icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

jenie123
13. sep 2011

@angie267 a teraz to vyzera, ze mozem asi aj v stredu.. vo stvtok a piatok sme v Budatesti..

angie267
13. sep 2011

@jenie123 ach mame to tazke sa zladit 😉 ja zase toho 2 okt. nemozem, mame hody 😝 😝 no ved ked bude suhlasit @basa23 tak to teda mozme dat cez ten tyzden.......

angie267
13. sep 2011

@jenie123 no a k tej noci, to neviem co sa dialo, ale mozno si povedala, ze nebude zaostavat za Stellkou a Vivi 😅 😅 no dufam, ze tuto bude spinkat......... 😝

jenie123
14. sep 2011

dobre ranko baby..
@angie267 @basa23 ako ste spinkali..? my tam celkom v pohode.. bola asi 4 hore, co sa celkom da.. vstavala o pol 7.. no mohla este potiahnut.. dnes hlasili prsat, a u nas vyzera, ze bude krasne.. a ja som si na dnes nachystala zehlenie, taku velku kopu som asi este nezehlila.. no co uz, tak mi treba, ked sa mi doteraz nechcelo..

basa23
14. sep 2011

dobre ranko
@fatimuska gratulujeme 😉
@angie267 no musime neak zladit jenie pisala ze nema ted cas 2 vikendy tak neviem,uvidime ake bude potom pocasie.no ja keby som ju tam dala spat tak to by spala 10 minut ona ma strasne zly spanok ju zobudi kazdy sum, ma slaby spanok po mne 😒 tak potom neviem 😒
@jenie123 ako ste spinkali?mi katastrofa vkuse hore.ale aspon do 7 20 pospala.och som dostala kramy po 19 dnoch meskania uz som si robila test ze ci nejsom tehotna

basa23
14. sep 2011

@jenie123 aha citam ze uz si pisala rano 😉 no aj u nas hlasili prsanie a je krasne mozno poobede bude skaredo ale snad nie.

angie267
14. sep 2011

ahojte 😉 tak Nici spala straaasne zle v noci, velakrat bola hore s placom 😒 takze som vypluta 😒
bola som na nakupoch dnes kupit plienky, kupujem z DM drog. a oplatia sa ked mate karticku, vzdy mam na ne nejaku zlavu dnes to bolo 25% a plienky stali 13,59eur, takze velmi dobra kupa a v porovnani z pamperskami je to to iste. A este sa mi podarilo v Kauflande kupit taku odkladaciu policku dievcensku iba za 10 ecok inak stoja okolo 40 😝 😝 tak som spokojna
@jenie123 s tym zehlenim byvam na tom podobne 😀
@basa23 a nechcela by si dalsi uzlcek drzat v naruci? 😅 uvidime teda ake bude pocasko neskor...... 🤐

aj u nas je velmi pekne a teplucko 😉

basa23
14. sep 2011

@angie267 jeeeeeeej neblazni nezvladla by som 2 deti v momentalne dobe.no dnes mala asi jeden spanok nechce spat.ale musim ju zdrzat hore dlho nech ide az o 2 spat.hej hej uvidime ako bude ale september ma byt pekny este.kolko platite za kurz plavania tu v bratislave pytaju od 140 eur hore hrozneeee

angie267
14. sep 2011

@basa23 no viem co to je mat dve deti a hlavne ked chodi do skoly stale nejake vydavky a oblecenie drahsie ako na dospelych 😠 😠 a hlavne ked si uz pyta peniaze, mama taky casopis a hen to a toto 😒 😝 nasa pojde o chvilu spinkat, ale je trosku predriemana lebo ked som isla z nakupov tak zaspavala v aute snazila som sa ju udrziavat 😝 ja som platila 64 eur to sa da, ale zasa + nafta tak vyjde to cca 100 eur aj viac 😠 😠 😠

basa23
14. sep 2011

@angie267 je to dost ale lacnejsie nez tu v BA 😠 mi vrav ved za taky kusok latky tolko penez pytaju som kukala malej bundu zimnu a za 34 eur vsak drahsia nez na dospeleho.no mala ma dens jeden spanok predchvilou len sla spat.

