Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
dobre ranko
@angie267 neviem v ktorej casti bratislavy myslis ale co opisujes to sedi na strkovec to je kusok od nemocnice ruzinovskej.alebo myslis inu cast Bratislavy?och ved to ese rok potom uvidime 😉
@jenie123 ako ste spinkali?mi konec kazdu hodku hore alebo aj castejsie och uz nevladzem 😒 aspon ze vstavala o 7 ale aj tak.ja som zaspala az o 2 nevedela som spat som vcera snou poobede jak spala asi zaspala a tak som v noci buntosila
dobre ranko,
@basa23 tak mi sme dnes celkom fajn spali.. o 8 vecer zaspala, prvy krat sa zobudila o 1.. to dostala mliecko aj nurofen, lebo opat plakala a a buntosila a potom zaspala a zobudila sa o 5, dostala mliecko a zobudila sa 7:15.. tak sme si konecne pospali.. 🙂 Vivi musia tie zubky dobre trapit.. dufam, ze rychlo vylezu..
co dnes varite?
ahojte 😉 nasa tiez v noci bola hore viac krat a budila sa s placom 😒
@basa23 ano v tej lokalite to bolo tusim, nevies ako sa to vola, pozrela by som si to na nete 😕
@jenie123 jeeeej poznam tu zirafu, my sme ju mali pri Simonke, len u nas ziaden uspech vtedy nebol aj som to potom po par rokoch niekomu dala, inak na zahradu na blaznenie super vec 😉 Simonka chce trampolinu, ale tie prachy co to stoji 😠 😠 nas bolo v skupine vcera 6, takze dost.
@basa23 dakujem, aj ja vam to moc prajem.. o hrdle mi ani nehovor.. uz ma boli asi 2 tyzdne.. aj nadchu mam a kaslem.. mnamku varis.. aj ja by som si dala.. mala ma polievku od vcera a pre manzela urobim asi kuraciu pecienku len tak na cibulke s chlebikom a mozno ryzu.. mala mi teraz zaspala, som myslela, ze ani nezaspi.. vobec nebolo na nej vidiet nejaka unava, stale vymyslala.. ale nakoniec pekne zaspala v postielke.. a ja idem asi umyt okno v kuchyni, navarit a mala by som zehlit.. ale to si asi necham na zajtra.. a dnes nam prisla umyvacka.. uz sa tesim ako uz nebudem musiet umyvat riad.. 🙂
@angie267 vcera u svokry na dvore mala zirafa veeeelky uspech.. aj ja som si s nou zablaznila.. 🙂 trampolina, no mala ju ma strasne rada.. chodievame na nu k babke.. no teda moj stryko byva u nich a maju maleho syna 4 rocneho Tomaska a kupili mu ju a maly na nu nechce ist.. tak na nu chodievame my.. 🙂 a to maju dost velku.. neviem ake su velkosti.. ale je dost velka, taka zahradna.. dam sem aj fotky, tie su uz par mesiacov stare..
jeee baby, ja som malej skusala ciapky co mala minuly rok na zimu a niektore su jej este dobre a jedna jej bola este velka, je to hm.. a je to tusim 9-12 mesicov a teraz nam je dobra.. tak nakupovat nebudem.. 🙂
@angie267 ach takze aj vy ste mali nic moc noc 😒 to ihrisko sa vola strkovecke ihrisko
@jenie123 och to by som aj ja prijala umyvacku snad do noveho,zatial je u nas umyvacka riadu muz 😀 jeej to uz tolko ta boli och to uz je pekne dlho.jaj vy uz mate jeden spanok.mi stale 2.no ale zajtra uz chcem skusit nech ma jeden spanok ved uz je dost velka na jeden spanook tak uvidime
@jenie123 super, takze veci sa dali do pohybu, uz len ju zapnut, co? 😉 ja nemam umyvacku, vtedy som si povedala a sak aspon usetrime peniazky a dnes si za to nadavam 😠 😠 jeeej to je super trampolina presne takuto by chcela Simi 🙂
@basa23 no to mas dobre zariadene ze umyvacka riadu je muz 😉 len tak dalej nech mu aj zostane 🙂 idem skusit sa pozriet na nete na to ihrisko ci to najdem
@basa23 to mas super umyvacku, tak potom novu ani nepotrebujes.. 🙂 ten moj uz dlho neumyval, mal by si to este vyskusat, nez bude nova kuchyna.. inak u nas muz vysaval, ked ho to omrzalo, kupil roboticky vysavac.. 🙂 on si tu robotu dokaze ulahcit.. este na zehlenie by mali nieco vymysliet.. 🙂 mala si ten jeden spanok vypytala sama, nechcela zaspat a vydrzala do obeda a bolo.. ale ked vstane o 6, tak spanky ma 2.. alebo ked ideme autom, vacsinu zaspi..
