Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@marcovka1 dakujem.. ja tiez tak podobne robim polievku.. skusim jej to cez tyzden urobit.. som zvedava, ci malej zachuti..
@basa23 chudatko.. to ti vobec nezavidim.. este ti je stale tak zle? rychlo sa z toho dostan.. ja som sa ti chcela pochvalit, ze mala mi rano spinkala do 8:15 a dala som ju len raz spinkat (1,5 hod) a potom mi zaspala este na 15 min v aute.. no musela som ju zobudit, aby mi isla pekne spat o 20.. teraz uz spinka.. bola straaasne unavena.. cely den sme boli vonku a stale bola na nohach.. uz toho mala dost.. dufam, ze budeme mat lepsiu noc a to prajem aj tebe.. aby si sa rychlo uzdravila..
@jenie123 uz mi je trosku lepsie ale stale ma prehana a zaludok mam jak po opici 😒 snad zajtra uz bude ok lebo ma picne 😒 jeeej to ti krasne pospala rano vau to ja sa tak skoro asi nedockam.len raz si ju dala hajat super aj ja by som uz chcela aby mi len raz spavala.mi sme dnes boli doma len muz bol s malou pri dome vonku bo som bola indisponovana 😒 no moja este nespi tu pobehuje.vstavala totiz o 6 az.
dobre ranko,
@basa23 tak vcera to bola velka nahoda, ze tak pekne spinkala, dnes sme hore od pol 6.. ☹ takze dnes budu opat 2 spanky.. ako ste spinkali vy? som rada, ze uz ti je lepsie, tak to uz nejako vylezat do zdravia.. dnes u nas od rana prsi.. to bude opat den doma.. je to nanic taketo pocasie..
@basa23 ja ta obdivujem ako to este vecer s malou zvladas.. ja som rada, ked zalomi okolo 20, 21.. asi chodievam spavat skor ako Vivi.. 🙂 a to este nemame august.. minuly rok bol rozhodne jul teplejsi.. si pamatam, ze som ani s malou cez den nechodievala von, ake bolo teplo.. vysla som rano o 7 a maximalne o 10 som uz musela byt s nou doma.. a teraz, musime byt doma, ale len kvoli dazdu..
@jenie123 hej minuly rok v lete bolo omnoho teplejsie si pamätam vivi mala velakrat zaparenu ritku z tepla 😉 to boli ine tepla.ach hroza snad aspon an dovolenke budeme mat teplo sa chcem kupat uz 😒 neviem ale je to uz bieda s tym pocasim bohvie ake bude leto buduci rok v zime malo snehu,v lete malo tepla 😠
@basa23 nakoniec to dopadne tak, ze stale bude len jar a jesen.. ani zima ani teplo.. uz ti je lepsie? dufam, ze vam vyjde pocasie a dovcu si uzijete.. uvidis ako Vivi bude vytesena z vodicky.. 🙂
nasi dnes robili dusenu kapustu.. rozmyslala som, ze by som dala aj malej.. uz ste davali detom kapustu..? ja som akysi strachoprd, mala by som viacej kombinacii malej davat, ale radsej sa opytam, nez by som urobila nieco zle.. 🙂 🙂
@jenie123 my sme uz papali kapusticku...zo zaciatku stavicku z nej sem tam nejaky maly vlasok kapusty a teraz papkame ja kapusticku....ved nie moc....zopar lyziciek....a nic mu nebolo 😉
mala mala teraz toooolko energie.. nechapem odkial ju berie.. mohla by mi ju davat.. 🙂
@majjka0806 dala som a uvidime, ci jej brusko boliet nebude, zatial nic.. ja milujem kapustu a hlavne s loksou a husacinkou.. 🙂 no slinky sa mi zbiehaju..
@basa23 Stellka nam az teraz zaspala a to vstavala o pol 5, no budem ju musiet uspavat skor alebo ju budit.. opicka mala, tak stale vymyslala, vsade lozila.. my sme len pozerali..
dobre ranko, ako ste spinkali..? mala bola hore asi 5 krat a raz nevedela dlho zaspat a stale plakala a nevedela sa ulozit.. no a o vcera sme sa polepsili v spanku o hodinku, vstavali sme 6:30.. tak to asi pojdeme opat 2 krat spat.. co dnes planujes malej varit?
