Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
ahojte 😉 nase noci sa akosi zhorsuju, dost casto sa budi a pyta cajik, zase rano vstala cela mokra 😠
@jenie123 juj to si ani neviem predstavit zabit vlastnu mamu, drogy su svinstvo a velke, trosku to poznam mam bratanca ktory je v tom tiez, on tvrdi ze len mariska ale urcite je toho viac, neverim mu, tiez uz pokradol vsetko co sa dalo, popredal zlato, kradol peniaze, musel navsevovat sudom nariadeneho psychologa, ale neviem ci to pomohlo no teraz to je lepsie trosku. To je strasna tragedia co sa stalo. Take svinstva by ani existovat nemali 😠 😠
@basa23 bolo to malo ale lepsie ako teraz, no ja len dufam, ze ked zacnem pracovat tak to dam dole. A uz pomaly musim zacat riesit robotu a opatrovanie malej, lebo marec, april by som chcela uz zarezavat.
@znamia tiez si dost pribrala ja tak podobne. Jeeeej krasny budete mat vylet, hned by som isla, len my zo zapadu Tatry mame strasne daleko. my ideme dnes do plavarne sa trosku s detmi vyjasit 😅
@jenie123 ale tak uz ste mali lepsiu noc.joj zavidim len si peken uzite chatu mozno tam sa Stellka zas nauci lepsie spinkat.jezis normalne mam zimomriavky,drogy su svina poznam to z okolia.ach huda zena, a syn ma posraty cely zivot.sam so zato moze 😠
@angie267 a nema velke plienky?lebo aj mi minule v tescu nemyli jej velkost tak sme kupili väcsie a tiez sa mi precikavala.aj mne v noci ta opica vstava a pyta cajik.jeej ty uz sa chystas do prace, o ja som zatial rada ze este mam cas do prace nechce sa mi tam vratit 😠
@angie267 je to strasne co sa to deje.. Ked uz sa nemozes spolahnut na vlastnu rodinu a caka ta aj od nej podpasovka.. Ty uz chces ist do prace? S kym bude Nici?
@basa23 uz som skoro pobalena.. 🙂 a uz sa na nu moc tesim.. Ja sa nemam kam vratit do prace, budem si musiet nieco najst, co u nas bude asi trosku problem.. No uvidime..
@basa23 nema velke plienky mam Pampersky 4 a s tymi asi aj skoncime. Jo chystam sa skor kvoli financiam 😒
@jenie123 len si pekne uzivajte na chate tiez by som nejaky taky relax brala, len neviem ci to je relax ale skor vypadnutie z domu. Este neviem s kym bude Nici, cakame s muzom ze svokra ale to skor nie ako ano a to je na dochodku, ked nie tak si najdem pani na dochodku, kamoska ide teraz 2.1. uz do roboty a to ma maly 10 mes. tiez si nasla dochodkynu. Ja robotu nastastie mam.
@angie267 jasne aj tak sa to da riesit, nejakou pani na strazenie.. Ale inak aj svokra by ti mohla, ked je na dochodku.. U nas nema ani kto.. Vsetci maju do dochodku daleko.. ☹ ked tak by sa dalo, ze by som malu dala skor do skolky.. U nas beru aj od 2 rokov, len nemoze mat plienky.. Alebo by sme to mozno riesili cez draheho tetu, ona robi v skolke ucitelku a u nich su deticky aj s plienkami.. Len by sme ju museli vozit do vedlajsej dediny..
@jenie123 super tak si len uzi tu chatu,to veri mez sa tesis to aj ja by som sa 😀 ale snad nieco najdes skor asi po znamostiach 😉
@angie267 hej aj mi mame 4.ale minule som jej kupila 5 bo 4 nemali no hruza jak jej boli velke.a tak to chapem kvoli financiam v dnesnej dobe je to hruza jak je vsetko drahe
ahojte 🙂
@basa23
@jenie123 az teraz som sa sem dostala, dnes mam den blbec, od rana sa mi nic nechce ani som nic nespravila okrem obedneho spanku dobre 3 hodinky aj s malou 😝 som zvedava co budem robit v noci.
