icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

jenie123
30. okt 2011

@angie267 toto si videla? Teraz mi to manzel poslal.. 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=kVuag9kLbL4
basa23
31. okt 2011

dobre ranko kocky aku ste mali noc?mi super ale jak je novy cas vstava o pol 7 😠
@angie267 a tie susene slivky normlane uvarit?to len chvilku ze?a potom do bielej activie?ja neviem ale sa mi neak nepaci ze kaka take bobky jak kozicka.ja som jej davala normalne slivky nie susene.vyskusam tie susene.jeej tak dodatcone vsetko naj k meninam simonke nooo aj ja som taka ja hned nieco obucham som ako tvoja Simi 😀
@jenie123 jeeeezis to co bolo v tom kauflande?strasne.ja to berem ze ludia nemaju peniaze moc ,ale toto.minule bola moja mama v kauflande a maly decke pyzama po 1 eur ako sa mi nepacilo ze ludia brali 40 ks a viac urcite nie pre potrebuje svoju ale na biznis 😒 a potom ti co to fakt potrebuju im sa neujde.moja papa ovocie aj zeleninu aj teraz odmietla ranajky a tlaci mandarinku 😉 moja teda lentilky este nemala snazim sa jej menej davat sladkosti, bo aby nebola do muzovej rodiny bucka 😉 ale neviem ci tomu zabranim.ako mne by to bolo jedno ak by bola bucka ale tie dnesne deti posmechy a tak.ale ak bude do muzovej rodiny tomu nezabranim 😒

angie267
31. okt 2011

ahojte 🙂
@jenie123
@basa23 my noc celkom sa dala, ale buntosila uz o 5.30 ale stale sa len prehadzovala a ona bola chudatko precikana cela aj cez spaci vak az postelne pradlo a ja som ju tak nechaala, no nenapadlo ma ze moze byt precikana 😠 hnevam sa na seba bola cela mokra. Ach to bolo v tom Kauflande preto lebo otvarali Tesco a v tu noc vyhlasili na tovar 50% zlavy a tot vysledok je to az hanba co tam ti ludia robili, video som tiez videla od nervov som ho ani nedopozerala.
@jenie123 jej tak mala ma aspon radost z toho havoska, my mame nieco podobne od fiseru toho psika ale lezi v kute nepovsimnuty. Skoda ze nechce v postielke zaspat je to velka vyhoda, ale ked v posteli sa da tak kaslat na postielku.
@basa23 tie susene slivky das do vody povarit nemusis dlho potom aj spolu s troskou vody to mixnes a pridas do tej activie a basta na svete je to take sladucke dobre to chuti a naozaj pomaha, a susene su vraj na stolicu najlepsie.

basa23
31. okt 2011

@angie267 no uz som nakazala muzovi nech kupi slivky a uvarim.dakujem 😉 aaale nehnevaj sa na seba,to sa stava ako si to mohla tusit.mna by to tiez nenapadlo 😉 strasne co ti ludia su ochotny urobit.no ale tod slovensky narod 😀

ludka_r
31. okt 2011

Ahojte.
Tak mi sme vo štvrtok dobrali antibiotiká a aj tak to teda nie je žiadna sláva. Chvíľu bol v pohode a od včera mi zas začal pokašliavať. Ide ma poraziť z toho. Mám pocit, že tie moje deťúrence už nikdy nebudú poriadne zdravé. Ale inač v pohode, živí sú až moc, obaja.

@basa23 keď bude bucka, aspoň sa lepšie bude brániť a nebudú si tak na ňu dovoľovať. Ja mám obidvoch takých chrústov, tých by bolo jednoduchšie biť. Ale snáď sa nedajú.

basa23
31. okt 2011

@ludka_r aj mi sme uz mali parkrat ant.vzdy nam trochu presla choroba ale este dost dlho po ant sem sa liecili.prevazne sme mali klacid.noo snad hej, ale ja este dufam ze bude po mne ja som tiez bola zo zaciatku ako som bola mala bucko ale potom to uz bolo ok jak som behala 😉

