Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@jenie123
@angie267
@basa23
helou 🙂
nejako sa mi dnes nechce citat, ale aspon prispejem 😉 docitam nabuduce...
dosla som k zaveru, ze zaludok ma boli z nervov. uz som to mala pred rokmi. vcera rano som vstala bezbolestne a v momente, ked mia zacala jacat, tak mi ho len zovrelo a potom bolest... smutne, ze to mam z vlastneho dietata ☹ ale lepsi sa to. ocividne mi moje telo vravi, ze si musim urobit cas aj bez mii. ta je teraz dost narocna. cez den sa na net nedostane, lebo v momente, ze som pri pc tak je na mne a reve. ale to je teraz pri vsetkom tak. a budicek si presunula z tej 7.30-8.30 na 6.30, stale spi cez den 30 minut a vecer ide spat o +- 20.00. ja to proste uz nedavam ☹
zajtra ma caka navsteva ortopeda v kosiciach, to je vylet na skoro cely den. som zvedava aka bude mala, je to sice len nejaka 1,5h autom, ale neviem ako dlho budem u dokiho. ten sa rad vykecava... on rada cestuje a pojdeme az nieco pred 12tou a tak si snad polovicu cesty schrupne 😉
prajem vam vsetkym pekneho valentinka 😵
@angie267 @basa23 boli sme sa kupat v uhorskom hradisti v aquaparku.. Bolo super.. Mala sa tam vyblaznila.. Len ten spanok.. Tam spala hodinku a naspat 30 minut a teraz sme ju o 20-tej nemohli dostat do postele.. Palacinky mala len Stellka.. My sme mali s manzelom paniny a teraz nam je tazko z toho cesnaku.. ☹ asi sme to prehnali.. 🙂. Ako ste oslavili valentina?
@znamia ja mam tiez nieco podobne, ale zaludok ma neboli.. Mala je teraz akasi urevana, neposlusna, vsetko robi opacne, na truc.. Tak som uz na nervy, potom po nej kricim a bacnem po zadku.. ☹ samozrejme som u nej najhorsia a ked vidi tatina, tak sa k nemu vrhne a uz ku mne nechce ist.. ☹ ale zasa nemozem si nechat od nej skakat po hlave.. Zajtra dobre vybavte., my sme tak boli dnes autom, ale len hodinka cesty a mala vzdy cestu zaspala..
@angie267 vitam 😀 no uz je menej casu 🙂 ale citam vas,tak som aspon trochu v obraze 🙂
dobre ranko kocky ako ste spinkali?no mi budicek 5 50 vcera to bola nahoda 😒 vcera vecer mala mala 38 teplotu snad nebude chora ☹
@jenie123 tak to ste mali krasny den, Stellka si to urcite moc uzila.
@znamia fuu tak to mas tazke to ti verim hlavne ked ti spi len pol hodku za den 😒 skus ju dat rodicom alebo svokrovcom aspo nna den nech si oddychnes potrebujes to 😉
@angie267 nooooooo vcera to bola jaka nahoda dnes si vstala slecinka 5 50!!!!!
dobre ranko..
@basa23 vcera si to odspala a dnes si to vybrala, aby sa mohla skorej hrat.. 🙂 jeeeej, tak snad nebude.. aj kasle alebo ma sopliky? ci len teplotka..?
nam dnes vypinaju elektriku.. ☹ od 8 - 14.. zatial nam ide.. dufam, ze nas zabudnu vypnut.. 🙂 este dobre, ze ideme do centra, tak nam to utecie..
mala si oblubila novu rozpravku, pozrite si ju, je naozaj super.. ja na nu pozeram s malou.. Na vlasku.. 🙂 🙂 🙂
ahojte 😉 my sme sa dobre vyspali, bola len raz hore a potom sa zobudila az na budik o 7mej 😵 😵
@basa23 opica jedna skoro dnes ti vstala asi si povedala " ved ja vam ukazem kedy budem vstavat" a co dnes uz nema teplotu?
@jenie123 no vyborny ste mali vylet, u nas valentin prebehol klasika ruza + pusa a tot vsjo 😝 ja tento sviatok neuznavam nijako extra. S tou eslektrinou ti nezavidim ved potom ani kurit sa vam asi nebude a je to dost hodin, aspon ze vypadnete z domu, zblaznila by som sa doma.
@julianka777 sem tam nam mozes aj nieco napisat, pozeram ze sa snazite otehotniet, takze bude druhe baby?
@znamia s tym zaludkom ti to nezavidim, je pravda ze vsetky tie stresy, nervy sa prenasaju aj na zaludok, ja to poznam moj krsny otec s tymto ma cely zivot problemy, presiel roznymi vysetreniami ktore vzdy nic neodhalili a nakoniec sa zistilo ze to ma psychickeho razu, on to mal v zlom stadiu viackrat sa liecil na psychiatrii v Pezinku. Necchem ta tymto zastrasit, snaz sa to mat pod kontrolou, lebo je to svina ochorenie.
@angie267 ja sa polepsim 🙂 no chceli by sme,ale vyzera to tak,ze zaciatkom zimy pojdem asi naspät do prace..uvidim ako nam to bude vychadzat ked budem mat len tych 190e
@jenie123 no ved to vcesa si pospala dnes buntosila 😉 nie nema soliky nic len teplotu ted mala len 37 ked isla spat tak uvidime.dnes som ju na 20 min uspala o 9 bo bola jak cert len plakala ale pak som ju zobudila som ju dala len nech si schrupne.oj to nezavidim tu elektrinu ale este ze idete prec 😉
@angie267 som sa moc radovala a dnes si to vynahradila ze vstala skoro.opica jedna vstala a krici mama podsem 😀 ale to vis slecinka som ju nechala este hodku nech si tam lezi a caka 😀
jjeej baby dnes dosli tei kratasky,saty a leginky co som jej objednala kraaaaaaaasne 😀
caute baby, ako mate?my sme boli v nemocnici maly dostal pri horucke febrilne krce...najhorsi zazitok v zivote...psychicky som na dne....
