icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

basa23
11. nov 2011

dobre rankjo kocky ak oste spali?mi super bola hore az rano o pol 6 a som jej dala mlieko a potiahla do pol 7.zas soplime neviem ci zuby alebo prechladla.ale dobre spi ked ma sople 😀
@jenie123 zalezi v akom to mam stadiu.ak v tom zaciatocnom da sa to oziarit spevnit rohovka uV.ak v horsom tak len implantovat segmenty a v najhorsom transplan.rohovky,.som citala na nete je to chorba ktora sa pomaly a isto zhorsuje 😒

jenie123
11. nov 2011

dobre ranko baby,
@basa23 krasne ste spinkali.. My opat klasika.. Od piatej fnukala a plakala a o pol 7 sme uz vstavali.. Uz mate aj tie dalsie ocaka? Nam vysli 2 horne, teraz cakame na tie spodne.. Jeeeej ☹ , tak dufam, ze to mas len v zaciatku. kedy budes vediet vysledky..?

basa23
11. nov 2011

@jenie123 idem v pondelok zas inemu ocnemu na vysetrenie chcem pocut jeho nazor tak uvidim 😒 jeej vy mate teda noci.bohvie co ju trapi 😒 mi uz mame vsetky4 ocaky len cakame na posledne stolicky

jenie123
11. nov 2011

@basa23 no super, dalsie stolicky tusim idu az neskorsie okolo 2 rokov.. Tak by ste mali mat pokoj.. Ani mi nehovor o tych nociach.. Musim dnes skocit do lekarne, dufam, ze mi nieco daju.. Manzel bol dnes rano z malej vytoceny, aj isiel skorej do prace.. Tuto noc ostanem s malou v detskej, aby sa mohol trochu vyspat.. Stellka je dnes skoro cely den uplakana a ked som sa jej kukla do pusinky, ma napuchnute spodne ocaky, tak snad to su zubky a coskoro vyjdu.. Potom daj vediet, co ti povedal dalsi lekar.. Co planujete na vikend?

angie267
11. nov 2011

ahojte 🙂 az teraz som sa sem dostala.. 😝
@basa23 och co to citam mrzi ma to velmi, ale neboj vsetko sa na dobre obrati len musis verit. Daj vediet ako si v pondelok dopadla.
@jenie123 ach ach to ti nezavidim tie noci hrozne musi to byt pre vas velmi tazke, ja ani neviem co by som ti uz na to napisala nic ma nenapada, no skus teda nieco z tej lekarne, uz musis byt z toho zufala 😒 no snad ked jej vyjdu budete mat pokoj na dlhsie......
Ja som bola vcera s mojim dedom po doktoroch, mal zhubny nador v maji podstupil liecbu, chemo, oziare, vsetko potom bolo dobre a vcera na kontrole mu objavili druhy takze asi odznova je spat zakerna rakovina ☹

jenie123
11. nov 2011

@angie267 ahoj, uz som na teba myslela, ze tu niesi.. To ma mrzi s dedom.. Dufam, ze aj po druhy krat nad nou vyhra.. Je to strasna choroba.. Dnes som bola v lekarni a chcela mi dat, uz neviem ako sa to vola, je to sirup od 1 roka, ale obsahuje alkohol.. Tak mi to radsej nedala a objednala mi na pondelok homeopatikum.. Nemala ho teraz v predajni.. A svokra sa mi ani neozvala, hlavne ze robi v lekarni a spominala som jej, ze nieco potrebujem na kludnejsi spanok.. A ja dufam, ze ked jej vyjdu ocaky budeme mat kludnejsiu noc.. Sice som si uz na nevyspane noci zvykla, ale urcite sa velmi rada zvyknem aj na prespanu noc.. 🙂
dnes sme boli u nas na kulturnom doma, bola tam sutaz vo speve, tak sa tam mala blaznila, tancovala, tlieskala.. Zajtra je tam cely den tanec.. Tak poobede urcite pojdeme.. Mala bude unesena.. Dnes chcela ist stale na podium, z nej bude nejaka herecka.. 🙂

angie267
11. nov 2011

je uz dost stary a ta liecba je velmi narocna a zatazuje organizmus, jeho telo to bude tazko znasat, ale tak snad to vyjde. Trubka ta tvoja svokra uz ti to mala priniest ked tam robi. No dufam ze to trosku pomoze. A tanec a spev to by tie nase zabky mohli stale, super ste mali program 🙂
@jenie123

