icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

angie267
8. feb 2012

@jenie123 tiez teraz nejem vyprazane nic, ale inak mam rada vyprazane jedla. Ide to zatial som na seba pysna, ze sa drzim zatial, dufam, ze mi to aj vydrzi. No zas az tak daleko na tu modelku to urcite nezajde 😀 😀 neviem ci sa vratim uz na to plavanie, kedy zacinate dalsi kurz?

jenie123
8. feb 2012

@angie267 pekne ti to ide.. mozes byt veselo na seba pysna.. a na to, ze si nikdy diety nedrzala, je to super.. a co vsetko robis? aj chodievas cvicit? zacina teraz v nedelu.. prave som navrhovala manzelovi, nech tento kurz vynechame.. z minuleho sme boli len 4 krat.. tak ma to hneva.. stale mala sopliky.. tak, ze by sme si pockali az na ten dalsi.. no este uvidime.. a vy sa teda uz nevratite? to vas uz akoze neuvidime.. ? ☹

angie267
8. feb 2012

necvicim len par brusakov spravim a nic viac na cvicenie som lenivec. Jem len same zdrave veci, vela zeleniny, ovocia. Neviem sa akosi rozhodnut, ale Nicolke sa uz posledne moc nepacilo, nespolupracovala chcela si ist po svojom, to ma na tom odradza.

basa23
8. feb 2012

@angie267 no to dufam lebo uz mam toho dost 😒 ja meriam 168 cm a mam 60 kg.este 2 kg a budem spokojna 😉
@jenie123 aj mne uz mala spi ja idem zalahnut pod duchne a pit ten uchvatny caj 😉

jenie123
8. feb 2012

@angie267 tak to hej.. aj ja sa bojim toho, ze ked teraz vynechame a tento kurz sme tam viacej neboli ako boli, ze uz nebude chciet spolupracovat a urcite potom pojdeme do toho velkeho bazena a tam asi zmrznem.. ☹ ja sa chystam cvicit uz asi rok a este som sa tam nedostala.. musim sa nejako donutit, mne sa uz ani tie brusaky nechcu robit.. ☹
@basa23 vy tu tak preberate vysku, vahu.. tak pridam sem aj ja svoje cisielka.. mam 173cm a 54kg.. ale ja chudnut nepotrebujem, ale zislo by sa mi trosku spevnit.. len sa musim donutit.. tak pekne lezkaj a liec sa, nech si rychlo fit..

angie267
8. feb 2012

@basa23 no nech sa nam to rychlo podari dat dole aby sme boli pekne same so sebou spokojne 😉 a kuriruj sa poctivo a ten caj ti bude coskoro aj chutit 😉
@jenie123 my by sme uz isli uricte do velkeho a to sa mi veru ani nahodou nechce ved s mojou vyskou tam ledva ja by som dociahla a ta voda studena......... mas perfektne miery len si ich pekne drzkaj, to spevnovanie teraz pri chudnuti potrebujem aj ja, len sa dokopat, kamoska ma navadza na Jumpig je to novinka a vyzera to lakavo, je to v Malackach, no pre mna dost drahe, cesta + kazde cvicenie 3 eura, skoda ze niesom onasisova dcera 😝
tu je link na ten Jumping pozrite si to

https://www.youtube.com/watch?v=S3FFU8K6MaY
jenie123
8. feb 2012

@angie267 to vyzera zaujimavo.. ja som skor na aerobic alebo step.. tak je to dost a urcite 2 krat tyzdenne.. ja ani neviem kolko stoji u nas aerobic.. musim zistit a tiez sa tam nejako donutit ist.. normalne nechapem, ale Stellka spinka este stale a uz su to 3 hodinky.. to sa nam uz straaaasne dlho nestalo.. ale uz ju budem musiet zobudit, ved kedy pojde vecer spat.. 🙂

angie267
8. feb 2012

@jenie123 aj mne teraz Nici vstala, ale nespala dlho, nemohla zaspat, pocula som ju dlho len rozpravat, tak neviem kedy zaspala. Aspon si si oddychla trosku kym zabka odfukovala 😉

jenie123
8. feb 2012

@angie267 tak to hej.. Mne mala zaspala este v kociku, ked sme isli z centra.. Len som ju preniesla do ineho kocika a sup na balkon.. 🙂 zaspavanie u Nici sa mi strasne paci, aj kamoska to tak ma s malou.. Aj ja by som chcela.. Musime sa do toho niekedy pustit.. Ideme teraz k mamine a ku kamoske na besedu.. Nech nam cas trosku ubehne.. 🙂

angie267
8. feb 2012

@jenie123 esteze aspon v tom kociku ti pekne spava. Ja som tiez velmi rada, ze to mame takto s tym zaspavanim, pri Simonke som to nepoznala musela som ju vzdy uspavat a to dost dlho a na obed s vysavocom iba zaspala, ona spinkavala lepsie ako Nici ale to uspavanie bolo o hubu 😝
Ja som tiez mala dnes navstevu dve kamaratky s detmi boli u nas tak sa deti vyblaznili. A boli sme aj chvilu vonku no zdalo sa ze je celkom fajn, ale bol to omyl taka kosa tam bola, ach kedy sa to uz skonci, pocula som, ze to bude este velmi dlho trvat a teplo ma byt az v aprili, hovorili v tel. novinach 😠

jenie123
8. feb 2012

@angie267 mozno pri druhom ho naucim takto pekne spavat aj ja.. Ak teda este dajake druhe bude.. Tak ste mali doma veselo.. My sme dnes boli len u maminy a neuveris, mali placky.. 🙂 a aj v rure.. Vypoculi moje chute.. 🙂 uz by mohla tato zima skoncit.. Uz ma to nebavi, keby bol aspon sneh.. Uz nech je teplucko.. Urcite opat nebude jar a hned zacne leto..

