icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

basa23
1. okt 2011

@jenie123 jeeej tak idete oslavovat super aspon mate program mi kaprime doma 😒 tak peknu zabavu.co si nakoniec kupila muzovi?mnaam tortu hned bysom si dala v mrazaku tusim mame plno kolacov tort co mama stale noci z hotela idem kuk 😉

angie267
1. okt 2011

caute

@jenie123
@basa23 tak viroza ani mna neobisla, od vcera vecera do dnesneho poobedia som bola ko 😒 ale teraz uz sa citim lepsie, ale este ma trosku boli zaludok, nic som nejedla 😒 aj mamina a svagrova to tiez maju a k tomu vysoke teploty. Zajtra mame hody a ja nic nemam pripravene. Zajtra kupat nepojdeme, dame nejaky nahradny termin na piatok.
@jenie123 no vidis aka si sikulka 😉 aj ja som zvedava co si kupila muzovi 🙂 a ako dopadla oslava?

basa23
2. okt 2011

dobre ranko
@angie267 jeej ani teba to neobislo ale este ze u vas to ma taky kratky priebeh.boze stale neake virozi a neviem co.jeej mate hody zavidim tu v blave nic take neni aj unas doma byvaju ale az v novembri vtedy je vzdy zima uz .tak pekne hodovanie 😉

basa23
2. okt 2011

dobre ranko
@jenie123 ako ste spinkali?mi nic moc sa budila bola hore asi 4 krat a skoro vstavala neak po 6stej.och dnes je stale mrzuta zachvilu ju dam spat len place od rana.asi jej idu mam pocit aj tie 2 ocaky posledne.

angie267
2. okt 2011

ahojte
@basa23 ano trva to len tych 24 hod, uz je dobre tak snad sme sa prestriedali vsetci a teraz budeme mat klud. No uz mam navarene, napecene robila som totohttp://www.mimibazar.sk/recept.php?id=2971 inak je to velmi rychle a naozaj pochutka a teraz cakam kym sa mala zobudi a ideme v nasim na kacicu mnaaaaam, ale mi bude zasa zle 😝 😝 a potom pojdeme na kolotoce trosku s detmi a hned je vecer 😝 jeeee to uz dalsie zubky? Ale tak aspon budete mat pokoj chvilu, tie stolicky idu tusim az okolo druheho roku, ci nie?
my sme tiez zle spinkali bola hore asi 5 krat a vzdy som jej musela dat napit cajik. V poslednej dobe sa velmi pohorsila v spani a aj v jedeni, velmi malo papa, niekedy skoro nic za cely den, co ma dost teda trapi 😒 a este pred nedavnom sa budila jeden max. dva krat za noc a teraz......no hruza 😒

angie267
2. okt 2011

@jenie123 no co ako bolo na plavani? 🙂

jenie123
2. okt 2011

ahojte baby.. Vobec sem nestiham teraz chodit.. Oslava bola super, mala nam tam zaspala o 20-tej a zobudila sa o 23.. Potom sme isli domov.. Doma nam chvilu trvalo nez zaspala, ale potom pekne spala do 5, dala si mliecko a spala len do 6.. Drahemu som kupila len penazenku a opasok.. Ale chcem mu este dat len balonom.. Ale asi to nechame na jar ci leto.. Bude mat tiez prekvapenie neskorsie.. 🙂
@basa23 tak vam idu posledne ocaky, boze dufam, ze budete mat potom chvilu pokoj.. Ja som aj rada, ze byvame takto v malom meste, aspon si hody naplno uzivame..
@angie267 tak uz aj ty, ale som rada, ze ti je uz lepsie.. A tiez prajem prijemne hodovanie a kacku moc zavidim.. Mnaaaam, dala by som si.. Plavanie v pohode, teda, manzelik bol s malou vo vode, ja som bola pozorovatelka.. Dnes sme boli tiez len dvaja, ale na pocudovanie sme neboli spojene skupinky.. Nici sa urcite polepsi aj so spinkanim aj papanim.. Asi je to len zle obdobie a bola aj chora.. Vrati sa to do starych kolaji, uvidis..

