icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

angie267
24. okt 2011

@jenie123 ano je v poriadku len bol v soku z toho. Som zvedava ako to cele dopadne este, dufam ze v nas prospech. Zajtra idem na poistovnu som zvedava co tam vybavim ale nastastie mam tam kamaratku ona mi v tom pomoze.
To ano neda sa vela pokecat tak aspon budeme mat prilezitost teraz.

angie267
24. okt 2011

musim vas este spatne precitat nech som v obraze, ale az zajtra som ko.

basa23
25. okt 2011

dobre ranko aku ste mali noc?mi super raz hore a o 7 vstavala.

@jenie123 horcica u vas teda chuti.no tak navrhujem skusit kremsku, alebo chren.a ak nie ani to tak papriku(korenie)to som nedavno pocula od jednej mamicky ze ona malu tak odstavila 😉
@angie267 jeezis az zimomriavky mam.to mi je luto,ale hlavne ze je manzel v poriadku.auto sa opravi sice to bude stat penazi ale bud rada ze je zivi a zdravy.

jenie123
25. okt 2011

@angie267 ja som mala havarku ked som bola v 4 mesiaci tehotenstva, svokor je automechanik, teda lakuje a oparvuje taketo buchnute auta a super nam to vsetko urobil, nebola to moja chyba a tak poistovna preplacala.. I ked vobec sa mi nepaci, ze nepreplati celu opravu a cast si musis zaplatit ty.. Ale nastastie to urobil tak, ze nam to z tych penazi vyslo.. To verim, ze bol v soku, a ty urcite tiez.. Ale som rada, ze manzel vyviazol bez zranenia..
@basa23 krasne ste spinkali.. Tak ja som malej od vecera mliecko nedala.. Len jej skratka nedam.. Ako ju vidim, jej by zachutila aj ta kremzska aj s chrenom.. 🙂 v noci bola hore o 22, 2, 4, 5, to som jej dala kravske a spala az do 7:15.. Vzdy si ale vyzadovala prsko.. Dufam, ze tuto noc to bude lepsie.. Ako ti odislo mliecko? Odsavala a pila caj? Ci este nieco?

basa23
25. okt 2011

@jenie123 jeej suepr ze si nedala mliecko?este stale sa ti dari ze si jej nedala?zachvilu sa odstavi uvidis.mojej uz straasne chuti mlieko odmieta ranajky tak dostane mliecko.odsvala som prve dni ale az ked som mala uplne navrete ze az do prasknutia,a postupne som znizovala ze tak 2 krat za den som odsavala.menej pila,pila som salviovy caj ale zevraj je aj mätovy caj, a potom postupne odchadzalo sice vcera som odsavala po 4 dnoch este nieco som mala ale ted uz mam pocit ze nemam.

jenie123
25. okt 2011

@basa23 este som jej nedala, cez den sa to dalo, teraz vecer stale chcela prsko, dala som jej mliecko do 2 flias, nech si vyberie z ktorej sa jej lepsie pije a len si cucla.. Teraz ju manzel uspava.. Ked som pri nej lezala ja, tak ma stale vyzliekala, co chcela prsko.. Je to strasne.. Ja som naposledy malej dala pred 24 hodinami a este som neodsavala, este nemam narvate prsia.. Uvidim co bude rano.. Ako ste sa dnes mali? U nas tak fucalo, sme ani von nemohli ist, poobede som isla kuknut byvalu spoluziacku.. Snazia sa o mimi, tak som zatuzila aj ja po takom uzlicku.. Najskor musime Stellku naucit spavat, inak manzela nepresvedcim.. 🙂

jenie123
26. okt 2011

dobre ranko
@basa23 ako ste spinkali? My sme spali bez mliecka, bola casto hore, ale hned zaspala.. O pol 6 som jej dala mliecko a dufala, ze este zaspi.. No jasne, od pol 6 sme hore.. Ale celu noc si na mliecko nespomenula, dufam, ze to takto uz ostane..

