Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@angie267 tak to je pani kuchyna.. to by zo Stellky bola urcite kucharka.. 🙂 chcela som asi nejaku so zvukmi.. pozerala som ich este k narodeninam, teraz som sa k nim este nedostala.. musim nieco pokukat.. ved ak ti to nepojde, napis a v nedelu ti to donesiem.. uz mame aj dvojku.. 🙂
@jenie123 ja som ich teraz pozerala na mmb a je ich tam veru velmi vela len cena je rozna, mne sa paci tato http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=8910160&tab=0 akurat je bez zvukoov. Ja sa zajtra na to pokusim pozriet a dam ti vediet zatial ti dkaujem 😉
dobre ranko kocky ako ste spinkali?no mi noc docela ok bola hore 2 krat a vstavala pred 7.ale straaasne mame sople.neviem vcera ich nemala a bum po ockovani.ci zo zubkov jej idu 2 ocaky.neviem ☹ ma picne ved ani dlho nebola zdrava.
@jenie123 no Vivi kuchynka docela bavi sice casto tam pride robit bordel ze vse zhadzuje ale inak ok vie sa aj zahrat.inak v tescu maju zlacnenu tu snoby taku oranzovohneda je myslim tu som chcela prvu ale nakoniec sme zobrali tuto je fakt kraaasna.aale zmaknes odstavenie ked ja som to zvladla a teprva Vivi to potom kazde nieta sa da odstavitt 😀
@angie267 to nam fakt veeelmi pomohlo to odstavenie ze som to neurobila skor.och len najhorsie je ze ted na mne moc lipne len vybehnem na balkon na cigu 😒 a uz ma hlada taha muza k dveram vsade.jeeej ten hrad mame mi je krasny len ted ho nemame kde mat roztiahnuty.mi sme ho kupili v mobelixe v akcii stal 10 eur tam tusim pytaju zan 26 musis cihat akcie mobelix letak urcite ho budu este mat bo odvtedy co sme ho kupili uz bol raz v akcii.a inak v mobelixe stoji 20 eur bez zlavy
@jenie123 v tescu predavaju kuchynku pozri si v googli (kuchynka bon apetit oranzova).fakt krasna je.a mi mame tefal cook tronic kuchynku.
ich musim ja porozmyslat co tej vivi na narodky kuchynku.stolicku a solik,aj ten hrad mame sme nakupili a ted nevieme co
😒
musim pokukat stranku dracika mozno ma nieco napadne
@basa23 krasna noc.. Mozno to ma zo zubkov.. Dufam, ze coskoro Vam prejdu.. My noc ako zvycajne.. Uz ma to tu ani nebavi pisat, ale dufam, ze si raz precitate, ze sme prespali noc.. 🙂 dakujem za tip na kuchynku.. 🙂 musim pokukat.. Inak su tie zvuky na tej kuchynke super.. Ci ani nevies, ze tam nejake su?
@angie267 jeeee aj ta kuchynka je krasna.. Vyber si, ked ich tak vela..
baby co sa nam dnes stalo.. Nez som sa stihla vratit z wecka, mala vyliezla na stolicku, ktoru si posunula ku kniznici, isla si po knizku a spadla.. Rozbila si peru, plno krvicky.. Opicka mala, vymysla, vsade musi byt a takto to dopada.. Nastastie ma vsetky zubky, takze pad skoncil bez nasledkov..
@jenie123 skus odstavit a bude ti lepsie spat vidis ako mi spime 😉 sa mi to teraz hovori co? 😀 hej super su tie zvuky na tej kuchynke co mame mi,fakt jak naozaj.tu nasu kuchynku maju v draciku som dnes videla.jeej opicka tvoja pekne vymysla este ze sa jej nic vazne nestalo.nasa stale sedi na stole jedalenskom a vyleze a je 😉
ahojte 😉
nasa spinkala tuto noc vyborne som zvedava dnes. Aj obedny spanok dala 3 hodiny a ja s nou 😝 😝
@basa23 vdaka ti za tip musim popozerat sa aj inde a hlavne akcie teraz pred vianocami ich bude dost 😕 len penazi malo 😖 no keby si to vedela mohla si uz davno malinku odstavit, super ze to tak dobre dopadlo a bolo to velmi rychle, tesim sa este @jenie123 aby to tiez takto super dopadlo. och zasa mate sople tusim sa to na Vivi v poslednej dobe lepi.
