Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
ahojte 🙂 ja uz frcim od rana naplno, bola som s dedom Ba na klenovej, esteze sme sa dobre vybavili, ze to nebolo na cely den. Malu mi varovala svokra aj ju spinkat dala, zaspala aj jej sama co sa cudujem 😝
@basa23 no vyborne sa ti dari s odstavovanim, len tak dalej a o tyzden sa ani nezobudi 😉 och zavidim ti ze plus 3 kila, to ja sa tu hanbim aj napisat kolko mi zostalo 😠
@jenie123 ja dnes nevarim nic, lovecky den bude 😝 a malej svokra doniesla polievku ale zevraj ju nechcela papat, ale ani sa necudujem to ja mam co robit aby som do nej nieco dostala, uz si niekedy pripadam ako debil ked jej robim rozne grimasy len aby jedla trosku 😝 Teraz vyfajcim asi tak 5 - 7 cigariet ale verim tomu ze to pojde aj vyssie, no snazim sa to udrzat aspon takto. Ty si potom nebola velky fajciar ked si mala krabicku na mesiac..... 😉
baby neviem preco sa mi stava, ze sa mi odosle jedna sprava 2 krat v roznych casoch.. Tak si topotom nevsimajte, nerobim to ja.. 🙂
@basa23 no vidis, zaspi ti aj inak ako na prsi.. 🙂 len asi tazko sa ti ju bude uspavat na trojkolke.. 🙂
@angie267 ono s fajcenim to bolo vselijako.. Niekedy mi nestacil balicek ani na jeden den a niekedy stacil na mesiac.. Ale tuha fajciarka som nebola.. Ako krasne ti spinka.. To je prikryta perinou, ci je v spacom vaku? Stellka dnes spala len hodinku.. Som bola prekvapena, ze tak malinko.. Do vecera mame daleko..
@angie267 och bodaj by si mala pravdu ze sa mi o tyzden nezobudi 😉 skro by som ale viac prijala nech mi pije mlieko dnes ani kvapku nedala akourat pol jogurtu zjedla polku este doje a vecer jej dam kasu mliecnu.aaa neboj schudnes postupne och to bude u mna boj ja som zavisla na sladkostiach dieta je pre mna smrt ale musim 😀 jeej krasnucka Nici ako haja a jake haro ma zavidim 😉
@jenie123 no ved na trojkolke to neni moc pohodlne 😀 och to pocasie hrozne stale ma boli hlava.ma ste ze mi nechce to mlieko ja uz neviem.
kocky varite detom nieco mliecne ako myslim neake jedlo kde ide mlieko neviem nic take najst musim ked mi nechce mlieko.dakujem
@jenie123 uz som si to vsimla ale hned ma napadlo ze to je blbost aby si poslala rovnaku spravu neskor. Na obed ju nedavam do vaku to ju len paplonikom prikrijem, Nici spala az do tretej a to sme ju uz zobudit isli 😀 Bu de Stellka unavena vecer, no mozno uz aj spinka teraz, nasa je plna energie este ale o 8smej pojde lebo dnes sa chystam kamoske na caj vecer 🙂
@basa23 no neboj ved nemusi tolko pit mliecka teraz uz a ona sa ho nauci pit 😉 vlasky sa jej rozrastli pekne uz aj copik ceseme 🙂 ja ked malej robim privarok napr. brokolicovy tak jej tam nalejem mliecko a zahustim skrobom. A to je jedno mozes jej ho pridat do roznych jedal.
@basa23 inak do vsetkych omacok mozes malej pridat mlieko ja ho pridavam vzdy aj ked robim pre nas. Napr. aj zemiaky uvaris vo vode a nalejes tam mlieko + zahustis trosku mlieko + kukuricny skrob, ja pouzivam ten Gustin, trosicku to dochutis a mala to spraska, chuti to dobre a takto mozes urobit hocico napr. sosovica, fazula, brokolica....atd.
@jenie123
@angie267 oni sú zlatí, ale len pred spaním. Cez deň je to už o poznanie horšie 😀 To by sa zas určite mali čo učiť od Vašich dievčat 😉
@marcovka1 aj my sme mali obdobie, kedy Riško nedokázal zaspať bez mojej blízkosti. Dokonca mi musel zaspávať na bruchu. Ale časom ho to prešlo. Ja som niekedy taká sekera mama. Proste som ho dala do postieľky a musel tam už ostať. Našťastie, ak aj plakal, tak len chvíľočku. Takže som mala v podstate šťastie.
