Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
dobre ranko
@katka512 hej su tam skrinky na uzamknutie ale myslim ze sa platili co som videla malo by to stat 1000 forintov to je tak 4 eura.tie skrinky boli vnutri jak sa prezlieka takze tam mozes hoc kedy.mi sme mali kocik na deke a aj vsetky veci a nic nam nezmizlo.ono tam bolo vela ludi myslim ze sa tam az tak nekradne jak na slovensku 😉
@angie267 jeej klima tu by som hned brala 😉 ako citam ste mali super noc vcerajsiu len tak dalej 😉
@jenie123 no co kuk pocasie ma byt teplo v chorvatsku joj tak sa tesim.ako ste spinkali?mi ok bola hore 3 krat ale zas o 6 vstavala 😠 och ale bojim sa tej cesty no uvidim snad to zvladne 😒
@jenie123 aach mi vcera doma mala bola stale picla z tych teplot som snou ani nikam nesla na kupko lebo sa bojim ze sa prehreje alebo co a mame po dovolenke.uz pomaly zacinam balit.dnes ideme este k svokrovcom rozlucit 😉 och ale ja tuto noc konec teplo jak neviem co som nevedela spat 😠
dobre ranko,
@basa23 my sme spinkali fajn, teda bola hore len 2 krat, ale ten 2 krat to trvalo hodinku, nez opat zaspala.. a vstavali sme 7:15.. to teplo je desne.. mala ani doma nevydrzi, u nas na bude je snad este horsie ako vonku a pri tej vode je malej najlepsie.. ona doma neobsedi.. ak sme doma 2 hodinky, uz je zla a chce ist von.. som, zvedava kade budeme chodit, ked bude prsat.. jaaaaj dovolenka, teraz zavidim ja vam.. isla by som hned.. ta cesta je najhorsia.. o kolkej vyrazate?
@jenie123 ideme vecer o 10 bo nechcem malu budit potom bo mi pak uz nezaspi 😒 mi praveze nemame u nas doma take teplo lebo u nas svieti na nasustranu slnko len do 10 potom je chladok 😉 no von aj mala sa stale hrabe mi donese topanky 😉 kokso som skoro dnes odpadla kukam malej do ust jej vysla ta stolicka jedna a kuknem hore a posledne 2 stolicky vonku takze sumar sumarum mame 12 zubov 😀
@basa23 jeeeej uz sa vam to krati, kedy idete, zajtra? super tak vsetky tri hviezdicky maju 12 zubkov 😵 😵 😵
inak ta klima je velke H 😠 😠 😠
@jenie123 normalne sa aj tesim, takze buduci tyzden sa vidime 😉 😉
no a my noc des a hruza 😠 😠 hore snad kazdu pol hodku, teraz uz neviem ci to je teplom alebo zubkami, ten soplik ma len trosku 😝 😝
@basa23 neni to dobre, mame tu prenosnu na koleckach a musis mat otvorene okno pri tom, lebo ten horuci vzduch treba pustit von, takze na prd cela miestnost sa stacila zohrievat tym, ze bolo to okno otvorene, je to taky uzavrety kruh 😠 😠 😠 ano nehovor uz sa tesim na tu dnesnu noc 😒 nebudete tam skoro rano ked idete uz vecer? budeme na vas mysliet, Vivi by to mala prespat kedze bude noc 😉
ahojte kocky.. dnes sme mali opat ubehany, teply den.. ani kupat sme sa neboli.. zajtra mame opat velku oslavu.. stryko ma 60-tku.. darcek a darcekovy kos mam zabaleny a zajtra ma caka urobit slanu kyticu.. len budem mat malu za chrbatom, tak sa to bude zle robit.. oslava zacina uz o 2, tak mam co robit..
@basa23 a uz mas vsetko pobalene? keby ste mali kusok volneho miesta v kufry, hned by som sa nasackovala.. 🙂
dobre ranko
@angie267 och tak to nic moc taka klima 😒 straasne bola tepla noc u nas.asi sa Vam zle spalo.och dufam ze tam nebudeme skoro rano ma picne.ale tak snad nie skusim ju dat poobede neskor spat nech ide neskor vecer a vyrazime az vtedy ked bude unavena.mi sme si zvolili cestu kratsiu ale zas dlhsie sa ide lebo nejdeme cez dialnice a tak.chceme nech mala spi,nemusime sa ponahlat 😉
@jenie123 ako ste spali? mi ok bola hore 3 krat a uz o 6 30 buntosila.hej uz vse zabalene, uz by si sa veru nevopchala vazi snad aj 30 kil 😀 jeej vy same oslavy u nas v rodine nikto tak neoslavuje mi sme veelka rodina takze aj stretnutia nehrozia ☹
holky tak ja sa lucim neviem ci sa mi sem podari uz dnes prist.tak sa majte pekne a pozor na seba v tomto teple.veeela pite a pozdravujem koceny male 😉 paaaa
@basa23 my sme spali tak vselijako.. 3 krat bola hore a od 6 buntosila.. neviem co ju to dnes napadlo.. ja dnes opat stale lietam, kytica hotova, teraz sa balime a chystame.. no bude to dnes horor.. v takom to teple.. asi sa tam vsetci uvarime.. ☹ tak prajeme vam uzasnu dovolenku a super cestu a mocisko si to tam uzite.. pa pa..