@jenie123 och hlavne ze sa malej nic vazne nestalo, su to nase male opicky. Ja tiez nemozem stolicku nechat odsunutu od stola lebo okamzite stoji na stole 🙄 esteze ich mame tak tazke ze sa jej to nepodari samej odsunut. A najnovsie zacala skakat na gauci ked to vidim ako niekedy uz skoro leti tak mi je zle.
@basa23 hej hovori.. Ale je to super, ze sa vam ten spanok takto krasne polepsil.. Ja nad tym stale uvazujem, ale z manzelom sme sa dohodli, ze ju odstavime, ked jej vyjdu ocaky.. Aby si este mohla od bolesti pocuckat a ukludnit.. Inak aj ty si to super zladla.. Ja budem na tom psychicky urcite horsie, bude mi to hrozne luto.. Jeee a ako dopadla oslava a co si dostala..?
@angie267 ani mi nehovor, mala takto skace po posteli alebo ked sa na nu vysplha a postavi sa uplne na kraj, uz ju vidim ako pada a buchne si hlavicku o komodu.. Aj mala spala 3 hodinky na obed, len ja som s nou nespala.. Robila som poriadky a varila.. Dnes sme pozerali spievankovo 2 a teda to sa mi az tak nepacilo ako 1-ka, ale mala kukala celu dobu.. 🙂
dobre ranko kocky aku ste mali noc?mi nic moc mala hore 4 krat kvoli soplikom a vstavala ale o pol 8 aspon to 😉
@angie267 no musis popozerat teraz bude plnoo akcii.no penazi ani nevrav mi vzdy toolko darcekov musime kupovat mojim rodicom,svokrovcom.svag.mali,susedinej malej oooch 😒
@jenie123 malej idu ocaky a napodiv to zvlada super 😉 ale istejsie pockate kym vidu ocaky a pak bude uz super potom uz zvladne aj bez prsa.oslava super som sa prejedla ale uz teraz dietujem 😉 dostala som kvety,bonbonieri a väcsinou peniaze aj od nasich aj od svokrovcov 😀 a od muza zimnu bundu,tricka a este mi je dlzny gate 😀 musim pokukat bo sme boli s malou vcera ale snou nakupovat 😀
dobre ranko 🙂
@basa23 Nici na stastie spinkala velmi dobre, och yasa vam to kayia sopliky nech vam rychlo prejdu. Ja uz minuly rok som povedala nasim aj svokrovcom ze my ziadne darceky kupovat nebudeme a tak aj bolo a bude aj tento rok.Neda sa to financne a hlavne teraz ked som na materskej, iba detom kupujeme a aj to je dost 😝 Skus sa dohodnut tiez tak.
ahojte kocky..
to bola noc.. Manzel sa rozhodol, ze bude spat s malou a ja ostanem v spalni.. O 23 to zacalo.. Hodinu plakala, co ma volala a chcela prsko.. Potom zaspala, zobudila sa o 4, chvilku pomrncala a opat zaspala do 7.. Rano mi ju manzel priniesol, dali sme mliecko, ale mozno len minutku si cucla a nechcela, ale tak sme sa tulili k sebe.. Bolo mi jej strasne luto.. O tej 23 som s nou aj ja plakala.. Skusime este takto 2 noci potiahnut a dufam, ze sa polepsi.. Najlepsie bolo, ked rano prisiel nevyspany manzel, ze ci som si ja aspon pospala.. 🙂 no jasne, bola som hore, len co mala zaplakala.. Drzte nam palce, nech nam to vyjde.. Len susedia museli mat radost, musim k nim skocit s bonbonierou, nech sa nehnevaju.. I ked co ked mala place, ved deti placu..
@basa23 krasne ste potiahli.. Uz len tie sopliky nech prejdu..
