icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

basa23
12. aug 2011

dobre ranko
@jenie123 ako ste spinkali?mi klasika stale hore a vstavala uz o 5 40 😠 mna uz picen ja uz citim ze uz melem z poslednych sil.to neni mozne to jej vstavanie 😒 snad ste mali aspon vy lepsiu noc 😉

jenie123
12. aug 2011

dobre ranko
@basa23 noc sme mali lepsiu.. isla spat o 9, vstavala o 6:30 a bola hore 2 krat.. takze noc v pohodicke.. Vivi asi trapia zubky.. ☹ jeeej, my sme vcera spali len raz.. som nemala cas ani na konika prist a tiez mi vcera akosi nefungoval.. musela som malu doobeda dost zamestnat, isli sme von, ale ked sme isli uz domov, bola taka znicena, zaspavala mi v kociku, tak som ju musela nejako bavit, aby vydrzala.. ale spinkala malo.. necele 2 hodinky.. mohla by si to predlzit na 3.. takto toho pri nej vela neurobim.. 🙂

gilmorka
12. aug 2011

@deniskateniska my byvame 4 km od mesta, a obec postavila krasne preliezky, v parku ich mame na dvoch miestach a tretie je mimo parku asi 500 m od nas, len prejdeme cez hlavnu a cez jednu ulicku zabocime a sme tam. Je to taky hrad, paradny

basa23
12. aug 2011

@jenie123 jeej tak to ste mali super noc.nech uz vam take noci ostanu 😉 musim jej ku k do ust ale nechce mi otvorit usta 😒 jeeej super jeden spanok,aj ja by uz som chcela nech ma ale neviem som zvedava kedy pojde dnes spat ked tak skoro vstavala.zatial neviem co ta nedela bo Angelika tu zatial nebola

jenie123
12. aug 2011

@basa23 tak mala uz spinka.. 🙂 tak dnes budu spanky dva.. kukla som jej dnes do pusinky a mame spicku dalsej stolicky.. 🙂 takze su vonku uz 3 stolicky a na dalsiu cakame.. akosi rychlo tie stolicky idu.. Angie asi beha po vonku, je tam krasne, tak si uziva.. ona sa ukaze..

jenie123
12. aug 2011

@deniskateniska aj moja nechce ovocie ani vidiet.. maly ti papa aspon vyzivu, moja uz ani tu nechce... som rada, ze aspon ovocny jogurt si da.. aspon nejake ovocie si da.. zeleninu ti chce?
@gilmorka Stellka je tiez kojena.. cez den sa nacucne aj 5, 6 krat a tiez toho vela nevypije, ale zda sa mi, ze jej staci.. Ja malej kupujem ovocny zvolensky jogurt.. lebo ako som spominala, ovocie mi jest nechce.. tak aspon v jogurte ovocie ma.. tu natierku som este neskusala.. uvidim, ci sa malej bude pacit, ja ju mam velmi rada.. Mala mi nechce jeste ani rozok ani chlebik.. tak uvidim, ci jej zachuti s natierkou.. u nas na ihrisku to vyzera tiez tak.. zahra sa aj s kamienkami a nic k stastiu nepotrebuje.. a samozrejme na vsetko vyliezat.. 🙂

basa23
12. aug 2011

@jenie123 mne zaspala predchvilkou.musim kuk do ust jej.ono vidim ze jej idu stolicky ale niesu este vytlacene.vam idu sup sup nam sa straaasne dlho tlacia stolicky.och dnes je u nas zamracene ale tak sa snad sa vycasi 😉

angie267
12. aug 2011

caute baby, nasa uz noci lepsie teraz, ved aj zubok uz je vonku no na ceste su dalsie 😉 tak uvidime co bude........
citam jenie ze mala nechce papat ovocie, no nasa sa ide za vsetkym ovocim utlct chuti jej vsetko co jej dam a najradsej ma melon ten by jedla na kila a taktie marhulu a broskynu, alebo nektarinku proste vsetko. A zo zeleniny zboznuje paradajku, tu jej nakrajam do misky na male kusky a krmi sa sama. A velmi rada sama papa takze co sa da papa sama 🙂 no ale poviem ti je to zabava a hlavne potom to upratovanie aj zo steny to skrabem dole 😝

tak co s tym stretkom aky cas vam teda vyhovuje? ja sa prisposobim, mozno ste to preberali len necitala som spat vela len par prispevkov. Mas pravdu jenie behame po vonku, takze vcera som sa sem ani nedostala a este aj vecer som bola na babskej jazde 😀 som taka rozlietana 😝 😝

jenie123
12. aug 2011

@angie267 no komu je lepsie, ze na babskej jazde.. 🙂 to som nebola ani nepamatam.. musim niekedy vybehnut aj ja.. 🙂 tak aspon Nici uz lepsie spinka.. to mas super, ze ti vsetko takto papa.. aj ja chcem.. tak sa s casom prisposobime base..