ahojte 😉 dnes je teda peklo ale fuka silny vietor, len je horuci 😒 😒
@basa23 dakujeme aj vy sa tam majte krasne a uzivajte si ako sa len da 😉 😉 a tesime sa na fotecky 🙂
@jenie123 no v tomto teple take akcie su na prd 😝 😝 ja som zistila, ze nemame plavky na plavanie, tie co sme mali pred tym su jej uz take mensie a co mam doma na 12mes. su jej velmi velke ved nam je este 80tka velka 😝
@angie267 na plavanie nosi plavky 3-6 mesiacov, aj tie su jej volne.. mam na vsetky mesiace, ale teda netusim kedy ich bude nosit.. ale mame plavacie plienky este z dovolenky.. tak zasobu nasobenu mame.. 🙂 je neskutocne horuco a ta akcia zacina o 2.. tak si to vies predstavit a na nasom kulturaku nemaju klimu, tak som pre istotu zobrala veci na prezlecenie.. i ked by nebolo vobec zle si zobrat len plavky.. 🙂 a to je taka akcia, ze kravata, kosela a tak..
dobre ranko baby..
ako ste spinkali.. basa su uz asi pomaly aj na mieste.. hned by som sa isla okupat do mora..
@angie267 ako ste to vcera zvladli? my sme prisli o pol noci domov, mala tam behala, tancovala, tolko co tam pojedla, mne este nepojedla.. 🙂 a aj svokra si povartovala aj uspavala.. len noc bola nic moc.. od pol noci bola asi 4, 5 krat hore a vstavala o 6:30.. no a dnes ideme opat na oslavu.. ale ta uz bude doma s grilovanimi rebierkami.. 🙂 🙂
dobre rano 🙂
@jenie123 vcera bolo hrozne teplo tusim najviac aj ked fukalo, ale bol horuci. Doma sme boli skoro cely den az podvecer som isla k maminke. Tak nakoniec ste sa super bavili ked ste aj tak neskoro prisli, no mne by asi svokra malu urcite nevedela uspat. Nasa noc celkom dobre bola asi 2 krat hore dala som jej napit cajika a spinkala dalej, vstavala o 6.45. My ideme tiez dnes na grilovacku podvecer, potom pridem domov uspat Nici a ja sa vratim a mm bude s malou.
@angie267 ale sa nam super ochladilo.. takto mohlo byt aj vcera.. teda vobec by mi to nevadilo.. 🙂 to ti dnes bude.. teraz manzelik uspava malu.. ja skocim do sprchy a sup do postielky.. svokra ju len uvozila v kociku.. takze ju nejako extra uspavat nemusela.. takze super.. neviem ako by ju uspala v postielke, ale ved nejako by sa musela posnazit.. ja som vcera malu jej dala prvy krat.. vzdy som ju davala mamine, ale kedze mamina bola tiez na oslave, tak som musela poprosit svokru a mala som velky strach ako to zvladnu a zvladla.. zajtra budeme drzat dietu, lebo tolko jedla co sme sporiadali za tieto 2 dni.. ani sa vazit radsej nebudem.. 🙂 🙂
@jenie123 ahoj, no to sa teda vcera ochladilo behom hodiny. Boli sme aj napriek pocasiu na tej grilovacke aj som sa hnevala na pocasko, lebo hrozny vietor a chladno bolo a navyse taka burka dosla k tomu lejak, no grilovacka ako vysita. Dosli sme az niekedy po polnoci domov. Tiez som sa napraskala ako prasa 😝 ale co ty ved nemas co zhadzovat ale za to ja by som mala 🙄 😕 este 15 kil mi chyba do povodnej vahy 😝 😝 😠 😠
Nici ma cervenu ritku strasne dala som jej na to pityol tak som zvedava ci pomoze, chudatko tak ju to stipe, ma to preto lebo casto kaka dnes az 6 krat mala v plienocke.
@angie267 chudatko Nici a z coho to moze mat.. ved snad zubky vas na chvilku by uz nemali trapit, inak mozno aj z tepla a z vody.. Stellka mala tiez taky problem este pred dovolenkou, teda nie az tak casto, ale 2 tyzdne v kuse.. viem, ze nemam co zhadzovat, ale nechcela by som ani nic pribrat.. takto je to super.. 🙂 vobec ti to zhadzovanie nezavidim.. uz som to raz zazila a odvtedy si vahu strazim.. vcera to bolo zaujimave pocasie, naskor straaaasne teplo a zrazu behom chvilky o 15 stupnov menej.. to bol sok..