dobre ranko
@jenie123 mi sme spali klasika 3 krat hore a uz o 6 15 bola hore.ale tak muzz dosiel prenu je dnes doma.mame ist aj s mojou mamou d omadarska niekde do termal.kupaliska chce ist mama tak snad pojdeme.je tam aj kryty bazen tak to sa da 😉 tak dnes malej nevarim ked ideme uz rano asi tam jej nieco kupim 🙂
ahojte, ako sa mate? U nas nic nove, len tri zubky vidiet ako sa tlacia no nastastie zatial nam davaju spat, ako citam, tak Vivi tusim lepsie so spankom to je super uz tri krat hore, to aj nasa sa tolko budi, Nici vstavala 6.45 😝 😝
@basa23 to termalko by som si dala, ach to hnusne pocasie, uz nevladzem ja tak milujem leto vzdy sa na neho tesim a tento rok je akysi zakliaty alebo co, uz ma to sere 😠
Nici teraz spinka a som nasrata na nasho suseda, uz dva mesiace nieco vonku preraba, mam to akurat pod oknom v spalni, stale nieco reze, bucha uz mam nervy z toho. Nici sa nemoze ani poriadne vyspat, ale tak nic nezmozem proti tomu. Jaj a to prehananie na zachod ti nezavidim, skore uzdravenie ti prajem.
@jenie123 neskusim ju nastavit na jeden spanok?
@angie267 u nas tiez nic nove.. si pamatam, ked som este byvala v Blave, tak tam bol nepisany denny klud.. bolo tam par deti, ktore spinkavala cez den a nemohli sme prerabat od 12 - 15.. a mali to tam super vymyslene, mozno keby si povedala susedovi, ci by nemohol cez obed urobit aj on prestavku.. nasi susedia sa nas vzdy pytaju ci mala nespi, ked chcu nieco hlucnejsie robit.. aj som nad jednym spankom rozmyslala, keby vstavavala okolo pol 8, myslim ze by sme to do 12 aj zvladli, ale ked mi v noci zle spi alebo je uz od pol 6 hore, je uz okolo 9 unavena a chce sa jej spat.. myslis, ze by som ju mala potrapit a dat ju raz spat.. no keby mi zacala lepsie spavat, idem hned do toho.. 😀
@angie267 ,,mily sused,, 😠 snad to coskoro dorobi 😉 dakujem uz ich mam 4 den snad uz mi prejdu lebo uz mam na WC prechodne bydlisko 😀 ani nevrav toto leto je otras snad na dovolenke budeme mat aspon teplo nove veru nic stale doma 😒 a vy co nove?
@jenie123 ved to vyliecim sa a pak pojdeme takto by to bolo aj tak o nicom by som stale behala na zachod.jaaj mala je dnes ceckava len cecat a cecat 😠
@jenie123 nasho suseda take nieco nenapadne sa spytat ci nahodou mala nespi a ved vidi kedy zatvaram okno a zastieram zaluzky tak nie je podla mna sprosty podotykam pan riaditel zakladnej skoly 😀 do desiatej vyspavaju a okolo 11 zacinaju makat a ja neviem ako by zareagoval keby som mu nieco povedala, len kolkokrat mam take nervy, ze by som najradsej vybehla von na neho 😠 😠 to mate super susedov ked sa pytaju 😉
No u Stellky je to potom tazsie s tym spankom ked je o pol siestej rano hore to sa tazko natiahne do 12tej, no niekedy ked pospi dlhsie skus ju natiahnut vybehni s nou von na ihrisko aspon sem - tem ked sa to bude dat.
@angie267 aj mala ma modrinu, jednu na licku a druhu na celicku.. 🙂 v sobotu spinkala do 8:15, tak isla spinkat len raz.. teda nepocitam 15 minut spanku cestou autom.. ale dalo by sa to pekne natiahnut, ale to by musela normalne vstavat.. poobede isla spinkat o 14 a musela som ju budit o 16:30, no neviem dokedy by spinkala.. jeeeej 3 zubky naraz.. chudatko Nici, tak musi byt teraz ubolena a uplakana.. nech jej rychlo vyjdu..
@basa23 ze by aj Vivi isli dalsie zubky..

dobre ranko
@jenie123 jeeeej to je super ze lepsia noc a ako dlho spinkala wau 😉 ale ja som ko v noci 38 teplota zimnica ma triasla,stale ma prehanalo,na grckanie mi je.och asi som nieco chytila alebo zjedla.ledva stojim na nohach ☹