Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
dobre ranko
@angie267 fuha tak ty mas teda rozlietane dni aspon sa nenudis 😉 ja dnes len idem tu chalupku a pak medovniky ale musim najst recept co budu medovniky zarucene mäkke.nemate neaky taky overeny?
@jenie123 mi sme spali super prvykrat hore o pol 5 potom o 6 buntosila ale potiahla do 8.prvykraaaaaaaaaat 😉 ach tie vase noci nech uz sa ich zbavite 😒
@basa23 ukazkova noc.. Super, len nech sa vam takto dari.. Ja som minuly rok robila medovnicky a tie boli sned makke, ale dala som ich do dozy s jablckom.. Ze aj to pomoze.. Mala mi teraz zaspinkala, este v kociku.. Boli sme v babycentre.. Teraz idem nieco navarit.. Vytiahla som si pecienku.. Chcela som ju tento krat vyprazit.. A chcem urobit take smotanovo jahodove pohare.. Manzel ma dnes meniny.. Darcek sme mu uz dali vcera 🙂
@angie267 vidis ani ja som nevedela.. 🙂 aj ja prajem tomu tvojmu vsetko najlepsie..
@basa23 dakujem a odkazem., urobila som mu este chlebicky a isla som s malou ked prisiel domov prec.. Nech si uzije meniny a klud.. 🙂 ty si aka sikula.. To by som ja asi nezvladla.. Ja som drahemu dala mikinu, tricko a bombonieru..
mala mi spinka.. Bola strasne unavena.. Dufam, ze sa unavila tak strasne vela, ze sa zobudi az rano.. 🙂 to sa mi moze asi len snivat.. ☹
ahojte holky koencne som tu som sa sem az ted dostala muz dosiel pre nas k nasim potom som este robila poriadky s hrackami v izbe krasna je ta izba a ten koberec super sa tesim mala kukala jak puk 😀 pripajam foto domceka naprvykrat ujde 😉
@jenie123 mi sme spali ok bola 2 krat hore a o 7 vstavala.az ted mi sla spat opica jedna.
ahojte kocky.. @basa23 @angie267
tusim balite darceky a robite vianocne poriadky.. 🙂 ja som sa pustila do poriadkov, pokial mi mala spinka.. Od zajtra zacnem piect.. Dnes navecer ideme na mikulasa.. Kedy davate vy mikulasa? Az v utorok, nie? Kamoska mi dnes hovorila, ze da uz dnes, lebo aj v skole aj teda v kulturnom dome je mikulas dnes, ze v utorok to uz nebude aktualne..
@jenie123 ahoj no konecne som tu mse boli rano v tescu,u doktorky mala stale ma problemy s kakanim, vykaka ale bobky tvrde nic nepomaha.dala mi neake prehanadlo ze jej mam dat pred spanim.ja to nechapem ked som jju kojila bolo ok.az ted som ju uspala a idem si zafarbit vlasy.aale kde ja este neupratujem ani nebalim ja vzdy 2 dni pre vianocami vsetko 😀 ja davam az mikulasa normalne v utorok, ved vtedy je mikulas 😀 ty davas kedy?
ahojte 🙂
@jenie123
@basa23 ja budem tiez davat az v utorok, my ideme na mikulasa v nedelu, teda pokial bude malinka zdrava, lebo mame sopliky a z toho zacina kasel a tak som sa tesila ze je zdravucka uz dlho nic nemala. No dnes som mala tiez rozlietany den, bola som v Ikei nieco som si pokupila par drobnosti a novy koberec tak sa vytesujem. Dnes som nic nerobila z tej blavy som bola unavena hrozne. A malinka ani nespala len v aute pol hodku cestou domov ale mala som ju potom este aspon v kociku na chvulku na prechadzke uspat, lebo sme sa nevedeli dockat vecera, teraz chudatko u ma tuhu noc moja opicka.
@jenie123 jeej bala sa chudatko,bohvie aj vivina by sa mozno bala este nevidela mikulasa 😉 som jej dala teraz vecer a ked sa zajtra vykaka tak uz nemam davat,ak sa nevykaka mam jej davat dalej, ale vravela ze to neni take nebezpecne toto prenahadlo.
@angie267 zas si mala rozlietany den, ty sa teda nenudis 😉 no snad sa jej to upravi lebo ma inak picne chudatko ako sa trapi pri tom kakani 😒
dobre ranko no mi uz upratujeme v plnom prude dnes mi pridu gratulvoat tak neviem ci sa sem dostanem.ach malej som vcera dala to prehanadlo vecer a rano zas bobky.tak neviem bolo pisane ze to nezabere hned tak uvidime budem jej musiet dat aj dnes vecer ak sa nevykaka poriadne,no uvidime.
