Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@jenie123 jaj to mi je luto snad sa coskoro vam tei noci upravia.ch boze ja to nechapem vivina neje moc ze by sa prepchavala,a sladke ked tak dostane kusok kinder cokolady tak 2x do tyzdna a zas zacala priberat dost nechapem.asi to bude mat z manzelovej strany 😒 sice nekakala 2 dni brucho ma jak tehotna 😀
@jenie123 joj mrzi ma to vase spinkanie snad sa to spravi za par dni.
@basa23 ze tehotna 😀 to nasa mam pocit ze chudne, zrovna teraz som sa na obed tak rozculila az som sa nedokazala ovladat, zas nic nejedla akurat rano trosku jogurtu a to je vsetko, nechce nic ani jej oblubeny spenat, polievky, privarky, a dalsie rozne jedla na obed, uz neviem co jej mam uvarit 😠 😠 😠
@angie267 my sme sa nenahlasili na nahradny termin, pojdeme az v nedelu.. ani nasa na obed nic nechcela, dala si 2 lyzicky polievky, pol jogurtu a isla spat.. ale je to strasne, ze Nici nechce nic papat.. ved uz to je dlhsie co nic nechce.. keby ste len vedeli preco nechce papat.. mozno to ma len take obdobie.. nasa pribera.. uz sa mi zda, ze sa jej licka gulatia.. bude po maminke skranata.. 🙂
@jenie123 my ideme ale ked ti mam pravdu povedat sa mi dnes nechce ale ked som nahlasena tak ideme. neviem preco ale co sa jej paci tak to zje ale nemoze jest len dookola to iste, teraz sa zobudila tak skusim jej dat vyzivu nejaku.
Musim sa pochvalit dnes sa mi narodila moj bratranec vola sa Alex.
@angie267 my ideme dnes o 5 von, ale tiez sa mi nechce.. Malu som dala k mamine, o 8 ju pojdem domov uspat a potom naspat a ako malu v poslednej dobe poznam o 22 pojdem uz domov.. Gratulujem k bratrancovi, nech je hlavne zdravucky.. Aj pojdes zapijat?
@basa23 moja kaka aj 2 krat, len sa mi zda, ze dost na riedko, ale to asi robi to mliecko, musi si nan zvyknut.. V dnesnej dobe je dost baculatych deti, len to robia tie hamburgre, hranolky, sladkosti a nepapaju nic zdraveho.. Uvidis, ona sa z toho vytiahne.. Ved je este malicka, bud rada, ze ti takto pekne papa..
@jenie123 ved ja viem som rada ze papa ale tak ona nepapa nic take hranolky,hamburg... 😒 mne teda malo kaka ked som ju kojila kakala kazdy treti den, a jak som ju dala na KM tak kakala kazdy den max kazd druhy a posledne dni kaka zas kazdy treti den.neviem vypila celu flasku sliv.stavy zriedenu s vodou a nic.snad uz zajtra sa vykaka lebo pukne 😀
@jenie123 ale chod a hlavne si uzi a nech Stelli pekne spinka celu noc. dakujem, zapijat nepojdem 😝 zapila som v sobotu za cely rok a mozno aj dva 😅 boli sme plavat a poviem ti ze sa mi vobec nepacilo bolo nas asi osem a deticky rozneho veku a cele to plavanie bolo o nicom radsej som mohla byt doma.
@basa23 ona to vybeha uvidis, ta nasa zabka je zas taky stuplik ako aj Stelli. Ale my mame problem zas ze nic neje ani teraz vecer nechcela dala dve lyzicky kase a to ju nemohlo zasytit 😠 rozmyslam, ze zajdem k doki ale neviem co mi povie. A kaka kazdy den aj dva krat niekeedy ale neviem co ked nic skoro neje 😕
ahojte kocky, ako ste spinkali? Mala spala u mojej maminy nakoniec.. Ja som isla tiez k nim spat, ale do inej izby.. A mala sa zobudila len raz o 2 a spinkala do pol 8.. No co na to poviete? 🙂 asi bude spavat u babky castejsie.. 🙂
@angie267 uzijete si plavanie v nedelu.. Inak mala mi zacala kaslat a dnes dokonca soplikuje.. Tak teraz neviem, ci pojdeme kupat.. Zasa Nici nic nepapala, skoc s nou k doktorke, ved mozno by postacil nejaky B vitamin, aby jej viacej chutilo..
@basa23 ako ste spinkali? Urcite uzasne.. Pred chvilou sme dali malu k babke, tak si ideme s manzelikom lahnut, vylezat opicu.. 🙂
ahojte 😉
@jenie123 no super vyborne spala, no nic musis na cas ju davat spinkat asi k babke 😅 😅 😅 no aspon si sa vyspala a ako bolo?