No a dnes mi bol prvý krát za tri roky čo tu bývame, sused vyčítať, že deti robia hluk. Bolo pol piatej a akurát k nám prišiel Vilkov kamarát. Ostala som v šoku. Keď som sa pána pýtala, či on nikdy nerobil hluk, tak mi povedal, že od nás vychádza hluk častejšie. Tak som sa vytočila, že som mu povedala, že prikážem deťom, nech sú ešte hlučnejšie a zavrela som mu dvere pred nosom. 😀 Teraz trochu ľutujem, že som bola moc drsná, ale ma proste naštval. Čo narobím, keď mám hlučné deti?? 😝
@ludka_r dobre si urobila mohla si mu ten nos este aj privriet do tych dveri 😅 debil jeden, tak nech aj on teda zacne skakat ako male dieta a pistat 😠 proste nenechaj sa vytocit kvoli takym debilom a ked by som ho stretla na chodbe by som sa usmiala na neho aby mal este vacsie nervy 😀
@basa23 ja robievam privarok napriklad zemiakovy, ako pise @angie267 uvidis, na mliecko si zvykne.. A prso ti uz vobec nechce..?
@angie267 no krasne Nici spinkala.. tak neviem odkial mala ta moja tolko energie, ale vecer som ju ani do postielky nemohla dostat a potom to prislo, strasny krik, rev pol hodiny v kuse.. Ale asi su to zubky, dnes doobeda sa mi 3 krat pokakala.. No super program mas na dnes vecer.. Ja kukam modre z neba, zasa budem urevana..
@ludka_r no jo susedia.. To je dalsia etapa.. Ja mam celkom super susedov, ale tiez raz prisla suseda, ze je uz na nervy, ze mala stale place a rano uz vymysla.. Ze sa dlho nevyspala.. Nastasie teraz je to uz v pohode.. Ale co mas akoze urobit.. Ved su to deti..
dobre ranko
@angie267 jeej dakujem takto sa robia privarky ja som este nerobila moj muz to nelulbi ale malej urobim malej daaakujem 😉 @jenie123
ako ste spinkali kocky?mi super mala bola prvykrat hore o 3 to si napodiv dala mliecka z flase asi 60 ml a potom buntosila o 5 a o 6 ale to som ju zachvilku utisila a vstavala o 7 15.
Janka uz vobec mala nepyta prso az sa divim vcera suseda hovorila ze az podivne dobre to znasa nato aka bola zavislacka.susedka ma malzu bude mat 2 roky teraz v oktobri a este cuca povedala ze ked sa to podari odstavi aj ona.ale jej mala lubi horcicu 😀 mala ma dnes na ranajky musli s mliekom a papa tak aspon nieco mliecne 😉
ahojte 🙂 nasa spinkala dobre bola hore asi len dva krat co je super a vstala o 6.30 😉
@basa23 no vyborne, z najhorsieho ste vonku a teraz sa to bude len zlepsovat aj toho mliecka bude pit coraz viac 🙂 ja to tiez tvrdim ze to znasa na pocudovanie vyborne 😵 ja tie privarky robim casto u nas to mame radi vsetci 🙂 vyskusaj a uvidis.
@jenie123 to nasa zaspala onieco pred osmou, mozno bola Stelli velmi unavena a z toho bola taka uplakana.
@basa23 moj manzel ma strasne rad privarky, ci sosovicovy, fazulovy, hrachovy a zemiakovy... Len moja mala to moc nemusi.. ☹ prave rozmyslam, ze zajtra urobim niektory.. Pekne ste spinkali.. A uz si dava aj mliecko, ona sa to nauci.. Mala bola hore prvy krat o pol noci, potom sa zobudila o 5 a do 7 buntosila, fnukala, plakala.. Az som nakoniec plakala aj ja s nou.. Vobec som nevedela co s nou robit.. My sa spat snad v zivote nenaucime.. Dnes som sa jej kukala aj do pusiny a nic, ziadny zubok.. Teraz som ju dala spinkat, ale na balkon, dufam, ze si potiahne aspon 2 hodinky.. Musim poumyvat zem a porobit poriadky..
