icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

jenie123
3. nov 2011

ahojte kocky, prave sme sa vratili z detskeho centra.. Boli sme prvy krat a celkom sa nam tam pacilo, aspon som zistila, ze to moje dietko je strasne sidlo a chvilu neposedi.. Ostatne deti na nu nemaju.. 🙂
@julianka777 aj nasatak cestuje.. Ma v izbe vedla postielky 2 madracky spojene ako manzelsku postel a je na celej.. Jeee, vy sa uz snazite.. Ja by som to tiez brala, len sa nasa mala musi trosku polepsitv spanku a teda musela by som este prehovorit manzela..
@angie267 jeee, vy ste akcne.. Ale super, ze burza.. Tu by som uvitala aj tu u nas alebo v okoli.. Mozno aj u nas nejaka je, len o nej neviem.. Tak to bude precikana z toho cajika.. A si s dm plienkami spokojna? este som ich nemala, ale rada by som vyskusala.. Kolko tak priblizne stoja? Ako krasne ti spinka.. A ako dlho.. Aj ja chcem.. Este som nic nevarila.. Polievku mame od vcera karfiolovu, malu ju nechcela, tak ju dojedam ja a asi tiez urobim palacinky.. Dakujem za napad.. 🙂
@basa23 krasne ste spinkali ako obycajne.. My celkom ok.. Do pol 2 spala super, potom som sa len zobudila na to, ze uz cupotala po chodbe k nam.. Taka bola vyzderena, ked k nam uvidela.. Len potom sa stale vrtila az do rana a vstavali sme opat o 6.. ☹ jasne dam fotky kuchyne, uz sa na nu tesim..

julianka777
3. nov 2011

@jenie123 no my to mame tak naplanovane,ze otehotniem,ked porodim dostanem porodne a potom by sme si z toho spravili konecne mini svadbu 🙂 inak nam to ani nevychadza,lebo s peniazmi je to furt na prd ☹

basa23
3. nov 2011

@julianka777 fu obdivujem ja si na druhe este netrufam a manzel uz ani nechce 😒 mne spavala do 7 a jak zmena csu vstava o 6 max pol 7.mne mala mava jeden spanok ide spat o 1 a vstava o 3.mam o robit ju zdrzat do pol 10 skor ju nemozem dat spat lebo by vstavala uz o 4

angie267
3. nov 2011

@julianka777 uf to ma mrzi ze zle spinka, ale neboj casom sa aj to spravi 😉 tiez pozeram ze sa snazite o mimi tak nech sa vam to coskoro podari 🙂
@basa23 uz su hotove palacinky uf ale stat pri sporaku hodinu sa mi teda nechcelo, ja tiez velmi mam rada palacinky a dokonca aj malej chutili co som sa teda cudovala ale aj rano zjedla cely krajec chleba so syrom, sunkou a paradajkou 😵
@jenie123 tiez som rozmyslala nad tym centrom v Ma mame a vraj je tam super, kamoska chodi a uz sme sa rozpravali o tom ci sa nepripojim len ked ja som teraz bez auta tak to mam tazke jedine autobus a tym som nesla ani nepamatam 😝 DM plienky su super v porovnani s pamperskami uplne rovnake, ale tak ona kolko toho vypije by ani pamperska nezniesla aj tak s tych sa mi tiez hocikedy precikala no nic zacali sme prebalovat 😝 som ju rano musela ist po osmej zobudit, teraz spinka a som zvedava kolko lebo vcera spala 3,5 hod 😝 a zajtra co budeme varit? No som zvedava aky uspech bude mat ta nasa burza 😝

basa23
3. nov 2011

@jenie123 ja uz som dlho nebola nikde v centre stale nieco nakapata alebo tak ale uz sa chystam.a to ste docela dobre spali.sama prisla?nespi v postielke ako vyliezla?