jenie123
14. sep 2011

@angie267 @basa23 baby tak mam konecne pozehlene.. trvalo mi to 2 hodinky, ale stihla som to, ked mala spinkala.. Stellka mi normalne odmieta spat doma v kociku, normalne chce len v postielke.. a ja som sa bala, ze to oducanie d kocika bude hrozne.. mala si to urobi po svojom.. dufam, ze to takto nejako bude aj s odstavovanim..
@angie267 no super nakup.. ja mam teraz zlavnene kupony na pampersky, tak musim najst niekde akciu a dam este kupon a budem mat maxi zlavu.. 🙂 u nas sa uz zamracilo a uz aj poprcha.. to ste teda mali noc o nicom.. nejdu Nici zubky?
@basa23 jeeee, uz aj ja som si robila raz test.. menstruacia mi este vobec neprisla a tak ani nemam podla coho zistit ci som alebo nie.. tak pre istotu som si spravila.. aj ja si myslim, ze by som teraz 2 deti nezvladla, ale ak by sa podarilo, urcite by som sa usmievala od ucha k uchu.. 🙂

basa23
14. sep 2011

@jenie123 ja chcem druhe babo aaale este veeelmi daleko najprv chcem skolu dokoncit ale neviem ako primalej uvidime tento rok.oo to si pekne dlho zehlila by ma piclo tolko zehlenia.nenavidiiiiiiim zehlenie.no som zvedava kolko mala pospi ked ma dnes jeden spanok.

jenie123
14. sep 2011

@basa23 ved to.. najskor skolu a potom sup na dalsie tehotenstvo.. treba to ukoncenie skoly nejako oslavit.. 🙂 ani ja neznasam zehlenie, preto sa mi toho tak vela nakopilo.. ted to bolo asi 6 praciek.. ale aspon mam na chvilku pokoj.. keby ti Vivi zaspala.. mala zaspala o 12 a o 14 sa zobudila..

angie267
14. sep 2011

@basa23
@jenie123 ale zvladli by ste aj dve deti tomu verte 😉 😉 aj u nas u poprcha a to sa chystam k nasim aj Nici spinkala v taky cas ako tvoja 🙂 treba vyuzit vsetky dostupne zlavy co nam ponukaju ono sa to nezda ale je to dost napr. ja som mala dnes platit nieco cez 18 a po zlave mi to vyslo 14, no nekup to 😝 😝 oooo zehlenie moja slaba stranka 😝 😝 idem lebo Nici mi tu tuka do klavesnice uz to pisem aspon 10mihn. 😀 😀

basa23
14. sep 2011

@jenie123 isla spat o 2 uz spi 2 hodky ale uz bola 3 krat hore so strasnym placom sa budi 😒 ale uz mas aspon za sebou zehlenie 😉 u nas prsi hroza nakoniec im predpoved vysla 😠
@angie267 presne no nekup to 😉 vela krasnych bund je aj na nete ale ked netusim aku velkost jej mam kupit.

angie267
14. sep 2011

@basa23 aj u nas uz prsi ale nie velmi, ja som bola u maminy a mala mi dvakrat vyhodila z kocika cumlik som sa musela vracat, potesi 😝 ja budem kupovat 80tku mala by byt dobra.

angie267
14. sep 2011

baby toto je ten moj dnesny ulovok 🙂

jenie123
14. sep 2011

@basa23 @angie267 baby tak teraz som sa pozerala na bundicky, ktore mam pre malu 3 su 86.. musim kuknut aj tie ostatne.. aby som jej este nemusela kupovat mensiu.. dnes je Stellka opat nejako uplakana.. teraz som ju uspala.. strasne sa mi paci, ze sa konecne naucila zaspavat sama a bez kriku..
@angie267 kraaaaasna a za 10 ecok.. no super.. nekup to.. pozeram, ze mate vysavac.. aj sa s nim Nici hra? musim malej nakupit nejake nove hracky.. rozmyslam aj nad nejakou stavebnicou.. musim po niecom pokukat..

jenie123
14. sep 2011

@angie267 este zhanas to hopsadlo? tu som nieco nasla 🙂 : http://www.mimiaukcie.sk/aukce.php?id=3865132

angie267
14. sep 2011

@jenie123 jeeeej dakujem za tip super prihodila som tam, a to mi bude ukazovat kolko prihodil dalsi?