@angie267 jasne napalim, musim povedat manzelovi, na toto som antitalent.. 🙂 a peniaze, ani nehovorte.. Teraz musime dokoncit kuchynu, tam plno penazi skonci a kde to este vianoce.. So sestrou sme sa uz minuly rok dohodli, ze si kupovat darceky nebudeme.. A tak je aj tento rok a ostatnym hovorime, ze budu skromne vianoce ako aj minuly rok, naozaj sa to neda.. A hlavne ani neviem co.. Chcela som dat spravit kalendar s fotkami malej a ze to dame sokre, svokrovi a nasim.. Na zlavach je teraz akcia.. Minuly rok som dala malu nakreslit a ten obrazok som im dala plus ich fotku s malou v ramceku a este nejaku drobnost a bolo..
caute baby, vidim ze aj vy mate vesele noci...pridavame sa k vam...sme asik 6 hore a len mrcime...maly ma uz normalnu postel spojenu s nasou a furt spi nalepeny na mne...ja ujdem do jeho postele a on sa tam priplichti za mnou alebo najde tatina...furt mame taky zvyk ze ma musi drzat za usi...takze celu noc spime nacapeny na sebe...a aj tak sa budime...ja len dufam ze to raz prejde...som rada ze ma maly tak lubi, len keby nie v noci 🙂a cez den sa ucime bez plienky...ked sme zavrety v izbe je to ok spomenieme si ze chceme cikat ale ked sme niekde v kuchyni abo v kupelke tak sa sem tam pozabudneme...tak nic ine nerobim len periem pancusky... 🙂ale ja dufam ze sa nam to do mesiaca podari...
@jenie123 odstavovanie nezavidim...ja som rada ze sme to spravili v 11 mesiacoch bolo to bezbolentnejsie
@angie267 no to je dobry napad mali by sme veru tak sa dohodnut lebo fakt je to financne narocne.super ze ste dobre spinkali.mne uz opica spi snad potiahne aspon 2 hodky.
@jenie123 zlate aky obetavy manzel och kde ten moj by sa nato dal nahovorit 😉 jasne to ti neda to aj ja by som sa hned zobudila na plac.budem drzat palce nech vam to vide urcite to par noci mozno potrva ale potom bude dobre.susedia to musia pochopit ved Stellka je dieta co nema plakat? 😉
@matkaasebko jeej vy skusate bez plienky och moja zo serblu uteka.
jeej kocky dnes sme robili so susedkou kremese co robili v pondelok bez servitke mnaaam vyzera ju jak kupene aj chutia.mozno da suseda potom foto na facebooku tak kuknite.mnam a vcelku uplne lahke 😉
@basa23 aj ja som pozerala ten diel bez servitky a ze te kremes raz urobim.. Tak super, ze sa vam podaril.. Niekedy vyskusam aj ja.. Bola som prekvapena, ze sa na to manzel dal.. Ale mame suseda, maju o 3 mesiace mladsieho syna a on tiez takto oducal od nocneho kojenia, no a ked som to stale manzelikovi hovorila.. Tak sa tiez do toho pustl.. Len aby nam to podarilo a mozem kojit dalej..
@matkaasebko ale vy ste uz krasne spinkali, ze? Aj mala sa musi tulit, v postielka ani za svet a pritulena pri mne alebo u manzela dokaze celu noc.. 🙂 msleho mas sikulu, ked uz budete o chvilku bez plienok.. Super, drzim vam palce.. U nas to je podobne ako u @basa23, vobec nechce na nom sediet.. Ale ved raz to pride aj u nas.. 🙂
@basa23 dakujem za radu.. Nemozem zabudnut.. Mala mi uz spinka.. Dnes som ju pre zmenu uspala ja.. Teraz idem kukat modre z neba, opat budem plakat.. Inak uz sa mi zda, ze mala uz tak casto nechce mliecko, aj na veceru si chvilku pocuca a uz nechce.. Uvidime aka bude noc.. Sopliky vas stale trapia?
baby co maju vase deti z tepleho jedla najradsej? Mala mi akosi nic nechce, da si 2 - 3 lyzicky a uz nechce.. By mi pomohol nejaky napad na varenie..
