Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
ahojte
@basa23 ako sa ma Vivi? Dufam, ze uz sto krat lepsie.Jeee tak jeden spanok dava, to je dobre, tak vsetko zle je na nieco aj dobre 😉
@jenie123 tak plavat sme boli, hladala som ta pohladom, no nenasla samozrejme 🙂 babka sa ma malinko lepsie ale este stale je v ohrozeni zivota ☹ dufam, ze sa z toho dostane 😒
no super ze ste sa paradne zabavili, tak treba obcas vyhodit z kopytka 😝 je kolotoce tie ja mozem, ja by som sa teda povozila ako male dieta 😉
@basa23 presne tak, vsetko zle je na nieco dobre.. aspon ste presli na jeden spanok.. ale pekne dlho ti doobeda vydrzala.. kolko ti spinkala? Stellka spala dnes hodinku a pol a je cely den uplakana.. ☹ a skoro vobec nic nezjedla dnes, ale za to sa 3 krat pokakala.. tak su to asi zubky.. jaaaj skola.. manzel sa uz tesi na varovanie?
@angie267 nevidela a nepocula.. 🙂 na buduce uz musime ist.. aj som rozmyslala, ze by sme aj dnes prisli, teda nie na kurz, lebo ten by sme nestihli, ale len tak si zaplavat.. ale Stellka je ozaj dnes uplakana, by si nas asi pocula celu tu polhodinku, co by sme plavali.. 🙂 dufam, ze bude babke uz lepsie..
@jenie123 no mi sme spali klasika stale hore, no muz zvladol varovanie ok som prisla o 11 nepytala vobec mlieko bola super a to som odchadzala o pol 7 ani si nespomenula na mlieko.ale som to vzdala kym kojim, a mala tak zle v noci spava tak som si dala odklad este rok, pak uz bude lepsie uz bude mat cez 2 roky.ted este nemam nato sil.vcera mi spala poobede 2 hodky.ale dnes mala zas 2 spanky bola unavena neaka.
@angie267 studujem socialnu pracu, ale ako citas som si dala odklad 😀
ahojte
hlasim sa az teraz, bola som cely den v meste, u kamosky, v nemocnici a tak. Nasa noc bola lepsia ale budi sa velmi casto a musi zapit cajika inak nezaspi 😝 😝
ja len dufam, ze Nici nechytila tiez nejaku virozu ako Stellka, lebo teraz vecer vracala, ale tak strasne, snad este vcerajsi obed, tak som bez nalady a bojim sa co bude v noci. Ale ja som sa cudovala ze len tak lezala na gauci a pozerala telku, co za normalnych okolnosti nehrozi. Teraz som ju povalila do postielky a predpokladam ze uz spi. Aj veceru odmietala jest a ja som ju nutila aspon par lyzic, som ja ale sprosta a pritom jej mohlo byt uz zle 😒
tak a znova vracala, chudatko zo spanku ju to vytrhlo, och mam strach co bude v noci, uz som prevliekala postelnu bielizen no ak to takto pojde dalej ani nebudem mat co...... 😒
@angie267 snad to nechytila.. mozno len nieco zjedla, co jej nezapasovalo.. uvidis v noci.. budem na vas mysliet.. chudatko Nici.. drzte sa..
@basa23 pre malu to bude asi lepsie, ked este pri nej ostanes.. hlavne teraz pri kojeni..
dnes sme konecne ukoncili kuchynu.. boli sme ju definitivne odsuhlasit a da sa do vyroby, spotrebice uz mame vsetky doma.. tak do mesiaca je nova kuchyna na svete.. 🙂 zajtra ideme na poradu a na ockovanie.. som zvedava ako to zvladneme..
@angie267 ak by si tu byvala na niekde, hned by som ti dala tabletku, aby jej bolo lepsie.. Stellka vzdy tak na hodinku zaspala a potom som uz len zacula narek a o chvilku zacala vracat.. vracala za ten vecer asi 8 krat.. dufam, ze to nebude aj u vas.. asi je to ta chripka.. je toho strasne vela..
@jenie123 no dufam, ze to bolo len z jedla, ale aj som na to myslela, lebo u kamaratky jedla slepaciu polievku a strasne jej chutila a zjedla toho aj viac. Teraz spinka, no snad to uz bude dobre, a dakujem ti.
jej tak sa vytesujete, to je super o chvilku budes vyvarat v novej 🙂 ockovanie zvladne dobre uvidis, lebo to je vraj nebolestiva len vcelicka, nasa to pritom kriku ani nespozorovala......
dobre ranko
@angie267 chudatko Nici, uz jej je lepsie?este vracala?nech je skoro fit chudatko,boze co tie nase holky stale nieco 😒 ako ste spinkali?
@jenie123 jeeej no coby dup mas kuchynu 😉 nam sa ockovanie odklada kym nebude uplne fit min 2 tyzdne.v piatok ideme na kontroli na krame snad bude vse ok.ako ste spinkali?mala bola chvalabohu len 2 krat hore ale vstavala o 6 15 to sa pokazila v nemocnici ze tak skoro vstava 😠
dobre ranko
@angie267 ako ste zvladli noc? tak som na Vas v noci myslela, ani spat som nemohla.. hned som videla Stellku ako jej bolo vtedy..