basa23
12. nov 2011

dobre ranko kocky aku ste mali noc?mi hruza bola casto hore zacal jej cez noc aj kasel.a vstavala o 6.takze je zas chora tak cez vikend budeme trcat doma 😒 jasne v pondelok dam vediet ako som dopadla snad sa to nepotvrdi.
@angie267
@jenie123

angie267
12. nov 2011

@basa23 nudem ti drzat palce na pondelok. och no co ju trapilo? je chorucka?
my noc dobra par krat bola hore ale zaspala dalej a vstavala o siedmej. Teraz som ju dala spinkat tak mam chvilu relax ale asi idem na kafe k mamine. Ja mam zasa simonku choru vcera mala dost vysoke teploty ale dnes zatial nemala.

jenie123
12. nov 2011

ahojte baby..
@basa23 urcite sa Vivi zle spinkalo z toho kaslu a soplikov.. Aj my uz mame sopliky, ale v noci bola stale hore, nemohla dychat, tak sa stale budila.. Vstavali sme o pol 7.. Uvidis ako v pondelok, kazdy lekar je iny a uvidis co ti povie.. Ja som si raz udrela koleno a nemohla som mesiac dobre chodit, bola som u jedneho ortopeda, on mi hovoril, ze musim ist na operaciu a o tyzden som bola u dalsieho odbornika a on mi povedal, ze to nic o mesiac budem chodit a aj tak bolo.. A operacia sa nekonala.. 🙂
@angie267 tak prajem dedovi, nech to co najlepsie znasa.. Zajtra mame plavanie, no skoda, ze tam nebudete.. Urcite vas tam budem pohladom hladat.. 🙂
maka mi uz spinka, muffiny mam napecene, este pizzzu urobit a dam si chvilku veget, i ked ta koooooopa pradla na zehlenie ma caka ☹

angie267
12. nov 2011

@jenie123 ani nehovor aj mne to plavanie bude chybat......snad na jar sa tam budeme stretavat 😉 mnaaam dobre jedla varis dala by som si, ja dnes nevarim vcera mi mamina doniesla fazulovu polievku so slizami a mame aj na dnes ale nemam na to teda chut si mi narobila teraz chutky. To zehlenie ani nespominaj tiez toho budem zajtra mat dnes som od rana prala 😝 😝

jenie123
12. nov 2011

@angie267 ja som sa aj bala chodit plavat cez zimne obdobie, aby mala neprechladla a tak.. Minuly rok to zvladla, tak to aj tento rok zvladne.. Tak sa budem tesit na jar.. Inak minule sme boli spojeny s tou druhou skupinou a uz sme isli aj my dolu hlavou zo smykacky.. 🙂 ale na ten velky bazen sa netesim.. ☹ ja som strasna zmrzlina, mne tam bude zima.. Ani som nepozehlila.. Zajtra ideme gratulovat, tak opat neozehlim.. Necham si to na pondelok.. 🙂

angie267
12. nov 2011

@jenie123 my sme tiez plavali celu zimu a tiez to bolo v pohode este ked sme chodili do vane kolkokrat vonku dobre mrzlo. Uvidime na jar ja aj hlavne kvoli autu ale aj tak som chcela pauzu teraz aj vianoce do toho vsetok frmol okolo toho....... 😝 😝 dolu hlavou sme pravidelne chodili a este aj z lietadielka pod vodu a tiez sme stahovali deti pod vodu zo sedu ale otoce hlavou dozadu. Teraz uz budete aj vy take predpokladam robit 🙂 zehlenie by som chcela zajtra zvladnut ale uz teraz viem ze asi nem. A zajtra idem kuk na jeden kocik strasne sa mi paci ten zapp 😅

angie267
13. nov 2011

ahojte baby 😉 mala mi uz spinka obed navareny, robila som kur. rezne a maj. salat mnam idem sa napraskat a idem kuk na ten kocik 😅
@jenie123 no ako bolo na plavani?
@basa23 ako sa ma Vivi?