@angie267 umyvacka je super vec, ja som ju mala, ked som byvala este v BA.. len treba este nakupit viacej tanierov.. 🙂 nasich 6 sa velmi rychlo vytrati.. 🙂 a chcem si kupit aj nove hrnce.. teda vypytam si ich k 30-tke.. 🙂
@angie267 neviem skus pozret ci ho najdes idem aj ja kuk ci niekde na nete neni ale to by si nasla to je kusok od nemocnice to aj keby si sa spytala ze kde to je.bo ja moc vysvetlovat cestu neviem 😉 mozno by sme sa tam stretli aj ja tam chodim som tam bola predvcerom.hej on je zlati on umyva,aj vela upratuje viac nez ja 😉 ja sa hrajem s malou a on zatial uprace.
@jenie123 ja sa jej aj bojim dat jeden spanok lebo mi potom pojde skoro spat vecer a rano bude uz o 4 hore.aj ted mi sla spat.nechcela ale moc 😒 jeej to musi byt sranda ten vysavas som ho videla ze ho raz predvadzali ale dost drahy aj bol.
@basa23 a je to tam aj pre nase deti? alebo skor pre starsie? ja by som chcela nieco podniknut, ale ci sa mi to podari 😝 jo jo stretnut to by bolo fajn, no co keby sme dali tu Stupavu? co poviete baby? Mas super muza, sice aj ten moj cas od casu nieco spravi, ale vysavac teda do ruky nechyti, ked som bola zamestnana tak varil, lebo bol skor doma ako ja, no a nedele vari vacsinou on 🙂 ja myslim, ze keby isla skor spinkat by nevstavala tak skoro, vacsinou to detickam nevadi ist skor spat vstavaju aj tak ako su zvyknute.....vyskusaj 🙂
ahojte baby, no dnes som mala doma velkeho jedocha.. dostala 2 zachvaty zlosti, jedovala sa a buchala sa o zem.. tak som ju nechala tak, nech sa vyjeduje.. ale bola to normalne polhodinova zalezitost, plac, rev a truc.. ale nakoniec sa ukludnila a potom bolo dobre.. som normalne nechapala, kde sa v takom malom telicku berie taky jed.. dnes som robila ryzu a malej som stale hovorila, ze nemoze ist k nej, ze to pali.. a mala " pali ", tak uz mame dalsie slovicko v slovniku..
@basa23 aj ja si myslim ako @angie267 , ved skus ju dat spinkat skorej a uvidis.. urcite sa zobudi ako zvycajne..
@angie267 no jo stretanka.. tak kedy.. no tento vikend ideme na skalicke dni, dalsi vikend su u nas hody.. a potom male 1. oktobra oslavu 70-tku.. a inak myslim, ze mozem hocikedy.. 🙂 🙂 🙂 moj drahy varit nevie, len tak sackovu polievku alebo tie cestoviny.. to je vsetko.. 🙂
@jenie123 jeeej aj nasa pouziva slovicko "páli" ona hovori na ruru tak, aj ked jej podavam do rucky cajik aj vtedy to povie alebo ked ide jest tak tiez nezabudne pripomenut ze to pali 🙂 je to take zlatucke
a najnovsie zacala ukazovat didi vzdy ked ju vyzliekam tak povie a aj ukaze didi 🙂 🙂
to ano aj si kolkokrat poviem to iste, teda dobre sa vie tiez zlostit, nasu dnes buchla hojdacka do hlavicky a ona ju tak zacala bit a my sme sa jej smiali a to ju zlostilo este viac 😀 😀
a ako ste baby na tom cez tyzden? ja mozem buduci tyzxden v poobednych hodinach a vikend okrem 2. oktobra mozem hocikedy..........
dobre ranko, ako ste spinkali..? my celkom v pohode, teda bola asi 4, 5 krat hore, ale celkom sa to dalo.. i ked som ja zacala viacej kaslat, smrkat.. som rozmyslala, ze by som isla k doktorovi, len neviem co s malou.. zobrali by ste ju so sebou? ja som aj chcela, len aby nieco nechytila chudatko aj ona..
@angie267 je to strasne zlate, ked uz sa tak snazia nieco povedat a podari sa im to.. je didi, to musi byt zlate.. vyskusam aj nasu malu, ci sa jej podari.. 🙂 cez tyzden v podstate mozem aj ja, po 3-tej a buduci tyzden v stredu, strvrtok, piatok nemozem.. 🙂
@basa23 dufam, ze ste uz lepsie spinkali.. aj si vivi skusala dat skorej spinkat? mala isla vcera spat o 8 rano bola hore uz od 6,30.. vcera potiahla dlhsie..
dobre ranko
@angie267 no uvidim vyskusam dnes ten jeden spanok.vies je to tam aj pre nase deti ale aj pre starsie.je tam pieskovisko,take hupacie veci,hupacky.je to aj pre velke aj male.no mohli by sme dat tu stupavu.len kedy?momentalne som trochu chora ale do vikendu snad prejde ale tento vikend hlasia nic moc pocasie aspon co som videla.
