icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

jenie123
5. feb 2012

ahojte kocky.. Dnes som tu tusim prva.. 🙂 🙂 baby vcera sme nakoniec skoncili na diskoteke.. 🙂 po straaaasne dlhej dobe, ale bolo super, vytancovana, vyblaznena mam opat na par rokov pauzu..🙂 len mamina mi hovorila, ze mala bola v noci stale hore.. Chudatko vobec neviem co jej moze chybat.. ☹
@basa23 my sme vcera mali rozlietany cely den, same navstevy.. A dnes som sa pre zmenu este ani nevyzliekla z pyzama.. 🙂
@znamia tak to mate dobru zimu a veeeela snehu.. U nas na dnes hlasili snehove prehanky a zatial nespadla ani jedinna vlocka.. Si taku fujavicu ani neviem predstavit.. Jeeee to musela byt podarena particka, dve deti s havinom.. Sranda na nich pozerat..

angie267
5. feb 2012

ahojte tak aj ja sa hlasim z tejto mrazivej rise 🙂 inak uz ma tato zima fakt unavuje, neviem sa dockat kedy bude teplo 😝 @znamia no tak ta vasa zima tam fakt oproti nam nema konkurenciu a my tu placeme........ u nas nespadla ani jedna vlocka snehu, ale poviem ti, ze my to vobec nevadi. 😝 @basa23 ty co ako ti je? dufam, ze uz lepsie.
@jenie123 aj ja som bola vcera na babskej jazde a super sme sa zabavili, len zima bolo aj v tom podniku. No vyborne, ze disco.

znamia
5. feb 2012

@jenie123
@angie267
u nas to nevyzera na nejake zlepsenie ohladom pocasia ☹
uz teraz je cez -20, 3. den fuci a teplota nestupla nad -15. mame dobre ustredne kurenie a zvycajne mame v spalnach stiahnute radiatory a miin vypnuty, ale dnes su uz oba naplno. a na zemi miina vysielacka ukazovala 18 stupnov. inokedy by sme uz odpadavali od tepla...
sli sme sa prejst na hodku po lade na druhu stranu s tym vozikom na lyziach, aby bola chranena. fajne si zdriemla, az skoro hodku 🙂 a to vstavala rano o 8.40... ludom, ktori boli dole pri vode na chate, zafukalo cestu, zaveje aj do polky stehien. pustili sa chlapi odhadzovat, ale nakoniec ich prisli zo susednej dediny vybagrovat 😀 nas traktorovy pluh sa k nim nevedel dostat. len tak zavistlivo zirali ako si sil nas vozik paradne po tych zavejoch 😵
joooj, aj ja chcem uz ist niekam von!!! teraz vam straaasne zavidim... musim si nieco z organizovat...

basa23
5. feb 2012

ahojte kocky no konecne tu, uz je mi lepsie ale strasne ma tak dusi ze musim stale kaslat,asi nebudem ani s malou spat v izbe nech ju nebudim
@jenie123 jeej ze disko ja som nebola sto rokov hned by som sla 😉
@znamia jaj sa mi chlpy zjezili teda mate statnu zimu ti poviem 😒 ja uz chcem teplo tato zima ma ubija 😠 ani sneh len zima posli nam neaky sneh 😀
@angie267 citam ze aj ty babska jazda no toto aj ja uz by som nieco take prijala len musim vymysliet s kym 😉

jenie123
6. feb 2012

dobre ranko kocky.. tak ako ste spinkali? my na zaciatku dost zle.. stale len plakala a plakala.. dala som jej nakoniec nurofen a konecne o 10 zaspala.. potom to uz bolo lepsie a vstavali sme 7:45 stale ma v puse prsty a slinta a slinta.. ze by to boli zubky? v pusine nema nic nove a ani to zatial na zubky nevyzera.. no uvidime.. mozno nas prekvapia..
@angie267 teda super, ze babska jazda.. my sme isli aj s chlapmi.. ale nabuduce si tiez urobime len babsku jazdu.. 🙂 no my sme mali v podniku dost teplo a pri tanci sme boli uplne spotene.. 🙂
@znamia tak vy tam mate poriadnu zimu, si ju dobre uzijete.. ten sneh vam ja zavidim.. ale zasa tak vela by nemuselo byt..
@basa23 som rada, ze ti je uz lepsie.. este ten kasel a bude dobre.. ani ja som nebola strasne dlho na disce.. tak sme vyrazili.. 🙂 tiez sme s babami dohadovali, ze nabuduce pojdeme v babskom kruhu.. 🙂

