Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
dobre ranko holky no mi dnes hroza mala 3 krat hore a stale len cajik,cajik 😉
@angie267 niee nevidela som ale poviem svagrine nech stiahne bo uz som si davno chcela pozret ale ja musim vsetky tie casti kuk bo som nevidela ani jednu 😉 no to aj ja dufam ze konecne tento rok 😉
@jenie123 nooo ten moj ani to ne, on mi radcej da peniaze nech si kupim sama 😀 ako spala mala u mami?som zvedava ci lepsie ako doma ked aj poobede tam pekne spinka tak dlho
ahojte kocky..
@basa23 teda, dufam, ze dnesna noc bola vynimka u Vivi.. I ked ked sa vam rozbehli tie zubky.. Mozno aj tie ju trapili.. My noc v pohode.. S manzelikom sme sa zobudili o pol 9.. Ale v noci sme boli casto hore.. Normalne mi ta mala opicka neskutocne chybala.. Rano som rychlo utekala pre nu.. A tak ma silno objimala.. Zlata bola.. 🙂 spala u mojej sestry.. A hovorila, ze celkom v pohode.. Sice celu noc sa vrtila a dala jej kopanec do hlavy.. Ale inak v pohode.. Sestra potom cele doobedie dospavala.. 🙂 dnes cakame navstevu.. Ma prist mama, sestra, moja starenka so stareckom a svokor s priatelkou.. Svokra na mna akosi zabudla.. 🙂 som zvedava kedy sa ozve.. 🙂 ale po pravde ani mi to nechyba.. 🙂
ahojte 🙂
@basa23
@jenie123 my noc celkom dobre par krat hore na cajik 😝
@basa23 mozno to bolo z tych zubkov. Ten film bol dobry, ale inak je jedno ktoru cast si pozries, kazda ma svoj pribeh a kazda sa odohrava na inom mieste, su tam silne momenty smrti oci na tom nechas 😕
@jenie123 ti verim ze ti chybala, nasa opica este nidy nespala bezomna a ani nikde inde nez doma. Prijemnu oslavu vam prajem 😉
@angie267 dakujem.. Teraz odisla posledna navsteva.. Este prisla kamoska s manzelom a malou.. Tak sa Stellka za bavala.. Teraz manzel uspava malu a ona stale place a place.. Ja som si nasla v telke hriesny tanec.. Tak kukam..
@basa23 ja som taka ista.. Strasne rada pozeram horory, ale len s vankusom po ruke, aby som si mohla zakryvat oci.. 🙂 naposledy sme kukali saw.. Ten posledny.. Bez vankusa by som kukat nemohla.. 🙂
baby ja som to dnes po vyse dvoch rokoch prvy krat dostala.. ☹ uz minuly mesiac mala prist a nastastie sa neukazala a tak som dufala, ze ani teraz nic a prekvapila ma.. 🙂
caute 🙂
@jenie123
@basa23 kde ste kocky 😝 nudna nedela za nami, esteze sa idem zajtra tulat s malou 😀 😀
@basa23 ten nezvratny osud to mozes pozerat to je slabe 😝
@jenie123 dnes som si pozrela ten SAW 7 a to bol brutal, fuj este teraz sa mi zaludok zdviha z toho, bleee ani vecerat asi nubudem, tiez zboznujem horory aj ked sa bojim ale mam tento druh adrenalinu rada 😝 to by @basa23 ani nemohla pozerat 😕 inak ten saw je naozaj pre silne zaludky videla som vsetky ale tato posledna bola tusim najhorsia, davali to aj v 3D to by bola asi dobra haluska 😕
my sme mali tiez vcera navstevu a isla pekne spinkat predpokladam ze aj pekne zaspala, len boli dost hlucni a zobudili ju, tak buntosila do 22.30 a zaspala az so mnou to sa stalo prvy raz ked isla tak neskoro.
@angie267 no konecne som tu a pritom sme boli dnes doam len nie a nei sa sem dostat muz na nocnej tak malu som ted dala spat nemavam uz zapnuty net pred malou lebo stale chce ist na youtube a pustat videa.no tak ten horor co s ipozerala to by som nemohla teda kukat 😒 kam sa idete flakat zajtra?