@angie267 napalim ti aj tu dvojku?
ahojte 🙂
@jenie123 dakujem mozes aj teda tu dvojku, ja ti tiez prinesiem CD s detskymi pesnickami nech mm napali je to tiez pekne. S tym jedlom sa aj my tak trapime uz skoro ani neobeduje nic nechce uz neviem co by som jej uvarila, ja uz som dnes aj nakricala na nu, ale strasnu mam dnes migrenu a vtedy sa niekedy nedokazem ovladnut. A nech sa ti dari lepsie dnesnu noc zvladnut a mas skveleho muza ze ti v tom takto pomaha 😉 vela vela inych by sa od neho mohlo v tomto ucit a aj ten moj 😝
Pozerala som modre z neba ach zase slzy ☹
@basa23 co malinka ako sa ma, uz je jej lepsie?
dobre ranko no nas stale trapia sopliky a mam pocit ze iuz aj v noci kaslala idem s nou lekarke nech sa nanu pozre sa bojim nech sa nevrati ten zapal pluc.ako ste spinkali?mi ok bola hore o 4 a o 6 vzdy si dala mliecko a vstavala 7 2O.
@jenie123 fuu to ti asi neporadim moja zje prevazne vsetko a njaradsej ma polievky vsetkeho druhu.ako v noci?darilo sa nekojit?
@angie267 no aj aj som pozerala modre z neba ach tie pribehy niekedy si lamem hlavu ze jaky mame niekedy zivot a iny ludia 😒 modre z neba pomaha si uvedomit ako nam je dobre.ach nie trapia ju este musim s nou doki ench ju pozre nech som kludna.
dobre ranko baby.. Ako ste spinkali..
my 100 krat lepsie.. Manzel sa prestahoval do detskej za malou a prvy krat sa zobudila o 4 rano, potom o pol 7 a to uz isla ku mne do spalne na mliecko.. Takze to zatial suoer zabera.. Sice manzel ju 100 krat prikryval a 100 krat daval cumel.. Ale uz sa tak nebudi.. Dufam, ze o par dni bude este lepsie alebo mne by stacila aj takto..
@angie267 uz sa mi spievankovo 2 zacalo pacit, mala je tiez z nej unesena.. Pustime 1 potom 2 a mame hodinku pokoj.. 🙂 🙂 strasne ma rada pesnicky.. Aj bramboru.. 🙂 uz som hovorila muzovi, ze ju prihlasime na ludove tance.. 🙂 nie si sama co sa nedokaza ovladnut.. Stella je na tom s jedlom tiez tak a ani na veceru nic nechce.. Vcera som malej urobila zemiakovy privarok a ani si netukla..
@basa23 ako ste spinkali, dufam, ze sopliky uz presli.. Aj pojdete do budapesti? My ideme len na jeden den.. Sice cesta daleka, ale dufam, ze to mala prespi..
Ahojte kočky...chcela by som sa vás opýtať...na to ako vašim detičkom chutí zeleninka a ako čato im ju dávate?? A akú?? skúšalli ste už aj papriku?? Môj drobec miluje uhorky..ale plače potom...asi ho z nich bolí bruško ,..teda právo lebo zje 3-4 také menšie 😀 Dávate aj surovú mrkvu kareláb, karfiol?? Varené som mu už dávala...ale surové.ee..nenadúva z toho moc?? A čo kyslá kapusta...budem vdačná za každý názor,maminky... 🙂 😉
@basa23 super ste spinkali.. Len tak dalej.. Odstavenie vam naozaj pomohlo.. Aj krasne papate, mala uz nechce ani polievky a to ich donedavna mala rada.. Neviem, co jej mam spravit.,
@damiankad s tymto ti neporadim, mala nechce ani ovocie ani zeleninu.. Zeleninu papa len v priprmoch varene.. Surove nechce.. Paprika naduva, myslim, ze by ju este nemuseli jest..