basa23
6. feb 2012

dobre ranko prajem, no ja som dnes vyriadena som zaspala o 3 strasne som sa dusila som nemohla spat,chuda male len sa vrtela jak som kaslala.inak sme spali ok vstavala 6 40.
@jenie123 noo ja si myslim ze to budu zubky,ju uz moze bolet dasienko aj ked este jej nevysli.uvidis zachvilu vas prekvapia zubky.
@znamia
@angie267

jenie123
6. feb 2012

@basa23 juuuj.. ja som tak minule kaslala, po 2 tyzdnoch ma manzel prinutil ist k doktorovi a skoncila som so zapalom priedusiek a antibiotikami.. ☹ nech ti to rychlo prejde..

basa23
6. feb 2012

@jenie123 och ani nestras 😒 ale ja ako nekaslem ze chrchlem,ale take sucho mi ostane v ustach a to ma dusi 😒 mala uz spi idem chlontat caj 😀

znamia
6. feb 2012

ahojte
@basa23 chuda nase, to si viem uplne predstavit, ako ti je nanic. mna tyzden trapili dutiny a este teraz to dospavam... ☹
@jenie123 ta moja slinta cely zivot 🙄 stale nosi vreckovky okolo krku alebo tie satky, co maju fleece z rubovej strany. tie su naj, aspon ich nepreslinta. u nej to je najma kvoli cumlu a tym, ze s nim aj rozprava. vyberam jej ho, ale stale nejaky niekde najde.
mne uz ta vichrica lezie kvalitne na nervy... uz mam regulernu depku ☹ kamoska mi uz nukala jej lieky... ach jaaj!

littlebaby
6. feb 2012

@basa23 ja som to mala ked som cakala maleho bola som v nejakom 27-28 tt a kaslala som mesiac ale tak ma dusilo , ze potom uz kazde zakaslanie bolelo , maly mi niekde tlacil na nejaky nerv a kazdym zakaslanim ked sa mi napli svaly na bruchu to bola strasna bolest, nech ti to ozaj prejde skoro a mne pomohla jazvecia mast som si natierala aj hrdlo aj priedusky

jenie123
6. feb 2012

@basa23 tak to ano.. Ja som dost chrchlala.. 🙂 dufam, ze tuto noc bude lepsie a pekne sa vyspis.. 🙂
@znamia tie cumle su aj u nas.. 🙂 jeden jej zoberiem a o chvilku ma v puse dalsi.. 🙂 ale snazim sa nech si od neho oduci.. Ale ked je nervna, tak jej ho s radostou pichnem, aspon je klud.. 🙂 to ti verim, ze ti to lezie na nervy.. U nas konecne zacalo snezit, tak uvidime ako dlho nam vydrzi.. 🙂

basa23
7. feb 2012

dobre ranko kocky, dnes som uz ako tak spala aj ked som sa dusila ale spala som o nieco dlhsie 😉 opicka vstavala uz o 6 dnes.neviem ale aj tak budem asi musiet ist doktorke ale asi az zajta dnes to nevychadza kvoli muzovi.dnes ma rano tak boli hrdlo ze ani rozpravat nemozem dobre.
@jenie123 dufam ze ste spali aspon troska lepsie.
@littlebaby jemine mesia vkuse, tak to si neviem predstavit.dakujem vyskusam kupit.to maju v lekarni asi ze?
@znamia ja som uz dlho nebola takto chora a nie aby ma hrdlo bolelo tyzden to uz vobec kazdym dnom viac a viac boli 😒
@angie267 a ty ako?Nici ako zubky?
co dnes kocky varite?dajte tipa 😀

jenie123
7. feb 2012

dobre ranko..
@basa23 spinakali sme celkom v pohode.. bola teda asi 10 krat hore, ale to je uz taka pohodicka.. 🙂 my sme vstavali o 6:45 a to som ju este prehovarala a nic, tvarila som sa, ze spim a ta moja opicka mi stale otvarala viecka.. 🙂 som rada, ze ti je uz lepsie a ze si sa lepsie vyspala.. uz od rana pozerame dobu ladovu.. mala v nej nevie odtrhnut oci.. 🙂 my mame este nachystane od vcera bravcove masko v marinade a urobim k tomu pecene zemiaky so slaninkou a tzaziky.. 🙂 mala ma od vcera kuraciu polievku a ryzu s kuriatkom.. este mam v chladnicke sampinony, musim z nich nieco urobit.. asi urobim omacku na cestoviny..
co robievate so sampinonmi?