Vcera sme boli plavat a bolo dobre vidiet ze sme vysli z cviku. Zajtra musim trosku viac uz barak vygrajbat lebo uz tu poriadny bordel 😠
@basa23 gratulujem k vasej prespatej noci, my sme tusim tiez mali uz jednu taku ale to uz bolo davno.
@jenie123 ach to je uz na slaktrafenie tie vase noci, aj nasa zacala horsie spavat, tuto noc bola hore ked som napocitala 5 krat co je tiez dost, len ona sa budi na cajik a ked jej dam cucnut tak spi vacsinou dalej, takze sa to da zvladat.
dobre ranko
@angie267 mi sme tiez doma dojdu k nam znamy.och som zvedava ci sa vivi na silvestra zobudi o pol noci minuly rok sa zobudila, a potom nie a nie spat.mi sme chceli ist na chatu ale sme sa neskoro spamätali vse obsadene 😒 no mi sme dnes pospali do 8 15 ale o 4,5,6 pila caj ale pak spala dalej 😀 zaazrak 😉
Baby vsetkym Vam prajem krasneho Silvestra a Stastny Novy rok aby sa Vam a Vasim detickam darilo co najlepsie 🙂 🙂 🙂
@basa23 ahoj v Novom roku 🙂 ako ste to prezili so spankom? Nasa bola do pol noci asi dva krat hore ale pol noc prespala, nezobudila sa na moje pocudovanie. My sme pozerali telku no strasna nuda co ti poviem.
Inak ani u nas sa nepojedlo nic zo suchych kolacov priznam sa ani ja som ani jeden nezjedla. Ides na tu dietu natvrdo ako citam, ja nie len tak pomaly lebo ako poznam nemam pevnu volu, akurat vyradim vsetko sladke zacnem pit caj od bilinkarky vraj pomaha na chudnutie a po 5tej vecer nepapat 😝 no skusim to vydrzat a uvidim co z toho bude 😝
@angie267 ahoooj v Novom roku 😉 mi v pohode mala sa prvykrat zobudila o 2 15.ale ja som brutal nevyspata isla som sice o 1 ale az o 3 som zaspala bo navsteva tu bola do 3 s muzom ja som sla spat som srala na nich 😀 a uz o pol 7 hore.tak ted som dala malu spat tak idem aj ja ale pochybujem ze zaspim.och ja som tiez nezjedla ani jeden kolac,sice jeden suseda robila roladu s mascarpone a malinami,tak to som si dala ina ksom tlacila cesnakove jednohubky och zajtra sa postavim na vahu ma picne.ale idem nato tvrdo.jej super mas taky caj ja som videla ze predavaju neake na chudnutie caje si chcem tiez kupit.manzel ten bol doted zeleny mu bolo zle jak konovi vcera slopali hrusku bleee 😝 ale som rada ze je za nami silvester pre mna uz enni ponocovanie 😀
ahojte baby, hlasim sa z chaty.. Prave som spucovala druhu loksu s kapustou a pecienkou.. Takze o obzerstve viem svoje.. Co sme tu uz som mala dva krat cemer.. Ked sa vratime domov nastane u nas ocistna kura.. 🙂 budeme jest mrkvu s hraskom.. 🙂 mala tu celkom fajn spinka.. Cez den ju musim budit, lebo by spala aj 4 hodiny.. V noci spjnka celkom fajn, zaspava v kociku vonku a az okolo 3, 4 nadranom si ju beriem do chaty.. Ale je dost uplakana cez den.. ☹
@basa23 krasna noc, tak nech vam uz take zostanu..
