Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
dobre ranko
@basa23 ako ste spinkali? my celkom v pohode.. bola hore asi 3, 4 krat, ale vstavala 7:45 a to isla spat o 8 vecer.. 🙂 dnes mame rodinnu oslavu 50-tky, tak to sem pridem asi opat az vecer..
@gilmorka ja som si to tiez myslela, ze tie spanky budeme striedat, podla toho ako sa zobudi a nic z toho.. rozhodla sa pre jeden a mne tie 2 taaak vyhovovali..
@angie267 jeeej zavidim ako si uzivate leto mala stale zvysena teplota tak mi moc ted ni nie 😒 och no zubky, aj ja som malej dnes nasla ze jej ide stolicka dalsia.v piatok odchadzame joj tesim som kuk pocasie mali by sme tam mat cez 30stupnov, tesiiiim uz.no mi vrav co mne mala robi vonku hadze sa nazem reve jak besna,ked neni po jej normalne doma do vsetkeho trieska zaklana sa dozadu j´hlavu no hrozne co predvadza 😠 ja ked to robi si ju nevsimam a prestane sice po dlhsej dobe.
dobre ranko
@jenie123 jeeej to ste krasne spinkali. mi docela ok noc bola hore asi 3 krat ale budicek uz o 6 😠 no tie kiahne ja si myslim ze je lepsie ked ich dostane teraz nas znamy ich mal nedavno a ma 30 r a veeelmi zle ich znasal aj lekarka tvrdila lebo dostal ich aj jeho syn a povedala ze je lepsie ich dostat ked su maly.jeej oslava ta ksi pekne uzite zabavte sa 😉
@basa23
@jenie123 ahojte, myslela som si, ze tak strasne sa vie jedovat len ta moja zabka, ale ako citam tak ma konkurenciu 😝 tiez si to doma nevsimam, ale niekedy sa to ani neda si to nevsimnut, no horsie to je na verejnosti, tam sa ju snazim upokojit, len vtedy este viac sa jeduje az histericky plac, rev nastane 😠 opica jedna mala 😠 v dobrom ti dovolenku zavidim aspon, ze to pocasie vam vyjde a dovtedy sa aj Vivi da do poriadku 😉 😉
no nase noci su teraz dost brutal hore snad kazdu hodku 😝 😝 som ako vyplute leco 😒 tereaz som dozehlila mala som uz riadnu kopu a idem navarit a sup kupat sa 😵
@basa23 no dnes mala sa tak nenervacila ako vcera, ach myslim, ze to nervacenie este len zacina 😒 ano mame take horsie noci, ale je aj dost teplo kedze spalnu mame v podkrovi a k tomu ta stolicka, no vyborna kombinacia 😠 😠 boli sme sa dnes kupsat a chystame sa aj zajtra malinkej sa paci velmi a skusili sme sa dnes aj ponorit a mala to zvladla na jednotku, lebo dlho sme sa neponarali 🙂
@basa23 a uz sme z oslavy doma.. som neskutocne zmorena.. a to mi mala spinkala len 1 hodinku a len teraz zaspala.. spinkali ste 2 krat.. ale zabavili sme sa super.. uz sa tesim na zajtra, konecne klud.. dame si nejaky vyletik, ci kupacku.. ziadny stres a ponahlanie.. uz sa tesiiim..
dobre ranko
@angie267 oooch no to teplo a izba v podkrovi a zubky to mate co robit.ale tak aspon je telucko a uzivate si konecne leto 😉 jeeej to musi byt krasne ked sa tak male deti potapaju si to neviem predstavit 😒
@jenie123 takze ste si uzili super.tak malinko ti spala?no to ti pekne ale vydrzala cely den nato ze len hodku spala.ako ste spinkali?mi ok len to vstavenie o pol 7 😠
dobre rano 😉
nosice az take dobre ja ho nemam, ten nas pes mi vonku postrhal pradlo v noci som myslela, ze skolabujem, infarktovy stav, tak som ho zbila.......az mi to bolo luto 😝 som zvedava ci to este spravi, zrovna som obesila dalsie.
