icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

jenie123
29. jan 2012

dobre ranko kocky..@znamia @angie267 @basa23 ako ste spinkali? my klasika.. skoro stale hore.. ☹ tak som super vyspana..
vcera sme boli na oslave narodenin kamosky a jej draheho.. vratili sme sa az o 1 v noci aj s malou, ta mi pekne spinkala v kociku, ale ako sme prisli domov, sa mi dost budila, asi bude spavat na balkone.. 🙂
@angie267 chudatko Nici, musia ju tie zubky trapit.. u nas niekedy aj ten nurofen nepomohol.. som bola stastna ked vysli von.. ktore mate vonku? horne ci spodne? ze vraj najviac bolia horne.. lebo koren siaha pomaly az ku oku a to im dava zabrat.. jasne, ze uska nemusia byt len z vody.. ja som bola ako mala strasne nachylna.. kazdu chvilku som mala zapal a to som sa kupat nechodila.. 🙂
@znamia ja som uz nocne mlieko zrusila.. a uz dlhsie.. ani cajik nedavam, teda mala ani nechce.. aj ja cakam, ze sa troska otepli a uz pojdeme na ostro sa oducat od plienky.. len zatial to nevyzera nijako.. zlata 🙂 , ved naco by sa priznavala.. 🙂
@basa23 ako ste dnes spinkali? dufam, ze napises ako posledne dni, celu noc prespala a vstavala o 8.. 🙂 🙂

basa23
29. jan 2012

ahojte kocky konecne tu cely vikend chodime na navstevy uz miz toho sibe,uz konecne klud 😉 spali sme ok ale uz o 6 hore.tuto noc ale mrncala kazdu chvilku ako vzdy zaspala ale neviem mam pocit ze kvoli kakaniu zas to hnusne kakanie skor nekakanie 😒 zajtra ideme na kramare tak uvidim.
@angie267 och tie zubky, musite vydrzat 😉
@znamia no aj ja sa chystam malu ucit na nocnik jak sa otepli som zvedava nakoko nechce na nom ani sediet 😠
@jenie123 joj to mi je luto, ja uz sa za vas zacnem modlit nech lepsie spinkate 😉 nooo na balkone ti vymrzne od utorka ma prist articky vzduch 😀

znamia
29. jan 2012

@basa23
@jenie123
ahoj, u nas nove len otrasne prechladenie. ani spat v noci nemohla, co jej tak nos tecie. a mliecko pritom ani nespomenula. vecer som jej povedala, ked dopila, ze najblizsie mliecko bude az rano pri telke na jej tulivaku a ono to fungovalo 😅 zobudila sa, pomojkala a potom sa posadila zahlasila milk a stapala do kuchyne 🙂
inak nadhern pocasie, len hrozna kosa aj na slnku. hlasia -23 v noci a to asi tak bude...

angie267
29. jan 2012

@znamia
@jenie123
@basa23 ahojte baby 🙂 Nici trapia stale tie zubky idu jej vrchne jani 😝 takze asi preto sa tak trapi uvidime aka bude tato noc mohla by byt lepsia, ale to chcem asi moc. Musim sa pochvalit Nicol vie povedat ako sa vola a kde byva, taka je zlata pritom 😵 😵 a aj jej slovna zasoba sa posunula ovela viac. Boli sme dnes na prechadzke isli sme k svokrovcom a mala isla pekne sama az k nim a to byvaju dost daleko. S tym nocnikom zacnem aj ja ked sa otepli, mozme zacat spolu vsetky, bude svanda 😀 😀 Ja sa este musim niecom pochvalit schudla som za dva tyzdne 4 kila ani som tomu nemohla uverit s 67 na 63 🙂 🙂 joj taaak sa tesim ale tieto dva dni som to zobrala drasticky, v zaludku mam pavucinu no ked sa dopracujem pod 60 budem sa pekne strazit 😝 😝

jenie123
29. jan 2012

@basa23 ja som si myslela, ze uz mate kakanie v pohode.. Ze vivi pomohlo UM.. Aj nasa ma dost tvrdu stolicu, je to tym kravskym mlieckom.. Budem vam drzat palecky, nech zajtra na vysetreni dobre dopadnete..
@znamia no super, pekne sa ti oducila od nocneho mliecka.. 🙂 nasa este mliecko nevie povedat, ale rano hned vybehne z postele, postavi sa k chladnicke a ukazuje na nu.. 🙂 nech sa rychlo uzdravite..

