icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

basa23
11. dec 2011

@jenie123 ja mam len oteplovacky som aj zvazovala ze overal ale nakoniec som to nechala tak.neviem sa nerada oblieka a gate jej skor navlecem,teda oteplovacky

jenie123
11. dec 2011

@basa23 tiez neviem ake to bude jej navliect overal.. tiez sa nerada oblieka a robi strasne rodeo pri tom.. vies kolko ta moja opicka spala cez den? normalne som nechapala.. zaspala o 11:45 a vstavala 15:15.. 3 a pol hodiny.. to doma tak dlho strasne dlho nespala..

basa23
11. dec 2011

@jenie123 no ine prostredie ma vplyv moja ked sme boli u mami tiez strasne dlho tam spala poobede aj cez tri hodky kazdy den.musis ju davat spat mame 😀

znamia
11. dec 2011

@basa23
@jenie123
ahoj, ale ste tu toho dnes popisali 😉
my sme mali vikend plny stale nejakej prace... ale uz konecne mozem zacat upratovat 🙂 radiator v kupelni natrety, malej izbicka prehadzana a pripravena na darceky( az sme prekvapeny kolko vela miesta ma odrazu 😅 ) a 'hostovska' dnes tiez dostala maly make over 🙂 zajtra ideme k mame piect medovniky, ale mam z toho obavy - mala je strasne tornado...
sledujem, ze ste sa bavili o sankach.. no musim priznat, ze my sme kupili otrasne drahe, plastove s drzadlom este minuleho roku. tu v tom snehu sa neda stale s kocikom... a dnes siel drahy s malou v nich na dlhsiu prechadzku, a ked sa vratili, sla som doniest sanky, lebo ich nechal pred domom. chytim sedadlo a to mi ostalo v ruke a sane na zemi ☹ vytratil cestou matku (potom prisiel na to, ze dokonca 2, aj z drzadla) ako ju tahal v tom snehu sa odsrubovala (taka velka plastova), este ze miu nestratil ako tak chodil po tych kopcoch!
uz su opravene, ale trochu ma to rozladilo za tie prachy...

jenie123
11. dec 2011

@znamia teda.. ale ste toho postihali.. 🙂 tak to rozladi asi kazdeho, ked kupis drahe sanky a a poodpadavaju ti odtial skrutky.. ved by to malo nieco vydrzat.. ja uz medovnicky mam, zajtra by som ich chcela poozdobovat.. 🙂
@basa23 presne tak.. ine prostredie.. asi tam budeme musiet chodit castejsie.. 🙂

basa23
12. dec 2011

dobre ranko
@znamia jeej da to fakt, sa vam uz stihli tak kvazi pokazit.este ze sa dali do kopy ze to nebola velka vada.jejda ani nestras ze by ju po ceste vytratil ale tak snad by citil ze su sane lahsie 😉 no ja som ted zarobila cesto na medovniky a zajtra ich idem robit som zvedava kazdy rok robim iny recept.uz mas pracku?ja uz am darceky zabalene pre malu len kocik ete musim zabalit
@jenie123 tak tak doma uz sa jej nespi dobre chce to zmenu 😉 citam ze uz mas medovniky sikula ja az zajtra mna nebavi pecenie ale zdobenie potom pofot ozdobene medovnicky som zvedava 😀

jenie123
12. dec 2011

dobre ranko..
@basa23 dnes vyrazame do blavy, babska jazda.. ja, mala, sestra a mamina.. ale celkom mam z toho obavy, kedze do blavy som este nesoferovala.. normalne som rozmyslala, ze zaparkujem pri tescu v lamaci a pojdeme busom.. 🙂 takze zdobenie prenecham na zajtra.. 🙂

jenie123
12. dec 2011

ahojte kocky, kde ste vsetky..?
tak nakoniec sme v blave neboli.. netrufla som si tam ist.. ale skoncili sme na nakupoch.. 🙂 uz mam aj pre manzela darceky.. tak som rada.. uz len nejake malickosti a uz mozu vianoce prist.. 🙂
kedy budete stavat stromcek? ja uz by som aj chcela.. 🙂 susedka uz aj ma..