Asi skocim ked sa to do tyzdna nezlepsi. Ale vam je ze lahnut si........zavidim, mne malu nikto len tak bez priciny nezoberie len ked potrebujem a mam pocit ze musim vzdy dobry dovod na to mat 😠
@basa23 tiez ste super spinkali je to parada ze sa vam to tak upravilo 😉
@basa23 boli, boli.. Vypila som par poharikov vina a uz som to dobre citila.. Este teraz to citim.. 🙂🙂
@angie267 u nas je to pravy opat, babky by chceli mat malu stale.. To aby sme si urobili este jedno, aby sa nemuseli o malu natahovat.. Zajtra ju chce zasa moja mamina.. Bolo suoer, ja som prisla domov o 3, spala som u nasich, ale moc som sa nevyspala, nebola to moja postel..
jeeeej baby a musime sa pochvalit co sme dostali... Straaaasne velky tuli sedaci vak.. Vsetci 3 sa nan dame.. 🙂 a ja som dostale hrnce do tej novej kuchyne.. 🙂
@jenie123 super darceky ste dostali 😉 to mas teda stastie ze sa o malu tak natahuju 🙂 to ja mam pocit keby moje deti babky nevideli aj tyzden tak by sa nic nestalo, lebo ked nepridem ja na navstevu tak oni by asi neprisli.
Dobre ste boli teda dlho, ale aspon ze ste sa trrochu zabavili.
Zajtra ma Simi meniny tak nieco musim upiect. Asi nepojdeme ani my zajtra, este uvidim, ta kamaratka co spolu jazdime tiez hovorila ze maly je akysi chory ani vcera nebola, tak ak nepojde ona ani vy tak sa na to vyprdnem aj ja.
@angie267 u nas je to rovnako, keby sme my neprisli k nim, oni by sa u nas nezastavili.. A svokra to je iny pripad.. Raz malu nemusi vidiet aj mesiac a teraz by ju chcela mat doma stale.. Je zima a asi si nema co zacat.. Ked bolo teplo, tak to ani doma nebola, stale niekde labzovala, takze to jej mala nechybala.. Simonke prajeme k jej zajtrajsim meninam vsetko najlepsie.. Tam my zajtra kupat urcite nejdeme, mala soplikuje a soplikuje.. A tak som sa tesila.. Ako ti dnes mala papala?
@basa23 hej narodky, obaja 30.. Len ja som ich mala uz davno, len nebol cas to zapit a tak som to spojila s manzelovou oslavou.. A uz vobec nekojim, sice mala by si velmi rada dala, tak len ked sme sa uz do toho pustili.. Len som si vobec nemusela odsavat..
@jenie123 ach tie svokry to je ina kapitola, aj ta nasa je podobna teraz uz styri dni som tam nebola a ona ani nezavola a to byvame v jednej dedine, ale mne teda nechyba, tie jej briblble narazky 😠 ale tak snad zajtra pridu ked ma Simi meniny ani som ich nevola vzdy ich vsetkych volam a teraz som nikoho nevolala, ked budu chciet pridu aj bez toho. Dakujem za prianie. No nech ste rychlo fit, ja som sa tiez tesila ale nejde ani ta komoska ani ty tak som sa rozhodla ze nikam nejdeme a nakoniec mi to aj vyhovuje, budem nieco piect pre Simi. Dnes tiez toho vela nedala vzdy tak dve tri lyzicky. Aj ja budem mat 30 😝 ale az na druhy rok
@angie267 to som z vas najstarsia.. Stara paka.. 🙂 ale zas ja sa na tolko rokov necitim.. 🙂 my sme tiez vsetci z jednej dediny, vsetkych mame tu a nevedia sa ukazat.. Mamina mi aspon kazdy druhy den a niekedy aj niekolko krat za den zavola, ale svokra.. Akoby sme ju ani nemali.. Myslim, ze vsetky svokry su rovnake.. Tak budete mat zajtra oslavu.. Co sa chystas piect?
@jenie123 juj veru 30tka na krku ale tiez sa necitim na to 😉 to mne v poslednej dobe ani mamina nezavola, ona kedysi ked nas nevidela jeden den tak vyzvanala kde sme, preco sme neprisli a hned doletela k nam a teraz cim je starsia tak kasle na to.
No tak trosku, Simi by mi neodpustila keby som jej nieco nenachystala 😝 budem asi robit taky pudingovy len je to rychle, sa mi zda ze som ti raz aj link nan posielala.
dobre ranko ako ste pospali?mi docela ok bola hore 2 krat a vstavala ale o 6 po zmene casu 😠
@angie267 neviem dost casto plakala netusim ci ju bolelo brusko.ale jej chuti ten feniklovy caj tak jej kazdy den dam trsoku to by snad nemalo vadit nie?