angie267
29. jan 2012

@znamia no pekne tam mrznete teda. Stopla si to vecerne mliecko? Nasa dostane vecer na spanok a potom tiez na obedny spanok je to u nas ritual. Ja by som zas chcela malu odnaucit v noci pit cajik vela ho pije vzdy ked sa zobudi tak ho pyta, potom sa precikava skoro vzdy ked neprebalim v noci 😒

jenie123
29. jan 2012

@angie267 teda, super.. Gratulejem k zhodenym kileckam.. 🙂 pekne ti to ide.. Nici je hrozna sikula.. Nasa toho vobec vela nenarozprava.. ☹ uz by som chcela, aby sa jej jazyk rozviazal.. Ona aj rozprava, ale stale pouziva svoju japoncinu.. Par vyrazov ma, ale teda nic moc.. Mozme zacat spolu oducat, uz som tiez nad tym rozmyslala.. Tak uz len aby sa oteplilo.. 🙂

angie267
29. jan 2012

@jenie123 dakujem ti 😉 ja sa tiez velmi tesim 🙂 aj Stellka sa rozrozprava az ti to pojde niekedy aj na nervy 😀 😀 Tesim sa na to oducanie uz aby bolo teplejsie a to nas este caka velke ochladenie 😝 😝 bleeee nenavidim zimu 😠 😠

jenie123
29. jan 2012

@angie267 ani ja nemusim zimu a uz vobec nie takuto, bez snehu.. Uz nech je jar a este lepsie leto.. 🙂 vies, ze s uz na to tesim, ked mi uz svojim recnenim polezie na nervy. 🙂 akym sposobom budes chcet malu oducit od plienok?

angie267
29. jan 2012

@jenie123 este neviem, ale asi to vezmem zhurta, jednoducho ju nedam, nachystam vela gatusov, vzdy ked sa pocika ju trosku necham nech ju to troksku postudi, budem ju davat na serbel kazdu chvilu, vynimky bude ked pojdeme von aspon zo zaciatku, ale este musim o tom co to precitat a uvidim 😝

jenie123
29. jan 2012

@angie267 asi tak nejako chcem aj ja.. Uz sa tesim.. To bude zasa prania.. 🙂 nevadi, hlavne ze sa to nase babulky naucia.. A co rucicka? Neboli? Este k tomu tie zubale.. Ma teraz naraz bolesti az az.. ☹

basa23
30. jan 2012

dobre ranko kocky, mi dnes noc ok vstavala 6 30.dnes ideme na tie kramare sa mi nechce ked mame medzi doktorkami vyse hodiny cakanie.ale som zvedava co nam povedia.
@jenie123 mala kakanie doteraz dobre ale tento posledny tyzden je to hruza, horkotazko sa vykaka.som jej dala aj prehanadlo a nic moc nezabralo 😒 dufam ze ste peklne spinkali.
@angie267 nooo to by bolo super mohli by sme zacat spolu oducat od plienok bude sranda 😉 och vy mate tiez noci zlomena rucicka a k tomu zubky 😒 ale vydrzite bude lepsie.no aj vivi sa coraz viac jazyk rozuzlovava.nech uz rozprava 😉 no ja som sa dnes vazila som schudla 3 kg este 2 kg 😉 ale mam pozicany steper ide poctivo svicit
@znamia no vymate zimu som pozerala vcera pocasie strasne ja si to ani predstavit neviem mne staci - 3 a mrznem 😉 no zlatunka jak to pekne zobrala ze az rano mliecko.sikulka slecna mala 😉

jenie123
30. jan 2012

dobre ranko kocky
@basa23 noci mate krasne.. 🙂 tak dnes mate vybavovacky.. tak nech vam to rychlo a hlavne dobre dopadne.. teda aj tebe to chudnutie ide.. super, gratulujem, len tak dalej.. 🙂 my sme spinkali ako obycajne a k tomu sa o 2 rozhodla, ze uz je vyspana a 2 hodinky sme bojovali, nez sme ju presvedcili, ze by mohla este spat..