@basa23 no tato noc bola lepsia, nebolo tak teplo aj zubky nam asi dali pokoj, takze som vyspata 🙂 to ano to potapanie je parada aj Stellka sa tiez potapa 😉 ved mozes zacat aj teraz s kurzom 🙂
@angie267 ja som malu uz potapala, asi pred mesiacom a vobec jej to nevadilo, musime to skusat castejsie, aby to nezabudla.. 🙂
@basa23 dobre ranko, aj dnes sme na jednom spanku, uz sa mi preorientovala.. a prave preto som nestastna, ked tak malinko spinka, najviac dala hodinku a 45 minut.. ale lepsie vstava, dnes o 7:45 🙂 ale v noci bola hore asi 4 krat a o 2 rano som nemohla zaspat, bola som do 3:45 hore.. a dnes sme este upratovali po vcerajsku.. konecne som sa na chvilku vyvalila..
@katka512 nebola som to ja, ale tiez som to tu citala, ze v tom Mederi to tusim je, ze dospeleho nepustia, ale ak ti mozem poradit tak Senec je ako stvoreny pre male deticky, aj ked cena je vyssia. 😠
@jenie123 ja som ju aj dnes ponarala dost casto a pacilo sa jej 😉 😉 ty ides pokracovat v kurze? ja sa neviem rozhodnut aj chcem aj nechcem 😒 😒
@angie267 budeme pokracovat.. teda kurz si zaplatime a uvidime ci sa malej bude pacit.. je to vzdy taka zmena cez tu zimu.. ty si tam tusim chodievala s kamoskou, ze? ona bude pokracovat? ono sa bude zacinat uz za chvilku, tusim prvu alebo druhu septembrovu nedelu..
@katka512 s malou sme v termalnom este neboli, boli sme len v tych klasickych kupaliskach.. aj to mi z nich dostala hnacky.. aspon sme to tomu kupaniu pripisali.. teraz cez tyzden vyskusame opat nejake kupalisko a uvidime ako mala zareaguje..
@angie267 neboli sme nakoniec.. isli sme k svokre a mala sa tam u nej kupsala a ja som behala v plavkach po zahrade.. 🙂 inak byva aj v sobotu, uz to nema plavacek, ale niekto iny, ale je to na tom istom mieste, len su tam ine lektorky, ak by si chcela, mozem zistit o tom viac.. kamoska tam chodievala s malou a od septembra idu opat..
dobre ranko
@angie267 aj teraz by sa dalo zacat s kurzom?to neni uz neskoro?
@jenie123 ako ste spali?mi docela ok vcera sme vybehli na chvilu do lipotu tie teploty nas vyhnali a normalne malej prospela voda uz nemala potom vobec zvysenu teplotu 😉 ale bola unavena sla spat o 21 45 a vstavala o 3 a potom o 5 a natrvalo o pol 7.no este rano mohla potiahnut.joj ja mam take spalene ramena som sa nenatrela 😒 potom po dofce stretko tesiiiiiim 😉
@katka512 ahoj mi sme boli vcera v lipote, tam ti nedovolia s malym dietato v bazene ale vies co vela ludi to porusovalo a hlavne aj moj manzel.prisla plavcicka k nam ze on tam s nou nemoze byt a strkal jej nasu malu do ruky ze nech ju tam teda ona strazi a odisla 😉 ale vies co je tam krasne, mala bola väcsinou s nami vo velkom, aj ine deti male boli s rodicmi vo velkom.potom je tam este jeden bazen prinom su aj tobogany a tam je detsky a tam uz mozu byt rodicia.odporucila by som ti tam.od bratislavy to je 50 km.a vstupne 9,60 eur na cely den.Senec je velmi drahy a ja osobne senec nemusim to kupalisko 😉 ak sa tam vyberiete chodte co najskor rano otvaraju o 9, lebo potom budete musiet zaparkovat na platenom park.je tam neplatene ale to sa rychlo plni 😉
dobre ranko
@basa23 tak to ste super spali, aj my sme sa konecne vyspali.. mala isla spat o 8, bola hore 2 krat a vstavala o pol 8.. takze sme mali super noc.. jeej vy ste sa boli kupsat, zavidim.. my chceme ist dnes, ale malej sa ukazalo par vyrazok, tak teraz neviem ci to su kiahne alebo potnicky, musim to nastudovat na nete.. ale je to divne, ze nemozes byt s malou v bazene.. a ako si ju tam mas postrazit.. s kurzom mozte zacat aj teraz.. my sme tam mali jednu 2-rocnu zaciatocnicku.. 🙂
@jenie123 musim kuk ci su neake kurzy aj tu v bratislave.fuu vyrazky no ktovie co to bude ale skor potnicky,sice neviem si spominala ze niekto na okoli ma kiahne.hej je to divne ale aj tak sme to porusovali 😀 och to je uz vypek vonku 😉 malu som ted uspala taka je zla.inak vcera normalne som ju natierala stale 5Otkou a vecer mala cervene rucky 😒
ahojte, my sme mali noc des a hruza 😝 kazdu snad pol hodku hore, ale tak mame 11 kusov v pusinke 😀 😀 vonku je ako v pekle, uffff 😝 😝 a nasa zacala mat sopliky,neviem ci to bolo kupanim alebo zubkami....... 😒
@jenie123 skus zistit viac ak sa da a ci maju aj nejaku stranku na internete. Myslis, ze by to mohli byt kiahne? Nema to nejaku dlhsiu inkubacnu dobu?
