icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

jenie123
21. dec 2011

@basa23 tak to mas rychly obedik.. Stellka mala dnes masko s cestovinou, ale vela tomu nedala.. vyhladne az sa zobudi.. dala som ju dnes do izby spinkat.. a stale vymyslala, tak som odtial odisla a zatvorila dvere a cakala som, ze bude strasny krik a ona nic.. len pocuvat nejake zvuky zvieratiek odtial.. no neviem, ci takto sama zaspi.. ☹ my sme pred chvilkou prisli z vonku, uz aj snehuliaka sme postavili.. mala bola snehom natesena.. aj s detmi z vedlajsieho vchodu sa hrali a nahanali.. no super.. len skoda, ze ten sneh dlho nevydrzi, ma sa oteplit.. ☹

angie267
21. dec 2011

ahojte 🙂 my noc super raz bola hore a spinkala do 6.30 😝 mohla aj dlhsie lebo Simi uz ma prazdniny takze do skoly nevstavame.
@jenie123
@basa23 u nas tiez snezilo no teraz uz sa dost oteplilo takze pocitam ze do vecera ani stopa po snehu nebude. Boli sme vonku malej sa pacilo len stale si davala rukavicky dole a chytala sneh, takze cela bola mokra a rucky ju ozabali. Ja mam navarene zo vcera cinu s ryzou a aj mala to jedla, chcela jest sama takze toho velmi nezjedla koberec sa najedol akurat 😀

angie267
21. dec 2011

@jenie123 aj zaspala teraz sama?

jenie123
21. dec 2011

@angie267 ale kdeze.. ona sa tam len hrala a hrala.. tak som ju pichla do kocika a uspala v nom, ale tentokrat som ju nedala von.. mozno by tam aj zaspala, ale bohvie kedy.. a ja chcem, aby okolo 2 - 3 bola uz hore.. u nas sa tiez koberec dobre naje.. mala sa nechce nechat krmit, tak papa sama a to aj tak potom po nej vyzera.. 🙂

basa23
21. dec 2011

@jenie123 no aj mi sme ted dosli.mala najprv nie moc nadcean zo snehu ale potom sme zacali robit gule snehove a bolo ok.hned si ho zalubila sa valala v snehu a tiez sem robili snehuliaka.mala ted pije mlieko v postielke a zaspava tak idem oddychovat aj ja,
@angie267 no ved prave ma byt teplo takze zachvilu je sneh prec 😒 uvidime ale hlasili dnes ze maju byt biele vianoce tak mozno aspon an vianoce nasnezi

angie267
21. dec 2011

@jenie123 opica ta tvoja mala 😉 ja sa teraz snazim zmyvat zem na poschodi a to je hotova katastrofa mala mi tu stale chodi a vsetko mi rozhadzuje co vidi, uz ma poraza z toho 😠 😠 takto to nespravim ani do pol noci..... 😠
@basa23 u nas uz prsi teraz a vlastne uz od obeda takze ja uz ani neverim ze budu biele vianoce.
Uz mate vsetky stromcek ozdobeny? Ja sa chystam zajtra ale mam z toho obavy mala ho urcite okamzite oskalpuje 😝

jenie123
21. dec 2011

@basa23 no super, tak sa Vivi sniezik paci.. nasa sa v nom nevalala.. ale aj to pride.. 🙂
@angie267 je to opica.. 🙂 to ti verim, ja si vobec neviem predstavit nieco pri nej robit.. uz mame stromcek, v sobotu sme stavali.. Stellka k nemu stale chodi a dotyka sa svetielok, dava gule dole.. este dobre, ze som nan nedala salonky.. uz by tam nebola ani jedna.. 🙂

angie267
21. dec 2011

@jenie123 no som zvedava na tu nasu opicu co s tym bude robit, ani ja nedavam salonky a to uz par rokov mne sa to ani na tom stromceku nepaci ale spomienky z detstva mam na tie salonky krasne ked sme kradli zo stromceka 😀 😀 teraz uz Nici spinka a ja cakam na kamaratku ma mi prist zafarbit vlasy kozmeticku som si uz dnes vybavila a zajtra by mi mala prist sesterka spravit gel. nechty a vianoce mozu prist 😅 😅