angie267
12. dec 2011

ahojte 😉 ja akosi nic nestiham, dnes som bola cele doobedie v Ma konecne mame auto hotove tak som musela ist poziadat o novu znacku EV a tam som cakala skoro 3 hodiny na slaktrafenie 😠 😠 kupila som este nejake darceky pre Simi strieborny naramok a tricko. MM budem kupovat parfem chce zn . Diesel zevraj dobree vonia.
A zajtra sa chystam do Metra maju tam drevenu kuchynku za 42ecok a vyzera super tak idem pozriet ci ju budu mat.
@basa23
@jenie123 vy dve ste ake sikulky ze uz aj medovnicky mate ja chcem nieco piect v sobotu tak snad sa k niecomu dopracujem 😝
@znamia ja som tiez tak vyupratovala Simonke izbu a teraz tam je dokonca aj miesto co predtym sa nedalo prejst 😅 😝 a za tie sanky ja by som bola tiez nasrata, nam sa tiez zlamalo to operadlo.
@jenie123 ja do Blavy soferujem ale vzdy poviem ze to je dzungla ale tiez velmi nerada tam idem, naposledy som tam bola min. tyzden potrebovala som ist do Petrzalky a ja som niekde zle odbocila a zabludila som, uplne som sa stratila ani neviem kde v riti som sa ocitla ziadne znacky poriadne nic tak som tam jazdila z pruhu do pruhu po krizovatkach az nakoniec musel po nas poslat taxi aby nas doviedol na miesto a poviem ti bola som taka vystresovana..........tiez som bola v Ikei ved to je v riti daleko az tam som sa zasa nemohla dostat na dialnicu ked sme isli naspat bludila som a znacenie ziadne no nakoniec som to nasla ale tiez som bola uz v koncoch
@basa23 ty jazdis po Blave bez problemov?

jenie123
12. dec 2011

@angie267 ani nehovor, ved toho sa bojim, ze niekde zle odbocim a budem tam stresovat.. do ikei by som sa vedela dostat.. aj petrzalku celkom dobre poznam.. ale inak neviem.. ako spolujazdec v pohode, ale inak si sama netrufnem.. ale asi by stacilo tam par krat ist a hned by som si zvykla.. 🙂 diesel som kupovala volakedy este ex priatelovi a kraaaaasne vonal.. no super mate uz auticko, s tym cakanim na EV dobre poznam.. u nas v Skalici to bol horor.. rano o pol 5 som tam prisla a uz som bola 8. tam pokial prides o 8 uz sa na radu nedostanes.. teda volakedy to tak fungovalo, dufam, ze uz sa to polepsilo..
dnes som sa tak pozerala co stoja sanky v obchode.. tak samostatne sanky 75 eur plus 15 eur za operadlo.. ☹ ☹ ☹

angie267
13. dec 2011

dobre ranko 😉 aaaa dnes som prva tu co sa stalo vsetky asi spite este 😝 😝

@jenie123 uz som tu vonavku objednala strasne sa mu paci. Ano staci par krat si trufnut ale musis dobre poznat kam ides inak si v riti 😝 boze to co je za cena uz nevedia co za to maju pyytat......

jenie123
13. dec 2011

@angie267 dobre ranko.. Dnes si nas predbehla.. My sme hore od 7:15.. Len nez my sa vymotame.. 🙂 aj tak sme este stale v pyzame.. 🙂 ale musime sa nachystat, potrebujem skocit do lekarne, do obchodu..
baby moj vecny problem.. Neviem co varit.. Co budete vy?

basa23
13. dec 2011

dobre ranko kocky vcera sme mali vybavovacky som sem nemala ani cas prist ale uz som tu 😀
@angie267
@jenie123 no dnes si nas Angie predbehla ale kde mi nespime mala uz pred 7 buntosi h 😠 ja mam len cesto na medovniky dnes idem piect.haa mi uz Janka stromcek mame muz skoro skolaboval ked som ho zacala stavat 😀 a mala hned jak som ho postavila ze bojim,bojim ale uz v pohode.postav co vela ludi uz ma 😉 ja pre muza darceky este nemam sme sa dohodli ze si kupime sami bo kazdy mame iny vkus na vsetko 😀 ja dnes varim cinu a ryzu, a malej kuracie s kolienkami a zeleninou na stave.uz vsetko mam navarene. upratane dnes mam jojo v riti 😉 to bude muz kukat ked dojde zas si bude mysliet ze som chora ked upratujem 😀

jenie123
13. dec 2011

@basa23 teda ty si sikula.. Ja nemam este nic.. ☹ to naozaj uz mate stromcek.. Zavidim.. Aj ja by som uz chcela, len sa bojim, ze ho mala bude tahat a nakoniec na nu spadne.. Manzel mi vzdy urobi na vianoce velke prekvapenie.. 🙂 minuly rok som dostala telefon, skoro som odpadla.. Tento rok sme si povedali, ze bude skromnejsi.. Tak som zvedava co mi kupi.. 🙂 on ale po obchodoch nebeha.. Ked tak nieco objedna z netu..

