icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

jenie123
7. dec 2011

@znamia aj ja by som sa isla sankovat., dufam, ze coskoro sneh napadne aj u nas.. Ale zasa sanky mame dostat az pod stromcek, tak neviem, neviem.. Moja svokra je zasa priliz vychytrala., vsetko vie a vsetkemu rozumie.. Na porazenie.. Tak medzi nami vznikaju konflikty, ja si tvrdim svoje a ona svoje.. Sme obe tvrdohlave a neustupime.. 🙂 🙂 aj ti na to nieco povedali, ze vas teda Miu nezavolali? Nedavaj im nic, mozno to vtedy pochopia.. 🙂🙂

znamia
7. dec 2011

@jenie123 povedal, ze tiez jej nieco povie. ale ako on vravi, ona je uplne mimo, ja vravim, ze si zije pod takym sklenenym zvonom v takom mikrosvete aj so svojou sesternicou. ta mala teraz 60 a draheho mama ma o rok menej, ale tie dve v porovnani s mojou mamou su totalne babicky odkedy ich ja poznam (cez 12r) pritom moja mama ma 58 a energie ako ja. ak nie viac, teraz po tych neprespanych nociach 😅
oni ti to maju v rodine, aj druha svagrina(moja rovesnicka) je taka zamotana a mimo. bola na testoch a diagnostikovali jej poruchu pozornosti... to by si sa nasmiala, keby si ju poznala. ale niekedy to je s nimi tak vazne, ze sa s nimi kvoli tomu ani neda jednat 😒
pre starku uz mam a svagrina dostane kozmet.balicek a finito... 😅

jenie123
8. dec 2011

dobre ranko @znamia @angie267 @basa23 ako ste spinkali? My ako vcera.. Nenaspali sme skoro nic, bola stale hore, plakala, jedovala a hadzala so sebou.. Dali sme jej aj nurofen, ale vobec ziadne zlepsenie.. Uz neviem co s nou.. Uz som rozmyslala, ze skocim k doktorke, ale aj tak mi asi povie, ze je to od zubkov a budeme musiet pockat, az jej vyjde.. Dnes budem nepouzitelna.. ☹
@znamia tak to ich uz pekne poznas za tie roky.. A asi sa aj nasmejes.. 🙂 ja som si so svokrou dobre rozumela, dokial sa mala nenarodila.. Potom to uz islo dole vodou..

basa23
8. dec 2011

dobre ranko
@znamia ach to mas teda svokru 😒 to vas teda mohla tam zavolat.jeej nepozdava sa jej sneh ale to vela detom co pocuvam tak je to pre nich taka novinka musim vyckat si zvykne 😀
@jenie123 och an imi nevrav mi sme mali hroznuuuuuu noc mala isal spat o 10 o 2 vstala ze je vyspata dala som jej mlieko a nic do pol 5 bola hore.pak zaspala od 6 30 do pol 8 plac som ju uspavala a pak vstavala o 9.no ale hruza som nechapala.

basa23
8. dec 2011

@angie267 ja sa ju bojim davat skor spat ze mi skoro vstane ale vravim dnesna noc katastrofa asi ju budem poobede davat skor spat ci bola prespata alebo co neviem 😒

jenie123
8. dec 2011

@basa23 teda aj vy ste mali taku uzasnu noc, aj susedovych syn, toho vela v noci nepospal, asi bolo nieco vo vzduchu.. Mala mi uz spinka, bola uz taka unavena a plakala a plakala.. Zajtra uz skocim k doktorke a opytam sa co uz mam s malou robit.. Skus ju dat na obednajsi spanok skor spinkat.. Skorej sa ti zobudi a pojde aj skor spinkat..

angie267
8. dec 2011

ahojte 😉 my sme spinkali dobre a ako citam tak asi sme boli sami co sme spali 😒
@basa23
@jenie123 mrzi ma ze vase sojky nepspali dobre. Barbor skus ju dat fakt skorej spinkat na obed ona to ma poposuvane cely rezim a nemyslim si ze keby si ju vecer skor ukladala spat tak bude skor hore, aspon to par dni vyskusaj a uvidis co to spravi. Nasa je uz k tej 12tej unavena a sama sa pyta spinkat nevydrzala by au do nejakej 2hej. A par krat sa nam stalo ked sme mali navstevu ze isla spinkat neskor vecer aj o 21.30 a budila sa presne rano tak akoby isla spat o pol osmej, ona ked je unavena vecer tak ju dam aj 19.15 spat a vstava tak isto rano, takze podla mna by si to mohla skusit.

