ja som sama doma, manzel zobral malu do kocika a ja varim vepro, knedlo, zelo 🙂