jenie123
9. feb 2012

dobre ranko kocky..@angie267 @basa23
ako ste dnes spinkali.. my celkom v pohode.. par krat hore, ale inak nas nechala vyspat.. 🙂 my ideme dnes doobeda ku kamoske, zavolala nas z detskeho kutika co sa tam baby stretavame k nej domov.. pred nedavnom sa nastahovali do noveho domceka, tak to tam ideme pokrstit.. 🙂 co sa dnes chystate varit? vobec neviem.. tusim urobim palacinky..

basa23
9. feb 2012

dobre ranko kocky ako ste spali?mi ok vstavala o pol7.a konecne aj ja som spalaaaaaaa 😀 este ma boli hrdlo ale uz je to o x krat menej konecne 😉 co dnes planujete?ako su natom vase kocky hraju sa este s hrackami co maju?moja uz ani vobec ju nebavia len kuchynka a babiky.tak som jej objednala snoby taky jedalensky kutik a prebalovaci a kupaci komplet to je vsetko v jednom.mala suseda dostala take podobne na vianoce a vivi sa to strasne paci som zvedava ci sa s tym bude aj doma hrat.bo doam sa hraje so vsetkym len nie s hrackami 😒
@jenie123
@angie267

basa23
9. feb 2012

@basa23 haa si ma predbehla 😉 tak to mate super planik 😉 malej uvarim kur.mäsko so zeleninou a zemiakmi.muz ma fasirky a pyre a ja si nieco urobim dietne.mnaam palacinky uz nech schudnem nech si mozem dat palacinku 😉

basa23
9. feb 2012

@jenie123 jeeemine som si odpisala sebe ale chapes nie?

jenie123
9. feb 2012

@basa23 jasne, jasne.. 🙂 🙂 som rada, ze si sa konecne vyspala.. antibiotika urcite zabrali.. nasa sa hra s kuchynkou, s mojim tabletom, s naradim a to je asi vsetko z hraciek.. najradsej sa schovava pod perinou.. 🙂, a samozrejme ma rada sperky, koralky, naramky a podobne veci.. 🙂 babiky ju vobec nebavia.. a v poslednej dobe sa vobec nevie zahrat sama, stale nas k tomu potrebuje.. mala ma od vcera granadirsky pochod..

angie267
9. feb 2012

caute holky 🙂 my sme spali vyborne 🙂 boli sme u kamaratky sa hrat s detmi, tak sa spolu vyjasili su rovnako stare 🙂 ja som dnes nevarila mame placky od vcera a mala to jedla tiez som jej skusila dat a chutilo jej to, tak sa napapala dobre co inak nebyva zvykom 😝
@basa23 super, ze ti je uz lepsie, zabrali uz asi tie atb. este par dni a budes fit 😉 nasa sa celkom zahra s hrackami, ma velmi rada kociky, babiky a teraz sa zacala hravat s legom, ale inak celkovo ma rada male postavicky a rozne hracky mensich velkosti 🙂 ked to kupis hod potom foto som na to zvedava, a nie je to drahe?
@jenie123 konecne si citam ze ste sa vyspali, super, mohlo by to zostat 😉 no vidis tak si si na plackach nakoniec aj pochutila, palacinky by som aj ja si dala, ale co uz dieta je dieta 😝

basa23
9. feb 2012

@jenie123 vivi zas bavia babiky, no este aj lego inak nic opica a pritom tolko toho ma 😉 ani vivi sama sa hraje len ked kaka pritom inak musime byt stale pri nej 😒
@angie267 jee chutili jej placky vie co je dobre tak sa ti pekne napapala 😉 noo je to dost drahe 42 eur potom hodim foto ked to budeme mat mali by sme to mat v piatok uvidime.

angie267
9. feb 2012

@basa23 no je to dost teda drahe, ale co nakoniec neurobime pre tie nase opicky 😵

jenie123
9. feb 2012

@angie267 no super.. kolko bude mat Nici este sadru? u nas je to to iste, hlavne, ze mala je spokojna a ma vsetko.. my sa uz uskromnime.. 🙂
@basa23 aj ja som zvedava, uz sa tesim na fotku.. a neposles nam nejaky link..? 🙂
my sme sa len teraz vratili od tej kamosky.. deti sa tam vyblaznili, vsetci sme sa tam najedli, napili a rychlo domov spat.. 🙂 ja som si dala poharik vareneho vinka a normalne ho mam.. 🙂 tusim si pojdem s malou lahnut.. 🙂

angie267
9. feb 2012

@jenie123 zajtra ideme na kontrolu tak dufam, ze naspat pojdeme uz bez sadry.