angie267
3. nov 2011

@basa23 ja mam niekedy take stavy ze si hovorim ze chcem este babo, chlapcek nam chyba 😵

julianka777
3. nov 2011

@basa23 no nasa to ma stae pomylene :D ja som chcela aj skor,ale nejak priatel nesuhlasil,az asi ped 5 mesiacmi suhlasil,a odvtedy sa snazime 🙂
@angie267

basa23
3. nov 2011

@angie267 no vidis pekne ti spapala rano, mozno uz sa rozbehne 😉 mnaam taku chut si mi urobila na palacinky 😉 ja by som este chcela jedno ale casom ted sa nato necitim musim skolu dokoncit 😒 ved mate barak miestnosti habadej este jedno dieta hore dole.sup nato 😀
@julianka777 tak to mas super ze ti priatel suhlasil.mojho asi uz nezlomim na dalsie 😒

julianka777
3. nov 2011

@basa23 ale trvalo to celkom dlho 😀 no myslim ze na tretie ho uz asi nikdy neprehovorim 😀

jenie123
3. nov 2011

@julianka777 my sme mali svadbu mesiac pred narodenim malej.. 🙂 ja by som chcela deti tiez takto pekne po sebe.. Aj angie to ma super, aspon sa Simi postara o Nici..
@angie267 ani ja som busom nesla ani nepamatam.. Chcela som s malou vyskusat vlacik.. To by sa jej mohlo pacit.. Zajtra by som chcela spravit fazulovu polievku s rezancami.. Ten chlapcek vam chyba.. Tak sup sup do toho.. 🙂 moj muz si mysli, ze on bude robit len same baby.. 🙂 tusim sa ti Nici s papanim polepsila, to je super..
@basa23 maka spi na madracke, v postielke mi spat nechce.. Takze v pohodicke zlezie a dojde si kedy chce.. Doteraz zacala plakat a ked som prisla do jej izby bud sedela alebo uz stala pri dverach.. Tuto noc neplakala, len prisla.. Vysmiata ako slniecko.. 🙂

angie267
3. nov 2011

@julianka777 tak super len to spravne nacasovat a trafit sa do cierneho 😉
@basa23 tak ani ja toho mojho by som urcite neprehovorila snad jedine vtedy ak by sme boli financne nezavisli ale momentalne sme svorc, uz len cakame na to kedy pojdem ja do roboty aby sa lepsie dychalo 😝
@jenie123 fazulovu robi vzdy moja mamina aj pre nas ja neviem robit tie rezance, ja zajtra asi spravim nejake kur. maso s ryzou s tym budem mat urcite uspech 🙂 no uvidime teraz sa zobudila a ideme na polievku a urcite neda ani lyzicku 😠 to povedal aj moj muz a zatial sa mu dve baby uz podarili a urcite ak by bolo tretie tak dalsia baba by to bola urcite 😀

jenie123
3. nov 2011

@angie267 moj tatko tak chcel syna, ze si urobil 3 baby a do stvorice to uz neriskoval.. 🙂 aj ti papala polievocku? My sme sa teraz vratili z vonku, boli sme aj u svokry.. Pustili sme spievankovo a mame chvilu pokoj..

angie267
3. nov 2011

@jenie123 no vidis tiez asi vedel urobit len same baby 😀 zjedla trosku ale uz to bol velky uspech u nas a dala si aj palacinku. A dcerka jedla tresku co ta krpana vystrajala za tou treskou akoby nikdy v zivote nic nejedla 😀 mne to spievankovo nejde........ 😒

jenie123
3. nov 2011

@angie267 ani jedno ani druhe? Musim povedat drahemu.. Aj si jej dala ochutnat z tej tresky? Ja som tresku nejedla snad uz vyse 10 rokov.. By som si tusim aj dala.. 🙂

basa23
4. nov 2011

dobre ranko ako ste spali.mi supeeeeeer sa da nazvat skoro aj prespata noc.isla spat o pol 10 a vstavala prvykrat o pol 6 som jej dala troska mlieka a vstavala 6 45 😉
@angie267 hej tie hnusne financie,v dnesnej dobe je to to fakt hroza s peniazmi.aspon ze mate vyriesene byvanie, mi kvazi tiez ale uz nam 2 izbovy nestaci 😒
@jenie123 jeej tak to mas super moju by som sa este neodvazila nie kvoli tomu ze spadne ale ona ak by videla ze uz neisu mreze a moze utiect by zdrhla aj v noci a uz by som ju neuspala.ona he hrozna v spani 😒

jenie123
4. nov 2011

@basa23 dobre ranko.. Super, gratulujem.. 🙂 moc vam to prajem.. Uz nech mate taketo krasne noci stale.. My sme mali uplne opacnu noc.. Docupitala za nami este pred pol nocou a stale sa len vrtila, fnukala az do rana.. Vela sme toho nepospali.. Ale vstavali sme o 7.. aspon nieco.. Musim jej kuknut do pusiny, ci jej tam nieco nevyrastlo..

angie267
4. nov 2011

ahojte 😉 my sme tiez dobre spinkali a vstavala na budik o 7.00 mozno by este dlhsie spala 🙂
@basa23 no paradne teda pospala este aby aj Stellka zacala a bude to super ze @jenie123 ? No dvojizbak je teda pre vas uz fakt maly ale ak nemas inu moznost bohate staci aj ten.

