Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
dobre ranko kocky.. My sme mali v pohodicke noc.. Bola hore asi 4 krat a to raz hodinku, co nevedela zaspat a vstavali sme 7:45.. Len vecer nemohla zaspat, isla az o 21..
@basa23 mozno sa jej nieco zle snivalo alebo ju bolelo brusko.. Ono sa to vrati do starych kolaji, uvidis.. Jeeee, Vivi musela byt zlata, ked tak skakala.. 🙂 ale ako sa jej podarilo ho zlomit.. 🙂
@znamia mama aj svokra mi strazia malu, hlavne cez vikend.. Teraz je manzel chory, tak je asi nejaky podrazdeny.. Ale inak je super.. Tak to vie nastvat, ked sa chces trosku odreagovat a zabavit mimo rodinky a aj tak skoncis s nimi.. Jeeeej vidis, tak to je super napad skocit ku kadernicke alebo na masaz.. Tusim to budem musiet zrealizovat.. 🙂
@jenie123
@basa23
ranko, my velmi dobra noc, na to aku show predvadzala pri prezliekani do pyzamka. zobudila sa az o 3.30. to s tym zlomenym gucom si viem zivo predstavit. mia to robi tiez, ale na nasom nema co rozbit 😉 aj preto dostane tu trampolinu! 😀
nam sa vytiahla hmla po 2 dnoch aspon na tolko, ze vidno cez vodu. mame zimnu naladu...ale cesta stale ako klzisko a kedze byvame na kopci, tak ani von sa neda velmi. kocik by som nevytlacila a keby som mala niest malu, bojim sa ze by sme len padali. a ona nechodi, ale beha dole kopcom a strasne ryci ked jej to nedovolim. tak to mozem dlabat, ist sa s nou nadrapovat. ale uz mi tu hrabe ☹
@znamia nadherne to tam musite mat, ale zas tie podmienky co pises tak som rada ze som v nizine 😉
@jenie123 nasi muzi ked su chori tak to je nieco strasne, tvaria sa akoby aj umierali a su podrazdeni 😝 a my zeny musime byt stale fit a bez chyby.
@basa23 zlomila gauc? to musela teda poriadnu ranu tym zadockom dat, alebo to bola len nahoda 😝
@znamia krasne to tam mate.. Ale podmienky niekedy dost drasticke.. To si tu dole nevieme ani predstavit.. A mala ti pekne zostane doma, vie sa uhrat.. My musime chodit 2 krat denne von.. Uz nevie doma vydrzat, stoji pri dverach.. Som zvedava, co bude robit, ked bude prsat alebo bude poladovica.. No mala by som ju ucit byt aj doma.. 🙂
@angie267 asi mi neuveris, ja som bola len raz v zivote u kozmeticky, aj to mi robila obocie a nafarbila mi ho namiesto na hnedo na cierno a odvtedy som uz nebola.. Ale mala by som niekedy skocit, aj ten relax pri tom.. Aj na pedikuru by sa mi zislo ist.. A Nici ti vela v noci vypije, ked sa vie tak precikat..?
@jenie123 Nici velmi vela pije cajiku aj cez den a vecer pyta tiez vela a v noci tiez, snazim sa jej tolko nedat, ale ona stale chodi s poharikom za mnou a hovori "tajika daj" 😅 na pedikure som este v zivote nebola, to tiez asi nie je zle 😉 😉 taktiez sa chcem dat ostrihat mam uz dlhe vlasy, ale to mam tu v dedine kamaratku a ona vzdy pride ku mne domov. Zajtra sa chystame do materskeho centra prvykrat este sme tam neboli. Mala ti uz spinka, moja ano 🙂
@angie267 spinka uz od 12.. My sme boli dnes v centre a vymimocne som tam nic nenechala.. 🙂 zajtra mame cvicenie s detmi.. Aspon mame cez zimu zabavu.. Na pedikure je super.. Ale to je super, ze ti tak pekne pije, nasa vypije tak 2dcl vody denne.. Konecne sa naucila na cajik.. Mna striha sestra.. 🙂 a to neni kadernicka.. Teraz som sa pustila do zehlenia a pustila som si z archivu farmar hlada zenu, tak sa na tom smejem.. 🙂
@jenie123 docela pekna noc 😉 no muz to dnes skusi opravit taky nezvyk ze spi pri mne 😉 lebo mi jej nikdy nevytahujeme gauc tak ze jej ho roztiahneme len vysuneme tu cast a koniec.a to je nic moc take labilne ked to neni napruzene a jak skocila tak boom a hned sa to prehlo.ja neviem kde sa tak naucila skakat vsetci sa na nej smeju jak skace smiesne.
