Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@basa23 ja malu budim najneskor o 4, aby isla pekne o 8, 9 spinkat.. no keby mi vstavala o 6, tak to by som nevedela co uz s nou..
@angie267 tak bolo super.. pekne ste si uzili.. tak dufam, ze na buduci rok pojdeme aj my.. a boli tam nejake atrakcie aj pre 2 rocne deti? manzel ti tisko zavidi.. 🙂
@adri2211 ahoj, vitaj medzi nami.. napis nam nieco o sebe a o malej..
@jenie123 veru uzili sme si a hlavne ja Simi sa dost bala a dokonca bol aj plac v strasidelnom dinosaurom dome 😝 😝 pre tak male deticky tam su tiez atrakcie, ale podla mna skor aspon tak pre trojrocne 😝 nakoniec som velmi rada, ze som nemala malinku so sebou, ona by dlho v kociku neobsedela a teda behat tam za nou to by sa ani nedalo bolo dost ludi. Verim tomu, ze aj ten tvoj by to zvladol bez chybicky 😉
dobre ranko
@jenie123 ako ste spinkali?mi docela ok bola hore 3 krat ale okolo pol 2 jak vstavala bola strasne tepla a nakoniec mala teplotu cez 38 tak som jej dala nurofen.vstavala o 6 45 takze v pohode 😉 len snad nebude chora idem jej ted zmerat teplotu som zvedava sand uz nebude mat neviem co to bolo
dakujem pekne kocky,no co by som o nas napisala.som mlada mamicka,ktora je velmi stastna so svojou rodinkou,mame nadhernu 14 mesacnu dcerku. je to planovane dieta,aj ked vela ludi ma nazor,ze sme mohli este pockat atd... ja si myslim opak,aj ked dovtedy som mala ´´bujary´´ zivot,praca a popritom sama zabava,party s kamosmi... no toho som sa vzdala,a dnes zijem len pre moju rodinu,a vobec to nelutujem. Nasa mala sa vola Summer,a je to poriadne certisko 😀 proste zivel.a velmi ju milujeme
tak asi tolko
@jenie123 aach ma teplotu 39 az,bol isme s nou u lekarky povedala ze ma aj hrdlo cervene ako pri angine ale nic okrem teploty nema.tak neviem.mam pockat do stvrtka ak budu teploty mam oniest moc a budu jej brat krv z prsteka tak pak vo stvrtok dam vediet ako na tom je kvoli stretku 😒 jeej to ste mali super noc len tak dalej 😉
@adri2211 kraasne meno 😉 jeeej a co je natom ze mas len 23 rokov, aj mladsie maju deti aj mam 23 rokov a co,tiez sme planovali 😉
ahojte 😉 dnes ale krasny den ideme sa kupsat smer Rabensburg 😵 😵
@basa23 co to citam, mala je chorucka? ach chudatko nech jej to skoro prejde, sa to nejako na Vivi lepi 😒 nevadi ked nevyjde stretko teraz dame ho inokedy. Ja uz nekojim prestala som ked mala malinka rok aj tyzden 🙂
@jenie123 tvoj muz by si so mnou v tomto asi dobre rozumel, odkaz mu nech si to tam ide uzit, stoji to za to a nech ide s prazdnym zaludkom hlavne, odporucam mu horsku drahu co tam je, ja som sa skoro pototo 😀 😀 😀
@basa23 jeeej, no nech to Vivi cim skor prejde, dufam, ze nebudete mat anginu.. kamoskina mala, tiez junovciatko, mala horucky, nic ine jej nebolo a nakoniec mala hnisavu anginu.. tak snad ten pripad nieste aj vy.. presne ako hovorila @angie267 ked tak dame stretko inokedy..
@angie267 tak to hej, to by ste si rozumeli, uz som mu to aj vcera hovorila.. 😀 jaaaj, vy sa idete kupsat.. treba, ved je na to pocasie a treba si ho uzit, zakial sa da..
@adri2211 nemas co lutovat.. ja som teda starsia, a pomaly do 27 rokov som sa na materstvo necitila, ale potom som nasla mojho vyvoleneho a babatko nam uz bolo nevyhnutnostou.. ono kazda sme pripravena inokedy.. 🙂
@angie267 jeeej krasny dnik na kupalisko hned by som sla.ale tazko mi tiez chceli ist tento tyzden ale asi to nevide.tak si to uzite 😉 no ved ked nevide tak dame stretko ked sa vratim z dovolenky. doki jej nasla este aft na ustach co mala nedavno asi este odvtedysa z toho nevyhrabala 😒
@jenie123 oooch ani nevrav snad to nebude ono lebo ma slahne.len dufam ze do dovolenky sa vylieci.ted mi spi mala 39 teplotu snad ked sa zobudi uz jej aspon klesne.ach ako krasne a mi doma 😠
@jenie123
@basa23 dakujem baby, uzili sme si to, no nakoniec sme boli len my dve so Simonkou a Nici sme nechali znovu doma, sme dobre vyblaznili a aj tak nas odohnala burka neskor. nevadi ked tak dame stretko ked dojdes z dovci 🙂 chudatko taku vysoku teplotu ma, no nech to skoro prejde, ja som hotova ked mam len zvysenu teplotu to 39 uf uz by som nevladala asi.