@jenie123 och ta Stellka dava zabrat svojim rodicom uz nech sa otoci v dobry spanok.
Baby ja zas dnes musim ist do Malaciek na poistovnu ma ide svihnut 😠

jenie123
4. nov 2011

@angie267 aj vy tak krasne spinkate.. Poradte mi co robim zle, ze ta moja opicka tak dobre nespava.. Tie vybavovacky su najhorsie, nech uz to mate co najrychlejsie za sebou..

basa23
4. nov 2011

@jenie123 jeeej to mi je luto ze ste mali taku noc.ja uz si taku noc ani neviem predstavit 😒 sand sa uz aj vam coskoro upravi ten spanok nech krasne spinkate.to je to ze stellka ti malo papa a podla mna neni zasytena lebo aj moja odkedy nekojim papa viac ako nie na tony 😀 ale viac hlavne ovocia a je zasytena.
@angie267 krasna noc 😉 jeej zas vybavovacky no nezavidim take veci vybavoat tam clovek pol dna stravi 😒 snad uz buduci rok vyriesime to byvanie zalezi ake splatky nam banka zapoti ci to budeme vladat splacat kym nerobim alebo pockame kym zacnem robit

angie267
4. nov 2011

@jenie123 ty nerobis nic zle, len niektore deticky su narocnejsie a viac potrebuju citit maminu a taka je Stellka. Ono sa to vsetko spravi uvidis 😉

@basa23 ach tie uvery dobre ich poznam, tiez teraz ledva, ledva vychadzame. Ked som robila aj ja tak to bolo v pohode sme boli zvyknuti na svoj standard no teraz je to vsetko dost utiahnute a my sme taki, ze setrit nevieme, ja som rozhadzovacna a mm tiez, tak my mame problem udrzat peniaze na uzde. Ale verim tomu ze zasa sa dostaneme do starych kolaji, pokial sa nestane nieco ako v roku 2009 sme obaja v rovnakom mesiaci pred vianocami dostali vypoved, tak to bolo na psychiku velmi narocne uz nikdy nechcem zazit taky stres a strach co bude dalej, zvladli sme to vtedy ale bolo to hrozne 😒

basa23
4. nov 2011

@angie267 jeeezis pred vianocami boze strasne to mi je luto.ale uz mas pracu kde sa po materskej vratit? aj muz ma uz urcite pracu nie?strasne.. mi mame peniaze na ucte len to mame take krizove 😉

jenie123
5. nov 2011

dobre ranko kocky, ako ste spinkali..? My opat na nic a sme hore od pol 6.. Na porazenie..
@basa23 aj ja som si vsimla, ze mala viacej papa.. Ze by to bolo tym odstavenym..? Uz sa mi zacina gulatiet.. 🙂 dufam, ze mala vam prespala celu noc
@angie267 s uvermi a peniazkami sme na tom tiez dost podobne.. Ked som prispievala do domacnosti nejakou tou korunou, hned to bolo niekde inde, aj s materskou to este islo, ale ten rodicovsky a o par mesiacov bude este nizsi.. To je strasne, ze ste tak oba boli zrazu bez roboty... A este k tomu pred Vianocami.. Ja som to uz par krat zazila, ale do tyzdna sa vzdy robota nasla.. Len teraz neviem, kam pojdem.. Ja som zasa dost sporiva oproti manzelovi, ale aj tak sa nic usetrit neda.. A teraz sa budeme tesit z novej kuchyne a po vianociach si musime nieco usetrit..