jenie123
21. dec 2011

@angie267 teda, ty budeš aká kocka na Vianoce🙂 nebudes nahodou vianocny darcek pre manzela 🙂 ? ja som si dnes kupila farbu na vlasy, tak bude zo mna opat blondinka.. 🙂 Manžel išiel malu uspať už pred pol hodinkou a akosi sa nevracia.. asi zaspal alebo mu mala skace po hlave 🙂 ani mi nedavame salonky na stromček, ale ako spomienka super.. vždy sme všetko vyjedli a obal nechali na stromčeku.. 🙂

basa23
22. dec 2011

dobre ranko kocky. aku ste mali noc?mi docela ok bola prvykrat hore nieco po pol 5 ale do pol 6 len vymyslala.normalne uz po pol 5 stala v postielke ze chce vstavat.no hruza ale tak pospala do 7 15.
@jenie123 no to pride sa tak vyvavala Stellka 😀 dugam ze ste spali dobre
@angie267 noo mi uz mame stromcek ozdobeny uz dlho 😉 ale nieee neboj ani mala nic sem tam nieco zhodi ale to tak raz za 3 dni.tiez som sa bala a ok.vcera vecer zas davali ze budu biele vianoce tak uvidime snad hej

matkaasebko
22. dec 2011

caute baby, musim sa vam postazovat, na tu moju svokru : Sebko si robil svoje medovnicky aj si vyvalkal aj vykrojil dali sme to upiect a chcela som to odlozit na pamiatku a henta mi to vyhodila vraj jej to na plechu zavadzalo...a nebola schopna mi povedat prepac tak sa od vcera nebavime...
a to krpan dostal este aj sople a uz ich ma aj zelene tak asik pojdeme zajtra kuk k doktorke pre istotu a v noci sme museli davat sirup od bolesti co sme mali 2x nevysvetlitelny zachvat placu ale taky ze nam trval 1,5 hodiny...a iba prsty v ustach a au au au...

jenie123
22. dec 2011

ahojte kocky.. Konecne som si nasla cas sem skocit.. Dnes sme pobehali po obchodoch, po navstevach.. Konecne som teraz dozehlila a o chvilku pride Stellka od svokry..
@basa23 krasnu noc ste mali.. My sme mali noc o nicom, opat bola stale hore.. Asi to bola nahoda, ze tie 2 noci pekne spala..
@matkaasebko jaaaaaaaj, svokra.. ☹ to ti naozaj vyhodila a ani sa neospravedlnila.. To by som si v zivote neopovazila vyhodit nieco co neni moje a hlavne bez opytania.. Byt nou, uz by som robila druhe cesto, nech si mali urobi nove medovnicky.. Uz malemu vysli ocaky? Ze by ho trapili? Nas potrapili 2 mesiace.. Budievala sa s placom a boli sme nonstop v noci hore a ficali sme na nurofene..

basa23
23. dec 2011

ahojte kocky konecne som tu odrana upratujeme chystame salat,zachvilu musim este ist na postu a nieco dokupit do tesca neska tu ani jedna nieste tak ja padam tiez.stastneeeee a veseleeee prajem babule 😀
@znamia
@jenie123
@angie267

basa23
23. dec 2011

@matkaasebko jaaj svokra 😠 chudatko malinky asi ho zubky trapia alebo nieco ine zistila doktorka?stastne a veseleeee 😀

angie267
23. dec 2011

cavte baby 😉 az teraz sem sa sem dostala po dvoch dnoch, u nas pripravy vrcholia, kapustnica uvarena, stromcek ozdobeny, vsetci sa tesime na zajtra robim po celom dome jak fredka ale zajtra budem cely den lochnit 😀 😀 😀 😀 a nic nerobit, urobim foto stromceka a hodim sem 🙂 🙂 a zajtra budem mat cas tak si vas docitam co ste popisali kym som tu nebola 😝
@basa23
@jenie123

angie267
23. dec 2011

@basa23 dakujem za prianie 🙂 tak isto tebe a tvojej rodinke prajem nadherne vianoce 😵 😵

jenie123
23. dec 2011

ahojte kocky.. Ani ja nestiham.. Mala v noci strasne zle spala, uz od rana bola uplakana.. ☹ ja tiez od rana makam, upratujem, vypekam.. Az teraz som si sadla..
@angie267 vyfot.. Aj ja by som mala vyfotit.. 🙂
@basa23 dakujeme a tiez prajeme krasne a vesela vianoce.. 🙂