@adri2211 malinka ma nadherne meno a vobec nie si prilis mlada, ty predsa najlepsie vies co chces 🙂 ja som mala Simi ked som mala sladkych 19, ale tak sice bola to "nehoda" ale ani na sekundu som to nikdy nelutovala 😉 podla mna o nic som neprisla, prave naopak vela mi to dalo, vsetky moje kamosky behali po diskach, ale ja som bola stastna doma s malinkou 😀 a ked chcem tak si idem uzit kedykolvek 😝
@basa23 tak sa vam to uz krati.. uz sa aj balis? 🙂 mala spala od 14:15 do 16:10 ale to som ju uz musela zobudit.. teraz uz ide spinkat opat.. manzelik uspava.. 🙂
@angie267 musime sa ist tam kuknut aj my.. planujeme tam ist uz ako dlho a zatial nic z toho..
@adri2211 mne sa velmi pacila Stella a tiez ma presvedcila jedna kriminalistka zo serialu.. a ak budeme mat dalsiu babu, tak to bude olivia, tiez kriminalistka, ale z ineho serialu.. 😀 s detmi sa zivot pretoci uplne naruby.. ale uz si neviem bez malej zivot predstavit a pytam sa samej seba ako som to dokazala doteraz..
@jenie123 ja uz rozmyslam,ze by sme mohli popracovat na dalsom babatku,urcite nechceme ostat pri jednom,len ta dnesna doba s tymi financiami,ach aj. ja chcem dat svojmi dietatu (detom) vsetko,aj ked viem,ze nie vsetko je o peniazoch,ale povedzme si a rovinu su dolezite a velmi... takze som rada,ze zatial aspon nasej malej vieme dat vsetko. no a ked sa na dalsie dame tak ked to bude chlapcek bude ARMIN a ked dievca tak AYLIN, to uz teraz mam rozhodnute 😀
@adri2211 ja som tiez chcela este jedno, ze by som isla z jednej materskej na druhu.. no zatial to vyzera, ze ostaneme pri jednom.. a casom sa uvidi.. v tom mas pravdu, ze nejde o peniaze, ale cely zivot sa toci okolo nich.. a bez nich to nejde.. tak uz mas mena vymyslene.. vymyslela si ich ty ci drahy? ja vobec nemam vymyslene meno pre chlapca, ziadne sa mi k mojej Stellke nehodi..
@jenie123 aj my si este pockame... inac vymyslela som ich ja,tato len suhlasi tak ako aj so Summerkou 😉 ani ta sa najprv nikomu nepacila,a kazdemu cudna ako myslim meno,a dnes to kazdy ospevuje,ze ake krasne a ako sa jej hodi. najprv som rozmyslala,ze najviac by sa k nej hodil surodenec s menom na S,ale chlapec bude istotne Armin,to je meno po jednom DJ-ovi 😀
@angie267 no ved praje dospeleho mori taka teplota nie dieta.ale dne uz ma 37,5 po odratani sice este zvysena ale uz lepsie tak uvdime.
@adri2211 jeeej ano odtail je to meno a ja stale som rozmyslala ze kde som ho pocula 😀 super serial som ho zrala a ted chodi na dome 😉 kraasnucku mate dcerku som kuk foto 😉
@jenie123 dobre ranko, no uz skoro ani neni rano veru 😉 som sa sem skor nedostala.mala uz ma nizsiu teplotu 37,5 ale stale zvysena uvidim ted mi spi odmeriam jej kde vstane.v noci uz chvalabohu nemala teplotu.no mi sme spali tak ze sa stale budila ale potiahla aspon do 6 45.chudatko budi sa asi kvoli zubkom.jeej ides dat raz uz aj ja by som priajla nech spi len raz
@jenie123 David je tiez velmi pekne meno... no mne uz tiez brusko velmi chyba,ale tak zatial este pockame. mate choru malu,chudatko,tak aspon prajeme skore uzdravenie...
@angie267 moj priatel chcel Mercedes,ale tak to som hned odmietla ja.a napokon som vyhrala 😀 s tym vyberanim mien 😉
@basa23 hej hej odtial,aj mam ten serial velmi rada,a do Summer som sa hned zamilovala,myslim mena 😀 len som nevedela ci mi to uznaju,alebo musime kopec okolo toho vybavovat,ale napokon nam ho zapisali,niekto take meno na SR uz ma,takze ´´nam´´ to vybavili a zacvakali 😀

@adri2211 aj ja ta vitam medzi nami 😉