@jenie123 som zvedava co ti povie dr. ale tiez mam pocit ze ti povie to co si spominala, ach chcela by som si konecne precitat ze ste vyspate.
Ja som dnes vyumyvala kupelnu na kompletku ani som si nemyslela ze tam mam taky bordel. A mam zehlenia strasnu kopu ale dnes sa mi to nechce riesit, pojdem este do blavy dnes.

basa23
8. dec 2011

@jenie123 no skus vybehnut s nou dooktorke mozno ti nieco poradi aby v noci bola kludnejsia a pekne spinkala.
@angie267 no som ju chcela dat skorej spat ale ani za svet spat tak isla 13 20 zas spat.ale skusim ju pak skorej zobudit nech ide vecer skorej spat.

jenie123
8. dec 2011

@basa23 @angie267 asi ma uz niekam odvezu.. Takze na obed spala mala 45 minut a zobudila sa s takym revom, som ju pol hodinky ukludnovala.. Plakala, sponovala sa.. Normalne som uz plakala s nou.. Nakoniec som jej pustila dobu ladovu a pri nej sa ukludnila.. Ja vobec neviem co s nou robit.. ☹

revina
8. dec 2011

ahojte maminky,moja dcerka sa narodila v juni 2010,ako vase detičky,už zacinate s nimi chodit na zachod,alebo si sadnut na serblik?alebo je este skoro na to?

angie267
8. dec 2011

@basa23 nasa uz je hore, skus ju dat skorej vecer uvidis co a ako
@jenie123 nasa tiez nepospala dnes dlho. Musis byt uz z toho teda fakt zufala, ja neviem cim by som ti pomohla asi fakt je Stellka narocne dieta inak su tu na MK take temy skus tam pozriet mozno najdes nejake info........

angie267
8. dec 2011

@revina Nasa este nechodi na sebrlik ani na zachod, asi pred mesiacom zacala pekne kakat aj curat do serblika aj sa pekne pytala a po par dnoch serblik ani vidiet nie to si nan sadnut, teraz znova zaciname skusat aj jedno aj druhe a stalo sa mi ze sa pekne vycikala do zachoda.

jenie123
8. dec 2011

@angie267 mas pravdu, uz som z toho zufala.. Musim nieco prestudovat, uz som tu par tem presla, ale ziadna rada..
@revina nasa nechce vobec sediet na serbliku.. Vzdy ked ju tam posadim, vystreli odtial akoby jej horalo pod zadkom.. Skusala som ju dat aj na zachod, ale ziadny uspech u nas nenastal.. Musi na to prist sama, ale na jar uz chcem zacat na ostro.. 🙂

revina
8. dec 2011

@jenie123
tak ti dakujem,uz som jej nakupila aj nohavicky,raz sa vycikala na zachod ale odvtedy nie,zastavi sa a povie mi ,ked uz je neskoroooo...tak zacneme na jar,urcite sa to nauci,diky

znamia
8. dec 2011

@jenie123 len nezufaj 🙂 ak to trochu pomoze, tak ja som mala cele leto taketo. a aj na jar to nebolo ine 😒 raz zuby raz nocny des, choroba a poobne. tiez sme sedavali o 1am v noci v obyvacke a pozerali tv. dokonca sme tu aj spavali. este stale to robieva, zacne revat a revat, ani do nasej postele ani vo svojej ani na rukach ani z ruk. pomaha viac svetla v nasej spalni, jedna jedina pesnicka a lah na mne, kym nezaspi. ☹ horsi pripad riesime s tv.
u nas sa da zhrnut tak, ze cim viac zazitkov cez den, tym horsia noc...

@revina my chodievame pravidelne rano a uspesne na serblik, pokial je to prva vec po prebudeni. posledny tyzden uz vstava so suchou plienkou po akomkolvek spanku. a po tej 4tej ked sme doma, tak uz beha bez pleny, ale ziadna slava. z 10x chytim tak 6-7x, zvysok mi pride cela smutna a mokra oznamit 😅 viac s nou neriesim. ale trenujeme od 7m s velkou prestavkou od 11 do 13m...

jenie123
8. dec 2011

@revina aj my mame nakupene nohavicky a nic z toho.. Urcite sa to naucia, chce to len cas..
@znamia joj to poznam, tiez sme kukali tv.. 🙂 ale verim tomu, ze sa to zmeni.. 🙂 Mia ti inak pekne spava..? To sa vam pekne dari v odplienkovani.. 🙂 ja som ju tiez chcela nechat bez plienky doma pobehovat, len sa bojim, ci neprechladne.. I ked ved kurime, to by sa mohlo dat..