basa23
26. okt 2011

dobre ranko
@jenie123 a dala si jej svoje mliecko?mi sme spali ok bola hore raz o pol 4 dostala mlieko a vstavala o 7.joj sa tesim ze sa jej tak zlepsila noc.je to tazke aj moja pytala prve 2 dni mlieko ale potom uz bolo ok.och moja strajkuje nechce ranajky ani vcera ani dnes tak mala len mlieko.mi sme vcera tiez len doma trcali, aj dnes to tak bude strasne u ans fuka,zima.strasne ☹ och u nas nehrozi druhe muz nechce 😒
ach baby dnes sa idem objednat na predoperacne vysetrenie a chcem ist na laserovu operaciu oci och bojim sest.bola a taaake bolesti mala.

angie267
26. okt 2011

ahojte 😉
@jenie123 no super podla mna noc, hlavne ze hned vzdy zaspala a to je podla mna uspech, teraz sa aj to budenie este musi zlepsit. Teraz trosku niesom v obraze odstavujes uplne?
@basa23 kamoska bola tento rok na tej operacii a to mala dost silne dioptrie niekolko rokov nosila sosovky a teraz vidi vyborne bez dioptrii. Ale uz si nepamatam ci ju to potom bolelo ale mozem jej zavolat a pozistovat viac.
A zostanete len pri jednom? Ja mam dost velky vekovy rozdiel a podla mna je to super, ale zasa na druhej strane by som teraz uz chcela mat hned dve po sebe. Ja by som tiez este v buducnosti aj chcela toho chlapceka ale myslim, ze dve uz je tak akurat. Keby bolo viac penazi tak by som ani nerozmyslala a uz by som mm ukecavala a kedze mam dost dobry vplyv na neho tak....... 😀 😀
Vcera som cely den vybavovala poistovna atd...ani som nemala cas prist pozriet.
Teraz som Nici ulozila spinkat, navarila som, chvilku sme boli vonku len teraz uz prsi tak poobede asi budeme trcat doma, ani autom sa mi teraz neda, ked je rozbite ☹

jenie123
26. okt 2011

@basa23 svoje som jej nedala.. Mala kravske a dost ho vypije.. Dala si o pol 6 a potom este jeden poharik.. Ale vobec neviem mnozstvo, zabudla som kuknut.. 🙂 ja som este stale neodsavala svoje mliecko.. Ze by som uz nemusela.. Ale viem, ze ho tam mam.. Krasnu noc ste mali.. Tusim ste ukazkovy pripad, odstavenia.. 🙂 a ako sa uspavate? Stale rovnako? Urcite si to rozmysli, ste este mlady parik, casu mate dost.. Ja som tiez pocula, ze to boli, ale urcite to stoji za to.. Budem drzat palecky..
@angie267 odstavujem uplne, naposledy som jej dala v pondelok vecer a odvtedy nic.. Vcera vecer to bolo najhorsie, uz sme mali taky ritual pred spankom.. Teraz ho musime zmenit.. Ja by som tiez este jedno chcela, kamosky maju vacsinou druhe, ked prve nastupuje do skoly, teda 6 rocny rozdiel.. To uz by som tak dlho necakala, chcela som ist z materskej na matersku, teraz rozmyslam, ze by som chcela chvilu robit, nejake peniazky zarobit, ten jeden plat chyba.. ☹ to mas super, ze mas taky vplyv.. Ja som dietatko chcela pred 3 rokmi a drahy sa nechal nahovorit po 2 rokoch.. Tak uz aby som zacala 🙂 aj mala mi spinka, boli sme doobeda u kamosky a cestou domov mi mala v kociku zaspala, tak som ju vyniesla na 4 poschodie, polozila do druheho kocika a sup na balkon..
My pojdeme poobede kuknut moju starku do nemocnice.. Myslite, ze by pustili aj Stellku na oddelenie.. Starka by sa urcite potesila, ale pochybujem, ze nas pustia? Potom ideme vybrat darcek pre malu pod stromcek od nasich.. Mamina uz ma polovicu vianocnych darcekov nakupenych.. Ja ani jeden..