@angie267
@jenie123
@basa23
@angie267
@jenie123
ahoj, pozeram, ze ste zaneprazdnene podobne ako ja 😉
basa, nam tie creva od tej grcacky tiez nefunguju ako predtym, najma mne 😖
uz 4. tyzden bez pracky... ale uz si ju vzal ale stale nema nahradne diely. tak snad koncom budceho tyzdna 😠 vcera som bola u mamy prat, 😲 5x sla pracka ☹ a im ju uz uplne dorazim, ale oni nastastie nemaju taku elektronicku, tak aj ked sa im kazi, tak otec vie dost opravit...
mali sme zlu noc, dala som jej o 0.50 nurak pretoze sa len prehadzovala a budila dudel vyhadzovala, nic sme obe nespali. a siestej otvorim oci a dieta edi a pozera na mna. ale este sa dala prehovorit a lahla si, ale opat tak nepokojne spala. ja uz nie, ale potom sla sama za tatom a ja som hodku dospala 😅 no a teraz jej lezie hore teplota, 37.6 mala pred hodkou ☹ snad to je len ten posledny ocak a nic ine... to zase nic neurobim
ahojte kocky.. Tak teraz sme dosli domov.. Boli sme na nakupoch a uz mam prvy darcek kupeny 🙂 kupili sme pre krsniatko croco pero.. A v draciku mali super cenu, tak sme to vyuzili.. 🙂 http://www.dracik.sk/produkt-detail.aspx?jkpov=... jeee baby a tuto noc sa nam trosku polepsilo.. Mala bola hore asi len 5 krat, sice sme od 6 hore, ale aspon sme sa trocha vyspali.. 🙂
@angie267 jeeee, bola si v ikei.. 🙂 ja by som tam hned isla.. 🙂 zasa tam necham vela penazi.. Aky koberec ste tam kupili? My sme minuly rok mali darceky ako dekoraciu pod stromcekom uz tyzden pred vianocami.. Tento rok by ich mala urcite rozbalila..
@basa23 uvidis ako vam to zaberie zajtra.. Aj jej davas biogayu? Jeeej ved ty zajtra oslavujes meniny.. 🙂 tak popredu prajem vsetko najlepsie.. Aj my ideme dnes gratulovat mojmu krsniatku Barborke.. 🙂
@znamia jeeej, tu pracku dostanete asi pod stromcek.. Uz to dost dlho trva, nez ju opravia.. My sme so spankomuplne rovnako ako vy, ale nam to uz trva mesiace.. ☹ este nam ma vyjst jeden ocak, tak dufam, ze sa to potom upravi..
baby dnes som uplne hotova.. Mala cez den spala len hodinku a este teraz ju nemozem uspat.. ☹ ja neviem odkial ta opicka berie energiu, ale ja uz padam na hubu.. Asi ju necham drahemu a idem spat.. 🙂
ahojte kocky..
@znamia mala mi spavala cez den tak 2-3 hodinky., teda v poslednej dobe 1,5 - 2.. Ale hodinka je malinko.. Ale noci mame katstrofalne.. Nurofen jej aj ja davam sem tam..
vcera mi opicka zaspala o 22:45.. Ale uz viem asi z coho.. Vcera jej babka dala cokoladu a asi z nej dostala energiu a potrebovala ju vybit.. 🙂 dnes som ju dala mojej mamine.. Poobede ma prist svokor s priatelkou este drahemu gratulovat k meninam.. Tak im chystam aj obed.. Kuraciu polievocku a toto : http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=17687 tak som zvedava, ci sa to podari.. Uz nam to tu rozvoniava.. 🙂

ahojte baby 😉
@jenie123
@basa23 veru zanedbavam, ale ked ma mm nocne tak spi v izbe kde mam PC, takze sa dostanem az neskor ked sa zobudi a dnes to bolo az skoro teraz 😝 vcera som mala rozlietany den, rano v Ba na onko s dedom, poobede nakupy v MA z vyplazenym jazykom som prisla domov o 7mej, doma bordel jak tanku, co to som spratala a odpadla som pri telke uz po osmej 😝 😝 ako vidim uz sa chystate piect, ja by som aspon do mikulasa chcela stihnut aspon nejake okna umyt a urobit vyzdobu vonkajsiu a okna a tiez na dvere vencek.
Spinkali sme dobre asi dva-trikrat hore a varila som paprikas kuraci s cestovinou a ostalo nam aj na zajtra. U nas nebude zajtra elektrina od rana tak rozmyslam co si zacnem, tym padom ani voda nepotecie a zima bude ako rusku.