icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

angie267
4. okt 2011

dnes bola na navsteve u nas kamoska s malou ktora ma skoro 3 roky a ta nasa potvora jej nechcela nic pozicat vsetko jej brala z ruk a aj ju bila, hovorila na vsetko "mojeeeee" , neviem ako ju to mam naucit poziciavat veci a hlavne nebit druhe deti.

jenie123
4. okt 2011

@angie267 tak si sa aspon troska vyspala.. Dnes Stellka aj pekne spala na obed od 1 do skoro 4.. Len mi teraz odmieta spavat v postielke, takze sa opat vraciame ku kociku.. Aj nasa je lakoma.. Nechce nic pozicat a jeduje sa pri tom, ale nastastie nebije.. A ked prideme niekam na navstevu, privlastnuje si vsetky hracky..
@basa23 to dufam, ze uz nie.. Uz ste si to odtrpeli, uz bude zdrava.. Ale je toto pocasie zle.. Ma sa teraz ochladit.. Tak uz jesen asi nastupuje..

angie267
4. okt 2011

@jenie123 to dobre teda potiahla 😉 no aspon ze nebije, Nici sa s tou hracku zahana ked ju vezme z ruk, alebo sa tahaju o nu......potvora jedna

jenie123
4. okt 2011

@angie267 ono su asi teraz deti rovnake, vsetky su lakome..🙂 Dufam, ze ich to prejde..

angie267
4. okt 2011

@jenie123 to teda aj ja dufam, no snazim sa jej to nejako hravou formou vysvetlovat, ale dama je tvrdohlava 😝

jenie123
4. okt 2011

@angie267 🙂 ze by sa uz prejavovali zdedene neduhy 🙂🙂🙂? Inak u Stellky uz ano.. V jedle je cela maminka.. Normalne akoby som sa pozerala na seba 🙂 a jedovanie a nicenie hraciek ma po tatinovi.. 🙂 uz normalne rozobrala 4 hracky, uz sa ani opravit nedaju.. 🙂 manzel bol taky.. Dostal hracku a hned ju musel rozobrat, aby vedel ako to vyzera z vnutra.. A dcerka to ma asi po nom.. 🙂

jenie123
5. okt 2011

dobre ranko @angie267 @basa23
ako ste spinkali? Nam sa to akosi pokazilo.. Bola hore asi 4 krat a bohuzial vzdy dostala aj mliecko.. Manzel sa potreboval vyspat, tak ma prosil, aby som jej dala, ze bude klud.. Klud bol, len dufam, ze to neprejde zasa do 10 kojeni za noc..

jenie123
5. okt 2011

@angie267 vidis, zabudla som sa opytat, co babka? Uz sa ma lepsie?

basa23
5. okt 2011

dobre ranko
@angie267 aku ste mali noc?neboj to aj moja robi nie vzdy ale robi.hlavne ked je niekto u nas zobere jej hracku a ona hned ju ide zobrat niekedy pozicia niekedy nie.neboj vyrastie z toho 😉
@jenie123 mi sme spali tiez nic moc bola hore 3 krat.totizto vecer ani nevecerala sme boli u susedov a sme prisli neskoro nechcela papat tam sa napchavala popcornom 😒 ako nezjedla vela ale uchvatna vecera 😒 som sa rozhodla ze idem predat kocik mala uz v nom vobec nechce byt a len nam zavadzia v tom velkom byte 😒

jenie123
5. okt 2011

@basa23 popcorn som este neskusala.. Chutil Vivi? Ani mala nechcela vecerat.. Robila som krupicovu kasu a mala nechcela.. A to ti vobec nechce byt v kociku? Mala sice tiez dlho nevydrzi, ale aspon sa niekam dostaneme.. Keby isla peso, trvalo by nam to cely den.. Lebo mala ide vzdy na druhu stranu, nez chceme ist.. 🙂

basa23
5. okt 2011

@jenie123 jeej chutilo ona lubi popcorn 😉 nemava ho casto skor u susedov ja ho moc doma nerobim ale chuti jej.sa s nim aj zahra.kde vobec mozno 3 min a koniec.ale tak mame ten maly golfac alebo ako sa vola ten kocik co sa zlozi an dazdnik ten staci.