angie267
12. aug 2011

@jenie123 my chodime viac - menej pravidelne 😉 aspon trosku ulet od povinnosti 😝
ok nech basa teda povie kedy 🙂 som strasne rada, ze tak dobre papa ovocie, co ma mala dnes na papanie? nasa asi dne hipku lebo nemam nic pripravene, ale chcela som spenat, len sa mi akosi nechce ist teraz varit.
Dnes som mala navstevu spolubyvajucu z porodnice sme pokecali aspon a pripominali si pobyt v nemocke 😵 😵

jenie123
12. aug 2011

ahojte baby.. no musim vam tu napisat co sa nam dnes stalo.. isli sme odviest svokru s priatelom do blavy na nivy (isli na dovolenku), malu som nechala u svojej maminy, lebo ved ideme len na otocku a co z tej cesty mala bude mat.. zaparkovali sme pred autobuskom a z kapoty auta valil dym.. no super.. drahy volal automechanikovi a ze mame nechat auto vychladnut.. tak sme isli odprevadit svokru, chvilku sme tak posedeli a ze ideme.. no a auto nic.. tak sme vyse hodiny cakali na odtahovku.. pred pol hodkou sme prisli domov aj s malou.. Mala bola uzasna, posluchala babku a ani som jej nechybala.. ale ked ma zbadala, objala ma a tak ma silno drzala.. no straaasne zlata bola, az mi slzy vyhrkli.. a piatok mame za sebou.. 🙂
@angie267 to je super, ked si tak vyjdes.. aj ja by som to niekedy potrebovala.. dnes Stellka papala u kamosky zeleninovu polievocku a u nasich ryzu s maskom.. takze ja som pre nu dnes nevarila.. 🙂 ja si tiez takto pisem so spolubyvajucou z porodnice, ale nevieme sa akosi dohodnut na stretku.. no musime to nejako zorganizovat..
@basa23 tak teraz to je na tebe.. 🙂 hod nejaky cas.. 🙂 nam to aj super vyslo so svokrou, ked pojdeme pre nu, tak pojdeme zrovna zo stretka.. dufam, ze sa nam uz auto nepokazi a hlavne opravi..

basa23
13. aug 2011

dobre ranko
@angie267 jeej no ty takto po babsky jazdach zavidim 😉 no u na sten cas je asi pre teba naprd no neviem 😒 mi by sme mohli tak okolo 12.snad tu farmu najdeme 😉
@jenie123 jeej to ste zazili piatok teda 😒 a svokra stihla dovolenku? 😉 ako ste spali?mi des mala stale hore a vstavlaa o 6 15 sme na vikend u nasich som sa tesila ze hlasia teplo ze sa okupeme u kamosk v bazene a prd zima je 😠

jenie123
13. aug 2011

@basa23 svokra stihla.. a ja som bola rada, ze som malu stihla este hore.. mala vstavala o 6:45, ale v noci bola tiez casto hore.. teraz este spinka od 9.. no musim ju ist zobudit.. vonku je chladno, tak sa jej tam dobre spinka.. my sme mali dnes ist do Sekul, robia tam pre deti detsky den s ponikmi a atrakciami.. no ale pocasie nic moc a auto opravene neni.. ☹ tak to vyzera, ze budeme doma..

basa23
13. aug 2011

@jenie123 no u nas sa trochu vycasilo ale ziadna slava nato ake pocasie hlasili.jej peken ti spinka mne uz nepotiahla nad 2 hodky ani nepametam .ted som ju uspala som zvedava kolko pospi.snad nam na stretko vide pocasie 😉

marcovka1
13. aug 2011

@angie267 ahoj prave citam ze uz davas malej paradajku a v pohode? ja som tiez chcela dat jej ochutnat ale bala som sa predsa je to alergen,ale davas jej bez supky? aj moja mala zboznuje ovocie a hlavne slivky 😉

jenie123
13. aug 2011

@basa23 dnes sme boli v tych Sekuliach.. mala skakala na trampoline, v nafukovacom hrade, vozila sa na ponikovi.. zabava velka.. ale je dnes nejaka uplakana.. to su tie zubky asi.. aj teraz ju manzel uspava a stale place a place.. a mna dnes tak priserne boli hlava uz od rana..