jenie123
13. nov 2011

ahojte kocky..
@angie267 na plavani bolo super, tak mame opat dalsiu lektorku.. Tu blondinku v okuliaroch, tusim aj vy ste ju teraz mali.. A mala celkom v pohode k nej isla.. Dnes sme robili z lietadielka pod vodu.. A normalne som prekvapena ze mala uz vobec neprotestuje a v pohode sa potapa.. uz by ste nas nepoculi plakat.. 🙂 len aby som to nezakrikla.. 🙂 ja som dnes nevarila, boli sme u svokra gratulovat k meninam a tam sme sa napraskali.. Na veceru budeme mat pizzu, este mi tam na jednu ostalo cesto zo vcera..
jee baby a opat ta nasa noc.. Stellka isla vcera spat az o pol 10, mali sme navstevu, o druhej strasne plakala do 3.. Dala som jej nurofen, kvapky do nosika a zabudila sa mi az o pol 8.. 🙂
@basa23 ako ste spinkali vy? Sopliky uz ustupili?

angie267
13. nov 2011

@jenie123 no parada 🙂 konecne sa jej zapacilo, to Nicol zacala ku koncu protestovat. Marketka sa vola ta co cvicila s nami, my sme s nou cvicili od zaciatku a mali sme ju radi, vola sa Marketka 🙂 no tak to ste mali celkom dobru noc, keby to tak aspon bolo bez toho placu a Nurofenu a bolo by to super.
A mame doma toho Zappa, idem urobit foto 😅

jenie123
13. nov 2011

@angie267 super.. Uz sa tesim na fotky.. Ja som vzdy tuzila po zappikovy.. Tichucko zavidim.. 🙂 tuto noc budem spat s malou, manzel je chory a stale smrka, tak by som sa pri nom nevyspala, i ked pri malej je to podobne.. Aj si pozehlila? Mne sa vobec nechcelo.. Normalne aa hanbim a kopa sa mi viac a viac kopcuje.. ☹

angie267
13. nov 2011

@jenie123 zajtra to hodim sem nemozem najst kabel Nici sa s nim hrala 😝 inak je perfektny budeme ho pouzivat az po zime teraz mame Jane Nomad pro aj ten je skvely. Ja si radsej nekupim ani ponozky ale kocik ano 😅 😅 no skore uzdravenie mu prajem ho pozdrav odo mna 😉 Samozrejme ze som nezehlila ale aj tak nebolo este vsetko suche tak sa mam na co vyhovorit 😀 😀 Nici uz spinka a dnes davaju Slnko seno jahody tak si pozreme.
Inak dnes aj svagrova bola na plavani prvy raz a vraj ich bolo v skupine az 11. 😝

jenie123
13. nov 2011

@angie267 ja sice nie som az tak na kociky, ale co sa tyka malej som uplne rovnaka, nez by som si mala nieco kupit ja, tak to radsej nakupim jej.. 🙂 ale zappik sa mi pacil.. Akej farby ho mas? A mas ho novy? My pozerame talent.. Mala mi spinka, manzel tu smrka, hotova romantika.. Manzel ta tiez pozravuje a dakuje.. 🙂 vsimla som si, ze si dala z kupania fotky na facebook.. Ja som to este nestihla.. Uz by som aj sem mohla hodit nejake fotecky.. Nas by malo byt 4, ale opat sme 3 a ten jeden chlapec byva dost casto chory, tak budeme opat dvaja.. S nami su tam teraz malicke deticky, tak sa nemame ani s kym spojit.. Nas byvalo na zaciatku tiez okolo 10..

angie267
14. nov 2011

dobre rankoo 😉 noc sme mali super a malinka este teraz zarezava 😅 ja uz som od 6 hore zobudila ma strasna bolest hlavy tak som vyupratovala dom a teraz cakam kym sa slecna zobudi 😝
@jenie123 mam ho v cervenej farbe a nie novy vcera som bola pon v Stupave, ale je vo vybornom stave takmer ako novy a stal ma 60ecok, no nekup to 😀 😀 ved prihodim foto......
ano ponahadzovala som to fb aj sem chcem dat este, su krasni ti nasi drobci, ze? 😉

jenie123
14. nov 2011

dobre ranko..
@angie267 ako krasne ti Nici spinka.. a hlavne ako dlho.. mala vstavala o pol 7, ale noc bola katastrofa, prehadzovala sa celu noc.. nad ranom zacala kaslat az sa dusit.. tak opat nasadime sirup proti kaslu.. ved len pred par tyzdnami mala soplik a kasel.. bolest hlavy ti vobec nezavidim, ale to si pekne porobila.. ja som este v pyzame.. 🙂 som chcela ist s malou dnes do detskeho centra, ale s tymi soplikmi ostaneme doma, aj tak tam je zima.. 🙂 ten kocik je ako zadarmo.. kde si nan natrafila?