angie267
5. okt 2011

ahojte 😉 tak spinkali sme super, jedno zobudenie, tak dufam, ze to bolo len prechodne obdobie, teraz s nou isiel mm k svokrovcom a ja varim, periem, lietam s vysavacom, chcem co najviac stihnut kym sa vratia 😝 a samozrejme sedim aj tu 😀 tak rychlo prec lebo nic nespravim 😝
@jenie123 noooo tak ta tvrdohlavost sa teda uz prejavuje po mamine 😅 😅 skoda ze s tym nocnym kojenim sa vraciate do starych kolaji, ved to je na tom to najhorsie, ze chces aby sa mm vyspal tak Stellke radsej spravis po voli 😝 ale neboj nebude to donekonecna aj to prejde........ a dakujem za opytanie, babka sa ma uz ovela lepsie 🙂 myslim, ze buduci tyzden by ju mohli aj pustit 😉 len mojej mamine sa pritazi kedze ju bude musiet obskakovat doma a boh vie ci bude niekedy schopna sa sama o seba postarat.
@basa23 no ja dufam ze z toho rychlo vyrastie 😝 ides predat kocik? to ja si neviem predstavit bez kocika ani, ja predam na jar ten co mam a kupim nieco ovela mensie a spratnejsie strasne sa mi paci Quinny Zapp ci ako sa to pise, tak ten urcite potom zozeniem nejaky pouzivany za dobru cenu.

basa23
5. okt 2011

@angie267 hej viem aky to je kocik aj mne sa velmi paci.mi sme kupili taky klasicky tie palice co to je za kocik to za bere v aute minimum.hej predam ho lebo mala v nom vydrzi 3 min a koniec nema zmysel ho uz skladovat.super ze iuz mali ste lepsiu noc len nech vam to ostane

angie267
5. okt 2011

@basa23 to ano ked v nom vobec nie je tak je to skoda drzat v byte, tak aspon ze mas golfac. A co na zimu? Ci da sa ti tam aj fusak? Len ci nema prilis male kolieska kvoli snehu, aby si mohla jazdit aj po snehu.

jenie123
5. okt 2011

@angie267 no super ste spinkali.. Nsbuduce manzela poslem do detskej, takto mi kazi moralku..🙂 quinny zapp som velmi chcela aj ja.. A potom sa mi pacil nuna buggy.. Ja mam hauck malibu, len ho teraz na zimu dame reklamovat, jedna brzda mi nebrzdi a rukovat sa dotrhala.. Ja som si nechala na zimu klasicky sportiak, hlavne kvoli snehu.. U nas je to des cez zimu, niektore baby s minikolieskami museli doslova kocik nosit, aby vobec mohli prejst.. To som rada, ze je babke lepsie, i ked teraz na tarchu mamine.. Ale dufam, ze sa to este polepsi..
@basa23 ine to je so snehom asi v bratislave, ak vam tam casto odhrnaju sneh, tak asi problem nebudes mat.. A ked vam zavadzia, tak ho radsej predaj..

basa23
5. okt 2011

@angie267 ale kde mi vobec nechodime s kocikom von ona chce len chodit, takze nam je uuuplne zbytocny 😉
@jenie123 som pisala angelike ze mi vobec uz kocik nebereme von lebo mala je v nom 3 minuty a potom tam hoc kde ostane kocik stat a ona kilometer od kocika sa neda strazit aj kocik aj ju 😀

angie267
5. okt 2011

@basa23 to ano potom ti postacia tie golfky na nejake rychle presuny 😉
@jenie123 toho "zapika" si urcite obstaram keby mam peniaze zbytocne uz ho mam doma 😝 😀 ja mam tiez dobry kocik na zimu a hlavne priestranny Jane Nomad mam je to super kocik tlacis ho jednym prstom 🙂

