icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

sofinka2009
7. sep 2011

Ahojte.strasne dlho som tu nebola ale citam vas.aj nam idu zubky uz tyzdne je o hruza.nemate skusenosti s mlieckom nestle junior bifidus 1?prechadzame z humany.dakujem.

angie267
7. sep 2011

@gilmorka juj sorac si vas mylim 😉

angie267
7. sep 2011

@sofinka2009 ja som ho raz malej kupila a bolo dobre 🙂 a inak oplati sa kupovat v rakusku kupis tam za 9eur tusim to je 800g balenie.

jenie123
7. sep 2011

@sofinka2009 ahoj.. bohuzial nepoznam.. my sa este kojime.. 🙂 a nech vam rychlo zubky narastu a netrapia..

angie267
7. sep 2011

@jenie123 veru tak je to tragedia, tiez som mala slzicky pri televiznych novinach 😢

sofinka2009
7. sep 2011

@angie267 dakujem skusim sa popytat ci nam niketo dovezie tak to sa urcite oplati .my sme davali do teraz humanu a to vyslo 36e mesacne odkedy zacali predavat iba 400g balenia to je o nicom a zlozenie maju rovnake s tymto bifidusom .

basa23
8. sep 2011

dobre ranko
@angie267 fuuu ja este netusim co dnes jej veru budem varit,aj ja mam ten pocit ze stale to iste dokola varim 😒
@jenie123 ako ste spinkali?mi stale x krat hore a o 6 45 vstavala.no dnes vyzera hrozne to pocasie 😠
boze baby mne je takluto toho demitru tak strasne som ho mala rada, aj ked mal tolko penazi stal pevne nohami na zemi,rad pomahal,ten zivot je nespravodlivy.cely vecer som plakala,a ked ho niekde spominaju hned mi je do placu ☹

jenie123
8. sep 2011

dobre ranko..
@basa23 my sme mali noc ako vcera, maximalne nevyspana, mala uplakana, ufnukana.. pozerala som jej teraz do pusy a je mozne, ze jej ide horny ocny.. no uvidime.. nech su uz tie zubky uz vonku.. lebo ma z malej picne.. a k tomu to pocasie, takze ani von nepojdeme.. Stellka dnes vstavala o 6 a kedze je taka ufnukana, asi pojdeme 2 krat spinkat.. a pojde na balkon, aspon sa dobre vyspinka.. vcera spinakala na obed 3 hodiny a 15 minut.. takto by jej to mohlo vydrzat.. dnes nic nevarim.. mala bude mat prikrm a manzel na veceru vajickovy chlebik.. 🙂 a ja pojdem spat.. 🙂 je to strasna tragedia, co sa stalo v Rusku, tolko zbytocnych zivotov.. Aj ja som mala Demitru rada.. slzy mi vytecu, vzdy ako sa o nom hovori.. hlavne tie jeho deti a manzelka.. hned ma napadaju vselijake scenare, co sa vsetko moze stat aj nam..

angie267
8. sep 2011

ahojte 😉
@jenie123
@basa23 no nech uz vasim princeznam tie zubky vylezu 😒 nasa bola hore 4 krat inak spala celkom dobre, zobudila sa az o siedmej ako som vstavala ja. Ja dnes dam malej tiez hippku s hovadzim masom na obed a pre nas budem robit placky plnene mexickou omackou, mm si rozkazal 😝
Nici zacala vsetko a vsetkych bit okolo seba aj mna, neviem ako ju to mam odnaucit 😖

jenie123
8. sep 2011

@angie267 ahoj, prosim ta ako robis tu mexicku omacku..? ze by som niekedy urobila aj ja.. 🙂 mala mi spinka uz od pol 9.. bola strasne mrzuta a unavena.. to bitie poznam.. aj mala to niekedy robi.. ale snazim sa ju zamestnat nejako inak.. tiez neviem ako ju to odnaucit.. nastastie bucha mna a manzela.. takze to ostava v rodine.. 🙂

