Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@jenie123 inak k tomu vasmu spanku, vies, ze aj moja nema vela dobrych noci, ale odsledovane mam uz davno, ze ked mame normalne dni - bez navstev na cele popoludnie a ze vacsina dna doma s normalnou rutinou, tak spava lepsie. a po tak stravenych 3ch dnoch, ja som sice na prasky, ale ona prespi noc s vysokou pravdepodobnostou durch s 1x mliekom nadranom alebo vobec. ale postazujem sa, uplynula noc bola katastrofa! sice len 1x hore, ale vstala s revom, este poriadne neprebudena a ani sa jej dotknut a len rev mamiiii a nie a toto kol dokola. a tazky zachvat nervov s hadzanim sa o zem a rykotom. mali sme na poschodi ludi a aby ich nezobudila, tak som ju vytiahla na chodbu a tam 10min tirada na zemi s hadzanim sa o zachodove dvere. no hroza! ani mlieko, len nakoniec zabrala tradicna kacickova pesnicka, ktora zabera jej cely zivot 🙂 ale este sople odsat, tak zase rev, ale uz chcela spat, tak len chvilku mrnkala. a to cez den spala 20min a vecer nechcela spat, tak zalahla az o 21.15, co je tak o hodku neskor, nez normalne. neviem, ci bola taka unavena, ze sa jej zle spalo. ale zvysok noci len na mne prilepena prespala ☹ ja to uz nedavam....
@angie267 svokra odisla o 19.15 odvozom... 😖 a ja som sa vcera rozhodla, ze to postelne pradlo, co mam v 2chikea taskach dam do cistiarne 😅 to sa mi nakopilo za tych 5 tyzdnov bez pracky a teraz v zime to neviem tak dobre susit 😒
@znamia dnes bola mala u mojej maminy, zakazala som jej, aby davala malej cokoladky aj sladkosti a zrazu, mala dnes ukazkovo jedla.. Tak kde bola chyba.. Co ked ja si to ustrazim, horsie je, ze ked je na varovani, tak to nevidim a davaju jej hocico.. Vidis, super napad s exemom, len co ked je svokra zdravotacka a robi v lekarni.. Hned by som mala doma masticky a malu by kontrolovala..
@znamia to hej, ked mame navstevy a hlavne okolo narodenin, vianoc je to katasrofa.. Len co ked ona zle spava aj ked je klasicky den.. Keby sa budila len 4 krat za noc, nic nepoviem.. Len horsie je, ze ona sa budi aj 20 krat a niekedy nespi polku noci.. Joooj Mia, tiez ti dava zabrat.. Normalne nechapem ako ti moze tak malicko spavat cez den.. By som zosedivela..
@jenie123 tak nech kontroluje a kupuje 😉 to uz je jej problem. sladke obsahuje konzervanty a farbiva a tie mozu sposobit tu nespavost a hyperaktivitu. nie cukor ako sa vravi - dalsi dovod preco nie 🙂 ale ja mojej dam sladke, lebo ja jem sladke, ale viem, ze jej dam nieco mini napr. 2 kocky z malej kinder alebo sladke burizony a dost. to moja mama jej vynukuje sustavne nieco 😠 svokra si netrufne, by som na nu zle nepozrela...
@angie267 dakujem.. Uvidime, co nam povie.. Len nech nam nepovie, ze musime vydrzat do 3 rokov.. ☹ i ked najradsej by som bola, kedy sa to zlepsilo same od seba..
@znamia spravne, ved nech kupuje.. Ma jedinu vnucku, tak nech sa stara.. 🙂 aj ja mam strasne rada sladke a vedela som jej dat.. Len nikdy som to neprehanala.. Ved nech si osladi zivot aj Stellus.. Skusime jej tie sladkosti vysadit uplne a mozno sa stane zazrak.. 🙂
dobre ranko kocky no mi sme zas pekne spali celu noc ale budik zas o 6 😠 kazdy den to skracuje
@angie267 och aj ja som dostala v utorok menzes tak ma boli brucho 😒 no vcera zase nechcela vecerat jej vecera mandarinky a kukuricne chrumky 😉 zas odmietla veceru
@jenie123 ani sa nepytam radcej aku ste mali noc, snad nie az moc katastrofalnu.daj potom vediet ak oste dopadli som zvedava.ach zdravotna sestricka tak by mala vediet ze sladke by take male dieta nemalo.ze lentilky nie su cokolada hmmmm 😀
dobre rano 🙂
@basa23
@jenie123
@znamia my noc v celku ok len ten cajik asi 4 krat 😝 uz ju v noci prebalujem aj, co by sme mali mat menej plienok tak my minieme ovela viac, mam pocit, ze nestacim kupovat. Rozmyslam, ze ju skusim nejako odplienkovat 😝
@basa23 asi neni hladna ked odmieta a ked spala super tak to je v pohode.