basa23
26. okt 2011

@angie267 jeej prosim zisti mi alebo ak vies napis bud sem alebo do IS ake maladioptrie bo aj ja mam na jednom oku dost velku diop.mam velky rozdiel medzi ocami.no u nas to zatial vyzera na jedno a v dnesnej dobe fu na 2 by som si asi financne teraz netrufla mozno ked dokoncim skolu a najdem lepsizu pracu.
@jenie123 jeeej nie som zabudla napisat ja jej dam mliecko pred spanim a dam do postielky a zaspinka sem tam ju pohladkam ako kedy ked je unavena.uz asi tyzden to takto mame uz nie na rukach och sa tesim 😀 dnes mi strajkuje s jedenim len mlieko a kusok mandarinky mala a par gum.cukriky a koniec.

angie267
26. okt 2011

@jenie123 veru tak dva platy je velky rozdiel, my sa teraz pretlkame ako sa da, ale ak sa mi podari tak asi od aprila by som chcela ist do prace, svokru mam na dochodku no ona akosi mlci ked dojde na rozhovor o tom, ze by mohla byt s malou, ona ma rada nase deti ked prideme na hodinku a sup domov. A teraz to auto nas polozi.
Hlavne je ze sa ti pri tom prenasani nezobudila. No na oddelenie ta podla mna urcite nepustia s malou nepustaju tak male deti, je to tam plne bakterii, mna v Malackach nechceli pustit s tou starsou ani.
Rozpravala som sa so Simonkou a chcela by sa pod vodou odfotit aj ona s Nici, odfotila by si nas ked tam este budete?
@basa23 dobre budem jej dnes volat a vsetko sa popytam aj kde bola operovana. Je super ze zaspi v postielke nie je nad to, kebyze ju musis na rukach nosit uf riadna zataz. S tym jedlom sme na tom uz nejaky cas podobne tiez nic nechce a dnes rano trosku zjedla pribinacika a na obed zemiakovej kase asi tri lyzicky, mlieko 180ml a tot doteraz vse 😠

basa23
26. okt 2011

@angie267 neviem co ma opica take dni nezvykne ich mat moc casto.ale som rada aspon mlieko chce.uvidim ked sa zobudi ci mi nieco zje.dakujeeeeeem potom daj vediet

angie267
26. okt 2011

@basa23 este ti mala spi? Uz spava jeden spanok tusim. No nasa dnes velmi nepospala, isla o 12.15 a bola hore 13.30, ale videla som po nej zeby este spala ale uz sa nedalo ju uspat. Aj pojdes dnes von? Ja asi nie zatial stale prsi len cakam kedy prestane aspon chvilu by som vybehla na prechadzku.

basa23
26. okt 2011

@angie267 spala do 15 10 takze pospala cez dve hodky a par minut.tak som rada.ja som teraz muza vyslala s nou von nachvilku ale lne nachvilu bo kazdu chvilu mrholi a tak.nech je trosku an vzduchu bo ted dlho nebola ked soplila a kaslala.hej uz spi jeden spanok chvalabohu 😉

angie267
26. okt 2011

@basa23 to dobre pospala, nasa je uz teraz hotova ale este ju nedam spinkat pockam aspon do pol osmej, tiez som sa bola prejst s kocikom ale kazdu chvilu mrholilo, ale bola som rada lebo uz mam ponorku doma. A volala som s tou kamaratkou ona bola v nejakom centre v Petrzalke tusim neo vizia Medisimo ci ako sa to vola a tam to robia naraz na dve oci a uplne bezbolestne za chvilu ides domov. Ale stalo ju to 2000ecok 😝 a ma dozivotnu zaruku, ak by sa jej vratila dioptria tak zadara zoperuju. Vraj maju stranku na fb skus kuk a mozno to aj poznas ked si Ba.
Baby mate uz nieco kupene k dusickam, ja este ani jeden kahanec nic.