basa23
5. nov 2011

@jenie123 dobre ranko ale kde to bola asi nahoda 😉 ale spali sme ok bola hore raz a v stavala 6 25.no neviem ale asi stellka uz mozno potrebuje byt vecer trosku dlhsie hore a rano ti dlhsie potiahne vivina sa sama preorientovala na neskorsie spanie.ach to mi je luto ale uvidis uz ekd ti zacina pekne papat postupne dozene co nepapala bude zasytena abude pekne spinkat uvidis 😉

angie267
5. nov 2011

ahojte 😉 my noc celkom sa dalo ale spali sme do 8smej 🙂
@basa23 no to bolo teda strasne ale mm mal hned pracu a ja som bola vtedy pol roka na urade prace ale mala som dobru podporu, potom som si nasla robotu v ktorej som stale zamestnana takze v pohode to nakoniec bolo.
@jenie123 ja tiez poberam ten vyssi rodic. prispevok no fakt o chvilu bude nizsi no potom to tiez budeme citit, ale to snad uz budem pracovat aj ja. Tesim sa na foto tej kuchyne, ale sa ti bude vyvarat 😅 😅 😅 radost bude sa tocit v nej, uvidis 😉
my mame novu hracku urobim foto je paradna, neviem ci poznate od fiseru taku zebru hopkaciu a otacaciu.

basa23
5. nov 2011

@angie267 jeej krasne ste spali to ja sa asi nedockam ze do 8 😉 ta kto je super ze ste si nasli pracu.niektori su dlhsie bez prace.jej poznam si kupovala nove?to je dost drahe.-daj foto nehc zavidim 😀

jenie123
5. nov 2011

dobre ranko kocky, ako ste spinkali..? My opat na nic a sme hore od pol 6.. Na porazenie..
@basa23 aj ja som si vsimla, ze mala viacej papa.. Ze by to bolo tym odstavenym..? Uz sa mi zacina gulatiet.. 🙂 dufam, ze mala vam prespala celu noc
@angie267 s uvermi a peniazkami sme na tom tiez dost podobne.. Ked som prispievala do domacnosti nejakou tou korunou, hned to bolo niekde inde, aj s materskou to este islo, ale ten rodicovsky a o par mesiacov bude este nizsi.. To je strasne, ze ste tak oba boli zrazu bez roboty... A este k tomu pred Vianocami.. Ja som to uz par krat zazila, ale do tyzdna sa vzdy robota nasla.. Len teraz neviem, kam pojdem.. Ja som zasa dost sporiva oproti manzelovi, ale aj tak sa nic usetrit neda.. A teraz sa budeme tesit z novej kuchyne a po vianociach si musime nieco usetrit..

angie267
5. nov 2011

@basa23 nekupovala som nove kamoska predavala tak mi ho predala, urobim foto a hodim a som nakoniec rada malej sa to paci a dost dlho sa s tym zabavi, aspon ze to ked uz som prachy za to vysolila 😝
@jenie123 znova sa ti odoslal ten isty prispevok 😝

adapa
5. nov 2011

angie267 skús na chlapca čínsky výpočet.Nám to vyšlo pri oboch deťoch. 🙂 http://www.mamaaja.sk/ActiveWeb/Article/762/cin...

jenie123
5. nov 2011

@adapa nam to nevyslo, mal to byt chlapec a narodila sa baba.. Aj podla prstienkov, polohy brucha a neviem co vsetko to mal byt chlapec.. 🙂
@angie267 ako krasne a dlho ti spinkala.. Nedavas jej makovy vyvar.. 🙂 tu zebru som tusim niekde videla, tesim sa na foto.. Zajtra idete kupat? Som hovorila drahemu, ze by sme zajtra mohli urobit nejake fotky pod vodou, ked nam to nevyslo minuly tyzden.. Nafotili by sme aj vas.. 🙂 jasne, opat sa mi poslalo to iste, nechapem.. :-O
@basa23 mala mi uz spinka.. Ked tak skoro vstavala, skoro mi aj na obed zaspala a len chvilku a od pol 1 bola hore.. Uz o 5 bola strasne nevrla a chcela spinkat., som ju ledva udrzala do 7.. Ona by mi do 10 nevydrzala, bola by strasne zla a ja som aj rada, ze chodi spavat o 8.. Len to vstavanie by sa mohlo zmenit..
jeeeee baby a uz nam vykukla na svet spicka ocneho.. 🙂

angie267
5. nov 2011

@jenie123 no super tak uz mate o zubok viac, nasa este nic 🙂 ideme sa kupat sa aj tesim ved uz posledny krat, ty budes tusim pokracovat, ze? No super ak by to vyslo by ste teda mohli spravit aj nam to foto, uvidime ci bude cas 😝 ja by som tiez nechcela aby chodila nesko spat tiez mi vyhovuje ze mam vecer uz pohodicku nasa isla dnes o pol 8 🙂
@adapa adi dakujem pozrem si to, ale myslim ze aj tak zbytocne 😅