Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@basa23 no super, ze ti zaspala skor.. tak uz len dufam, ze sa aj neskor zobudi.. na opiciach.. 🙂 neviem ako sa film presne volal, ale ak poznas planetu opic, tak toto bolo natocene, ako vlastne vznikla planeta opic.. chcela by som ist aj na Harryho Pottera.. 🙂 to je moja srdcovka 🙂 moj manzelik je na vselico.. este ho musim nejako donutit kupit bicykel a mozme si spravit vylet na bicykloch.. na kolieskove korcule sa mi ho nepodarilo prehovorit.. nepoznam chlapa, ktory sa nezaujima o sport.. dokonca aj na hokej som ho musela naucit kukat ja.. 🙂 Mala Vivi este teplotu?
dobre ranko baby..
@basa23 ako ste spinkali.. no mi straasne.. stale bola hore a plackala.. no a rano som jej nasla konecne 4. stolicku.. 🙂 tak uz len aby vyrastli a dufam, ze mame na chvilku pokoj.. a vstavali sme 6:15.. takze to vyzera, ze dame 2 spanky.. no uvidime.. dnes bude kaaasne.. rozmyslam, co na dnes vymyslime..
dobre ranko
@jenie123 jeeej 4 stolicka Vam tie zuby ale idu rychlo.nech ich uz mate coskoro hore a budete lepsie spavat.mi sme tuto noc spali super 3 krat bola hore a vstavala 7 30 som kukala ja buk 😉 oooh ja sa bojim ked pojdu ocaky ze pritom je straaasne.moj muz kuka hokej,sem tam futbal,zase na korcule sa da vytiahnut len nema skym na okoli 😒 teraz si chce kupit bicykel a chodit na nom do prace.uz nema taku vysoku ale este stale ma zvysenu, mrchava je strasne,stale place len padne normalne na rit place ja kbesna strasna citlivka je teraz.ooch zavidim taky krasny den sa mozte ist aj kupat mi akurat tak nic 😠
@basa23 velmi rychlo, ved za necely mesiac nam narastlo 6 zubov.. krasne ste spinkali.. uz aj ja chcem.. 🙂 nech uz vam tie teplotky klesnu.. teraz ma byt dlhsie teplo, tak dufam, ze sa voda zohreje a mozme sa ist kupsat.. malej sice nevadi ani studena voda, ale ja by som tam s nou nevliezla.. 🙂
@basa23 my sme mali jeden spanok.. ono to vyzera, ze tie 2 uz nechce.. vydrzala do 12.. a spinkala mi do 13:45.. no nic moc.. a teraz musime vydzat do 8..
hladam teraz darcek pre maminu.. v sobotu ostavuje 50-tku a nemam jej este darcek.. chcem jej najst nejake ubytko na vikend s wellness a masazou.. podmienkou je, ze to musi byt na zapadnom slovensku.. nieco som uz nasla, ale rada sa necham inspirovat.. neviete nejake stranky?
@basa23 do kedy Vivi spinkala? to ti pekne potiahla.. takze aj vy prechadzate na jeden spanok? mala mi spinka od 8, ledva vydrzala.. a dnes bola strasne uplakana.. smiala sa a v sekunde zacala plakat.. uz som aj rozmyslala, ze skocim k doktorke.. len co jej poviem, ze place..? to asi nie.. asi su to tie zubky.. ☹
@jenie123 spinkala do 15 45.som normalne nechapala ze tolko spi.och pochybujem ze ideme na 1 spanok to dnes vynimocne tak dlho spala zajtra uz bude urcite buntosit.tak enviem uvidime ale rada by som mala ten jeden spanok.aj moja je taka posledne dni ze smeje,vzapäti place ale tak ona aj z tej zvysenej teploty.urcite ju trapia zubky ved teraz jej ich povyliezalo a este stolicky och 😠
dobre ranko
@jenie123 no to ste mali noc,mi o nic lepsi stale sa budila a tiez vstavala o 6 😉 taka som unavena 😠 ja ratam ze dnes bude spat 2 krat pochybujem ze mi vydrzi.hej dnes mame ist som jej merala ma ju stale zvysenu asi zajdem donesiem jej aspon moc nech ho vysetria.och dnes ma byt 30 stupnov to bude vypek 😀
@basa23 tak to ste tiez mali super noc.. ale neboj, ked budu mat nase opicky 2 rocky tak sa vyspime, ma sa to upravit.. 🙂 jeej a ako zoberies Vivi moc? Stellke by som ho asi ani nemala ako zobrat, na nocniku mi neobsedi.. vcera sa nam stala prihoda, mala sa isla kupat, bola hola a posadila som ju na nocnik a ona sa hned zdvihla a vycikala sa vedla.. 🙂