jenie123
5. okt 2011

@basa23 my denne prejdeme kocikom niekolko kilometrov, by som sa bez neho nezaobisla.. I ked po pol hodinke mala vymysla, tak ju vypustim, chvilu si pobeha a ideme nanovo do kocika, niekedy aj s krikom.. V tvojom pripade asi nemas ani nad cim rozmyslat, aspon nebude zavadzat..
@angie267 presne tak, keby som mala zbytocne peniaze aj ja by som don isla.. Budem ti ho zavidiet.. 🙂 Nici uz lepsie papa?

basa23
6. okt 2011

dobre ranko
@angie267
@jenie123 aku ste mali noc?mi nic moc budila sa a uz po pol 7 buntosila.vcera som musela spravit razny koniec ta opica si zvykla kazdy den tlacit sladke tak koniec teraz bude mat odvykacku 😀 co dnes varite krpcom?dajte tip 😉

ludka_r
6. okt 2011

Ahojte mamičky.
Ako sa máte?
Ja som doteraz nemala veľmi veľa času sem chodiť. Ale od tohto týždňa mi už starší synátor chodí do škôlky na celý deň, tak si môžem ako tak oddychovať. Ten menší predsa len narobí menej šarapaty.
Je tu ešte nejaké dieťatko, ktoré stále nechodí???
Lebo Riškovi sa vôbec nechce. Už by to aj zvládol, chôdzu má stabilnú, ale bojí sa. Tak mi to príde celkom divné. Už by mal fakt načase 😖

jenie123
6. okt 2011

@basa23 ahoj.. My sme spali celkom ok.. Bola hore par krat, ale vzdy zaspala a len o 2 som jej dala mliecko a spinkala do 7.. Nasa je strasne na slane, ci chrumky alebo tycinky.. Sladke si da, ale moc nemusi.. My sme mali polievocku od vcera, ale ani tu nechcela, tak si dala trochu jogurtu, mliecko a isla spat..
jeeeej a co sa nam stalo.. Boli sme u kamosky a mala si tam dala hrst liesku do ust a zacalo ju davit.. Tak sa mi tam pozvracala.. Opicka mala..
@ludka_r nasa uz chodi od 10 mesiacov.. Ale uvidis, mali sa do toho dostane.. Len sa musi viacej odvazit..

angie267
6. okt 2011

ahojte 🙂
@basa23
@jenie123 nasa trosku v noci buntosila a bola viac krat hore ale dalo sa to 😝 ja som ko dostala som cervenu navstevu a teda rano som mala riadne krce ani som sa nepostavila s postele, od porodu mavam velmi silne krvacanie, predtym vzdy len malinko..... 😠 a dnes nam navaril "dr. Hipp" 😝 a uz je aj mala hore isla spinkat o 11.30 a uztu beha ako srna. Chystame sa s kamosku von na prechadzku vyuzit posledne slnecne dni 😝
@basa23 to sladke robi veru sarapatu hlavne babky ju detom radi davaju, no treba to seknut 😉
@ludka_r je to trosku neskor ale on sa urcite pekne rozchodi a pokial ti detska lekarka na to nic nepovie tak by to malo byt v poriadku, ved sa v zivote este toooolko nachodi. 😉

basa23
6. okt 2011

@ludka_r nic si z toho nerob zacen ked sa bude citit.mi sme boli tento rok na dovolenke a tam bolo dievcatko a malo 17 m a chodilo ale len za ruky sama ani za svet a pritom by vedela.ono to pride ked sa nato bude citit.
@jenie123 to ste pekne pospinkali.aj moja chrumky,tycinky teiz.ako ani sladkeho nejedla moc,ale to co schudla v nemocnici nabrala 2x tolko a pritom nejedla vobec vela.oooch asi to bude mat v genoch z muzovej strany ma picne 😒
@angie267 presne babky, to vzdy ked prideme svokre maju na stole keksiky,gum.macikov a mala utpoci najblizsie ked tam pojdeme to musim rychlo schovat 😀 och no posledne luce sa ma statne schladit co som teraz kuk pocasie.