jenie123
26. okt 2011

ahojte baby.. Tak konecne som sa tu ukazala..
@basa23 krasne zaspavate.. To je uzasne a uplne ine dietatko,ked to porovnas par tyzdnov nazad a teraz.. Som strasne rada, ze sa vam spanok takto pekne upravil a aj to zaspavanie..
@angie267 ja som tiez uz nad robotou rozmyslala, len ja sa nemam kam vratit, musim si nieco najst.. Len u nas je problem, ze s malou nema kto byt, jedinne ze by som chodila poobede, ked sa vrati manzel, ci mama alebo svokra z prace. Jasne nafotime veeeeela.. 🙂
tak sme isli na koniec bez malej, ta skoncila u svokry.. Zhanali sme bateriu a nic nekupili.. Uz si robil manzel zo mna srandu, ze pre mna kuchunsku bateriu nevyrobili.. 🙂 co ked sa mi nic nepaci a co sa mi paci, stoji neuveritelne peniaze 400 - 600 € mi je luto dat za bateriu.. My sme dnes kupili na cinter mojmu svagrovi, krasne kvety.. Ale tiez este nemam sviecky.. Dufam, ze zajtra nebude prsat a nakupim nejake..

angie267
26. okt 2011

@jenie123 dakujem uz sa tesim na nedelu 😉 kamaratka ide od januara tiez do roboty a to ma maly 8 mesiacov, tiez nema komu ho nechat tak zhana opatrovatelku, mozno nakoniec aj ja budem musiet ked nahodou svokra odmietne....
no tak take prachy za bateriu dat proste nikdy, ale tak nakoniec snad si vyberies, si asi nerozhodny tip, nesmies vela premyslat a kupit hned ako sa ti nieco zapaci lebo cim viac vyberas tym horsie 😝
ja pojdem zajtra pozriet tu u nas v Malackach otvaraju tesco 😕

jenie123
26. okt 2011

@angie267 ja strasne spekulujem.. 🙂 ved kuchynu ako dlho som vyberala.. 🙂 len keby bolo z coho vyberat.. Tu u nas nic neni.. Pridem do zeleziarstva a tam maju 4 otrasne baterie do kuchyne, potrebujem vacsi obchodik a trosku vacsi vyber..
Ale snad ti svokra neodmietne, to by ma dost prekvapilo.. Mama ani svokra sa do dochodku tak skoro nechystaju, tiez by som to riesila opatrovatelkou.. Kamoska dala malu do sukromnej skolky, firma jej ju plati.. mala ma 2,5 roka.. Jeeej odist od 8 mesacneho babatka by som asi nedokazala, i ked ked musis, tak musis.. Byvaly kolega je teraz na materskej, jeho manzelka o dost viac zarabala a po 6 mesiacov sa vratila do roboty..

basa23
27. okt 2011

dobre ranko kocky ako ste spali?mi ok raz hore ale uz o pol 7 buntosila.
@angie267 fuuu tak to dobre vela platila.mna to tam stoji 1000 eur ale na jedno oko mam zlavu z poistovne.ja idem do CMO(to je v ruzinove).najhorsie je to ze musim nosit okuliare 2 tyzdne a mna taak bolia oci z okuliarov tym ze mam rozdiel medzi dioptriami velky ☹ jeeej ani nehovoror ja tiez nic nemam este na dusicky 😒
@jenie123 to mi vrav si fakt pripadam ze v zaspavani a v spani mi vymenili dieta 😉 ty brdo to su jake peniaze za bateriu to by ma manzel vysmial ci mi nesibe 😀 och uz sa tesim na tu tvoju kuchynu.
holky ja mam strach ked pojde mala do skolky ved co pocuvam tam su deti kazdu chvilu chore 😒

jenie123
27. okt 2011

dobre ranko kocky..
@basa23 my sme spali opat zle.. Nam to odstavenie vobec nepomohlo.. X- krat za noc hore, aj s placom aj bez.. O 4 mi zacala vyzliekat tricko, chcela mliecko, tak som jej isla zohriat a to nechcela.. Opat krik, rev do pol 7.. Potom som ju supla uz manzelovi.. Tuto noc bude s malou spat on..

basa23
27. okt 2011

@jenie123 jeej to mi je luto ze ti tak zle spinkala.uz nekojis vobec?musis vydrzat sa to upravi.ja jej davam kasu an vecer tie detske nezje vela ale aspon nieco skus aj ty.nespapa ti?