angie267
30. jan 2012

dobre rano 😉 😉 my noc znova hruza, ale tak vydrzime 😝
@jenie123 rucicka teraz uz v pohode uz sa nestazuje na bolest, len zistila ako to do skla krasne tuka bojime sa aby nerozbila nieco a zas sa nedorezala, opica jedna.
@basa23 tak zase mate s tym kakanim poblem, no nech sa vam to rychlo upravi. Dnes vas cakaju tie kramare, tak nech sa cim skor vybavite a nech je vsetko v poriadku. Tak super sa ti tiez dari chudnut, tesim sa.

jenie123
30. jan 2012

@angie267my sme teraz prisli z centra.. Taka je vonku kosa.. ☹ brrrrrr.. Mala mi teraz zaspala a ja by som mala nieco robit a veru akosi sa mi nechce.. ☹ tak s tou sadrou asi naozaj moze nieco rozbit, najhorsie ze sa moze dorezat.. ☹

znamia
30. jan 2012

@jenie123
@angie267
@basa23
helou 🙂
nasa dalsia zla noc -tolko sopliku, ze sa az dusila, ja som sla pozde spat, pretoze som jej sila ciapky a nakrcniky a ked som konecne sla, tak bobo sa zacal budit este castejsie 😒
davam jej od vcera vecera coryzaliu a imunal a vyzera, ze to bude na nieco dobre - dnes kychla len 3x. zajtra ideme k doki pozriet znovu usko, ci sa doliecilo... a ak uznebude tak split, tak aj do klubu pozriet ostatne deticky.
mala ma dnes uz 4x nakakane, tie vsetky homeopatika jej tiez davaju zabrat. ale snad ju neotravim...
dnes nam tu fest fuka a tak nepojdeme ani do kociku, ale aj tak je krasne 😵
citam, ze vam to s tym chudnutim obom ide perfektne, drzim palce, nech vam to extra rychlo odpadava 🙂
@angie267 som rada, ze nici nema starosti s tou ruckou. susedkina 22m vnucka si v lete tak zlomila. a tiez si na sadru a ten pocit rychlo zvykla. len jej este par tyzdnov po sadre trvalo, kym ju znovu zacala pouzivat. mojej malej tiez nezastane 'klapacka' cele dni 🙄 tak, ze dnes ma uz z nej boli hlava... som rada, ze ta skoro vsetko rozprava, ale tym, ze spi 30minut, tak je to dost namahave pocuvat 😅

znamia
30. jan 2012

moje dieta spalo dnes 15 minut!!! novy rekord 😖 ja uz to nedavam.... a to je chora... ☹

basa23
30. jan 2012

@znamia jooj citam ze zla noc to mi je luto.nech ste skoro zdravy.jemine 15 minut by ma piclo 😒
@angie267 tak tak musite vydrzat 😉 co tebe este lepsie sa dari si pekne dala dole 😉
@jenie123 fu to peken skoro bola vyspata, ale hlavne ze zaspala sice az tak neskoro.ani nehovor strasna zima je ani fajcit sa mi nechce chodit 😉
ni mi sme dopadli mame jest viac vlakniny jedla kde je vlaknina musim kuk na nete co jest, zeleninu,ovocie,kompoty,celoz,pecivo,acidko,nejest banan,cokoladu,vypit min 1 l ha to neviem ako 😒 a civit brusnu rehabilitaciu ze si mam najst na nete netusim ale kde ☹ a plu mesia brat prehanadlo kazde rano 5 ml a biogaia.

angie267
30. jan 2012

@jenie123 my ideme zajtra do mater. centra 😉 ani nehovor kosa je riadna ani som nebola na doobednej vychadzke, len poobede a to som nevydrzala ani hodinu 😝 a ma byt este vacsia zima tento tyzden my sme mali rano - 12 stupnov 😝
@znamia som zvedava ako to bude u nas ked jej ju daju dolu, ale teraz ju pouziva ako predtym, akoby ani sadru nemala, aj nam kazali aby sme s nou cvicili prstami, ale ona cvici sama 😉
tak ani vy ste nespali, a ten spanok, ze 15 min, to ta lutujem, aj mala musi byt umrnkana ked tak malo pospala, ved to sa nestihla dostat ani do hlbokeho spanku. No nech sa z toho sopliku rychlo dostane.
@basa23 no mas co studovat a coho ma vypit 1liter?