angie267
13. dec 2011

@jenie123 ja dnes nevarim este mam v chladnicke rezne neuprazene tak k tomu spravim trochu ryze a hotovo aj tak idem do Metra ked dojde mm z roboty bude s malou a ja vypadnem. A pre Nicolku som mala tiez este slep. vyvar napapala sa a isla do hajan. Ja som pre nas objednala darceky z netu pre kazdeho parfem a budeme mat vianoce 😝 tiez ma inak vzdy niecim prekvapil ale tento rok som to takto spravila.
@basa23 no teda ty si aka sikovna 8.40 a ty uz mas aj navarene inak to jojo mi musis pozicat potrebovala by som ho aj ja 😀 😀 😀

jenie123
13. dec 2011

@angie267 mala mi tiez uz spinka.. Dala som ju na balkon.. Pre nas urobim cestoviny s nivovou omackou a tusim urobim aj palacinky.. 🙂 tie ma rada aj mala.. 🙂 jej, ty ides do metra, tak nech prides aj s kuchynkou.. 🙂

angie267
13. dec 2011

@jenie123 mnam dala by som si, musis mi napisat ako robis tu nivovu omacku, si mi narobila chute. No som zvedava ci ju budu mat, stavujem na to ale ked to nevyjde nemam plan B 😒 ja som tiez urobila ryzu, vyprazila rezne ovesala pradlo mam mrte prania a este viac zehlenia 😠 😠 na toto som strasna lajdacka 😝 😝
a my stromcek vesame bud 23tieho vecer alebo 24 rano 🙂

basa23
13. dec 2011

@jenie123 aj ja som sa bala ze ho bude tahat ale v pohode sem tam sa ho chyti ale inak nie.skor sa ho boji 😀 ale stale chodi zamnou a musim zapinat na nom svetla ked ho vypne dojde zamnou a zas musim ho zapnut.a tak to vzdy pekne darceky dostanes, le nmna ani nic nenapada co by som chcela.chcem rifle ale to muz nevie kupit.mi vzdy dostaneme peniaze aj od rodicov a sami si kupujeme
@angie267 coo ty chces 😀 ved ty uz mas cely dom upratany na vianoce ja som sa len ted rozhybala ze nieco uz zacnem robit.ty jojo nepotrebujes 😀

jenie123
13. dec 2011

@angie267 ja robim nivovu omacku takto : do hrnca nalejem smotanu na varenie, do nej nastruham nivu, eidam, ked tak syr v crievku a cakam az sa to vsetko rozpusti, pridam sol, korenie a bazalku alebo oregano a hotovo.. Ale dnes som mala nejaky divny eidam.. Vobec sa nechcel rozpustit.. Musela som ho rozmyxovat.. Nemusis ju nicim zahustovat.. Syr ti omacku dostatocne zahusti.. 🙂 ja som si pozehlila.. Dnes mala spala 3hodinky, dokonca som stihla pozasivat.. Uz ma veci cakali od leta, co sa mi do toho nechcelo.. A urobila som aj paradajkovu polievku.. Uz som ju dlho nemala..
@basa23 my budeme tiez s tymi svetlami vymyslat.. Budu musiet byt asi nonstop zapnute.. 🙂 oblecenie mi uz tiez nekupuje.. Sem tam som od neho dostala spodne pradlo, ale inak nic take.. Uvidim, ne ham sa prekvapit.. 🙂
baby teda, vy uz takto upratujete.. To sa musim zacat hanbit.. Ja este nic.. ☹

basa23
13. dec 2011

@jenie123 aaale ved mas este cas upratovat.to ja som dnes mala taky den to dlho nebyva 😀 aj mne dnes spala opica 3 hodky.mnam ta nivova omacka vyzera dobre niekedy vyskusam 😉 konecne mame atmosferu vianoc aspon doma ked vonku bolo dnes cez den ako na jar 😒

znamia
13. dec 2011

@basa23
@jenie123
@angie267
mam PRAAAACKU! 😀 😀 😀
po 5-tich tyzdnoc a 2ch dnoch......