@jenie123 haa zlate ze vedla sa vycikala 😉 mne tiez nechce sediet na nocnik.mne sa minule pocikala na parkety bola hola pred kupanim a potom sa natom smykala 😉 haa to este netusim necham ju holu asi budem striehnut a aspon trolinku zachytim jeeezis 2 roky to je jak daleko a to budem mat skusky och neviem si predstavit ako zvladnem skolu 😒
@basa23 hej, mali sme len jeden, ale spala len hodinku a pol.. co sa mi zda malinko oproti tomu kolko spavala pred tyzdnom.. zajtra mame velku behacku, rano pre zakusky, potom pomoct sestre s varenim a pripravou hostiny, potom pomoct mamine s oslavou v praci a to vsetko s malou.. vecer lahnem do postele znicena a ani mala ma nezobudi.. 🙂
Dobre ranko
@jenie123 tak to mate toho vela dnes, a este v takom teple tak vela sil 😉 fuu som pozerala ted ilka v telerane aj cely buduci tyzden ma byt strasne teplo aj cez 30 stupnov.mi sme spinkali super bola len 2 krat hore a vstavala o 6 45.takze som vyspana 😉 no doki povedala ze ma este cervene hrdlo,som sa aj pytala ze ci je dobre ist medzi deti a ona ze racej nie.tak musime stretko odlozit ☹ ale v septembri uz po dovolenke dame spicha 😉
@jenie123 @basa23 K jednospankovaniu: My uz sme pravdepodobne jednospinkaci. Hoci, ked ma prilezitost (napr. v aute) tak si rad na 5-10 minut predriemne aj pomimo, ale to asi od nudy). Inak spinka len okolo obeda tak 1,5 -2 hodiny. Rano vstava okolo 5-6 a chodi spat o 20.-20.30 vecer. A ked cez den vela behal, alebo "ma otravu cerstvym vzduchom", tak odkvecne uz o 19.30. Spinka pekne celu noc. A zubov ma stale, uz od zaciatku maja, len 6.
Ahojte. My striedame dva spanky s jednym,podla toho,kedy vstane. Ak vstane o 6.30,da jeden okolo 11 a druhy n 16 a spat ide o 21.hod. Ak vstane okolo osmej,spat ide po 12 a vecer o osmej je tuhy 🙂 ale niekedy sa stane aj ze ked vstane skoro,uz mi poobede nezaspi.
ahojte baby,
@basa23 taka som dnes unavena.. lahnem a spim.. u nas dnes vobec nebolo pekne a teraz sa prehnala taka burka.. mala dnes spala len hodinku a tristvrte.. a to som si myslela, ze potiahne dlhsie.. no krasne ste spinkali, len tak dalej.. 🙂 kamoska mi dnes oznamila, ze jej dvojrocna mala ma kiahne a kedze su spolu kazdy den, pocitam ze ich mala dostane tiez.. :(
@zhrkz my sme na tom so spankom podobne az na tu noc, tu neprespime.. a zubkov mame 12 🙂
ahojte, som sa tu par dni neukazala, nic akosi nestiham stale niekde lietame vyuzivame teplo ako sa da 😉 😉 ide nam dalsia stolicka dnes som jej pozerala do pusinky, takze uz zcinaju krusnejsie noci, bude to zubok v poradi cislo 10 😵 takze polovicka bude za nami 😉
@jenie123 citam, ze ocakavas kiahne myslim aj ja, ze ich dostane, ale tak aspon to budete mat za sebou, lepsie podla mna teraz ako v predskolskom veku.
@basa23 nevadi dame to v septembri ked dorazis z dovolenky a vlastne kedy idete?
Neviem co s tou nasou Nici je, posledne asi tri dni je taka vzdorovita, tak straaaasne sa zacne jedovat ked nieco nie je po jej voli, alebo ju od niecoho zoberiem. Normalne sa hadze, zaklana hlavu dozadu a straaaasny rev spusti taky hystericky plac, normalne to nezvladam. Stalo sa mi to aj dnes boli sme pri vode a ona si chcela sadnut do vody, ale uz bol vecer a nechcela som aby sa kupala, no samozrejme mi urobila scenu az vsetci ludia z nedalekeho bufetu na nas pozerali 😒 ufff neviem co mam robit, ako reagovat............... 😒

@basa23 ja by som chcela aj nech spinka aj nadalej 2 spanky.. tak dnes si dala mala hodinku a pol, to je dost malinko, hlavne sa zobudila o 13:15 a do 20 bude hore.. aspon si toho viacej porobim.. 🙂 dnes ideme s drahym do kina, uz sme v kine neboli ani nepamatam..