@angie267 aj my sme boli tu na myjave na plavarni a detsky bazen bol super teply.. 🙂 ale akosi sa Stellka nechcela potapat.. Tak sme ju prekabatili.. 🙂
a prajem Vam krasny a spokojny novy rok a poslusne deticky a manzelikov.. 🙂
@jenie123 super ze ti tam lepsie spinka snad jej to vydrzi uz aj domou.vau to ti tolko spi cez den mne ta opica zacala strasne malo spat cez den.aaale co ved papaj ty si to mozes dovolit 😀 ja dens bastim nech si robim zasoby od zajtra koniec 😒 dakujem aj tebe krasny novy rok,co najviac zdravicka rodinke 😉
ahojte kocky ja som dnes uz na nervy.vivi ma od rana zachvaty ma ide porazit.ted som si uz musela dat ibalgin.och jaka som hladna.rano som mala jeden pukanc.chleba a na obed trochu ryze s kur.mäsom.dnes som zbadala ze vivi vysla dalsia stolicka uz je cela vonku az dnes som ju objavila 😉
@jenie123
@angie267
ahojte baby.. Tak uz sme doma.. 🙂 strasne rychlo mi to ubehlo.. Ale tak sa tesim, ze sa konecne vyspim na vlastnej posteli.. 🙂
@basa23 som sa dnes vazila a nepribrala som nic.. Takze ocistna kura sa odklada.. 🙂 drzim palecky s dietou.. Ja som drzala dietu cely zivot.. A sranda je, ze cim dalej jem, tym vobec nepriberiem.. Ono zalezi co jes.. Po mojich skusenostiach, cim menej som jedla, tym pomalsie kila isli dole alebo sa rucicka zastavila.. Daj si 5 krat denne jedlo.. Jedz radsej mensie davky, ale castejsie.. Aby si nebola hladna.. A hlavne sa vyhni sladkostam, tukom, vyprazanym jedlam, chipsom a podobnym nezdravym jedlam a uvidis kila pojdu dole.. Ja som drzala vsetky mozne a nemozne diety.. A ked som ostala tehotna, som si povedala, ze budem zdravo jest a casto a hned isli kila dole.. 🙂
@jenie123 ty sa mas ja som pribrala pol kiga. ale uz oddnes hladujem ale nie jem ale sladke nie,nic vyprazane a tak.ako budem jest len zdrave veci.ach uz ted som hladna som jedla pukancovy chlieb.uz nech su ranajky 😀 och ved ty si taka chuducka aj ja som byvala 4 roky dozadu som mala o 13 kg menej ☹
@basa23 ja viem co je to bojovat s kilami.. Ako dieta sa bola tucko, moj ocino a sestra su dost tucny.. Takze to mam v genom a tak sa snazim nejest nic zakazaneho.. 🙂 i ked sladkeho sa neviem zbavit.. A co Vivi, uz je v pohode? Mala mala zachvaty na chate.. Stale len plakaka a plakala a chcela sa len nosit.. ☹ uz som z nej bola na nervy.. Ktora stolicka vysla vivi? My mame 4 a dufam, ze do 2 rokov mame od zubkov pokoj..
dobre ranko ach baby ja som taka unavena vcera cely den ma bolela hlava 2 ibalginy som si musela dat, a vivina uz 6 15 budicek ma ide picnut kazdy den skorej a skorej vstava 😒
@jenie123 no potom uz nemala zachvaty som zvedava dnes ma z nej picne uz.och ani nevrav mne sa sniva o sladkom 😀 neviem nam vysla uz ta jedna z tych poslednych zubov co zevraj rastu okolo 2 r.uz mame 17 zubov
@angie267 halo stratena zas sa flakas ? 😀

ahojte kocky.. Tak my sme dnes opat u nasich na zabijacke.. Manzel uz isiel na chatu zatopit, zajtra vyrazame my.. Tak sa tesim, ze vypadneme na chatu, len ten spanok malej.. Snad sa zlepsi..
@basa23 tuto noc sme mali lepsiu, ale stale sa prehadzovala a vrtila a fnukala.. Vstavali sme o pol 8.. Ako obycajne.. Ja som mala pred porodom 63kg.. Som pribrala 9 kil a dost skoro som sa dostala na svoju povodnu vahu..
@angie267 to bude asi tym, ze si sa tak strasne snazila pribrat a nic.. Teraz sa ti podarilo.. 🙂 to ti verim, ze ta to stve.. Aj mna by to hnevalo..
@znamia to budete mat krasny vylet.. Potom daj vediet ako ste to zvladli..
jeee baby.. Dnes rano som sa dozvedela, ze moju krajcirku dnes rano zavrazdil jej syn.. Normalne mi z toho bolo na nic.. Ona bola taka super osobka.. Zila so synom sama, vsetko robila len prenho a on v drogovom opojeny ju zabil.. Normalne je cele mesto v soku.. Tak dobre si vychadzali, muz im uz zomrel.. Hotova katastrofa, co dokazu drogy.. ☹☹☹:'(:'(:'(