@jenie123 noo pekne ti jedosila aj moja ma niekedy take zachvaty 😒 no mala by si ist tej lekarke nech ti to neprejde do neicoho horsieho.akurat angie pisala o tom stretku ale ty ked si chora a ja tiez dnes rano mam nos plny uz aj kasl zacina ale snad do vikendu by preslo.malu by som radcej nebrala nechaj ju radcej u mami neda sa? mi sme spali hruuza kazdu chvilu hore a vstvala o 7 dnes dam jeden spanok tak uvidim
@basa23 o kolkej ti chodieva spinkat doobeda? ze by si ju dala aj skorej, teda neskorsie ako obycajne, ale skor ako na obednajsi spanok.. a vecer by si ju troska potiahla a tiez by isla skorej spinkat.. no nemam ju kam dat.. vsetci chodia do roboty a koncia o 3, ale to uz doktor tam neni.. tak by som ju musela zobrat so sebou.. inak tuto sobotu nemozem.. ideme na skalicke dni.. tesim sa na burciak.. mnaaaaam..
@jenie123 jaj ale tak zas teraz nieje naekae virusove obdobie tak by som ju aj zobrala.pochybujem ze tam bude plna cakaren.tak radcej chod a zober malu.nech nechytis nieco ine ked to nevyliecis.no mala uz spi.chodi spat o 10.dnes vstavala o 7 a uz okolo 9 chcela spat,dnes neak nevydrzala.jeeej baby sme kupili malej auticko elektricke audi ruzove take je kraaaasne.to uz ma predcasny darcek vianocny bo predsa nebolo lacne 😒
@basa23 jeeeee.. aj my sme rozmyslali nad takym autickom.. mala sa na nom velmi rada vozi.. asi povieme dedovi nech kupi.. 🙂 pockaj az sa zobudi neskorsie, vtedy aj Stellka vydrzala.. a potom uz vydrzala aj ked sa zobudi skorsie.. ale ja s nou chodievam doobeda von.. doma by az do 12 nevydrzala.. takto sa zabavime a rychlo cas utecie a hned je pol 12.. dame jest a sup spinkat.. teraz mi vobec nic neni, ani nekaslem, ani nesmrkam.. vzdy ma to chyti navecer, v noci a ano.. cez den som zdrava ako rybka 🙂
ahojte 🙂 tak uz Nici spinka, napapala sa, robila som jej brokolicovu polievku a pre nas francuzske zemiaky 😉
@basa23 no co ako ste na tom s tym jednam spankom uz spinka? jeeeeej auticko, to musi byt super 😵 hod foto 😅
@jenie123 ja by som ju zobrala so sebou, ved ked ju nemas kam dat tak v podstate nemas ine vychodisko, a skore uzdravenie inak 🙂 ja sa teraz drzim a aj deti, no uz sa tesim na zimu ja som stale chora 😠 😠
inak my sme mali velmi zlu noc bola hore az 6 krat som napocitala a zakazdym musela pit 😒 som grogy 😒
k tomu stretku, ja mozem aj tento vikend aj buduci pokial mi do toho nieco nepride a takisto buduci tyzden aj cez tyzden, skuste sa vy dve dohodnut na predbeznom termine no bude zavisiet aj od pocasia, hlavne dazd by bol problem 😒 ja akurat 2 oktobra nemozem, mame hody..........
@jenie123 mna to veru drzi aj cez den 😒 hlavne nadchu mam hroznu.boze stale mala sedi v tom auticku a pusta si radio zlata 😉 no musim ju uz dat neak na ten spanok.ted mi spala len hodku takze okolo 3 sa bude zas pytat spat.
@angie267 skor by sme sa mohli dohodnut na ten buduci tyzden lebo predsa som nakapata a radcej aby ste to nechytili hlavne male.takze neviem neak zorganizujme ci cez tyzden alebo vikend.no uz spala sa pytala ale len hodku nic moc 😒
chodíííme
@angie267, @basa23 ja tieto 2 vikendy nemozem a 1. oktobra nemozem tiez.. takze to vyzera u mna najskor 2. oktobra co je nedela a potom zatial nemam nic.. cez tyzden po tej 3 mozem asi hocikedy.. ale to nemoze basa.. tak ja potom neviem..
@angie267 to uz aj Nici zle spinka.. dufam, ze to bola len vynimka..

baby prosim vas, ake mnozstvo davate detom nurofenu, ja si myslim, ze davam asi nejako malo, ked to vobec nezabera..
@basa23 jaaaaj aj Vivi je uplakana.. baby sa asi podporuju..
@angie267 bez malej nedokazem byt, ak ju ma niektore babka dlhsie tak hned volam a uz mi moc chyba.. 🙂 mala dnes tiez spinakala 2 krat a isla spat o 20.. bola strasne unavena, dnes tolko nabehala.. dostala velku nafukovaciu zirafu, ma asi 1,50m.. tak s nou vymyslala a behala.. plakali, plakali.. aspon nebola Stellka sama.. kolko vas je v skupine? nas je nejako malo.. minula aj dnes sme boli len traja..