@jenie123 no skorej veru ale nevadi aj tak vstavam vypravit Simi do skoly. Ja teraz pojdem este urobit zemiakovy salat rezne mam uz uprazene a lehnem si chvilu kym Nici spinka. Boli ma hlava jak slak 😠 pocuj uz si sa nahlasovala na plavanie nahradny termin? My ano 28.10. o 17.00 ideme a tusim iba jejden datum sa dal.
@angie267 nenahlasila.. V podstate som ani tie papiere z plavania necitala.. Manzel to uz niekde zalozil.. Tak ani neviem co a ako.. Vies mi to v kratkosti opisat? Viem, ze uz nevracaju peniaze, ale ze si mas plavanie nahradit.. A pocula som, ze sa to da len raz za mesiac.. A to len toho 28 sa da ist?
@angie267 snad sa zlepsi to pitie mliecka.jeeej a konecne mozem ochutnat to pivo co je citronove pisem jak ozran ale taaak dlho sa nanho chystam vsetci ze ake je dobreee 😉
@jenie123 nam ide ocak som videla.och enviem malu uspat place v postielke jak salena.och moj muz je vyberavi varime par jedal dokoola on ani nepozna napriklad zemiakovy privarok 😀
@basa23 ja som to pivo uz chutnala a je super, ja teda pivo nepijem, nechuti mi, ale toto je super.. 🙂 moj muz nastastie zje skoro vsetko.. Cez den chodieva na obedy, takze vecer mu staci aj vajickovy chlebik.. 🙂 dnes som robila toto: http://Www.mimibazar.sk/recept.php?id=14939 som zvedava, ci bude drahemu chutit.. 🙂
@jenie123 ano tusim je to len toho 28 a ked nepojdes peniaze ti nevratia, tak to hovorili ani sa to neda preniest do dalsieho kurzu. Tak pod toho 28 s nami bude sranda 😉
@basa23 jaj tak aj ja ficim na Radleri, milujem ho 😉 len si daj je vyborne a co na tom aj obycajne pivo mam velmi rada a chcem sa niekedy aj ozrat ani neviem ako to vyzera 😀 😀 len cakam na vhodnu prilezitost 😅 😅
@jenie123 tak to mas super ze ti zje vsetko to ten moj och hruza.mnaaam to vyzera dobre chutilo muzovi?
@angie267 no ja este pockam tak do soboty a pak si dam to uz bude snad mlieko prec 😉 mnaaaam tesim sa.no ja v sobotu budem mat vhodnu prilezitost 😀 ale myslim ze po tolkej dobe co som enmala aĺkohol aj z jedneho piva budem opita 😉
@angie267 a je to vsetci pojdu na 5, ci je to nejako rozdelene? Mala mi vecer krasne zaspala, bez kriku.. Uvidime co bude za noc.. Cez den mi spala 3 hodinky, ale to som ju mala na balkone, tam je istota, ze bude spat krasne..
@basa23 radler je slabucky.. Z toho by si nemala byt hned opita.. Ja by som na tom bola asi rovnako.. Ked sa raz budem chciet opit, tak to mojho draheho bude strasne malk stat, budem hned na mol.. Ani si nepamatam kedy som bola naposledy.. 🙂 tak prilezitost vyuzi, bohvie kedy pride dalsia.. 🙂
dobre ranko baby..
@basa23 ako krasne ste spinkali.. Uzasne vam to ide s odstavenim.. Aj si dala v noci malej mliecko, ci pekne zaspala aj bez neho? My sme mali tiez uzasnu noc.. Non stop na prse.. Uz som z nej bola zufala.. Momentalne vazne rozmyslam nad odstavenim aj ja.. Len mi to je taaaak luto.. Ja neviem ci to tak super zvladnem ako ty.. Mala ma vzdy na ranajky jogurt.. A na obed bude mat drahy tie palacinky, co vcera nedojedol, mala ma ryzu s maskom na stave a mrkvickou a teraz este robim zeleninovu polievku.. Jeeeej a vcera si sa pytala, ci palacinky chutili.. Tak ano, ale nemyslim, ze to bol nejaky zazrak.. Nabuduce vyskusam nieco ine.. 🙂
dobre rano 😉
@basa23
@jenie123 tak my po par vyspatych nociach sme buntosili. Nicolku museli trapit zubky lebo strasny rev aj som jej dala Nurofen a potom asi po pol hodine zaspala ale tiez bolo hore o 6 😠
@basa23 no super to zvladate a ze raz hore no ved to viac ako vyborne 🙂 llen tak dalej 😉 ja este neviem co dam malej my mame zo vcera rezne so salatom, no uvidim ale asi jej dam dnes Hipku 😝 nasa papala tiez na ranajky jogurt, ale davam jej uz casto aj chlebik s maslom + sunka a paradajka k tomu jej to tak velmi chuti 🙂
@jenie123 neviem ako to presne je toho 28smeho ale mozno sa da aj iny cas ved by nas tam bolo velmi vela, kamaratka to isla zapisat takze ja som to nevidela ten papier.