basa23
13. aug 2011

@jenie123 mna zas oci strasbe rezu uz od rana.mama na zajtra robila kacicu mnam uz tesim 😉 jeeej tak to ste mali krasny den.hlasia cely tyzden pekne teplo no som zvedava tento viked nic moc nato ako hlasili.jeej uz ti normlane skace?ja sa bojim ju dat na trapmolinu 😒

angie267
13. aug 2011

ahojte 😉
@jenie123 tak predsa ste boli? ja som tiez rozmyslala, ze pojdem ale nakoniec sme neboli. My ideme zajtra do toho pratru sa teesim ako male decko, nakoniec ideme bez Nicolky bude doma s manzelom aspon uvidi ake je to byt s nou cely den 😝 😝 😝 a hlavne sam 😀
@basa23 tak tebe vyhovuje ta 12- sta hodina na to stretko? uff neviem ako to vsetko ja dokazem sklbit, to je nedela, cize nedelny obed, malinka zrovna v tom case ide do hajan, tak este to nechavam otvorene, iny cas ti nevyhovuje?
aj nasa uz skakala na trampoline a sraaanda prevelika bola tak strasne sa jej pacilo 🙂
@marcovka1 nasa velmi ma rada rajcinu a zje ich teda dost aj skoro kazdy den ked si zmyslim jej dam, ja jej to nakrajam na take male kusky aj so supkou a sama sa krmi, urcite uz mozes dat najprv len vyskusaj trosku a ked ziadna reakcia tak kludne moze papat 😉

jenie123
14. aug 2011

dobre ranko
@basa23 ako ste spinkali? my tak priemerne, bola 3 krat hore a vstavali sme 6:15. dnes si chce malu zobrat moja mamina.. tak s manzelikom rozmyslame, co z nedelou.. 🙂 moja babka maju tiez trampolinu a malej sa tam velmi paci.. este dobre neskace, ale poskakuje a jasi sa tam.. nemozem ju odtial dostat.. 🙂

jenie123
14. aug 2011

@angie267 bolo tam super, vsetky atrakcie boli zadarmo, len na motokary sa platilo.. len to pocasie bolo premenlive.. tak dnes idete, tak sa super vyjaste a zabavte.. ja by som tiez niekedy nechala Stellu drahemu na cely den.. by som bola zvedava ako by to zvladol.. tak potom napis ako bolo a ako tvoj manzel povaroval.. 🙂

basa23
14. aug 2011

dobre ranko
@angie267 tak potom by sa dalo tak o pol 2.to sa uz da?neskor neskor kvoli malej sa neda bo nechcem aby zaspala v autopsedacke bo tam da pol hodku a potom do vecera bude zla jak cert 😒
@jenie123 spinkali sme docela ok bola hore asi 3 krat a vstavala vynimocne o 7.takze som relativne vyspana 😉 no moj si vyskusa mat malu cely tyzden v septemrbri 😉

jenie123
14. aug 2011

@basa23 jaaaaj, to ti zacina uz skola, ci ides niekam? tak to ste super spali.. len tak dalej.. mala mi uz spinka.. mamina si pre malu dojde o 11 a my vyrazame do decodomu, nachytat inspiraciu na kuchynu.. 🙂

basa23
14. aug 2011

@jenie123 skolaaaa 😠 tak sa mi nechce za ten rok co som mala odklas uplny odpor mam 😉 mne sla mala spat o 10.cakam na muza a padime domou 😉 jeej no v decodome maju vela krasnych kuchyn mozes obkukat 😉

jenie123
14. aug 2011

@basa23 nakoniec sme nikde neboli.. valali sme sa doma 🙂 hlavne, ze mala Stellka o zabavu postarane.. 🙂 no jo skola.. to nezavidim.. i ked aj ja by som sa mala do nejakej pustit.. kuchynu uz mam ako tak vymyslenu, zajtra ju posielam tomu stolarovi a som zvedava ako bude vyzerat..

angie267
14. aug 2011

ahojte, tak vylet mame za sebou a som lahsia o 80 evri 😝 😝 😝 a to sme sa akoze krotili 😒 vyskusali sme toho dost a fakt to stoji za to, pocasie nadhera, ta atmosfera neopisatelna 😵 😵 😵
a manzel to zvladol s Nici na jednotku nemal ziadny problem 🙂 🙂 len unavene sme teda poriadne 😝 😝
@basa23 neviem ci dokazem byt tam presne o pol druhej, Nici ide spinkat o 12-tej a neviem ci ju budem budit asi by som urobila tym velku chybu, dokedy ty planujes tam sa zdrzat resp. kedy potrebujes ty byt doma na spanok malej?

adri2211
14. aug 2011

My sme tiez junovcata 2010 🙂 🙂 🙂

angie267
14. aug 2011

dnesne foto Prater Vieden 😉 😉

basa23
14. aug 2011

@jenie123 jaaj ja som ted malu uspala.som myslela ze pojde spat o pol noci ked vstavala o 6.och sa nevieme neak na tom case s Angi dohodnut 😉
@angie267 jeej super krasne foto uz sa tam tesim na buduci rok.no tak do tej pol 4 by mi snad vydrzala tam mala byt snad mi tam nezaspi po stojacky 😉
@adri2211 vitaj 😉

adri2211
14. aug 2011

@basa23 dakujem 🙂

angie267
14. aug 2011

@basa23 dakujem, nenechajte si to ujst 😉 skusim to na tu hodinu dodrzat 😉