jenie123
31. okt 2011

ahojte kocky, konecne sa hlasim po celom dni.. Boli sme rano u doktorky, tak ziadny zapal nema, len nejaky virus.. Takze klasika kvapky proti kaslu a kvapky do nosika.. A zacali sme stahovat staru kuchynu, dorabala sa elektrika, tak sme skoro cely den boli doma a robila.. Jooj, keby ste videliz ako to u nas teraz vyzera, vsade je vsetko, bordel.. Dufam, ze kuchyna coskoro dorazi a mozem zacat upratovat..
@angie267 aj mne sa to uz stalo.. Mala bola tiez precikana a vobec som si toho nevsimla a hnevala sa na nu, preco nechce spat a potom som sa hnevala na seba, ze som si to nevsimla.. Aspon nie som sama.. 🙂 dnes som hovorila manzelovi, ze uz mozeme dat postielku prec, na co ju mat doma, ked v nej nechce byt.. Aj teraz spinka na madracke vedla postielky obkolesena vankusmi, aby sa neudrela alebo nespadla..
@basa23 krasnu ste mali noc, ale uz aj my sa musime pochvalit, bola hore uz len 3 krat a vstavali sme o 6.. Som zvesava na tuto noc..
@ludka_r tak to by aj mna porazilo.. Aj moja mala teraz kasle a soplikuje, ale nastastie to ziadny zapal neni..

jenie123
31. okt 2011

jeeee baby sa zabudla som napisat.. Ked sa doktorka pozerala Stellke do pusiny, videla som horne ocaky, teda este niesu uplne prerezane, ale uz presvitaju.. Dufam, ze uz bude malej lepsie a bude lepsie spinkat..

jenie123
1. nov 2011

dobre ranko baby..
@basa23 @angie267 ako ste spinkali? my celkom ok, bola hore asi 4 krat.. a vstavali sme o 6.. uz sa nam to konecne zacalo lepsit..

basa23
1. nov 2011

dobre ranko
@jenie123 mi sme spali ok.bola hore 3 krat ale iba raz dostala mlieko.a vstavala o 6 45.jeej super ocaky zachvilu mate vsetky.mi uz len 4 stolicky cakame ale tie idu zevraj az neskor.chvlabohu ze nema ziadny zapal nic,nech ste coskoro fit.
jeeej holky vcera sme sa tak s muzom nasmiali.sme si pripomenuli staru prihodu sice vtedy mi do smiechu nebolo ale teraz hej 😒 vam ju musim napisat.ked mala mala asi 6 m muz s nou bol v obchode.nechal ju pri sladkostiach s kocikom a on siel k pokladni zaplatit bo mal v ruke potraviny nebral kosik a zaplatil odchadzal a pokladnicka mu hovori ako stal pri dverach ze si zabudol dieta pri sladkostiach.no otec roka 😀

angie267
1. nov 2011

caute 😉 my sme mali noc tiez v celku dobru, len znova bola cela precikana 😒 tak asi budem musiet prebalovat ju.
@jenie123 no spuper to rada citam ze noc bola lepsia tesim sa s tebou a len nech sa to pekne lepsi 😉 no super ze uz budete mat dalsie zubky, nasej teraz to vyzera ze to stoji sice vidiet dasienka z boku opuchnute ale ziadna zmena. Esteze to je len virus tak nech sa da Stelli co najskor do poriadku aby sme sa mohli vidiet na plavani v nedelu, my uz nebudeme teraz pokracovat.
@basa23 to je dobra teda prihoda ale typicky chlap aj hlavu by si niekde zabudli, aj ten moj je taky 😅 😅 aspon sa mate na com smiat 😀 Aj si skusala tie slivky?

basa23
1. nov 2011

@angie267 nie neskusala dnes ael chcem.zjedla len asi 2 len take suche slivky.ale vcera sa nakoniec vykakala.aj dnes rano ju muz prebalovat a bola pokakana ze take redsie mala.potom mi hovori ze keby som vedel ze je pokakana ani ju neprebalim jeho napina ked je pokakana aj jeho brat je taky on v zivote maleho neprebaloval. 😒

jenie123
1. nov 2011

@basa23 dakujeme.. Krasnu nocku ste mali.. Len tak dalej.. Aj mala dostala len raz mliecko a tak pekne si nan zvykla.. Som rada.. Mala ti pije mliecko z flasky? Moja ma taky hrncek so slamkou, tak len xez to pije, z normalnej flasky mi nechce.. Krasna prihoda.. 🙂 len by som bola zvedava, kedy by sa tvoj manzel uvedomil, ze mu nieco chyba.. 🙂 aj manzel nerad prebaluje.. Raz som bola u nasich a pisal mi sms.. Mala je pokakana, dojdi mi ju opravit.. 🙂 tak som mu poradila, nech ju vyzlecie a supne do sprchy.. Ked som prisla domov, mala behala hola po byte.. 🙂
@angie267 a nepila ti Nici vela vecer ci v noci alebo nemate nejake ine plienky? Dakujeme, uz mi to plavanie chyba.. A uz skoncil kurz, ci este nejaka hodina ostala? Musim ti tie cd-cka vratit.. Tieto ocaky jej isli straaaasne dlho.. A to este nemame spodne..