angie267
14. nov 2011

@jenie123 a to som ju isla budit bolo 8.15 😀 len cez vikend je hore o pol siedmej 😝 😝 och chudatko Stelli stale ju tusim nieco musi trapit, no nech to hlavne rychlo prejde. My sme vonku boli ale len asi hodku ale aj to staci. Mavam tie strasne migreny a vtedy som ko, ale nastastie mi zabere tabletka. hodim teraz foto. Ja tento kocik sledujem uz par mesiacov hlavne ceny a tie ti poviem sa velmi lisia, tu na konovi ich davaju dost draho a zohnala som ho cez Bazos a je ich tam viac, ked chces urob kuk.

angie267
14. nov 2011

Tu su tie slubene je tam aj to hopsadlo 🙂

jenie123
14. nov 2011

@angie267 nakoniec sme do toho centra isli.. Prisla pre nas suseda, tak sme vyrazili, aspon nam doobedie ubehlo.. Mala mi zaspala cestou domov, tak som si pozehlila, popratala a teraz by som si najradsej lahla.. 🙂 krasny je ten kocik.. Super.. Tento sa ti neda polohovat do lahu, ci ano? Mala mi v kociku casto spava, potrebujem aby sa tam poriadne vyspala.. Tusil len zapp 2011 je do lahu.. Zebricka sa Nici paci? A na tom hopsadle - zltom konikovi skace? Ja rozmyslam, ze ho malej kupim..

angie267
14. nov 2011

@jenie123 super ze ste boli, my sa tiez chystame niekedy 😉 ja som s malou zaspala a zobudili sme sa o 15.20 uf som zvedava kedy pojde vecer 😝 zehlit idem teraz skusim to aj pri malej no uvidim ked tak to potom necham.......
tento sa neda polohovat co mne nevadi lebo ona v kociku uz velmi davno nespava, takze pre mna super ale su aj tie polohovacie xtra, ale su aj drahsie a o dost. Zebricka nam sluzi vyborne a to hopsadlo je tiez parada mala na tom vydrzi dost dlho poskakovat 😅 takze ti to odporucam..... 😉

jenie123
14. nov 2011

@angie267 krasne ste spinkali.. 🙂 a to ste isli spat o 12? Stellka da tak 2 hodinky maximalne 2,5 v poslednej dobe.. Viem na tie xtra som pozerala, ja by som potrebovala ten polohovatelny a tam je cena trosku ina a tusim su len teraz 2011, takze by som ho asi ani lacnejsi nezohnala.. Ale krasny je, moc si ho uzite.. 🙂 doniesla som si z lekarne japala - homeopatikum na nocne budenie.. Som zvedava, ci nam pomoze..

angie267
14. nov 2011

@jenie123 od pol jednej sme spali 😀 😀 dakujeme uzijeme si ho ale az na jar 😝 no som zvedava ci to pomoze, ale dufam, ze ano, budem drzat palce. A mam pozehlene 😅 😅

jenie123
14. nov 2011

@angie267 ty si aka sikula.. Ja som este pri malej nezehlila.. Bojim sa, aby si nahodou nestiahla zehlicku na seba a ona by mi urcite chcela pomahat skladat veci uz pozehlene a poskladane.. 🙂 mala mi uz spinka.. S drahym sme sa prestahovali do spalne, pustime si nejaky filmik a moze mi pokasliavat do uska.. 🙂 vecer som jej dala prvu davku tych homeopatik, nepocitam, ze by uz tuto noc uzasne spala, ale dufam, ze do tyzdna by to mohlo zabrat.. Co budes zajtra varit? Vobec ma nic nenapada.. ☹

angie267
14. nov 2011

@jenie123 veru ani oci som z nej nespustila aby nechytila snuru, ale nevsimala si ju a vysvetlila som jej, ze to pali a ona chodila a rozpravala pali 🙂 budete mat romantikus 😅
no som na to zvedava co povies zajtra alebo ostatne dni. Varit neviem este co, ale rozmyslam ze spravim len tak osmahnute kur. prsia a k tomu ai pyre a brok. polievku alebo francuzske zem.

gilmorka
15. nov 2011

Ahojte maminky. Co kupujete detickam na Vianoce? Potrebujem nejaku inspiraciu co pre maleho 🙂