littlebaby
7. feb 2012

@basa23 nie v lekarni myslim nie ja som nasla na internete nejakeho polovnika co to robi a predava skus google , vela ludi to predava

basa23
7. feb 2012

@jenie123 a tak super ze ste ako tak dobre spali.mnaaam to znie chutne.musim nieco vymyslite co navarit. 😉 ja lubim sampiony len vyprazane inak ich nezjem 😉
@littlebaby ahaa dakujem skusim kuk do googlu 😀

jenie123
7. feb 2012

@basa23 uz som spravila omacku na cestoviny, pridala som sunku, syr, smotanu.. mnaaaaam.. 🙂 vidis, vyprazane sampinony som este nejedla.. 🙂

basa23
7. feb 2012

@jenie123 ja ich strasne zboznujem vyprazane.musim urobit.no mala uz spi idem chlontat,caj paralen a dokolecka 😉

jenie123
7. feb 2012

@basa23 tak nasa sa o 1 zobudila.. zaspala uz o pol 12 a o 1 ma uz vola.. no vela toho nenaspala.. co si nakoniec varila..? ja som teraz este malej urobila zeleninovu omacku.. som zvedava, ci ju bude jest..

angie267
7. feb 2012

@jenie123
@basa23 caute caute 🙂 my sme dobre nespali aj mm sa nam odstahoval z izby, isiel dnes na 16 hodinovu zmenu a potreboval sa trosku vyspat. Dnes som sa flakala s kamoskou sme boli v novom u nas detskom centre vola sa Inkubik a poviem vam ze to je velmi pekne, vela toho na hranie a stoji to iba 1,50 na hodinu aj to len akoze inak tam za tie prachy mozes zostat aj dve hodiny.
Ja som baby dnes nevarila nic, mm nieco spravim na veceru, ja drzim dietu, Nici mala polievku este a Simi chcela parok v rozku. Tiez nemam rada sampiony jedine vyprazane a to tak raz do roka mi staci, takze ti Jani neporadim.
Barbor teba to este stale drzi? Ja sa tiez citim akoby na mna nieco liezlo, tak snad je to len blby pocit a Nici ma ucpaty nos, ale mam pocit, ze sa to zacina zhorsovat.

jenie123
7. feb 2012

@angie267 teda, to ma mrzi, ze ste sa zle vyspali.. Dufam, ze to nici rychlo prejde a nebude chora.. U nas sa neplati nic, dokonca aj cvicenie s detmi mame zadarmo.. Primator si chce u nas asi splhnut.. 🙂 ja tiez moc nemusim sampinony, ale tak k cestovinam alebo na pizze mozem.. 🙂 cez vikend som robila kokosovu polievku, a ostali mi 3 ks, tak som ich chcela vyuzit.. 🙂
@basa23 dnes som myslela na teba a vivi, mala na obed tak tlacila az plakala, co sa nevedela vykakat.. Musim s tym nieco robit.. Doniesla som si od maminy slivkovy kompot, tak jej zajtra dam stavicku, dufam, ze pomoze..

jenie123
8. feb 2012

dobre ranko @angie267 @basa23 @znamia
ako ste spinkali..? my sme mali noc opat celu uplakanu.. zdalo sa mi, ze ju boli brusko.. dnes ideme do centra, ale moc sa mi do tej zimy nechce ist.. manzel mi teraz volal, ze je -11..

angie267
8. feb 2012

dobre rano 😉 nasa spinkala tuto noc vyborne 🙂
@jenie123 to mate velmi dobre ked nic neplatite, to u nas neexistuje, ale to je sukromne tak preto. Uha kokosovu polievku, ty tusim vyvaras aj exoticke jedla, taku som este ani nejedla, ja som skor taka klasicka slov. kuchyna 😝
Tak zasa ste mali uplakanu noc, och mrzi ma to, na to brusko tie slivky by mohli pomoct, aj do jogurtu varene sus. slivky su dobra vec, u nas to vzdy zabralo.