znamia
30. jan 2012

@angie267 ze umrkana! ficala v perfektnej naladicke az kym teraz neodpadla 😀 to ja som ko a este ma caka mycka, periem pradlo, tie rozsite veci musim dosit a taaaak by som sla do vane...
@basa23 pekny jedalnicek jej pripravili... moja pije vac, ked je dam na den zo dva rozne napoje do nekvapkajuceho pohara a flase a plus pije z nasich politrakov kedykolvek chce(uz opica ani nerozlieva ked si ich berie zo stola) a este mame plastvy poldecak a tam jej miesam s dzusom vsetky tie homeo. zaspini x poharov, ale pije! 😅 skusala si susene ovocie? ja som malu naucila na hrozienka a brusnice uz snad ked mala 8-9m a teraz tie slivky a marhule. tie by tiez mali pomahat... mia to papa ako sladkosti 🙂

jenie123
30. jan 2012

@znamia ze 15 minut.. ☹ odkial berie tvoja dcerka energiu.. To je strasne malinko.. A spinkavala ti takto uz od narodenia, ci az teraz sa to zmenilo.. Ja som nestastna, ked spinka len hodinku a pol..
@basa23 tak mas co studovat.. Musim sa od teba inspirovat.. Tie cviky by ma zaujimali co su zac.. 🙂
@angie267 skoda, ze tu nemame sneh.. To by bola ina zima.. Takto je len zima a snehu nikde.. ☹ zajtra doobeda asi ani nevytiahneme paty z domu.. 🙂

basa23
30. jan 2012

@angie267 no ani nevrav som studovala na nete co vsetko obdahuje vlakninu ale musim to lepsie nastudovat ale sa mi moc nechce 😒 no mala by vypit najlepsie vodu ja jej nedavam sladke nic len lucku a moc mi nechce.ale snad ju donutim vypit aj vody tolko plus mlieko je uz v tom litri zapocitane.
@znamia no to hej jedalnicek uchvatny 😉 mozem hladat neake recepty.sikulka ze tak pekne pije moja opica sa sem tam este obleje je pravda ze doteraz pila z flasky az ted ju ucim na pohar.noo ja davam vivi len vodu pit tak preto mi nevypije tak vela 😒
@jenie123 noo len som tie cviky na inetrnete nenasla neviem musim zajtra dobre pohladat ale zatial som nic take nenasla ☹ neviem mudry doktor najdete na nete 😠

znamia
30. jan 2012

@jenie123 cely zivot spava 30 minut, ale predtym 3x ako mimi, potom 2x, to da aj teraz, ked mame cestovny den, ale normalne len 1x 30minut ☹ ja neviem, co so sebou, ked spi 1.5h! vsetko robim sprintom, kym spi, resp. nerobim nic, lebo uz som nou znicena 🙂 ako teraz... pradlo vyprane, caka na vyvesenie a ja masa a medved
pozeram 😀
@basa23 aj ja som davala len vodu a pila malinko, tak davam stavy a caje a vodu a niekedy vypije ten liter, aj s mliekom a jogurtom. ale ona pije niekedy len tak deci mlieka 😒

jenie123
31. jan 2012

dobre ranko.. @znamia @basa23 @angie267 ako ste spinkali? nasa celu noc preplakala.. ☹ neviem co ju teraz trapi..
@basa23 aj nasa velmi malinko pila.. zacala som jej vodu miesat so stavami a pije mi uz dobre.. aj vodu pije, ale to len vo vani z poharika, a tam tiez toho vela vypije.. 🙂
@znamia tak to ti naozaj malinko spinka.. ale asi jej to staci.. normalne ta obdivujem, ze to zvladas.. keby nase tak malinko spinkala, ja by som si pri nej neurobila nic a valali by sme sa v spine.. 🙂
@angie267 dufam, ze uz zubky tuto noc Nici netrapili..