basa23
8. sep 2011

@jenie123 jej chudatko tak mozno aj vam idu ocaky.presne tie zuby nech uz su vonku a uz bude dobre.och je to tragedia strasne vsekunde clovek pride o zivot ☹ som chcela ist buduci rok lietadlom ale ja strachoprt som muzovi povedala ze auto to isti.
@angie267 no to aj moja robi v poslednej dobe ze bije hlavne s úpalicou ked zdvihne vonku 😒 musim ju to neak oducit ale jak.hm.. aj ja chcem recept na mex.omacku mnaam 😀

jenie123
8. sep 2011

@basa23 ja chcem ist lietadlom.. havarii a umrti v aute je denne tak straaaasne vela, ze uz o tom ani nehovoria, nez ked spadne lietadlo.. i ked je pravda, ze ked havarujes autom, sanca na prezitie je velka.. ale aka je sanca, ze prezijes pad lietadla, asi nulova.. ale radsej na to nemysliet.. my asi buduci rok na dovolenku poletime.. manzel este neletel a ja let milujem.. tak som ho prehovorila..

basa23
8. sep 2011

@jenie123 ja ostavam zatial pri tom aute,a asi pojdeme tam kde sme boli bolo super.tuzila som ist opät do turecka ale kym sa nezbavim z toho strachu z tohto padu lietadla tak zatial to isti auto.ale tak rok je dlhy.ale ako vravis autom je sanca na prezitie väcsia.boze mala mi sla ted spat tak plakala asi tie ocaky ju zas trapia.nesli ste dnes do buapeste.alebo buduci tyzden to mate ist?

angie267
8. sep 2011

@basa23 nasa bije vsetko co jej pride do cesty ci uz nejaky predmet alebo hocikoho a kazdym dnom viac aviac 😠 a jeduje az dupe nohami ak nie je po jej voli 😠 opica jedna 😝
lietadlo je bezpecnejsie ako auto, ale ked uz sa stane havaria tak ta sanca na prezitie je tam skoro ziadna a straty na zivotoch su velmi vysoke 😒 ale hovori sa ze je to najbezpecnejsia doprava..........ja osobne som este neletela, ale chcela by som urcite 😕
@jenie123
@basa23 baby tak ziaden recept, ale hotova omacka, ktoru kupite v jednote k sklenom 3dl pohari a je to jednotacka znacka, pridam k tomu jednu konzervu kukurice a fazoli, orestujem kur. prsia vsetko spolu zmiesam a mnamka na svete. Moze sa k tomu podavat placka, ryza alebo aj zemiakova kasa 😀 😀 my to milujeme 😝
dnes som mala tulave boty boli sme pozriet v Ma dve kamosky, ktore maju babatka 😵 tak sme klebetili a klebitili 🙂

jenie123
8. sep 2011

baby co sa mi dnes stalo.. mala mi zaspala poobede o 14 na balkone v kociku a ja som si na chvilku lahla o 14:45 v obyvacke a zaspala.. zobudila som sa az manzel bral uplakanu malu z kocika.. a to manzel prisiel o 15 a hned pocul malu plakat.. a ja nic.. tak tvrdo som zaspala, ze som ju vobec nepocula.. prisla na mna unava..
@basa23 chapem tvoj strach.. pred rokom mala kamoska havarku, boli s nou este 2 kamosky.. ta co soferovala bola tehotna a vyviazla bez zranenia.. ale ta co sedela vedla nej mala silny otras mozgu, museli jej zobrat oblicku, slezinu, zlomene obe nohy, rebra a este doteraz neni v pohode, ma problemy a chodi po operaciach.. ja som po tej ich havarke sice soferovala, ale bala som sa vobec niekoho zobrat so sebou.. keby sa nieco stalo, nikdy by som si neodpustila.. do budapesti ideme o 2 tyzdne..
@angie267 ako to mas dobre vymyslene s tou omackou.. musim skocit k nam do jednoty, ci take nieco maju, mame minijednotu, teraz u nas prerabaju staru diskoteku a z nej bude velka jednota.. tak tam asi urcite bude.. lietanie je super, moc ho doporucujem.. teda letela som len 3 krat (teda 6, ked ratam tam a naspat.. 🙂 ) a je to super zazitok.. aj ja si myslim, ze je lietadlo bezpecnejsie ako auto.. len ked sa lietadlo zruti je to velka tragedia, kedze zahynie mnozstvo ludi..