basa23
2. okt 2011

@angie267 jaaj len si uzite hody a najecte do popuku 😀 nejde mi ten recept otvorit 😉 och ani mi nevrav mne mala robi posledne dni ze nechce jest co navarim aj jogurty mi odmieta.zje tak 3 lyzicky a koniec.niesom u nej nato zvyknuta a stale len cecat a cecat 😠 ale susne,keksik a tak to zbucha hend ked jej niekto da.
tak moja aspon ieco take spapa ale sa divim ze Nici vydrzi aj cely den nepapat.
@jenie123 aj aj by som najradsej sla byvat do mensieho mesta alebo aj na dedinu ale mu o tom nechce pocut.jeeej let balonom to musi byt super.uz by som bola rada nech jej vidu vsetky zuby snad sa potom zlepsi v spani.och ako som pisala angie ta opica mi odmieta jest len cecat a cecat a sladke.ma picne uz ju chcem odstavit ale neda sa to dieta ma normalne zachvaty ked jej nedam prso 😒

jenie123
2. okt 2011

@basa23 tie zachvaty poznam, dnes chcela mala asi 10 cez den cecat.. Tak som sa ju snazila nejako zabavit, ale to jedovanie co pri tom robila.. Ale dnes aj cudne spala.. Zaspala hned po kupani a zobudila sa o 12.. A odvtedy je hore.. Za cvilku pojde spinkat.. Stellka tiez toho vela nenaje.. Ale ako citam, viac ako Vivi a Nici.. S odstavenim to nebudes mat veru lahke.. Ja asi este potiahnem chvilocku..

angie267
2. okt 2011

ahojte

tak a dohodovane, mala uz spinka, ale ma chudatko teplotu dala som jej Nurofen sirup och to bol boj to do nej dostat 😒
@basa23 vivi no nepapanie ma mozno aj z tych zubkov, ale aspon si da nieco, dnes Nici zjedla polku jogurtu a to pod tlakom, na obed to boli dve lyzicky polievky a vecer trooosku kase a teraz zapila mliecko asi 50ml.
@jenie123 dvaja ste teda boli, esteze my sme nakoniec aj nesli neviem ako by som vsetko postihala. Dufam, ze sa to vsetko vrati spat.

Aj sme boli na prechadzke na kolotococh ale Nici som nedala, videla som po nej ze nie je vo svojej kozi, ale ani sa nehrabala z kocika von ako obvykle.

jenie123
2. okt 2011

@angie267 Stellku by som asi v kociku neudrzala.. 🙂 ked zbadala kacerov, hned sa na nich vrhla.. 🙂 Tak to ti naozaj malinko papala.. Musi ju nieco trapit a mozno aj zubky.. Aj ti place? Kolko davas nurofenu? Uz mi viacero ludi hovorilo, ze sa nemam riadit co pisu na krabicke a dat malej viacej.. Vzdy sa na to zabudnem doktorky opytat..

jenie123
3. okt 2011

dobre ranko..
@angie267 @basa23 ako ste spinkali.. My ako obycajne, bola hore 2 krat, ale raz z toho 2 hodiny.. Stale chcela prsko a ja som jej ho nechcela dat a mala stale fnukala a nevedela zaspat.. Tak som to o 5 vzdala a dala jej a hned zaspala.. Keby som jej dala hned, mohli sme sa lepsie vyspat.. Len sa opat dostaneme tam, kde sme nechceli byt..
co dnes budete varit drobcom..? Akosi mi dosli napady..