basa23
1. nov 2011

@jenie123 ha vtipny muz 😀 no aj si zvykne pospat ked je muz doma a potom dojde vivi zamnou a hola a hovorim muzovi co nema plienku ze nedalo sa.to ma vie tak vytocit a ja mu hovorim a jakto ze mne sa da jej dat plienku.pije mi pekne z flasky.tiez ma taku flasku ako pises ale z nej mi moc nechce pit.si si nevedela predstavit odstavenei a ako super pomali lepsie ako unas 😉

jenie123
1. nov 2011

@basa23 myslim, ze ty si to zvladla lepsie.. ja som si myslela, ze psychicky to budem strasne zle znasat, ale celkom v pohodicke.. a mala, no tej mi bolo luto, hlavne po tej horcici.. 🙂 ale zasa odvtedy mi nechce spinkat v postielke.. potvorka malinka.. no neviem ako ju tam naucim zaspavat..

basa23
2. nov 2011

dobre ranko ako ste spinkali?mi ok bola hore raz len vstavala 6 15 😠 ach ta zmena casu
@jenie123 ved doteraz ti pekne spava uvidis zacne opät teraz je to prenu zmena,sok odstavenie.vidis ja som ju uspavala na rukach par dni a potom uz pekne vypila flasku a zaspala sama.vcera muz prvykrat uspal malu vecer.som mu povedala ze ted to bude stale robit ja som ju uz dost uspavala 😀

jenie123
2. nov 2011

@basa23 dobre ramko.. Paradnu ste mali noc.. A to vstavanie je aj u nas take.. Naprv bola hore o 5 a do 6 sa len prevalovala.. A od 6 sme uz museli vstavat.. V noci bola dost casto hore, ale vzdy pekne zaspala.. O kolkej ti prvy krat vstava v noci? Moj muz uspaval malu dost casto, teraz zaspavala so mnou, ale pekne sa vratime do starych kolaji a manzel od dnes nastupuje..
baby co mate dnes na plane? A co mate v plane varit?

basa23
2. nov 2011

@jenie123 ach to ta zmena casu 😒 zvykne vstavat okolo 3-4 ale tuto noc vstavala uz o 2.lebo muz jak ju uspaval sa mu zdalo ze uz necuca mlieko z flasky jak ju uspaval a ona chuda to nedocucala cele a asi bola hladna preto sa zobudila ked nemala tu svoju davku 😀 a mi dnes nic doma kaprime predchvilou sme boli vonku len aj so psom a predchvilou som ju dala spat.ja som malej varila polievku slepaciu to ona moze 😀

basa23
2. nov 2011

ozaj baby otazka davate krpcom pod hlavu vankus?ja nie bo som pocula ze od jedeneho roka a potom zase ze aj to je skoro.tak neviem poradte 😉

julianka777
2. nov 2011

ahojte dievcence 🙂 dlho som tu nebola..ako sa mate a co deturence?ja mam doma hotoveho satana 😀 neposlucha,nervaci,robi naschvali...niekedy mam pocit ze ma pubertu 😀 zubky mame skoro vsetky,este 4 nam chybaju

jenie123
2. nov 2011

@basa23 a mala ti zaspi pri flaske, ci az potom? Vankus jej nedavam, ale ked zaspi na mne ci vedla mna na vankusi, tak ju necham.. Ale vacsinou spi bez neho..
@julianka777 ahooooj, my sa mame super, sice este toho vela v noci nenaspime, ale inak je to moje zlaticko.. A certicu mam aj ja doma.. A tiez nervaka.. Nam chyba este 8 zubkov.. Uz aby boli na svete.. Teraz sme mesiac straaaasne zle spali, co jej isli ocne a este stale niesu vonku..
jeeee baby, dnes manzel robil v kuchyni nove zastrcky a hral sa s elektrinou a mala za nim behala a nosila mu skrutkovace a rozne naradie a opravovala vsetko k comu sa dostala.. Zlata bola.. 🙂 a dnes mi volal ten pan, co nam robi kuchynu a bude az na buduci tyzden ☹ ze mu az teraz prisiel material.. A tak som sa tesila, ze uz tento vikend budem varit v novom..