angie267
8. sep 2011

@jenie123 a cudujes sa, ze si zaspala? unava robi svoje a mozem tvrdit, ze uz sa to stalo aj mne, ale ja mam obyvacku dole a spalnu na poschodi, tak horsie pocujem a vysielacky sa mi pokazili a druhe som uz nekupovala 😒 ja som tiez sofer a mozem povedat ze jazdim kdekolvek, ale tiez mam strach a hlavne kde to nepoznam niesom si sebou ista 😒 inak podla mna mali by to mat, lebo je to ich vyrobok este je jedna bolonska v takom istom baleni, odporucam vyskusat je to velmi chutne a rychle a neni to ani drahe stoji 1,09eur 😉

jenie123
8. sep 2011

@angie267 ani sa necudujem.. len dufam, ze tam dlho neplakala.. len sranda je, ze bola len 10 metrov odo mna.. aj manzel isiel okolo mna a nic.. a to inak pocujem vsetko.. 🙂 ja teda soferujem, ale napriklad do blavy by som mala asi obavy.. a presne ako pises, tam kde to nepoznam.. ale inak soferovanie milujem.. zajtra mam na plane urobit fazulovu polievku a mozno palacinky, ak sa mi bude chciet.. a skocim do tej nasej jednoty a vyskusala by som mexicku omacku na drahom, ale asi urobim k tomu ryzu.. a mala by som vymyslenu sobotu.. 🙂 dakujem za radu.. a je to aj trosku pikantne, ci vobec?

angie267
8. sep 2011

@jenie123 musela si zaspat hlbokym spankom a to pri tvojej sa ani necudujem. Palacinky by som si tiez dala, ale nam zostalo aj na zajtra, takze veget 😵 stacilo mi dnes stat pri sporaku s tymi plackami 😝 je to pikantne, ale len jemne, som zvedava ako vam bude chutit, potom to kuracie masko si trosku aj osol, lebo omacka nie je moc slana 😉

basa23
9. sep 2011

dobre ranko
@angie267 ahaaaa dobry recept tak rychly 😉 vyskusam.to jak keby si vivinu opisovala ta je tiez taka bitkarka v poslednej dobe neviem budem musiet jej davat take slabe po riti nech pochopi ze to nesmie alebo nebviem 😒
@jenie123 jeeej ved nic hrozne sa nestalo prisla na teba unava sa ani nediv ved uz ake su velke a stale tei ich spanky.aj ja mavam casto taky utlm hlavne piatky 😒 ako ste spinkali?mi otras kazdu hodku hore a vstavala o 7 10 no aspon vstavanie uz ma neskor.jej vcera som kupila topanky jesenne malej tak sa tesim tych som sa najviac bala ze ci zozeniem poriadne.

jenie123
9. sep 2011

dobre ranko baby
@basa23 spinkali sme opat o nicom.. bola casto hore a vstavala 6:15, nejako sa zacala skorej budit.. ale zasa na druhu stranu, vcera vecer isla spat uz o pol 8.. bola dost unavena.. aj ja stale rozmyslam nad topankami.. ake cislo ma teraz Vivi? mala doteraz nosila 20 a zda sa mi, ze uz ich ma na doraz, tak som jej kupila dvoje 21 a tie su jej zasa velke.. a to som sa uz kukala aj po nejekych zimnych.. ale to asi necham az na zimu..
@angie267 spotrebice do kuchyne uz mame objednane.. 🙂 🙂 🙂

basa23
9. sep 2011

@jenie123 ooo zachvilu uz mas aj kuchynu hotovu 😉 ja som jej zobrala 22 ,ale su jej trosku volne,na ten prst ma volno jak ma byt.ale to asi kazdy predajca ma ine cislovanie,lebo tendy ma 21 a sandale 20tky takze kazde topanky ma ine cislovanie 😉