@jenie123 dakujem...neviem detská lekára povedala že už mám pridávať všetko..len sa bojím tej kapusty,lebo ho bruško trápi už bez nej dosť...vidím, že aj vy máte problémy so spaním..a my už nedojčíme a aj tak zle spávame 😔 😢 tak krásne spinkával..len mu šli zuby a teraz je to v háji...o jedenástej spustil rev..a nie ho upokojiť až do tej jednej..potom sa s mm hral..a ked zaspal...tak sa zase budil kažú polhodinu..už som z toho na nervy..spáva horšie ako ked bol malinký ☹ 😒
@damiankad kyslej kapusty by som sa tiez obavala.. Ja ju mam strasne rada, ale dokonca aj ja som sa ju bala jest, kedze kojim.. Ale uz si dam, ale len trosku.. Som zvedava, co ti poradia ostatne baby, aku zeleninku uz drobcom davaju.. So spankom je to problem.. U nas sa stava, ze sa zobudi o 1 a do 4 place, fnuka a nevie sa uspat.. Teraz si ju zobral manzel na starost a uvidime ci ju nauci spavat.. Ale co som pocula, ze u deti je normalne do 3 rokov sa v noci budit.. Dufam, ze to neni nas i vas pripad a coskoro sa vsetci vyspime..
@jenie123 aj ja dúfam ved do troch rokov by ma porazilo 😖 😢 aj ja som zvedavá na tú stravu...lebo malý popapá fakt všetko...musli, jogurty, polievky, ryby .maso, zelenina...chutí mu..síce má len 9 kíl...ale za to sa vždy poriadne napapá..
a to spanie..mm ho naučil zaspávať...neviem, už nemám síl čakať dalej čo bude..som povedala že ho vezmem k lekárovi...ale aj tak mi len povie ze do 2 rokov je to normálne že sa budí...jasne..beriem ale tak často asi nie 🙂 😒
@jenie123 este ma sopliky, dnes sme boli u doki nema nic vazne dala jej sirup na kasel a kvapky do nosa.tak aspon som kludna.mi noc ok o 4, a o 6 mala mliecko a vstavala 7 20.sice si da vzdy len trochu mlieka ale aspon daco.aj ted som ju dala spat ju nicia tie sopliky mi vypila zas troska mliecka.tak ted ma zas 2 spanky ked je taka nakapata.a nakoniec nejdeme do tej budapeste nejak nam to ted nevychadza.mama aj skusa predat tie listky ale nedari sa tak prepadnu 😒
@damiankad ahoj ja davam malej kazdy den zeleninu vzdy ma obed so zeleninou.uz aj kapustu som davala a v pohode.papriku mi nechce ju vypluva.surovu zeleninu som veru este nedavala bo ona nekuse ale hlta sa bojim 😉
@damiankad tak to mas super, ze ti takto krasne papa a len tak malinko vazi.. Asi ma dobre spalovanie.. 🙂 Stellka ma 8,5, ale nic mi nechce zjest.. Neviem cim by som ju mala inspirovat.. Teraz mi hovorila suseda, ze ich mala tiez stale bola hore, nechcela im spavat a stale plakala, isli k lekarovi a on im dal nejake vitaminy, tusim B-komplex a mala konecne spala, po 3 rokoch sa konecne vyspala.. Ako maleho manzel naucil zaspavat? Zaspi ti sam?
@basa23 som rada, ze je vivi v poriadku, uz len tie sopliky, aby presli.. A s budapestou to u nas je podobne.. S rodinkou, s ktorou sme mali ist, tak uz nechcu.. Tak ideme len my a listky sme ponukli kamoske a ti idu s nami.. Listky dostali gratis.. Ale mozno by som ti vedela s listkami pomoct, ak by si chcela.. Opytam sa sestry, ci by nesla s frajerom, len ci dostanu volno z prace..
@jenie123 no dnes mame 2 spanky este spi zachvilku ju budem musiet zobudit.jeej to by bolo super je mi luto ze len tak prepadnu 😒 tak rada by som tam sla ale to neak nevychadza.to by bolo super by som sa 2 zbavila este mam 2 ak by si o niekom vedela sme mali 4 lsitky bo mali ist aj moji rodicia.

ty kokos baby pozrite na tuto http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=12516902&tab=1 😝