basa23
31. jan 2012

dobre ranko
@znamia ona vypije tak 700 ml s mliekom mlieko mi vypije asi tak 300 ml.no uvidim oddnes jej ratam kokovypije presne som zvedava 😉
@jenie123 mne vypila vzdy pekne vodu ale v nemocnici sa naucila na caj.no ale uvidim oddnes ratam som zvedava kolko stiahne 😉 och to mi je luto, ktovie co ju trapi opicku malu.mi sme spali ok ale o 6 hore uz 😉
@angie267 a vy ako este zubky trapia?

jenie123
31. jan 2012

@basa23 ja jej to ani neratam, ale mohla by som tiez urobit maly prieskum.. doobeda zatial vypila 3 dcl.. vcera navecer mi vypila moju vodu a naraz stiahla 3 dcl.. tak som zvedava.. my sme vstavali o 7.. teraz robim ryzovy nakyp, som zvedava, ci mi ho bude mala jest..

basa23
31. jan 2012

@jenie123 no co mala jedla ryzovy nakyp?tomu jedlu som nikdy nevedela prist na chut 😉 ja som dnes robila celozrnne cestoviny s brokolicovou omackou aj muz to jedol som normlane nechapala 😀 ma dietu som zvedava dokedy ju vydrzi drzat 😉 no to ti pekne vypije.vivi dnes vypila zatial 330 ml voda + 150 ml mlieko.ale dnes sa vykakala babyyy normalne ze az po chrbat okakana som kukala jak puk to sa nam uz nestalo ani nepamätam.to asi to prehanadlo na lacno co mame mesiac davat 😒

angie267
31. jan 2012

@basa23
@jenie123
@znamia ahojte baby 🙂 nasa tuto noc nas nechala vyspat konecne, takze super, mohlo by to zostat tak 🙂 boli sme dnes v mater. centre a tam tiez super na pocudovanie Nici nevyvadzala, pekne sa hrajkala 😵
@basa23 no vidis tak sa ti pekne pokadila, to bude asi to prehanadlo 😝 nasa vypije vela tekutin, davam jej cajik alebo stavy, vodu nechce vobec. Ja som dnes varila pecenu rybu, zem. pyre.
@znamia to inak velmi malo spanku ti ta tvoja opica mala da, tiez by sa mi to tazko znasalo......
@jenie123 juuuuj tak znova zla noc, bohvie co Stellku trapilo. Ryzovy nakyp ja zboznujem aj som ho nedavno robila a okrem mna ho nikto nejedol, viac ako polovicu som vyhodila psovi 😠

jenie123
31. jan 2012

@basa23 vyjedla len bielkovu hornu vrstvu a to bolo vsetko.. Ani ja ho nemusim a to som ho zasa vela narobila, manzel ho ma rad a zajtra ho zanesiem k nasim.. Moj tatino ho miluje.. 🙂 zajtra by som aj ja chcela spravit cestoviny, ale asi normalne.. Vies, ze som celozrnne este nejedla.. 🙂 tak super sa vykakala, to bude tym prehanadlom.. 🙂
@angie267 vidis, mohla by som ti poslat.. 🙂 ja ho budem musiet odniest tatkovi, inak by som ho tiez asi vyhodila.. Ale inak ryzu mam moc rada, ale na slano.. 🙂 mnam pecena rybka, by som si dala.. Ja som dnes robila sardinkovu natierku a mala namiesto natierky vyjedala maslo.. 🙂 tak super, ze ste sa lepsie vyspali.. My ideme do centra zajtra.. Len do tej zimy sa mi nebude chciet ist.. ☹

jenie123
1. feb 2012

dobre ranko kocky.. @angie267 @basa23 @znamia ako ste spinkali? my opat klasika, celu noc prefnukala.. musim jej kuknut do pusiny, ci jej tam nejdu tie stolicky.. dnes ideme do centra, ale ked som videla tu zimu, tak by som najradsej ostala pod perinou.. celu noc som prekaslala.. ☹ , citim sa dost nanic.. ale co da sa lezat pri tej mojej opicke..