jenie123
6. okt 2011

@angie267 vobec ti tu cervenu nezavidim.. Ja som ju tiez vzdy mavala slabu a dufam, ze az raz ked mi pride, bude tiez taka slaba.. Dnes mi mala vobec nechcela jest a teraz mi nechce ist ani spat.. Je to nejaky divny den..

jenie123
7. okt 2011

dobre ranko @basa23 @angie267
ako ste sa vyspinkali? My nic moc.. Isla spat o 22 a vstavala ako obycajne o 7.. Som si aj myslela, ze potiahne dlhsie.. Nic z toho.. A vela krat sa zobudila s placom..vobec netusim co jej bolo.. Musim kuknut zubky.. U nas prsi, tak to budeme cely den zavrete doma.. Uz teraz mala place, ze chce ist von..

basa23
7. okt 2011

dobre ranko
@jenie123 aj mi nic moc noc.mala casto bola hore a vstavala o pol 7.ako neskoro ti isla spat vzdy chodi skorej.co si uz meni sama hodinu spanku?u nas sa vivina sama prestelovala na neskorsie 😉 och ani nevrav strasne pocasie normalne zima 😠 ja som malu teduspala uz zivala.

ludka_r
7. okt 2011

Ahojte.
Tak asi pomohlo, že som sa včera na synátora sťažovala.
Doteraz vôbec nemal záujem sám chodiť. Keď prišiel na to, že sme ho pustili, tak si hneď sadol.
A dnes, hneď ráno, sa mladý pán sám od seba pustil a prešiel pár krokov. Náramne sa mu to zapáčilo, tak teraz sa stále len púšťa, prejde takmer celú miestnosť.
Asi naozaj potreboval len sám na to prísť, že takto je to lepšie. Ale som tomu ozaj rada 😀

Nám tiež teraz prší od rána. Síce sa mi nechce, ale budem musieť ísť von, keďže mám synátora v škôlke. Joj, najradšej by som len na gauči preležala 😀 Ale ako naschvál musíme mať pokazený DVD prehrávač 😖

jenie123
7. okt 2011

@basa23 malej sa tiez uz chcelo spinkat.. Pustila som jej dobu ladovu a sklada si stavebnicu.. Ja som zatial urobila tortu a malej brokolicovu polievku..ked zaspi, este poupratujem, pozehlim a dam si pauzu, ked mi nejaka ostane.. 🙂 aj si pozerala to ubytko v Budapesti? Ja sa musim na to vrhnut dnes.. Dufam, ze vcera to bola len nahoda, pekne bude chodit spi kavat o 8.. By ma porazilo, ja ta normalne obdivujem..ja som rada, ze ide o 8 spinkat, s manzelikom si kukneme film, ci len tak poklikame..

angie267
7. okt 2011

ahojte

@jenie123
@basa23 ale sa nam to pocasie pokazilo......brrrr cely den doma Nicolka nervna a teraz uz spinka, straaasne sa jej cchelo spat. V noci spinkala vyborne takmer to bolo bez zobudenia. 😅
@jenie123 to isla teda neskoro spat, nastastie nam sa to este nestalo, ale aspon mohla opica spat dlhsie 😝 zaujima malu televizor? Nasu vobec na nic nereaguje 😝 Inak dost si toho uz stihla porobit, zehlit by som mala aj ja ale asi mi to nevyjde, teraz musim ist robit obed a potom uz sa Nici aj zobudi a to sa pri nej teda neda, ona mi vzdy uz poskladane veci porozhadzuje 😝

angie267
7. okt 2011

@ludka_r no vidis asi bolo treba sa postazovat 🙂 no super tesime sa s vami 😉