@jenie123 vam ale islo to odstavenie pomerne lahucko.to mas super ja som si musela odsavat lebo som myslela ze pukne mi prso 😀
ahojte kocky.. tam mala mala katastrofalnu noc.. nonstop bola hore.. asi sa odstahujem k nasim, ked tam tak pekne spinkala.. 🙂
@angie267 u nas je Stellka prve vnuca z kazdej strany.. a tiez je to tak, ze cim su baby starsie, tym sa menej babky o ne zaujimaju..
@basa23 krasne ste spinkali.. aj nasa bola hore o 6 noveho casu, dnes je strasne uplakana a ufnukana.. isli sme do dracika, kupit jej nieco na mikulasa, ze sa troska medzi hrackami odreaguje, mala v aute zaspala aj cely dracik prespala, zobudila sa az opat sedela v aute.. a to bola dost nervozna, nechali sme ju u mojej maminy a mala isla opat spat.. chudatko, tak jej tie sopliky tecu.. odstavenie v pohodicke, ale este teraz mi mala stale hladka prsia a vyhrna tricko a to je uz pomaly tyzden.. urcite nevadi feniklovy cajik..
baby co vam deti piju? mala vobec nechce pit cajik.. len vodicku.. dnes som jej dala do cajika aj medik, ci to pomoze, ale vobec ho nechce.. alebo aky cajik kupujete?
@jenie123 chudatko asi jej idu zubky ked jej tecu sopliky.alebo je prechladnuta?jeej mikulas si ma nalakala ja ze uz to je tento mesiac 😉 mne pije mala vodu ako keby jej niekto dal dzus a tak vypije ale inak jej nedavam 😉 ani caj len ten feniklovy.aj mne mala dnes druhykrat spi ten posun 😒
@basa23 je prechladnuta.. zajtra zbehnem k doktorke, len tak pre istotu, ci to nie je nieco horsie, davam jej uz kvapky od kaslu a aj kvapky do nosika.. tak mi jej luto.. na mikulasa, to sme si len tak my s manzelom povedali.. chceme jej to dat dnes.. 🙂 a na mikulasa dostane plne cizmicky chrumiek.. 🙂 jasne dzusik moze aj nasa..
ahojte 😉
@jenie123 och chudatko nech sa skoro vylieci. To musi byt pre teba strasne ked ti vyhrna tricko a ty jej nemozes dat. Nech na to coskoro zabudne aby ste boli obe v pohode, je to mala zavislacka. Nasa tiez si da rada chrumky aj do kocika zvyknem brat aby pekne sedela. A co ste jej nakoniec v tom draciku kupili? Nasa spinkala len raz pekne sa nastavila na tento posun aj vstavala po novom o siedmej a mala som strach ze bude buntosit.
No som zvedava ako sa vam tie noci upravia a hlavne kedy, lebo musis byt z toho hrozne unavena.
@basa23 nasa ma rada tiez vsetko na pitie aj dzus jej dam a cajiky vsetky mozne a tiez davam feniklovy Hipp ten ma najradsej 🙂 a ten feniklovy moze pit stale a hlavne teraz ked sa ti nemoze vykakat. A inak dobra je susena slivka na to ale ved to poznas, ja som to robila tak ze som ju rozvarila, pomixovala a pridala ju to activie je to pochutka a mas zarucene ze za par hodin naklad v plienke 😅
Mali sme taku mensie oslavu menin Simonkinych, dostala peniaze tak ma prehovara aby sme ich isli zajtra obuchat u nej sa dlho peniaze neohreju, ale tak pojdeme kupime cizmy a este chcem MP3 😝
@angie267 aj ja beriem chrumky do kocika, zaruka, ze tam vydrzi a ked ideme do obchodu, tak chce lentilky a aj s tymi sa super hra v kociku, najskor ich vsetky vysype a potom ich dava naspat do krabicky.. 🙂 kupili sme takeho havosa go - go tech, vydava zvuky, pesnicku a beha kade sa mu chce.. Kamoska ho maju a mala ho strasne zrala, tak sme jej ho zaobstarali.. No krasne sa ti Nici prisposobila posunu casu.. No super.. My mame teraz strasny problem malu uspat.. Nechce byt vobec v postielke, este ze jej nevadi postel.. Ale aj tak okolo toho robi strasne divadlo a kriku a revu.. Uz by tato etapa mohla skoncit a trosku sa polepsit..
jeeej, musim vyskusat dat malej ten feniklovy.. Mam ho doma a uz dlho som jej ho neskusala dat..

@basa23 krasna noc, len to skore vstavanie, dufam ze sa vam upravi.. My noc ako obycajne, hroza.. Od pol noci do pol 6 len mrncala, fnukala, nemohla zaspat.. Isli sme za manzelom do spalne a nastasie tam zaspala a vstavali sme o 8.. Tak si vies predstavit ako teraz vyzeram.. Musim si ist spravit poriadnu kavu..