angie267
14. sep 2011

@jenie123 oplatilo sa to fakt 😉 tak hra aj nehra, sem - tam ho chyti do ruky, ale on velmi pekne rozprava a ma toho v zasobe dost takze sa neopakuje tak casto 🙂

jenie123
14. sep 2011

@angie267 tam dole si odklikne sledovat aukciu.. potom si to vzdy najdes medzi sledovanie aukcie na pravej strane.. a ak ti mozem porarit, prihadzuj az ku koncu aukcie.. pockaj na kolko sa to vysplna.. aby si zbytocne neprihadzovala.. nasla som aj dalsie.. hodim ti to sem.. 🙂

angie267
14. sep 2011

@jenie123 dakujem ti za tipy dala som si ich vsetky sledovat a urobim tak ze az pred koncom prihodim 😉

basa23
15. sep 2011

dobre ranko
@angie267 jeeeej krasny ulovok teda.uz sa tesim ked budem aj ja malej zariadovat izbu snad sa toho dockam skoro 😉 aku ste mali noc?
@jenie123 jeej tak to mate bund,mi ani jednu teda jednu ale tu na doma ma.musim neaku pokukat.aku ste mali noc?mi stale to iste x krat hore a o 7 vstavala som zvedava ci bude mat jeden spanok.
kocky kupujete detom overaly aj na zimu alebo date take oteplovacky na traky?

angie267
15. sep 2011

dobre rano 😉 tak my noc super bez zobudenia, uf konecne ma nechala vyspat sa a vstavala o 6.30 🙂
@basa23 ja tiez este nemam pre Nici zariadenu izbicku mame v obyvacke taky detsky kutik 😉 ja overal budem kupovat asi, u nas v Ma bude 24sep. detska burza s oblecenim, byva to pravidelne tak pozriem tam 🙂

jenie123
15. sep 2011

@angie267 super noc, aj ja chcem taku.. 🙂 to mate super, ze detska burza.. to by som aj ja brala.. skoda, ze take nieco nemame aj my..
@basa23 mame teda bund, ale len jednu som kupovala.. ostatne sme dostali od kamosiek po ich detoch.. ale su krasne, skoro ako nove.. joooj, zlu noc ste mali.. zubky Vivi este nevysli..
my sme mali paradnu noc.. mala bola hore len 2 krat.. ale ja som bola hore stale.. nemohla som spat.. teraz som poupratovala cely byt.. malu mam u mamky, tak si idem asi na chvilu lahnut k telke

angie267
15. sep 2011

@jenie123 u nas sa usporiaduva takato burza 4 krat do roka podla rocnych obdobi. je to super da sa tam dobre kupit 😉 ja som nahnevana straaasne, piekla som kolac dam nakoniec nan link, vyhodila som kopu penazi za ingrediencie a nic sa mi nepodarilo. Cesto sa mi pripieklo a slahacka mi zhrudkovela no parada, ale cas mi zabral cele doobedie 😠 😠 😠 😠 http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=38092
juuuj tebe je, tak sup sup rychlo vyuzit situaciu 😀 😀 to mas dobre kamosky 😉 ja co mam kamaratky maju mladsie deti a vsetko chlapcov 😝 😝 😝

jenie123
15. sep 2011

@angie267 ten kolacik vyzera supeeeer.. mnamka.. no skoda, ze sa nepodaril.. aj ja som dnes chcela nieco piect, ale ani som nevarila.. asi si objedname pizzu.. 🙂 u nas su same baby.. 🙂 a tie su tak o pol roka maximalne o rok starsie, takze pekne veci putuju k nam.. niekedy sa mi zda, ze ani kupovat nic nemusim.. 🙂 i ked nie vzdy vyjdu velkosti podla rocneho obdobia.. ale inak super.. ja sa dost pozeram aj na tie aukcie, vzdy nieco pekne si tam najdem.. 🙂

angie267
15. sep 2011

@jenie123 no on je urcite fajnovy, ved len ked pozrem co tam ide 🙂 uvidime chladi sa, snad nieco z toho bude jedle 🙂 ja som robila cevapcici 😉 idem sa najest Nici spi a tusim zalomim aj ja 🙂
to mas dobre ze takto ti posuvaju, ja som na tom tak, ze ja vsetko kupujem a posuvam, ale mne nema kto 😠