znamia
23. dec 2011

@jenie123
@angie267
@basa23
vam vsetkym zdrave a stastne vianoce 😵 😵 😵
a vdaka za priania!
a aj ja by som mala makat a vypekat a upratovat, ale neda sa 😅
noc sme mali hroznu a rano tiez. mia a ja sme boli u nasich a v obchodoch, zaspala v aute a spala 1,5h!!!! dospavala noc a vcerajsi popoludnajsi 20 minutovy "spanok". tak som navarila obed a dokoncila zakusky, a na moment presne sa zobudila 🙂
a potom sme sa boli s kamosmi a kamoskami sankovat a 'snehovat' na zvysok popoludnia. a nas tato teraz odisiel a tak aj tak nic nestihnem, tak sa aspon nejdem stresovat 😀

basa23
23. dec 2011

@jenie123 ach chudatko co ju zas trapia zubky 😒 som sa tesila ze konecne pekne spinka.
@angie267 och ved ty uz upratuje s 2 tyzdne uz si daj pauzu nech muz pokracuje 😀
@znamia jeej zavidim sneh aj ja chceeeem 😀 jezis 20 minut ti len spala och no mas to pestre ani cez den ti enda oddych 😀

angie267
23. dec 2011

@basa23 uz nic nerobim, vsetko spravene a vianoce mozu prist 😵
@znamia sneh vam zavidim teraz aj ja, aj ked ho nejako nemusim ale na vianoce by som chcela, ale tu u nas asi tazko vonku prsi, takze nebudu biele ako kazdy rok 😠 😠
a mas to s malou teda tiez pestre ako Janka veru vam nezavidim, aj Nici je sice dost aktivna ale aspon sa vyspim aj ked sa tiez niekedy casto budi, ale da sa to v pohode vydrzat, takze sa nestazujem. A ta sankovacka to mozeme len snivat.
@jenie123 uz mas vsetko pripravene, uz na to kasli a oddychuj 😉

angie267
23. dec 2011

a pripajam foto stromceka 😵 😵 😵

angie267
23. dec 2011

a este som zabudla stromcek ozdoboval mm so Simonkou takze je to ich praca 🙂

znamia
23. dec 2011

@angie267 krasny 🙂 nas bude na stole a priviazany o strop a s plastovymi a inymi nerozbitnymi ozdobami 😅 a bez stoliciek nablizku co dokaze preniest... 😝

angie267
23. dec 2011

@znamia to moze byt zaujimave a tiez pekne, hod foto ako to vyzera v reali 🙂 tiez mam vsetko nerozbitne, ale dnes som ho vesala iba asi 10 krat co pooberala 😝 😝

jenie123
23. dec 2011

@angie267 krasny stromcek.. 🙂 vydaril sa im.. Ja som si ho ozdobovala sama.. 🙂 ja som sa uz na vsetko ostatne vykaslala.. Uz nic nerobim.. A uz sa mi ani nic nechce.. Ideme vianocovat..
@znamia ja som tiez rozmyslala, ze by sme dali stromcek na stolik.. Aby ho mala netahala, ale uz si zvykla a sem tam si oberie gulu alebo anjelika a hotovo.. Inak si ho ani nevsimne.. Aj my mame nerozbitne ozdoby.. Raz sme boli u kamosky a vtedy este neboli taketo plastove gule a ich maly prisiel k stromceku, chytil gulu a odhryzol si, rychlo utekali na pohotovost..
@basa23 uz by to zubky nemali byt, ved jej uz ocne vsetky vysli a na dalsie stolicky dufam, ze mame chvilku cas. Teraz manzel uspava malu a stale mu tam place.. Pocitam, ze o chvilku sa zjavia medzi dvermi
Dnes som piekla tvarohove kolaciky, unas saim hovori svadobne a musim sa vam pochvalit.. Aj sa mi vydarili.. Inak baby co budete mat zajtra na stedrovecernu veceru?

katka.t
23. dec 2011

Ahoj janie123, na veceru budeme mat klasiku, sosovicova polievka, rybku a salatik. A vy?

katka.t
23. dec 2011

PRAJEM VAM STASTNE A VESELE VIANOCE!!!

katka.t
23. dec 2011

@angie267 pekny stromcek

katka.t
23. dec 2011

@matkaasebko no ta svokra nech sa hambi.
Aj nam ide teraz posledna stolicka, aj my sa trapime.

basa23
23. dec 2011

@angie267 jeeej krasny mate stromcek.pekne ozdobili fakt krasny 😉
@katka.t aj tebe stastne a vesele vianoce 😉
@jenie123 mi klasika rybku a salat.len neviem co malej ci jej dat rybu alebo nie.ale asi dam ale ju velmi pod mikroskopom pozrem rozoberem na franforce ci tam neni kost 😀