Baby co budete dnes varit, mne mm zahlasil plnene placky, ale taaak sa mi nechcu robit, ale uz to pyta par tyzdnov 😝

angie267
8. feb 2012

@jenie123 my sme mali rano o siedmej - 17,5 stupna brrrrrr. 😠

jenie123
8. feb 2012

@angie267 u nas to ma mesto, tak si to primator moze dovolit.. 🙂 kokosovu polievku ma naucila jedna kamoska z thajska.. 🙂 ja ju nemusim, ale manzel ju ma rad, tak raz za cas ju urobim.. 🙂 ale inak je dobra, trosku pikantna.. mala mi teraz vobec nechce jogurty, tak som jej dala tu stavu z kompotu, tak som zvedava, ci to pomoze.. musim jej tie slivky niekam skryt, aby ich spapala.. som rozmyslala, ze by som spravila palacinky a dala ich do toho cesta.. co myslis? 🙂 a myslis, ze by jej pomohol aj slivkovy lekvar, ci to uz ani nie.. mame domaci, tak by mohol aj on pomoct..
my mame dnes cestoviny so syrovou omackou so sampinonmi.. a rozmyslala som nad tymi palacinkami.. mala ma este vyvar a zeleninovu omacku, ale akosi jej to nevezie.. ona by mohla stale maso.. 🙂

jenie123
8. feb 2012

@angie267 to az tolko.. brrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.. aj idete von? my uz sme nachystane, tak vyrazame do toho centra a musim skocit do potravin, uz doma nic nemame.. 🙂

angie267
8. feb 2012

@jenie123 ano bolo az tolko a dokonca v aute mi ukazovalo az - 18. Nejdeme teraz doobeda von, varim teda uz mam navarene tie placky, pojdeme poobede ukazuje sa, ze bude teplejsie tak dame prechadzku dlhsiu, lebo za posledny tyzden sme skoro vobec neboli a malej to uz chyba. Zabavte sa v centre 😉

angie267
8. feb 2012

@jenie123 aj moja ma rada masko, aj si ho vzdy pekne vypata. Tie cestoviny by som si aj ja mohla spravit teraz pri diete 😝
a musim sa pochvalit mam - 6 kil 😵 😵 este 4 a mam 57kg 😅

basa23
8. feb 2012

ahojte kocky mi sme spali ok teda mala vstavala o pol 7,ale ja som sa stale dusila a hrdlo ani nehovorim ani rozpravat mi nejde 😒 tak som rano sla doktorke mam strasne ze zapalene hrdlo.dala mi ant, plus som si mala kupit nieco na vykasliavanie a pit repikovy caj bleee 😒
@angie267 jeeej gratulujem krasne ti ide to chudnutie ja som dala dole 3 kg a par gramov a neak sa to spomalilo este chcem dat 2 kg na 58 kg a budem spokojna 😉 mi dnes nevarime mala ma slep.polievku a ja spagety a mjuz siel do prace on si nieco kupi 😉 mnaam placky by som si dala muz ich nelubi a sebe sa mi ich nechce robit
@jenie123 chudatko male ktvoie co ju trapi.aj ja by som niekde sla malu uz mrle zeru stale doma ale ked ja som indisponovana 😒 ale dnes je docela ok na slnku tak ju poslem pak ked vstane s muzom von nachvilku.rano bola kosa ale teraz je pekne na slniecku.

angie267
8. feb 2012

@basa23 este ta to nepreslo, teraz po tych atb. sa ti ulavi. Aj ja ti gratulujem ved aj tri kila je teda dost, ja mam teraz 61kg meriam 164cm, takze este musim dat dole, ja mam problem boky a stehna, brucho uz je ok. Placky mam rada aj ja, ale ich teraz jest teda nebudem aj ked pri tom prazeni sa mi az nos krutil ako to vonalo 😒

jenie123
8. feb 2012

@angie267 my sme tak vcera doobeda boli doma a poobede sme boli autom u svokry.. dnes ideme k nasim.. ja mam strasne rada placky, ale tie v rure, kedze vyprazane ja nejem.. a manzel to nemusi, tak ich doma nerobim.. ☹ krasne ti to chudnutie ide.. gratulujem.. ked sa vratite na plavanie, uz bude z teba modelka.. 🙂
@basa23 no pekne, tak nech ti to rychlo prejde.. uz si sa nakaslala dost.. mala mi spinka a mala by som sa rychlo vrhnut na poriadky a chcela som malej urobit nieco na papu, tusim jej urobim cestoviny.. 🙂