jenie123
9. feb 2012

@angie267 super.. tak budem drzat palce, nech vam to daju dole.. ja chcem zbehnut zajtra k doktorke.. mala ma take cudne vyrazky, neviem ako to opisat.. mala 2ks uz od narodenia na nozicke a doktorka hovorila, ze ked bude starsia tak jej to vypalia.. no teraz sa jej to rozliezlo a uz to ma na ritke, pod pazou na rucicke i na telicku a teraz sa jej odjavili take fliaciky ako ekzemy.. zatial jej to mastim excipialom, ale radsej k nej zbehnem, nech sa na nu pozrie..

basa23
9. feb 2012

posielam baby toto som kupila malej ale nie od nej ale od jednej firmy z ba ale je to to iste.
http://hracky.babybazar.sk/baby-opatrovatelske-...
@angie267 idete na kontrolu zajtra tak dufam ze uz bez sadry domou bude mdrzat palce 😉 noo je to drahe ale presne co pre ne neurobime 😉
@jenie123 mnaaam varene vinko by som si dala ale mam ant 😒 tak to ste mali super den mi sem este stale doma este nie som uplne fit niekam ist.

angie267
9. feb 2012

@basa23 vyzera to paradne, no nech sa malej pekne s tym hrajka a ty budes mat chvilku pre seba 😉
dakujem vam baby za palceky, dufam, ze uz pojdeme bez domov 🙂
@jenie123 s tymi vyrazkami radsej teda chod, lebo ekzem je svina, no dufam, ze nic take nemate.

basa23
9. feb 2012

@jenie123 mi sme tiez mali nieco ako ekzem sme boli aj na kramaroch u koznej dala maste a zmizlo ale dost dlho to trvalo kym nam to zmizlo
@angie267 je to krasne ale tie peniaze zato 😒 ale tak sa zahra opicka mala 😉
http://detske-kratasy.babybazar.sk/minnie-krata...
aha baby ake kratasy som nasla som sa do nich zalubila hned jej idem brat vo fialovej a sedej 😀

znamia
9. feb 2012

@basa23
@angie267
@jenie123
ahojte
my sme dnes boli u nasich cely den. brala som malu k doki, lebo aj ona aj ja mame take male vyrazky po rukach. objavia sa a zmiznu o den o dva. mne nevadia, lebo ich mam len v zime, ale chcela som vediet, co s miou. a ona, ze aj ona sama take ma, su od zimy a mala ich zdedila po mne ☹ a nic sa s tym neda robit.
a citam, ze aj tu sa riesili vyrazky - s tym mi mame, zial, uz dost skusenosti... ☹
inak u na je teraz krasne, bielo a relativne teplo, huraaa 😀
idem popozerat co ste tu sem vsetko popridavali 🙂

jenie123
9. feb 2012

@basa23 super to vyzera, vivi bude urcite nadsena.. 🙂 ja uz by som aj brala chvilu byt doma.. Stale niekde behame, domov sa chodime len vyspat.. Zajtra opat vyrazame uz o 9 von, aby sme to vsetko postihali..
@angie267 niektore tie fliaciky ma dost cervene.. Som zvedava, co mi na to povie..
baby uz riesite skolku? U nas sa dava prihlaska rok dopredu.. Takze uz musim podat aj ja, len vobec netusim od kedy ju tam mam dat.. Lebo v juni mi ju nezoberu, jedine az od septembra.. Tak neviem ci ju mam dat skor..

znamia
9. feb 2012

@jenie123 ja davam malu od septembra a snad budem uz vtedy mat pracu...
ach fliaciky a vyrazky! ja som teraz mii domastila licka kortikosteroidovou mastou, lebo jej opat nieco vybehlo a neslo prec. ale nastastie jej stacia len 3 dni... ona je taky ekzemovy typ... rajciny nemoze, teraz posledne asi z tmavej cokolady sa vyhadzala..

jenie123
9. feb 2012

@znamia uz ju chces dat teraz od septembra, ci az buduci rok? Ty si asi na tom podobne ako ja, tiez si musim najskor najst pracu.. Ja som jej to mastila excipialom, aj som rozmyslala, ci jej nedam fenistilove kvapky.. Do zatra to este vydrzime a musime skocit k doktorke.. Aj ste boli na koznom, ci len u detskej?

znamia
9. feb 2012

@jenie123 ona sa 1.x takto vyhadzala minuly rok v januari. najprv nam dala locoid pediatricka ale potom sme sli na kozne, lebo mala vyhadzany chrbatik 3m a neslo to prec. flaky, ktore normalne vyzerali ako take krupicne, ale sem tam jej zcervenali. nesvrbeli ani neboleli. tam nam poradila to iste, do tyzdna boli prec. a od narodenia kupeme v oilate a natierame excipialom 😒 ale kym to nema stale alebo horsie, tak to ide 😉
tento september, jej chyba kolektiv..