Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@angie267 no aj uz som doma.ooch mi vrav mala stale na mne vysi nic nechce odmieta jogurt,obed len cucat a cucat.ooch jak sa nam pekne darilo ze len 4 krat za den kojila a ted je toho oooch zas vela prekliata stolicka 😠 ale som jej kukala mala ju uz vonku a ted som pozerala ma to jak take zelenkave alebo co jak keby jej to hnisalo pockam do zajtra a ked tak pojdeme zubarke
@darja20 dakujem 😉 som jej skusala dat na pit ale vypila straaaasne malicko.no uvidim budem skusat co sa chyti a aspo ntake bude pit 😉
@basa23 ahoj a co mala ako so zubkom? Nasa konecne dnes uz ho ma vonku, ale zato soplik a kasel poriadny ☹ ☹ mame za sebou asi najhorsiu noc, ach skoro vobec sme nespali, stale len plac a plac, no dufam, ze ked je uz vonku tak snad ta dnesna bude uz lepsia. Zubok mame siedmy uz 🙂 teraz som ju dala spinkat, snad pospi aspon dve hodky potrebujem surne zehlit mam riadnu kopu 😒
@darja20
@basa23 aj nasa pije kravske mlieko a uplne v pohode a aj jej velmi chuti 🙂
@angie267 ahoj.mala stale tak isto mrnci a len a len na rukach ☹ zub uz ma tristvrte vonku ale este jej kusok chyba a to ju asi strasne boli.ted mi spi ale uz ratam ze bude hore zachvilku.chudatko to je hrozna kombinacia kasel a sopliky snad coskoro vam to prejde 😉 mi uz mame 9 zubkov 😉 moja ani to kravske nechce.ozaj vy ste tie fotky boli v tom madarsku an kupalisku?je to tam pekne?
Ahojte. Prednedavnom som sa s vami radila kvoli obedom a teraz sa chcem spytat na vecere,poradte co davat. Na olovrant mame ovocie a vecere su take vselijake,uz nema vela trpezlivosti. Vcera som skusila aj krupicovu kasu,ale ledva jedna lyzicka a dost. Akurat chlebik mu vcelku chuti. Co davate vy?
@gilmorka my davame ako kedy a ako co 😀 chlebik, jogurtik, vyzivku, krupicovu kasu... a pred spanim mliecko 😉
@deniskateniska a mliecko pije z coho, z poharika? Ja kojim, snad mu tolko mlieka staci. Prve mesiace som dokrmovala UM, bol hlados, a potom ho pomaly prestal chciet a teraz aj ked mu dam do poharika, tak dva glgy a dost. Takze ma len MM. Jogurt mu zo zaciatku velmi chutil,ale teraz uz moc nie, miesam mu ho aj s vyzivkou a tak 40-60 ml zje takeho mixu.
@angie267 chlebik mu vcelku chuti, nezje nejak vela, ale pol krajceka zje, s maslom, obcas syrcek a vcera trosku sunky. Aj rozok chce. Ked nema naladu na lyzicku, riesim to pecivom. Ale teda teraz zacal strasne vymyslat, taky je naladovy. Asi zas zuby. Mali sme dva tyzdne pokoj a uz zas noci nic moc a cez den taky umrncany, kazdu chvilu na rukach.
@gilmorka z flasky pijeme mliecko... ale teraz sme na tom tak ze vlastne mliecko ma az pri prvom prebudeni - bo pred spanim nechce a ked sa nenapapa tak vstane o stvrtej - piatej.. a kym urobim mlieko sa prebudi - a to by som ja nezvladla 😀 jasne ze mu mliecko staci... ja by som tiez kojila keby som nemusela prestat a potom ked som chcela rozkojit nechcel uz cicku tak sme na UM ale idem prejst potroske na kravske ak ho bude chciet 🙂 a ked jogurt nechce nevadi niekomu to nechuti, skus ho nahradit napriklad krupicovou kasou alebo niecim inym mliecnym ako napr chlebik s masielkom... napriklad... a ked je kojeny tak ma dost mliecka kolko potrebuje 😉
ahojte baby.. tak uz sme spat.. malej sa velmi pacilo, uzivala si more a hlavne piesok.. len drahy dostal po 2 dnoch hnacky a ma ich doteraz, takze dovolenka nic moc.. ☹ ale malej sa aj tak pacilo 🙂 cestu zvladla super, vacsinu prespala.. jaaaj, ale uz mame opat nocne kojenie, opat budem mat co robit, aby sme skoncili..
@basa23 co to tu citam.. chudatko Vivi, nech jej to prejde..
dobre ranko,
@basa23 ako ste sa vyspali? my des, mala mi straaaasne plakala.. tak sme si ju zobrali medzi nas, ale to som urobila chybu, Stellka chcela stale prsko.. dostala ho 3 krat a 7:45 sme vstavali.. musim jej kuknut do pusinky ci to nie su zubky alebo chce len mliecko..
@angie267 dakujeme, strasne rychlo to ubehlo, este by som kludne dala jednu dovcu.. 🙂
dobre ranko
@angie267 dakujeme 😉 hej uz je lepsie uz aspon trochu nieco papa.
@jenie123 mali ste teplucko na dovolenke?mi sme spali docela ok bola hore 4 krat a vstavala o pol 7.och dnes som cely den s malou sama a taka je mrncava stale len na mne vysi 😒 je ale pekne ti potiahla rano.mozno uz idu neake zubky mi uz mame jednu stolicku vonku oooch este 3 😒
@jenie123 tak tu dovcu by som si dala aj ja, tak hadam buduci rok si ju aj my doprajeme 😝
@basa23 aspon ze uz sa ma lepsie hned je to veselsie 😉 nasa ma 3 stolicky vonku a vcera som pozerala, ze vidiet uz aj tu stvrtu tak sa mozem pripravit znovu na tie brutal noci ako minuly tyzden.
Ja som sama doma, manzel zobral malu do kocika a ja varim vepro, knedlo, zelo 🙂

@basa23 ja som len chcela reagovat na to kravske mlieko - ja malemu davam normalne kravske mlieko pit, aj do jedla, ked mu robim napr. polievku zemiakovu na kyslo, v konecnom dosledku sa tomu aj tak neda vyhnut (jogurty, tvaroh, mucne jedla..) a je to okej. sice este kojim, ale myslim si, ze to od toho nezavisi. tam ide aj tak len o alergiu na bielkovinu kravskeho mlieka. tak skus dat vypit deci mlieka kravskeho a ked sa neobjavi problem, tak mozes kludne davat take pit a z neho varit.