julianka777
2. nov 2011

@jenie123 no asi to bude tym vekom 😀 a noci su aj u nas stale rovnake,moc toho nenaspime...ale niekedy zaspi s flaskou po boku a vtedy sa malo budi,lebo si hned da caj 🙂

jenie123
2. nov 2011

@julianka777 u nas flaska nehrozi.. A teraz si zmyslela, ze ani v postielke spavat nechce, tak spi na madracke a ked sa zobudi ide k nam.. Su to nase opicky.. 🙂

julianka777
2. nov 2011

@jenie123 no pekne 😀 my mame 1-izbovy,tak spavame tak,ze bud Adka spi so mnou,alebo s Mirkom na gauci a ten druhy na zemi na madracoch...ani si neviem predstavit zeby spala v postielke,lebo sa tak v noci vrti a cestuje,zeby bola stale hore,lebo postielka by jej bola mala 😀

angie267
2. nov 2011

ahojte 😉 az teraz som sa sem dostala cely den mam lietacky 😝 spinkali sme vyborne az som sa cudovala 🙂
organizujeme s kamoskou tu u nas v dedine burzu detskeho oblecka a hraciek tak sme boli za starostom pytat priestory a on nam vyhovel a dokonca bol nasim napadom velmi rad, budeme to mat 26.11. este musime vsetko doladit a postarat sa o propagaciu.
@jenie123 precikava sa aj dnes bola plienky pouzivam Baby Love z DM ale tak ona straaasne pije cajik a pyta si ho neustale aj v noci, no nic budeme musiet prebalovat. V plavani mame poslednu hodinu no my uz pokracovat teraz nebudeme mozno az budeme mat auto hotove ale to tak skoro nebude.
@basa23 vankus mala ma pod hlavickou ale len taky velmi nizky ale uz som rozmyslala ze jej dam vyssi trolinku, my ho mame uz velmi dlho malinkej sa lepsie spinka. Slepaciu polievku mala aj nasa velmi rada a teraz neda ani len lyzicku do pusiny 😠
@julianka777 ahoj ty si tu teda dobre dlho nebola. Ako sa mate 🙂

basa23
3. nov 2011

dobre ranko kocky ako ste spali?mi ok mala bola hore raz a vstavala o pol 7.
@jenie123 ona zaspi uz pocas toho ako pije z flasky.to uz byva ko tak zaspi.uz sa blizi nova kuchyna ked pride sa tesim na foto.budem v tichosti zavidiet 😉
@angie267 no vitaj, ty si teda rozlietana.aspon sa nenudis ako ja 😀 ja som jej este vankusa nedavala som sa bala ,musim sa nato spytat doki co nato povie.bo vsetci naokolo ze jej nemam davat tak uz neviem 😒
@julianka777 ahoj no ani nevrav aj ta moja je jak sto certov ale inak ok.konecne som odstavila a uz spime len raz sa zobudime bolo nacase po 16 m !! aj nam uz len 4 zuby chabyju stolicky

angie267
3. nov 2011

dobre ranko 🙂 my noc vyborna a Nici este teraz stale spinka a ja uz tu upratujem od pol 7, no nic asi ju pojdem zobudit 😉
@basa23 veru som rozlietana ale ja mam rada pohodu a hlavne ked nemusim nikam ist 😝 spytaj sa ale ja myslim ze mozes, potom daj vediet co ti povedala.
Baby co budete dnes varit? Ja spravim zel. polievku a palacinky sme uz dlho nemali.

@jenie123 na tu kuchynu sa tesim aj ja, ja ked som si davala som stavila na taku klasiku sak mozem urobit aj foto 😉

julianka777
3. nov 2011

@angie267 ahoj,no spanok stale to iste...asi sa poriadne vyspim ked bude mat 18-nast 😀
@basa23 tak to ti zavidim,nasa sa hadam ani raz nezobudila len 1-krat v noci...a dnes je hore uz od pol 6-tej

basa23
3. nov 2011

@angie267 spytam uvidim co povie.mnaaaam palacinky.hend by som si dala.mi dnes mame rezne a ryzu a malej musim nieco vymysliet ale usim co 😒
@julianka777 fuuu aj vy mate skore budiky 😒 aj vy tak este zle spavate?sa divim väcsinou deti na um zevraj dobre spia.jeej vidim ze sa snazite o druhe babo?

julianka777
3. nov 2011

@basa23 no to teraz ako sa menila cas..predtym spavala aj do 8-mej...a zaspavanie je tiez vseliake,po 16-tej uz nemoze spat,lebo potom mi zaspava aj o 22-23 😒 no ano,snazime 🙂 len akosi stale nic