basa23
9. sep 2011

jaaj baby potom foto som dala na facebook z dofci

angie267
9. sep 2011

@basa23 ja jej aj capnem po plienke ale nic to nepomoze pokracuje dalej 😉 no idem pozriet fotky 🙂
@jenie123 no super uz len kuchyna a bude to 😉 ja mam jesenne topanky aj zimne tiez 21tky a su jej velke, teraz nosime 20tky aj tie su jej niektore velke..... 😝

angie267
9. sep 2011

@basa23 ja neviem ci ta mam v priateloch, ved ta nemozem najst, napis mi do IP meno 😉

angie267
9. sep 2011

baby hladam malej tu na bazare nejaky jesenny kabatik a zimnu bundicku, no netusim ake cislo ked mne sa zda 80tka dost velka aj ked to je na 9 - 12mes. to iba my mame takych krpcov? 😝

jenie123
9. sep 2011

@angie267 Stellka bude nosit na jesen jarnu bundicku.. vtedy jej bola trosku velka a teraz jej je super.. teraz neviem cislo ale asi 80.. dala som jej teraz urobit k tej bundicke aj hackovanu ciapocku.. zimnych bundiciek mam asi 5.. 🙂 zdedili sme po krsniatku a 2 som kupila.. len som chcela kupit aj nejaky zimny overal.. budes aj take nieco kupovat..? po plienke davam malej aj ja.. dnes dostala na pieskovisku, ale potom uz nevymyslala, dobre vedela, ze ked to opat spravi, dostane.. bola strasne jedovita a normalne sa mi zda, ze zacala byt nervacka.. no neviem po kom to ma..
@basa23 pojdem kuknut.. 🙂
baby a poslem vam odkaz na nase nove spotrebice.. sa z nich vytesujem.. 🙂
http://www.electrolux.sk/Products/Umývačky_riad...
http://www.electrolux.sk/Products/Varenie/Panel...
http://www.electrolux.sk/Products/Varenie/Zabud...

angie267
9. sep 2011

@jenie123 no tak to mas dobru zasobu bund, ja nemam nic, no asi objednam tu 80tku, len este som nic nevybrala. Noooo overal uz som tiez nad tym rozmyslala, ale myslim, ze bude vhodny do snehu predsa len budu cupitat aj v snehu a tam je to nevyhnutne, tak asi ano 😝
to nemas iba ty nervacku doma keby si videla ako nervaci nasa az zuby a paste zatina, opica jedna 😉 nasa ked jej dam po plienke tak vie, ze urobila zle, ale je tak tvrdohlava, ze pokracuje dalej a to si este dovoluje ma capnut po ruke, ale to uz sa nahnevam a aj zvysim hlas a to uz vie, ze nezartujem, tak sa stiahne 😝 ale o chvilu je to iste 🙄
no idem kuk na tie spotrebice 😉

jenie123
9. sep 2011

@angie267 u nas tiez zabera zvyseny hlas.. nemoze uz toto byt to obdobie vzdoru? neviem si predstavit, ze bude este horsia.. no bund mam, len som zvedava, ci ich bude nosit tento rok alebo jej budu este velke a pockaju nas buduci rok.. musim malej vyskusat..

angie267
9. sep 2011

@jenie123 nooo to neviem, ale mozno si to trenuju uz 😝 😝 no ja som zvedava ake budu nasej zabke, urcite tiez velke 😝 inak tie spotrebice nejdu otvorit 😒

jenie123
9. sep 2011

@angie267 no uz som to skusila aj ja a nejde to.. manzelik mi to vysvetlil preco.. tak to posielam z inych stranok.. modry konik to otvorit nedokaze.. ☹
http://www.heureka.sk/?h[fraze]=ELECTROLUX+EOB+...
http://www.hop.sk/produkt/electrolux-ehd60100p/
http://www.heureka.sk/?h[fraze]=ESL48900R , dufam ze to uz pojde..
ale som rada, ze sa nejeduje len sama a sme v tom viacere.. len ako ich to odnaucit..