@jenie123 tiez na teba myslim a som zvedava co povie, my ideme dnes na poradnu, dufam, ze doky tam bude, este aj vonku prsi no super.
@angie267 jej tolko krat az pije cajik.mi tiez miname viac pleinok nech predtym strasne vela pije cez den.ach aj ja chcem odplienkovat ale ani za svet na nocnik.ked prides na napad ako na nocnik daj vediet 😉
@znamia och vy mate teiz budicky my o 6 sice je to neskor ale ach aspon do 7 by mohla potiahnut
@znamia no mas to pestre ked tak v noci vyvadza, aj mne sa Nici zacala hadzat o zem, ale teraz mame chvilu pokoj uz dlhsie sa nehodila tak snad ju to uz preslo. Teraz uz spinka, pacla chudatko so stolicky a musela sa dobre udriet, tooolko plackala.......
@basa23 neviem este ako na to pojdem, ale vraj zabera proste nedat plienku a ponukat kazdu chvilu serbel a mat doma aspon 20 pancuch 😝 za pokus by to stalo, aspon na jeden, dva dni ci sa chyti, neviem uvazujem nad tym a hlavne teraz ked je vonku tak fuuuj aj tak nikam nejdeme aby sme to prerusili. Ale zas moja mama hovori, ze to jej dojde samo, ze ona to pochopi kam cikat a kakat. U Simi to bolo jednoduche, raz sa jej podarilo vycurat a bolo, odvtedy sa pekne pytala a mala malicko nehod.
ahojte kocky..@basa23 @znamia @angie267
tak uz to mame za sebou.. Isli sme tam na pol 8, takze sme malu museli budit. ☹ doktor nam dal thiamin - vitamin B a promethazin - co je sirup.. Celkovo by to malo posobit, ze sa jej upokoji nervovy system a samozrejme s tym B-ckom jej bude viacej chutit.. Ale ze inak je zdrava a dost aktivna.. 🙂 tak uvidime..
@basa23 noc sme mali celkom fajn.. Bola hore do polnoci asi 4 krat a potom som ju pichla k nam a zobudila sa len zopar krat.. Takze v pohode.. Suoer noc.. Tak sa vam to pekne drzi..
@angie267 aj mne sa zda, ze potrebujeme viacej plienok.. Dost casto a vela pije..
kamoska mi pred chvilkou poslala jeden clanok.. Este som to necitala.. https://www.modrykonik.sk/fotoblog/macocha/clan...
@jenie123 esteze si sa trosku ako tak vyspala. Som bola nedockava co vam povedia, tak aspon mas istotu ze je zdravucka, to je najdolezitejsie a ten sirup co vam dal dufam, ze zabere aspon ciastocne.
precitam si ten link, diky 😉 uvidime mozno ju aj ja este necham a skusim tiez az april, len ja chcem ist do roboty a to bude asi trosku potom problem.