jenie123
27. okt 2011

@basa23 nekojim.. Kasu mi nechce ani detsku ani krupicu.. Je to len par dni, dufam, ze coskoro spanok upravi, uz som unavena..
co sa chystate dnes varit? Vobec nemam predstavu..

basa23
27. okt 2011

@jenie123 super sa ti to aj tebe dari odstavovat.uvidis to sa upravi.ti verim ze si unavena, ale to prejde neboj.ja dnes varim brokolicovu polievku 😉

angie267
27. okt 2011

ahojte 😉 nasa sa trosku viac budila ale inak ok.
Teraz som ju uz ulozila do postielky chcelo sa jej uz spinkat a aj tak potrebujem ist o 13.30 prec tak aby aspon trosku pospala.
@basa23 no to je teda poriadny rozdiel ale asi zalezi na akej klinike nej poistovna nepreplacala nic a nemusela nosit potom okuliare, no nech ti to dobre dopadne, a kedy vlastne ides?
@jenie123 och uz by si si zasluzila aby ste sa vyspali, no mozno to chce este trosku casu kym mala zabudne ze nejake cici boli 😝 ja myslim ze sa to spravi daj jej este par dni. Ja varim pre nas segedinsky gulas sme velmi dlho nemali, malej som skusila dat trosku slepacej polievky no samozrejme ani lyzicku nezjedla 😠 😠 tusim jej skusim potom ked sa zobudi trosku dat toho segedinu ci aspon to si da.

basa23
27. okt 2011

@angie267 10.11. idem na predoperacne vysetrenie a neviem kedy ma objednaju jak maju volne.mne poistovna preplaca len cast jedho oka ale aspon nieco 😉 moja uz dnes spi 2 krat je zla jak cert len place.som dnes ivdela ze jej trcia uz spicky poslednych 2 ocakov

jenie123
27. okt 2011

@basa23 super, tak uz budete mat od zubkov chvilu pokoj.. U nas este ani jeden ocny nevysiel.. ☹ mala mi dnes zaspala o 11:45 a vstavala 15:30 a to som ju musela zobudit.. Keby mi aspon takto pospala vecer a nie kazde 2 hodinky hore.. Len som zvedava, keby pojde dnes spinkat..
@angie267 jeeeej, dala si mi brouka do hlavy, tusim urobim segedinsky na vikend.. 🙂 dufam, ze ten nas spanok sa trosku polepsi..
jeeee baby, musim sa pochvalit.. Zajtra ideme vecer von.. 🙂 malu bude varovat mamina.. Takze ratam 2 pohariky a budem na srot.. 🙂 🙂

angie267
27. okt 2011

@basa23 no super tak este styri a mate komplet chrup ale tie pojdu az neskor 😉 ale aj tak je to dost draha zalezitost aj ked nieco preplati poistovna.
@jenie123 polepsi sa uvidis 😉 nam zostane aj viac ako dva dni navarila som plny hrniec aspon nemusim varit a hlavne rozmyslat co uvarit 😝
no len chod a uzi si ako sa da 😉 zasluzime si take ulety sem tam 😅 😅

jenie123
27. okt 2011

@angie267 segedinsky som straaaaasne dlho nejedla.. Aj robievas knedlu ci kupujes? Ja som na knedlu antitalent.. Aj ja si myslim, ze si zasluzime.. A hlavne, ved nechodime kazdy tyzden.. Minule drahy bol v bare, kde bolo dost nafajcene, velky hluk a prisla tam mamina s kocikom, vypila 5 piveciek, posedela 2 hodinky a sup domov.. Chudatko babatko.. ☹☹☹

basa23
28. okt 2011

dobre ranko kocky ako ste spali?mi ok ale uz o 5 40 buntosila neak sa nam kazi to ranne vstavanie.
@angie267 no to hej strasne to je drahe ale uz ked som sa odhodlala idem.uz pred 6 rpkmi som bola aj na predoperacnom a som potom nesla som sa zlakla.
@jenie123 dufam ze uz ste mali lepsiu noc, si viem predstavit aka si unavena uz.mnaaam segedinsky mi robite chute 😉