jenie123
8. dec 2011

jeeee baby a musime sa pochvalit, posledny ocak je vonku.. 🙂

znamia
8. dec 2011

@jenie123 mia nikdy pekne nespavala 😀 ale kedze stale pocuvam aky zly som bola spac ja do dvoch rokov, tak to velmi neriesim. byvam ko, ze ledva drzim oci otvorene, niedy su tak opuchnute, ze uz ani nevidim, ale co uz 😅 najhorsie je ked som potom nervozna ako vcera...
moje dieta ma na mna 6. zmysel, ja idem spat a ona zacne vstavat ☹ ale 1-2 noci do tyzdna ma dobre, napr. posledna bola ok hore kazdu chvilu prve 2h po zaspani ale potom pekne potiahla do 1am - duddel, a o 5.15 mlieko (po 1x v jej posteli inak si ju uz vtedy beriem k sebe), ale az o hodku nato stala v postielke, ze ide k nam. a to este spala dalej, ale ja som sla do hostovskej, lebo drahy bars roztahoval a obe sme sa nezmestili 🙂
mia spava od cca 7.30-8pm do 7.30 -8am. cez den 20 minut alebo aj 2 hodiny, to malokedy. priemer je tak 1h20m ked ma jeden spanok, alebo 2x 20-30min ked ma 2 spanky..
uz si zacala pratat? ja nic nestiham.... ale ja som dobra v ignorovania a este lepsia v robeni veci na poslednu chvilu 😉

znamia
8. dec 2011

@jenie123 a blahozelam k ocaku! 😀 my vdaka nasmu uz 2.den hnackujeme 😖

babaka
8. dec 2011

@revina ahojko, my sme na tom rovnako, no vobec sa s tym netrapim, ked nechce tak nie, deti sa vyvijaju individualne, takze to necham na nu ...no uvidime kedy pride ten den D xixixix

jenie123
8. dec 2011

@znamia dakujeme.. 🙂 snad sa noc trosku zlepsi.. tak to sme na tom so spankom podobne.. Tiez sme snad nikdy pekne nespali.. Teda raz spala skoro celu noc, ale to bola celu noc vonku v kociku.. 🙂 ved to, ked som nevyspana, tak som niekedy dost nervozna a vacsinou si to niekto aj odnesie.. ☹ mala mi tiez vacsinou chodi spavat okolo 8, i ked dnes isla neskor a vstavame okolo 7.. Cez den spinka od 1 hodiny po 3, ale v poslednej dobe som happy ked da aspon 2..
ale nezacala.. Teraz akosi nemam na to cas ani chut a nechce sa mi.. Ale mala by som sa do toho pustit..

jenie123
8. dec 2011

@babaka tiez si to myslim.. Kazde dieta je sikovne v niecom inom.. 🙂

znamia
8. dec 2011

@jenie123 nic neprac! najdolezitejsia je pohoda 😵

jenie123
8. dec 2011

@znamia 🙂 aj tak to nikto nespozna.. 🙂

jenie123
9. dec 2011

dobre ranko kocky.. ako ste spinkali? my uz lepsie, ale stale to neni nic moc.. bola hore uz len 20 krat.. 🙂 ale aspon tolko neplakala.. asi to je tym zubkom.. co dnes budete varit alebo co planujete varit na vikned.. potrebujem nejaku inspiraciu..

znamia
9. dec 2011

@jenie123 helou 🙂
sla som spat okolo 1am a v momente ked som sa dotkla postele trdlo sa zobudilo a myslelo si ze je rano!!! 😠
pochodovala dzavotala a az po viac ako pol hodine sa dala ulozit v postielke. a asi dve hodky znovu a znovu a to uz sla k nam a o 7am hore. teraz sme obe zle a unavene.... to zas bude den! 😢

jenie123
9. dec 2011

@znamia teda aj vy ste mali nanic noc.. Ja som v noci vobec nemohla zaspat, az ked prisla k nam mala o pol 1 tak by som aj chcela spat, ale zasa to ona by musela chciet.. Mali by sme zalozit temu, nevyspane, unavene a nervozne mamicky.. 🙂 mala uz od rana fnuka.. A mna boli hlava.. ☹
potrebovala by som poradit, mala sa strasne rada hra s odsavackou na vysavac.. Rozobera, sklada a strasne sa pri tom zabavi, poznate nejaku podobne skladatelnu skladacku.. Uz som rozmyslala nad matrioskou.. 🙂 nic ine ma nenapadlo.. 🙂

znamia
9. dec 2011

@jenie123 my skladame radi mega bloks a potom este je nieco take ako mr potato head, daj si do vyhladavaca. u nas ma matrioska uspech, ale dava si ro do ust a tak sa s tym moc nehrava 😒

znamia
9. dec 2011

@znamia navliekanie by ju nebavilo? tie velke goralky na snurky od topanok?

jenie123
9. dec 2011

@znamia mega bloks ma u babky a velmi rada sa s tym hra.. Doma som chcela nieco ine.. Mr potato head so teraz pozerala, vyzera to super, ale tu sa to asi kupit neda.. Kuknem nieco u nas podobne.. 🙂