baby dnes som sa vybrala s Nici na poradnu a so Simi k zubarke a ani jedna tam nebola na dverach DOVOLENKA skoro ma slak trafil, hodinu sme sa chystali a zbytocne 😠
@angie267 uvidime ci zaberie, ale doktor hovoril, ze je vela takychto deti a ze to prejde.. A ze je problem v tom, ze bola tak dlho kojena (co si myslim, ze nebola za tak dlho, ved kolko mamiciek koji do 3 rokov..), ze ma potrebuje citit a preto sa casto budi, aby sa ubezpecila, ze tam som.. No pekne.. Tak to nahneva, ked sa chystas a nic toho.. A hlavne obe naraz.. Ja som si vcera volala, aby sa nam nestalo, ze tam nebudu.. 🙂 uz sa mi to par krat stalo, ked som chodila na diabetologiu kvoli tehu cukrovke a 2 krat tam neboli, som myslela, ze ma porazi, ked som sa tam trepala zbytocne.. Tak si radsej zavolam.. 🙂
@jenie123 hej aj ja asi pocka mkym bude teplejsie a bude mudrejsia 😀 super ze je vsetko ok.snad uz sa vam polepsi ze pomoze ten vitamin a sirup.budem drzat palce.a aj s rozpapa 😀
@angie267 no by ma piclo.a to ti nedali vediet ked ste mali poradnu ze tam neni?to je ale truba lekarka mne vzdy zavola ked ta mneni ked mame ist k nej na poradnu alebo tak.
@jenie123 tiez sme mali v rodine taky pripad, mojej mami sestra ma dceru a ta nespavala do dvoch rokov od narodenia, ale to doslova. Teta sa volaEla a ona vtedy bola na tom aj psychicky kvoli tomu na tom zle, schudla na 45 kil pri vyske 175cm, takze kost a koza, trpela dlhodobo nechutenstvom, vela krat ju musela zachranka odviest. A po dvoch rokoch akoby utal, mala sa volala Zuzka a potom to vsetko dospaavala zaspala aj na zachode, pri jedle.....aj Ela sa z toho casom dostala, dnes je z nej krasna 18 rocna slecna 🙂
@basa23 no nezavolala som si, poradnu som nemala na termin dohodnutu takze mi nemusela davat vediet, takze moja chyba to bola 😝 😝
ahojte kocky.. @angie267 @basa23
ja som tu uz dlho nebola.. Vcera sme isli poobede ku kamosom a prisli sme domov o pol 2 rano.. Mala u nich spinkala v kociku.. Ked sa zobudila isli sme domov.. Hned zaspala a zobudila sa dnes o pol 9.. Tak to sa nam este nestalo.. 🙂 ale mne dnes bolo cely den zle.. To vino mi nesadlo, cely den ma boli hlava.. Malu si zobrala mamina a nechcela mi ju dnes vratit, ze si ju necha aj na noc, aby sme sa vyspali.. Ale ako mi chyba.. ☹ ☹ na noc bez nej si veru nezvyknem..
jeee baby a dnes mam 31.. 🙂 uz som stara vykopavka.. 🙂 🙂 🙂
@jenie123 jeej tak to ste mali super ze vam tak pekne potiahla nech tak kazdy den mate 😉 ojoj to poznam mna po silvestri bolela hlava z vina a pritom som nemala vela.to ti verim ez ti chyba ale uvidis aspo nsi dobre pospite.ja som ted malu uspala dnes som sama muz ma nocnu aaach hlava mam z nej jaka je zla jak cert 😠 tak si uzite dnesnu noc, neboj u mami je ok Stellka potrebujete trosku vyspnut, len si to uzivaj 😀 aaano videla som na facebooku to si este mladaaaaaaaaaa 😀
inak baby dufam ze tento rok vide stretko !!!!!!
@basa23 potiahla.. Ale asi to bola vynimka.. Urcite sa dobre nevyspim, budem sa stale budit, co budem cakat, ze sa mala zobudi.. My si robime dnes s manzelom romantiku.. Mame pustenu telku a kazdy si klika na svojom notase.. 🙂 🙂 musime sa tento rok stretnut.. Dajme si to ako novorocne predsavzatie.. 🙂

@basa23 do vtedy jej urcite vytravi, ked tak neskoro ide spinkat. Nicolka uz zarezava teraz, ja som dostala menzes a taaaak ma boli brucho, uff.
@jenie123 mrzi ma ta noc a vlastne vsetky, budem velmi rada ak sa to coskoro zmeni, keby som vedela pomoct tak strasne rada pomozem. Som zvedava co teda povedia na tej neurol. Ach tie svokry to kapitola, keby sme ich mali rozoberat je to na dlho, no nastastie ta moja sa tu ukaze tak 2,3krat do mesiaca max. na pol hodinu. Tiez ked tam prideme nevie od dobroty co by tej malej do pusy strcila, najradsej vsetko naraz 😠 😠