@znamia men uz aj chybaju vianoce ja mam rada stromcek,kolaciky.moj muz sa vytesuej ze uz mohol dat dole stromcek ten by ho dal uz den po vianociach keby bolo na nom 😠
@basa23 fuj no bolo to nechutne este teraz je mi na grc 😕 ani ja pri malej nemozem byt na PC tiez stale chce pozerat koniky ona miluje koniky 🙂 stromcek sme uz vcera tiez zrusili a vsetko osvetlenie.
Baby dnes som malej merala nozicku a ma 14cm zda sa mi dost. Kolko maju vase deticky? No neviem ci do konca zimy budu malej dobre cizmy.
@angie267 my uz nemame stromcek od 5ho, velmi opadaval... a moja mala pred mesiacom 14,5cm a nosi 22/23 velkost - tolko co kamosiek 2rocne a 3rocne kocky😀
aj mia ma rada koniky, dostala barbie kona a namiesto cesania a obuvania rovno na neho sadla! sme sa smiali, ze ma koniarske geny po tatovi 😀
@basa23 my na you tubepozerame masa i medved, vrelo odporucam, najma
https://www.youtube.com/watch?v=hC18lbsJxLY@znamia tiez ma dost teda velku nozicku, ach ja mam na jar nachystane tenisky 21 az 21,5 asi budu male do kelu ved este pred nedavnom mala 20tku.
Ja mam doma obidve posadnute konami, Simi aj jazdi a tiez sa toci vsetko iba o konoch. Malinka je zlata na tom konikovi 😉 idem kuk ten link
ahojte kocky.. Tak ja som sa az teraz dostala sem.. Akosi nestiham.. Dnes sme boli doobeda na besede a poobede k nam prisiel bratanec s rodinkou, maju o 3 tyzdne mladsiu dcerku od nasej Stellky a neuverite prisla svokra mi gratulovat..
@angie267 no saw 7 bol dobry brutal.. Inak asi vsetky sawky boli hnusne.. Ked som bola tehotna a potom este ked som kojila som si posledne 2 nemohla kuknut, co sa bal drahy, ze mi to neprospeje a potomm ze pri tom pridem o mliecko., 🙂 aj ja som zvedava, kam zajtra razite? My ideme zajtra do Senice s malou a so sestrou.. Ja idem na sono prsnikov a potom sa potulame po meste..
@basa23 my sme tuto noc mali katastrofalnu, ale s tym sme pocitali, kedze sme mali navstevy.. Aj dnes pocitam, ze sa velmi nevyspime.. ☹ rano sme vstavali o 8, nestihli sme ani plavanie., ☹
@znamia aka je Mia podarena na tom konikovi.. 🙂🙂🙂 my mame este stromcek.. Zajtra ho uz nestihnem dat dole, tak mozno v utorok alebo cez vikend.. 🙂
@angie267 vobec netusim kolko meria nozicka.. Zajtra skusim zmerat, ale teraz nosi 20, 21 a 22 cizmicky.. Kazde botky ine cislo.. A ak bude mat nohu po mne, tak bude mat velku labu.. 🙂
ahojte kocky.. @angie267 @basa23 tak sa tu hlasim.. Mala mi spinka a ja som si konecne na chvilku sadla.. Idem si spravit kafco a zacat robit poriadky.. Rano sme isli na to sono.. Mala sa mi v aute pozvracala, nemala som kde zaparkovat, no uz od rana sa nam vsetko kazilo.. Nastastie sono v pohode.. A co sa tyka nasej noci.. Tak od pol 1 sme opat celu noc nespali.. ☹
@jenie123 ja s to uz a hodim, zase jepo 20min hore a uz 3x dnes po...na ☹ ja nic nestiham 😖 s nou sa urcite veci nedaju, najma dnes. uz mi votrela hned z rana zltu propolisovu mast do trika(mala ho len 15min) tak som to rucne drela, kym nevyslo a vzapati, tym myslim okamzite, mi natrela zrkadlo v spalni kremom na ruky 😢
tak som jej po ranajkach zapla spievankovo 2 a mala som aspon tu hodku na upratovanie. a zase je tu bordeeeeel!!!!! 😠
@znamia ty to mas doma vesele.. By ma asi uz porazilo.. Mala v poslednej dobe spava cez den len hodinku a pol.. Ale 20 minut je naozaj malicko.. Teraz ma mala stipe a skace po mne, aby som nepisala a venovala sa jej..