@angie267 ahoj,moja Ninka tiez ma niekedy taku dupku cervenu a poradili mi mast imazol a super do rana krasna ritulka 😉 a ja davala sudokrem a neviem co este a nakoniec imazol najlepsi ..citam ze mate po 12 zubkov a mam ne a ne tie stolicky sa ukazat a tiez kakame a placeme,aj tvoja Nici je taka uplakana?ach tie zubadla ☹
@jenie123 ja myslim, ze este je to zubkom, stolickou, ktoru nema este celkom prerezanu. Aj si pcha rucicky do ust na miesto kde sa reze a pritom place. Aj v noci sa budi s placom. Nici pije kravske mliecko od vyse roka a chuti jej velmi, ale ona bola zvyknuta na flasu aj ked som kojila. Ale ak ti to tak vyhovuje tak to vobec nemusis riesit, ale tak aby si mm ukludnila tak skus malej akoze ponuknut co samozrejme odmietne a budes mat pokoj 😅 😅 😝 😝
s tym chudnutim som na tom biedne, ja som dlhe roky mala 48 kil to bola moja vaha a teraz neviem to dat dole, nikdy v zivote som nemusela drzat diety ani sa obmedzovat, skor naopak vzdysom chcela pribrat a neuspesne 😝 😝 tak teraz zasa nemozem schudnut. Ja som bola fajciarka, ked som zistila, ze som tehotna okamzite som s tym prestala a kilecka isli nahor, mozno preto teraz nemozem schudnut 😕 😕
@marcovka1 raz som davala aj ten Imazol no nemam ho teraz doma tak skusam aj ten Pityol, ale vraj aj ten velmi dobry. No ak do zajtra nezaberie prejdem na imazol. Ano je uplakana, stale place musim neustale vymyslat nove hry a ked potrebujem chvilu aby sa zahrala aj sama, tak sa mi zavesi na teplaky a splha sa po mne s revom akoby ju drali z koze, aj na Wc ide so mnou. A ked sa jej stratim zo zorneho pola tak rev ako tur. Ano mame ich 12 a to prvy zubok jej vysiel v 11 mes. 😝
@angie267 nasa tiez nema uplne prerezane 2 stolicky, spodne su uz krasne vonku a horne ma len po dve spicky.. uplakana je neustale a rucicku si tiez dava stale do pusinky.. rozmyslala som aj keby zacinaju rast ocne, ci to pojde supom po stolickach alebo nam daju chvilku pokoj.. na tie sa netesim.. jeeeej, ze 48 kil, to som nemala ani na zakladke.. ja som vysla zo zakladky zo 65 kilami a teraz mam 55, ale cely zivot som bola na dietach a odriekaniach.. uz vyse 10 rokov nezjem chlieb ani rozok a ani kusok vyprazaneho.. to budu asi tie cigaretky.. a teraz si sa k nim tiez vratila? ja som tiez fajcila, ale ja som bola len fajciarka jednocigaretova, balicek mi vydrzal na mesiac, teda pokial sa neslo von.. 🙂 vidis a Nici davas len kravske ci aj nejake umele..? ja malej davam kravske, vypije tak pol deci cez slamku, z flasky mi to nechce..
@jenie123 no ja dufam, ze tie ocaky teraz v najblizsej dobe nepojdu, nech mame trosku pokoj 😝 no vidis a to ja som sa vzdy snazila pribrat a ani gram mohla som zjest cokolvek a kedykolvek, kazdy bol na mna zvyknuty ako na vychrdlinu a teraz som ako becka 😠 😠 ja si tiez aj myslim ze to bude tymi cigami, teraz som nezacala fajcit este, ale ked ideme s babami von tak si dam jednu - dve 😝 😝 a to je raz za mesiac, predtym som fajcila dost a to aj krabicku denne 😝 Nie teraz davam uz len to kravske a v pohode
@jenie123 zajtra ma Nici meniny a upeciem jej tento kolac, co povies? http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=2971
@angie267 mnaaaam, hned by som si ho dala.. vyzera super.. tusim take nieco urobim niekedy aj ja.. 🙂 a kolko krat denne a kolko ml ti vypije Nici mliecka? tusim to vyskusam aj ja s tym kravskym.. uz ho skusila a v pohode.. ale teda vela ho neda.. a priznam sa, davam jej tam aj trosku vanilkoveho cukru.. 🙂

@basa23 ako ste sa dnes mali? ako ste zvladli dnesne teploty.. my sme sa dnes boli kupat u kamosky v bazene.. 30 stupnova voda, to je nieco pre mna.. 🙂 zajtra ideme opat na kupalisko.. v tychto horucavach sa asi nic ine ani robit neda.. mam zehlenia vyse hlavy, ale v tomto teple sa mi to robit nechce.. len na rychlo zehlim, co momentalne potrebujem.. 🙂