basa23
3. okt 2011

dobre ranko
@jenie123 mi spali docela ok bola hore 2 krat ale sla spat az o 10 a vstavala uz o 6.v poslednej dobe zvykne dlho spat poobede ked ju dam o 3 tak spi aj do pol 6 a potom vecer ide neskoro.ja by som ju kojila aj dlhsie ale ked robi toto ze nechce nic ine okrem prsa to sa mi zda moc.je dost velka nato aby papala aj ine nez len mlieko.ved to jej ani stacit nemoze.mala ma odvcera kuracie m´prsia a zemiacky take rychle 😉 ozaj som sa chcela spytt za tu budapest co tam mate to ubytko.nevies mi dat link alebo nazov toho hotelaalebo co to je?a co to stoji na noc?
@angie267 tak mate dohodovane.co to citam ze mala Nici teplotu uz je lepsie?ako ste spinkali?no teda toho nepopala vela.moja vcera zjedla pol bananu a tri lyzicky maska zo zemiakmi a mimo toho par takych malych maslovych keksikov.

angie267
3. okt 2011

ahojte
@jenie123 @basa23 ja davam malej podla navodu 2,5ml a moze sa aj viac? Och ta nasa bola vela krat hore a znovu vzdy musela zapit cajik inak by nezaspala a za spanku kazdu chvilu spustila plac. Je taka mrzuta stale ale ked je po jej voli tak je dobra. Ja som robila vcera slepaciu polievku tak tu som jej davala a spapala dve lyzicky 😒

angie267
3. okt 2011

a uz nema teplotu tak neviem co to vcera malo znamenat 😒

jenie123
3. okt 2011

@angie267 vies z coho ti mohla mat mala teplotu? Teraz ma tak napadlo.. Nici bola ockovana, ze? Doktorka mi vrzvela, ze az po tyzdni moze byt reakcia na ockovanie, tak ste to mohli mat z toho.. Musim sa na ten nurofen opytat doktorky, vzdy zabudnem..
@basa23 ja som ten hotel zrusila.. Kukni si na booking.com , je tam vela hotelov aj za super ceny.. Ten co sme mali my, tak vysiel pre nas 3 na 30 eur.. A dokonca teraz som nasla este lacnejsi.. 🙂

basa23
3. okt 2011

@angie267 vidis ako pise Janka aj men to vravela raz doktorka mozno z toho ockovania neskora reakcia.ale chvalabohu uz nema teplotu.ach zas dnes nechce jest mna uz z nej picne zachvilu mi prso zje 😀 ☹
@jenie123 ok kuknem dakujem.bo mama tam chce tiez prespat ale ja neviem.musim este kuk dokedy platia nam tie listky do tej budapeste do toho morskeho sveta alebo co to je.

jenie123
3. okt 2011

@basa23 do konca oktobra..🙂

angie267
3. okt 2011

@basa23
@jenie123 myslite ze to mohlo byt aj z ockovania? No dnes je uz dobre, sledujem ju kazdu chvilu a nema teplotu. Teraz som ju ulozila spinkat no bola este nejako ziva, dnes spinkala od 12tej do 15.30 a ja s nou 😝 😝 potom sme boli do vecera na ihrisku. Som zvedava aka bude noc 😝
@jenie123 jeeeeej a Stellinke prajeme vsetko najlepsie k meninkam a posielame boztek na licko 🙂 a co dostala za darceky?

basa23
3. okt 2011

@jenie123 hej do konca oktobra to snad stihneme 😉 no konecne mala sla spat strasne je neaka unavena stale.jeej aj mi vsetko naj Stellke k meninam 😉
@angie267 hlavne ze uz nema teplotu.ja som malu az ted uspala strasne neskoro sa nastelovala spavat.joj aj ja by som si s malou pospala ale doobeda nespi vela a poobede spi dve hodky ale to keby osm snou sla spat tak neskoro vecer nespim

jenie123
3. okt 2011

@angie267 myslim, ze to bolo z ockovania.. Ale, dufam, ze uz to mate za sebou.. Zajtra to je uz u nas tyzden po ockovani, tak som zvedava, ci budeme mat nejaku reakciu.. Dakujem za Stellku.. Dostala vacsinou oblecenie a nejake auticka.. 🙂 zajtra dojde aj kamoska s malou, ze pre nasu princeznu nieco maju.. Su zlate.. Ja som dala malej uhackovat ciapocku, nakupili sme sladkosti a chrumky a samozrejme oblecko a zajtra si este vyberie hracku.. 🙂 Krasne ste spinkali.. Stellka dnes spala od 12:45 do 14:45.. Aj ja som zvedava na noc..