@znamia jeeej krasne foto tu u nas ani chyru ani slychu po takom niecom 😉 snad sa dockame.vy jak z rozpravky zebyvate na kopci .ach prijala by som aj ja mimo ba byvat 😒
@angie267 boze ja uz som u kozmet.nebola ani nepamätam tak tisko zavidim 😉 ale len si uzi 😉
@angie267
@jenie123
ako vam zavidim tie centra! nasa masha sa v nich viem tak vyblaznit... ale moc casto nema prilezitost. kym sme chodili 2x tyzdenne plavat, tak mala kopec spolocnosti. uz nam to obom chyba ☹ sedi vo vanicke a leje si vedierko za vedierko na hlavu a rehoce. ale od januara by som chcela ist s nou znovu na kurz.
aj jasom bola len 1x u kozmeticky, na cistenie pleti, 3 dni som mala zapalenu kazdu jednu vyrazku. ani von som nesla...
ako dlho trva lekcia, tak kde ste vy chodili/chodite plavat?
@angie267 malej sa medzi detmi velmi paci.. Ale viacej si rozumie so starsimi.. Tie sa s nou nahanaju, hraju sa s nou.. Tym mensim nasa vsetko berie a samozrejme nic nechce dat.. Je to lakomec jeden.. S nad ju to prejde..
@basa23 Vivi tak skace asi preto, ze sa tak na nej smejete.. 🙂
@znamia my chodievame 2 krat do tyzdna do babycentra, od tohto tyzdna zacina aj cvicenie s detmi a na plavanie chodime kazdu nedelu.. Kurz trva pol hodinky a potom sa ideme saunovat.. Aj mne by chybalo, kebyze sme nechodili plavat.. Malej sa to konecne zacalo pacit, tak to musime vyuzit.. 🙂 jeeeej, musi byt zlata, ked si tak leje na hlavicku.. Aj nasa tak robi, ale ma taky minipoharik.. A stale si don napusta vodu a pije a pije akoby tyzden nepila.. 🙂
baby ta moja opicka mi dnes spala len hodinku a pol.. Ledva som stihla dozehlit.. A vobec mi nic nechce obedovat.. Tak som jej uvarila cestoviny a tie teraz same zobe..
dobre ranko..
@basa23 my sme spali ako obycajne.. Bola hore asi 4 krat a vstavala o 7.. Uz sa nam to zlepsuje.. 🙂 a nove slova.. Stale taka klasika : nema, neni, nejde, tam, cica, cau, tati, mami, tma, bac, mnam, auto, paci, diky a neviem co este.. Vety mi nespaja a nevyzera, ze by zacala.. Vy ste ako na tom?
@basa23 musim ich spocit aj ja.. Uz som si spomenula na dalsich 5.. 🙂 este je skoro.. Za chvilu sa im pusa nezatvori.. 🙂
jeej baby mala mi len pred chvilkou zaspala.. Boli sme vonku a zaspala mi o pol 12 v kociku.. Ked som ju chcela preniest domov, tak sa zobudila a nie a nie zaspat a to spala v kociku len 5 minut.. Uz som myslela, ze uz mi ani nezaspi a pojde az vecer.. Nastastie zaspala, sice s placom a v postielke, ale spinka.. Vecer ideme na cvicenie s detmi.. Je to prvy krat, tak som zvedava..
@angie267 vy mate mat teraz niekedy ten bazar, ze? Ci uz bol?