@basa23 ano urcite mozte zacat aj teraz niky nie je neskoro a v Ba to mate dost, len trosku drahsie..........
@basa23 to su nekrestanske prachy co za to v tej blave chcu 😠 😠 😠 😠 nam sa nejako rozbehli tie zubky na to, ze jej zacali ist tak neskoro.......ufff tusim idem hodit sprchu uplne je mi hnusne a u nas hore v podkrovi dvojnasobne, ani spat sa neda vobec a k tomu sa nam ten sopel pridal no parada a mame aj dokupane 😠 😠 😠
@angie267 zistim a dam ti vediet.. kiahne maju tusim 20 dnovu inkubacnu dobu.. myslim, ze je to uz 10 dni.. no uvidime.. ale ma to take malicke, dokopy asi 7.. tak to asi este neni.. musime rychlo vyuzit situaciu nez nabehnu, lebo potom sa tusim nemoze chodit na slniecko.. a teraz maju byt same horucavy.. dnes pojdeme asi do hodonina alebo do skalickych hor na kupko.. nech si mala uzije vodicky.. jaaaj sopliky, no to moze byt aj z toho kupania, ale aj zo zubkov.. to uz mate dost zubkov, my teda o jeden viac.. ale dufam, ze sa to uz zastavilo a budeme mat chvilku pokoj nez pojdu ocne..
@basa23 aj mala je mrzuta, a dnes uz o 10 chcela ist spinkat, tak som ju natiahla do pol 12 a teraz este spinka.. no mohla by potiahnut do 2.. by jej to bodlo..
jeeeej a musim vam povedat.. no mala spinka sama vo svojej izbe, ma tam postielku a hned vedla je madracka, tak pre mna, ked sa casto budi.. no a dala som ju vecer spat do postielky, o pol 2 mi zaspala na prsku, ale na tej madracke, tak som ju tam nechala a isla do spalne a Stellka prisla sama za nami do spalne o pol 5.. taka bola zlata, ked sa objavila u mna pri postely.. 🙂
@angie267 podla mna to budte mat zo zubkov ked sa vam tak rychlo rozbehlil 😉 mi vrav som bola s malou predchvilou chvilku vonku fuj sme hned utekali po chvili domou sa tam neda dychat 😒
@jenie123 jej uz ti spi vo svojej izbicke super aj ti tusim lepsie spinka..jeej to prisla a potom ti este pekne zaspala?jej to muselo byt zlate 😉
@angie267 ved to a v takom teple.. vcera v noci mi prisla sms od pani zubalikovej z hodonina. kurz zacina 4. septembra.. mame jej dat vediet ci pokracujeme.. ta kamoska mi este nedala vediet ako to je s tou sobotou na plavanie.. jeee, tak uz mate aj vy 12 zubkov.. 🙂 tak nech mate chvilku volna od zubkov..
@basa23 ona spinka vo svojej izbe od roka.. dala som ju tam, aby ma necitila a menej sa budila.. ale nezabera to.. ale na druhej strane mi to vyhovuje, i ked musim chodit za malou do druhej izby..
dnes sme sa boli kupat v skalickych horach.. Stellka ani z vody nechcela ist.. 🙂

@angie267 ved to, aspon nemusim rozmyslat, ci dat malu zaockovat alebo nie.. 🙂 jeee, vy ste stale u vody, my sme sa k vode uz dlho nedostali.. ten vzdor poznam, hlavne pri prebalovani a obliekani.. place ako by som ju drala z koze.. a ked sa mi jeduje doma, zaklana hlavu a hadze o zem, polozim ju na zem a nech sa ukludni.. potom sama pride za mnou a uz sa nejeduje..