🙂 nastastie vie sasama zahrat v kuchynke.. Takze chvilu si mozem porobit aj pri nej.. Musela som dovarat, akosi uz nie som zvyknuta, aby tak malicko spala.. U nas tiez zaberalo spievankovo, teraz ju to uz akosi nebavi.. ☹ ☹
ahojte kocky konecne som tu nesiel mi net od rana.mi dnes noc ok spala celu noc ale stale o 6 vstavame.jak hodinky.
@jenie123 ach zas ste mali taku otrasnu noc paneboze uz kedy sa vam to konecne upravi.budem sa uz za vas asi modlit 😀 ale nie snad uz zabere ten vitamin a sirup.jej zvracala a uz je dobre?
@znamia jezis mala jaka zlata a kolko vlasov zavidim 😉
@angie267 no ty sa isto este flakas 😉 no moja ma nohu 12 cm haaa aky paradox vahovo ma podla mna dost ako vase opicky male 😉
no dalsia anketa kolko vam meraju?moja ma 86 cm dost nie????
caute 😉
@basa23 uz som tu, uz sa neflakam 😝 boli sme v meste, som bola s malou v banke ach co ta mi tam stvarila kym mi pani povysvetlovala vichor sa im tam prehnal 😝 trosku som pochodila este obchody a bola som na navsteve u kamosky. Aspon vam budu botky dobre, mame teda dobre mi nohane 😀 super ti spinkala az teda na to ranne vstavanie, no mas doma ranne vtaca 😉 premeram teraz ked ju okupsam sama som zvedava.
@znamia no hezky pomaly aj 23 budes kupovat topanky 😝 nejako sa im tie laby rozbehli rast 😀
no mas to vesele teda, aj nasa stale nieco vyvadza mne zas strasne rada upratuje v kredenci povyhadzuje vsetko co sa da, no prejst sa tam neda. Upratujem stale ako diva, kazdy den vysavam a kazdy druhy den umyvam a je to u nas ako v chlieve.
@jenie123 jeziis a co sa stalo ked sa povracala? no pekne vam zacal den. nasa da niekedy aj 3 hodky obedneho spanku ale tak priemer je 1,5 az 2 hodky. zatial stiham vsetko spravit a to sa snazim ked je este hore aby ked bude spat tak aby som si aj ja trosku zdriemla 😝 😝 v poslednej dobe pravidelne 😅
a este som vam zabudla napisat, co sa nam vcera stalo, mala sa pokadila do vane pocas kupania, skoro ma piclo 😝
@angie267 vobec neviem preco.. Svokra mi radila, ze jej mam do mlieka dat trosku medu, ze je to dobre na spanok.. Taketo mliecko vypila aj rano a teraz mi manzel hovoril, ze ked bol maly ho napinalo z medu.. Tak neviem ci je to z toho.. Vobec netusim, ale o pol hodku bola ok, dokonca pila aj papala.. Ze zdriemnut, to sa mi dlho nepodarilo.. Ja som rada, ze vsetko stihnem pokial sa zobudi a na spanok mi neostane.. ☹ ze pokakala, to som sa zasmiala.. Hlavne, ze sa hovori, ze deti do vody nekakaju.. 🙂 asi by to bola velka sranda na plavarni.. 🙂

@jenie123 a mozno nie mozno zabera ten vitamin a ten sirup.ha tak to je teda dobra romantika, moj mu ani romantiku nepozna 😀 ok tak si to pisem na zoznam predsavzati novorocnych 😀