jenie123
13. dec 2011

@znamia jeeeeeeee, super.. Tak nech ti super sluzi a uz bez pokazenia.. 🙂

basa23
13. dec 2011

@znamia jeej no konecne mozes veselo doma prat 😀

jenie123
14. dec 2011

dobre ranko @basa23 @znamia @angie267 Ako ste spinkali? My opat noc o nicom.. Celu noc plakala.. Skocim k doktorke, nech sa na nu pozrie..

basa23
14. dec 2011

@jenie123 dobre ranko jeej tak ste mali zase noc.no som zvedava co doktorka povie.mi docela dobre bola v noci 2 krat hore vypila caj a spala dalej.vstavali sme okolo pol 8.ach musite asi pockat kym vam vidu zubky a potom uz bude snad dobre spinkat.asi ju tie zubky trapia.uvidis co povie doki potom daj vediet.
ozaj baby som zabudla napisat uz 2 a pol dna kakame super , asi jej nerobilo dobre kravske mlieko davam jej umele mlieko a odvtedy kaka dobre snad som to nezakrikla uvidime.

jenie123
14. dec 2011

@basa23 a aj ti chcela to umele? Asi to bolo tym mlieckom.. Ono to kravske mliecko neni najvhodnejsie pre nasim krpcov.. Tak boli sme u doktorky.. Uz nam vysli vsetky ocaky.. Ale len ten posledny je len prerezany a doktorka hovorila, ze ju este moze trapit.. Poradil mi co v noci mam s malou robit a pokial do konca roka sa nam spanok nezlepsi, posle nas pre istotu na neurologiu.. Ale inak sa jej Stellka zdala aktivne, zdrave dietatko.. Tak uvidime a dufam, ze to bude len tym ocnym zubkom a potom bude pokoj.. Nechce sa mi tam ist, este stale je tam ten isty lekar, co ma vysetroval, ked som bola ja mala.. A vobec sa mi nepacil.. ☹

angie267
14. dec 2011

ahojte 😉 mala mi ted spi a mna boli straaasne hlava sprosta migrena sa ozvala dlho na seba nenechala cakat 😠 😠 ja som to ani vcera nepozehlila a dnes mi je na nic tak serem na to 😠 mala v noci spinkala celkom dobre 🙂
vcera som bola v tom Metre no naposledy nepacilo sa mi tam a tie ceny to v jednote je lacnejsie 😠 ale tak aspon kuchynku som kupila mali ju aspon ze to ale nebola nikde vystavena tak je to taka kocka v mechu 😝
@znamia super ze ju uz mas mozes prat a prat 😉
@basa23 no ono to mohlo byt aj tym mliekom asi nebolo jej brusko este na neho pripravene a ked ti chce UM tak super ze je problem vyrieseny, tesim sa s tebou 🙂 mas pravdu ze uz mam skoro cely dom upratany len uz to je v stave ze mozem zacat odznovu 😠 😠

angie267
14. dec 2011

@jenie123 dakujem ti za ten recept urcite spravim a mozno aj zajtra 🙂 gratulujem vam k ocakom snad uz bude pokoj a daju Stellke spinkat uz, ti stari doktori to je taka stara skola 😝

basa23
14. dec 2011

@jenie123 hej hej pije mi ho v pohode som sa bala ze ho nebude chcet ale v pohode pije.ach ted som dozdobila medovniky ale nie vsetky uz ma boli chrbat zatjra budem pokracovat.neboj to bude urcite ten ocak, uvidis este ho nema prerezany tak ju trapi.
@angie267 tak do vianoc este casu upraces este raz 😀 ach ani nevrav mna boli uz 5 dni hlava vkuse ficim na ibalgine.ja neviem sa som migreny nemavala.ako to je to boli len hlava pri migrene?bo mna aj oci rezu uz 5 dni vkuse a vyspata som neni to z unavy

jenie123
14. dec 2011

@basa23 aj ja som zdobila medovniky.. 🙂 ostala mi poleva, tak chcem spravit este toto : http://Www.mimibazar.sk/recept.php?id=44392 som zvedava, ci sa mi to podari.. 🙂 ake jej davas mliecko?
@angie267 tak snad to bude ta, ktoru si chcela.. Aj mna dnes boli hlava.. ☹ ak to znava vsetko poupratujes, mozes prist aj k nam.. 🙂