@basa23 no krasne te spikali.. keby vam to takto vydrzalo a polepsilo sa vstavanie.. my sme mali noc super.. prvy krat sa zobudila o 3.. co sa nam uz dlho nestalo.. potom nemohla zaspat, plakala a stale sa pretacala.. a nakoniec zaspala zobudila sa o 7, dostala mliecko a uz mi opat zaspavala.. no ale dnes sa u nas v bytovke menia stupacky, takze nas zobudil zvoncek o 7:45.. by som bola zvedava, kolko by potiahla.. 🙂 na kuchynu sa moc tesim.. v nemocnici sa spanok vzdy pokazi.. ked som prisla z porodnice, tam nas budili o 5.. a mesiac po porode som sa tak stale budila.. uz to bol zvyk.. 🙂
@jenie123 jeej tak to ti pekne spala aj potiahla bohvie kedy by sa veru zobudila keby vas nezobudili.no mne mala ted zaspala bude musiet mat 2 spanky bo do vecera nevydrzi ach to dieta raz ma jeden, raz dva spanky.no dufam ze nam ten spanok uz ostane bo este som taka unavena z tej nemocnice
@basa23 my to tiez tak mame, chvilu ma jeden, potom sa zobudi skor alebo v noci zle spinka a hned ma dva.. uz sme sa vratili z ockovania.. ockovanie v pohode, chvilku plakala, ale o chvilku prestala, takze super.. a nase miery: 8620g a 78cm.. Stellka este nespi.. tu je strasny hluk.. cakam na drahemo, ten ma tu na byte vystrieda a idem s malou von, musi dnes zaspat v kociku.. skocim s nou ku kamoske na kavu.. 🙂 len ma hneva, ze ani na wecko nemozem ist.. ☹
ahojte 😉
@jenie123
@basa23 tak noc sme mali dobru tri krat hore ale uz pred 6 bola hore 😒 a isla spat o 10.30 takze neviem ako bude do vecera. No nastastie uz potom nevracala len dva krat vecer, som bola pripravena na bujnu noc, no nastastie to bolo v poriadku. Len dnes je hrooozne uplakana, stale na mne visi 😝 ruky mam jak rambooo. A nic nechce jest, od rana som do nej nic nedostala, par omrviniek chlebika. Teraz ma ist varovat k svokre a ako ju poznam bude do nej tlacit vsetko mozne naraz, sladke slane dokopy. Musim jej to zakazat inak to bude stale horsie a prinuti ma, ze k nej nebudem chciet chodit len kvoli tomu 😠 😠 😠
@jenie123 no super ste zvladli ockovanie, inak po tomto ockovani nebyvaju vedlajsie ucinky takze teplotu by dostat nemala. Mala modelecka je ma dobre miery 😅 tusim aj mne povedala 78cm ale mne sa zda ze ma viac, neviem.
A vdaka baby ze ste mysleli na nas 😉
@jenie123 och mi vrav o hluku u nas stale niekto preraba jeden sused prestane zacen druhy a vzdy prerabaju mesiac katastrofa.jeej to mate krasne vahy,och ten moj macko oproti stellke 😉 mi si este na ockovanie pockame chvilku.v piatok idem na kontrolu na kramare dufam ze bude vse ok
@angie267 ale aspon uz nevracala,chudatko snad bude coskoto lepsie.och to mas taku svokru ze do nej vse cpe.to aj ja niekedy tu moju krotim a hlaven moju mamu 😉
@angie267 som rada, ze ste to tak super zvladli.. to poznam, tiez dava svokra malej piate cez deviate a ja sa na to hnevam.. namiesto, aby si dala mala polievku, dostane gumene medvediky.. minule davala malej jogurt tyzden po zaruke.. som myslela, ze ju zabijem.. a ze detska sestricka.. ☹
@basa23 Vivi bude uz urcite v poriadku.. nastastie u nas nikto nepreraba.. pred mesiacom susedia menili okna a dlho predtym nikto a doteraz tu bol tiez klud.. u nas vo vchode je len 8 bytov.. tak to tak strasne neni..
caute, vidim ze sa bavite o svokrach....vdacna tema... 😀 tak ta nasa dnes malemu pricvikla prst, sice nechtiac...ale tak ona nema rada ked chodi do kuchynskej linky, mne je to uplne jedno a on ju zatvaral a ona tam oprela nohu aby to neotvaral len hups nevsimla si ze tam mal prst...takze sa jej zas boji...este sa ho pak pytala ci ho to boli, on ukazal na nu pak na linku a rozreval sa...takze asik hej....
@jenie123 aj my sme dnes mali ockovanie. bez placu, ale nemala popoludni bohvieaku naladu, mozno z toho... a trdlo nam vazi 10,5kg aj z plenou a hrackou. za tie 3 mesiace pribrala asi 700g. ale neviem kolko meria, 79cm mala este koncom juna, typujem tak 82, podla nohavic, este ma kustik rezervy v 86kach...

@jenie123 tak mate aspon super vikend.mne dnes mala sla spat o 13 50 az a to skoro vstavala rano.asi prechadzame na jeden spanok bo v nemocnici nedalo sa jej cez den moc spata a asi jej to tak ostalo.stale zatial este spi.