@jenie123 jaaj snad sa dockam toho kecania nasa suseda ma 2 roky a mesiac no a nic moc rozpravanie 😒 sem tam povie neake slovo ale to je vsetko.mne mala ted spi uz od 1 ale kazdu chvilu pocujem ze sa prevraca lebo u nas prerabaju v baraku tak je rachot sa divim ze pritom spi 😒 stale tu niekto nieco robi uz mi to leze na nervy.jeej potom daj vediet ako bolo na cviceni.aj moja kolkokrat zaspava s placom ale vzdy zaspi 😉
@basa23 niektore deti su ukecane viacej a ine menej.. Moje krsniatko ma 2,5 roka a pripada mi to, ze rozprava co sa narodila.. V reci bola strasne sikovna.. Dokonca kamoska, ktora ma dcerku tak staru ako my, ona ma taku slovnu zasobu.. Uz vie tolko veci pomenovat, este teda nerozprava vo vetach, ale uz niektore slova spaja.. V tomto to strasne sikovna.. Mala mi este spinka.. 3 krat sa zobudila, ale vzdy sa ku mne pritulila a zaspala.. Asi by som ju mala zobudit..
@jenie123 preco co ti vecer nebude chcet zaspinkat?moja spala necele 2 hodky som zvedava dokedy vydrzi hore.ona stael len zyva,raz ma jeden raz dva spanky.clovek u nej nevie 😉 teraz tu basti pukance s muzom na take je ale na normalne jedlo dnes som jej varila tak dlho obed a ta opica zjedla 2 lyzicky ale hovadiny je 😀
@basa23 to je aj mala blbosti, ake poriadny obed ani za svet.. Dnes som jej urobila zemiakovy privarok a nastastie ho spapala, asi bola hladna, pred spankom nechcela, tak az teraz jedla.. Hej, aby mi isla vecer o 8 spinkat.. Ale myslim si, ze ju cvicenie unavy a bude spinkat jedna radost.. Uvidime.. My uz mame len jeden spanok.. A je to jedno ci vstava o 6 alebo o 8 🙂
@basa23 nam sa to uz ustalilo.. Tiez sme mali na zaciatku raz jeden, raz dva.. Teraz je to super.. Doobeda si vyjdeme von, na obed sme doma a poobede okolo 4 ideme opat von.. Tak sme boli na tom cviceni.. Super bolo, bolo nas 8 mamiciek a deti od 1 do 2 rokov, takze skoro rovesnici.. Som bola zvedava, kolko sa plati a neuverite, ale nic.. Pani ucitelku plati mesto.. 🙂 🙂 🙂 budeme to mat kazdy stvrtok..
@basa23 ja som si tak myslela, ze to bude stat 1 euro, ale celkom ma to milo prekvapilo, ze to mame zadara.. Tak aspon nieco spravia tuto pre deti.. I ked tento rok sa u nas rozrastli aj preliezky.. primator sa o nas stara.. Tak mala pred chvilkou zaspala.. Som vedela, ze to bude problem ju uspat, ked tak neskoro vstavala.. Co mas zajtra na plane? U nas zajtra otvara jednota novy supermarket, tak sa tam pojdem pozriet..
@jenie123 dobre ranko mi sme docela dobre sice 2 krat bola nadranom hore ale inak ok a vstavali sme o pol 8.dnes ideme nasim kuknut a potom chcem ist do dracika zhanam malej taku babiku s vlasmi a uz je vsade v draciku vypredana 😒 aj take auticko s ponikmi a uz nic dracik jak po vybuchu uz tam nic nemaju.uz chcem dat darceky dokopy nech mam pokoj 😉
@jenie123
@basa23
ahoj, u nas noc celkom ok. akurat sa mala tesne pred spanim prestrasila, ked drahy zacal zbijat kachlicky a v kuchyni to znelo velmi hlasno, tak sa rozrevala. a potom mala problem tvrdo zaspat, smozrejme u nas o postielke ani pocut. a ja som mala tolko prace, ze som skoncila o 22.30. noc predtym tiez zle spala a 2h bola s nami hore do 23.00 a chcela tancovat na kazdu reklamu. vcera bol busy den. boli sme kupit kachlicky a pozriet nase kamosky v pp. zajtra ma mala lara narodky a tak sa uz na to teraz tesim 😀
konecne svieti slnkooooo 😵 je krasne, len skda, ze vsetka ta srien opadne do popoludnia... takto to vyzeralo vcera, ked sme sa vracali domov.

dobre ranko ako ste spali? mi hruza mala celu noc mrncala.vstavali sme o 7 30 ale uz od 3 stale mrncala som len k nej skakala.no uz dlho nerobila.ale muz spal po roku v spalni lebo vivi mu zlomila gauc skakala na nom a take pecky davala zadkom.ona strasne cudno skace zdvihen nohy a celou silou na rit
@znamia
@angie267
@jenie123