@jenie123 jeej to ste mali noc.viem ze ti to budfe luto aj mne to je v istych chvilach ale myslim si ze cim dlhsie by som pokracovala by to bolo horsie.poznam z okolia 2-3 rocne deti cucaju a a nie a nie ich oducit.ved uz si jej dala to hlavne si myslim.to ti povie aj kazda doktorka.do pol roka je zaklad a ty si krasne potiahla.
nie nedala som jej mliecko dala sa ukludnit aj bez neho ani neplakala nic.
@angie267 jeej tak aj vy ste mali zlu noc.asi fakt nieco vo vzduchu snad tato bude lepsia.nas to obyslo 😉 ale to bolo mozn len tato noc a zas budete pekne spinkat.mnaam aj mi mame rezne ale so zemiakmi muz dnes variii 😀 aku davas sunku?neaku decku?
@jenie123 ja som bola z malou vonku na prechadzke a poviem ti je tam taka strasna zima ufff, mala mala rucicky jak lad, ale bola dobre oblecena.... teraz uz pol hodku spinka strasne bola unavena to som aj cakala ked noc hruza a skoro rano hore. Idem zakurit do krbu brrr je mi zima.
@basa23 to mas dobre zariadene ze muz vari super tto u nas teraz nehrozi ked som doma, no ked som pracovala tak aj varieval on a teraz uz len nedelne obedy su jeho len v poslednej dobe vzdy je niekde prec tak ani to nie 😠 sunku davam bravcovu aku kupim, podla mna ta detska je blbost.
@angie267 aj my sme boli vonku a teda kosa je aj u nas.. Aj Stellka mala studene rucicky a cerveny nosik.. Prave som uvazovala nad fusakom.. Musim kuknut ten co mam, ci bude malej este dobry, ale skor rozmyslam, ze ho posuniem dalej a kupim malej druhy.. Ten nas nema spodok fusaku pogumovany kvoli topanockam.. Vnutro ma biele a teda pri malej by som ho musela kazdy den prat.. Mala mi uz tiez spi.. 🙂 pojdem asi zehlit..☹
@basa23 ja viem, ale aj tak mi to je luto, povodne som chcela kojit aspon pol roka, potom rok a teraz som chcela potiahnut do 2 rokov.. Ale ak by sme takto spavali do 2 rokov asi by ma porazilo.. Este to prediskutujem s manzelom.. Bude mi teraz asi dost v noci s malou pomoct.. No uvidime, keby aspon ta nkc sa nam polepsila ako pred par mesiacmi, vobec by mi to nevadilo a kojili by sme sa dalej.. 🙂
@angie267 hej aj ja si myslim ze su tie detske blbost,o co mozu byt ine ako tie ostatne.ja som sa len tak pytala 😉 brr fakt je zima som s malou vybehla von a hend zachvilu mala noc jak rudolf strasna kosa.zachvilu idem dat malu spat vstavala pred 6 a este fici hrozneee 😉
@jenie123 uvidis co nato manzel, ale ak ti takto casto pyta papat je to lepsie aj pre teba prestat kojit, aj teba to znici.mozno ma teraz prave take obdobie a potom bude menej ktovie aj unavuje to aj teba.

@jenie123 ja ked som porodila som hned porodom dala vsetko dole.ale ako som kojila som jedla jak tank tak mam plus 3 kg tak tie chcem dat.ale rada by som schudla este viac aspon 3 kg 😀 vies co snazim sa odsavat co najmenej mam pocit ze uz mam trosku menej som odsvala vcera vecer o 10 a potom rano o 10 mala som moc plne ale mi poradili ze co najmneje odsavat a pijem ten salviovy caj.ha ted som sa nasmiala muz dosiel s malou bol so psom aj s malou vonku ale len chvilu neak 15 minut a potom dojde a mala mu zaspala na trojkolke hlava dole jak ozran 😀