jenie123
3. okt 2011

@basa23 dakujeme.. 🙂

angie267
3. okt 2011

@basa23 no ved to aj ja budem mozno hladiet do stropu boh vie dokedy 😝 ved ked bude davat jeden spanok tak si s nou mozes lahnut 😉
@jenie123 ano uz je ok. auticka? Tiez dobre potiahla 🙂 🙂

baby co nam sa dnes stalo pri kupani, aj sa to bojim napisat. Malinka sa kupsala a ja som sa otocila a ona mi vypadla z vane a smykla sa na mokrom telicku cez celu kupelnu a to ju mame teda dost velku........och krvi by sa mi nedorezal nik, ale nastastie je v poriadku, len trosku celo jej zcervenalo a peru si rozbila. 😒

jenie123
3. okt 2011

@angie267 boze, to sa Nici ako podarilo..? Inak je v poriadku? To sa neda ich stale sledovat.. A ked aj sledujes, aj tak sa nieco stane.. Kamoske maly sa hral na posteli a udrel si obocie - 4 stehy.. A to pri nom sedela..

angie267
3. okt 2011

@jenie123 ja nechapem ako sa jej to podarilo otocila som sa a bolo, oci aj na riti treba mat 😒 je nastastie je.........
no vidis a sedela pri nom a bac....

basa23
4. okt 2011

@angie267 jeeej chudatko Nici.ale nastastie je v poriadku.to naozaj sa neda non stop tie deti sledovat, to ako naschval nieco sa stane ked na sekundu das z nich oci prec.vivi najnovsie zacala vyliezat vsade na stoliky jedalensky,v obyvacke alebo robi kotrmelcezo sedacka kolabujem 😒 ako ste spinkali?
@jenie123 ako ste spinkali?mi docela ok bola hore len 2 krat ale uz o 6 vstavala strasne skoro zacala vstavat ☹ kokso ja neviem ako malu oblilekat v tomto pocasi.sa bojim aby nebola zas chora.vzdy sa mi zda rano ked idem ze jak je teplo vonku a dojdem von a normalne zima 😒

jenie123
4. okt 2011

dobre ranko..
@basa23 krasne ste spinkali.. mala bola v noci tiez 2 krat hore.. prvy krat o 12, to hned pri mne zaspala a druhy krat bola hore o 5, to som jej dala mliecko a cucala az do 6.. a ked som jej uz nechcela dat, tak sa zacala jedovat.. ved za tu hodinku sa musela najest.. nastastie potom zaspala a vstavala 7:45 🙂 🙂 ja malu rano priobleciem a postupne ju vyzliekam a navecer opat obliekam.. je to nanic pocasie.. nevies ci kratky alebo dlhy alebo sveter.. vcera hovorili v telke, ze je strasne chorych, kvoli pocasiu, ze sa nevieme obliect..

basa23
4. okt 2011

@jenie123 ved rpave sa bojim aby zas nebola chora.hej teraz je chripka uz davali ze je 36 tisic ludi uz ochorelo na chripku.sa bojim lebo lekari povedali ze zapal pluc sa zvykne vratit casto na jesen.ach dufam ze nebudeme pravidelne kazdu jesen v nemocnici ☹ jeeej krasne ti potiahla rano och to ja sa nedozijem 😉

angie267
4. okt 2011

ahojte 😉 Nici spinkala tuto noc celkom dobre konecne som sa vyspala trochen 😉
@basa23 ani mi nehovor ked si zmyslim na vcerajsok tak mi je zle, nastastie je v uplnom poriadku. Ach ano tie chripku a virusy strasia, no snad vas to necha na pokoji. Vivi si to uz odkrutila......
@jenie123 to dobre pospala, s tym obliekanim sme na tom tak isto, nikdy neviem ako ju obliect 😝

basa23
4. okt 2011

@angie267 snad hej dufam ze dllhooooo uz nebude chora lebo ma picne 😉 hlavne ze je v poriadku a radcej nato uz nemysli 😉