@julianka777 ja tiez teraz s rodicovskym klesnem na tych 190, taktiez nam to nebude poriadne vychadzat, ja sa chystam do prace za par mesiacov kvoli financiam 😠 😠 je to hrozne vyzit s rodicovskeho.......
@basa23 tu z konika si objednavala? alebo nove?
@matkaasebko to je hrozne co sa vam stalo, dufam, ze uz je chudatko male v poriadku, ja ani neviem co su to za krce. drzim palce nech je vsetko dobre a uz aby ste sa nemuseli vratit do nemocnice a nech je maly iba zdravucky.
@angie267 no ved aj ja to tak vidim..u nas je super sukromna skolka,vozia deti zadarmo tam aj domov,pekny ceoddeny program...a do 3 rokov to preplaca stat,takze aj usetrime 🙂
@julianka777 to celu sumu mesacnu ti stat zaplati? Ale uz asi rodicovsky nedostanes, predpokladam. No to mate super a este ich aj vyzdvihnu z domu? a naspat potom?
@angie267 podla zakona je to do vysky 230e tu je aj stranka:http://www.docmacko.wbl.sk/ vyzera to byt dobre,chceme sa tam ist popytat 🙂
@angie267 samozrejme nam vypli kurenie., nastastie ju vypli az o 12, ked sme prisli domov do pol 3..
@basa23 je super, ze uz nema teplotu.. Ako je tebe? Uz lepsie? Chudatko, musela byt unavena, ked tak skoro vstavala..
@matkaasebko chudatko male.. Uz je v poriadku? Ja sa toho vzdy bojim, ked ma mala vysoke teploty, aby nedostala krce.. Pri akej teplote ich dostal? Ja by som ani nevedela, co vtedy robit..
@julianka777 to je super, ze mate k dispozicii taku skolku.. Radost ist potom do prace.. Ja sa toho znizenia rodicovskehk tiez obavam.. Isla by som si najradsej niekam privyrobit..
@jenie123 vyzera to byt fajn,aj kamaratka spominala ze jej sestra tam mala syna a ze su aj skvele sestricky
@angie267 nie nie nove ale nato ze je to nove ma super ceny.je to jedna mamicka z mmb ale ma fakt kraaasne veci 😉 davala som link na tie kratase nedavno od nej co som kupila a plno inych veci a fakt krasnych.
@jenie123 ako bolo v centre?mne uz je dobre uz len trochu kaslem ale uz je super len muza zacina boliet hrdlo snad nebude zas on chory 😒
zajtra ideme baby na tanecnu kuknut suseda chodi tak idem ci sa to malej zapaci 😀
@julianka777 super.. Skoda, ze u nas nieco podobne neni.. ☹ a to ze ti vyzdvihnu dieta doma a aj dovezu je super.. My mame skolku kusok od bytu, tak daleko chodit nebudeme, ale bude problem, ci nam ju zoberu.. :'(
@basa23 som rada, ze ti je lepsie.. Este aby to manzelika preslo.. V centre bolo super ako vzdy.. Dnes tam bolo vynimocne viacej chlapcov ako dievcat.. 😉 ale Stellka sa moze kludne zaradit medzi chalanov.. Dokonca i chlapci su kludnejsie nez to nase trestidlo.. Aj Vivi je akcna..? Nasa az az.. 🙂 pozriem si.. 🙂
@basa23 som rada, ze niesme len my z divych vajec.. Ja ked vidim deti pekne sediet a nevymyslat, normalne chvilku zavidim.. 🙂 uvidis, rychlo sa otuka.. Nasa je zvyknuta na deti.. Minimalne 3 krat do tyzdna sa stretavame s mamickami.. A skoro vsetky kamosky maju deti +- v jej veku.. Takze dufam, ze v skolke nebude mat problem.. 🙂
@matkaasebko prepac, ze sa takto pytam, ale ako to prebiehalo pri malom a co ste vsetko robili..? Len aby som vedela ako zareagovat, keby nahodou.. A co mu vlastne bolo, ked mal chudatko taku teplotu..?
dobre ranko kocky.. @basa23 @angie267 @znamia
ako ste spinkali? my taka klasika, asi 10 krat hore.. co dnes varite? mna tak dnes napadlo urobit bryndzove halusky.. manzel ich ma rad, ale ja vobec.. 🙂 a mala bude mat cestoviny.. a chcem si dnes urobit bolonsku omacku.. zajtra budu lasagne.. 🙂
@matkaasebko citala som si tvoj clanok.. normalne som nechapala.. ako vobec taka lekarka moze robit na pohotovosti a vobec sa takto spravat.. si dobra mama, urobila si pre maleho vsetko co si mohla spravit.. ja by som vobec nevedela co robit a asi by som dost spanikarila.. dcerka mala cez 39 teploty a vtedy som si vobec neuvedomila, co sa mohlo stat, keby dostala krce..
@jenie123 ani ja som si to nikdy neuvedomila, pretoze som o tom ani nevedela a ani sme nikdy nemali take vysoke horucky ...toto bolo prvykrat...a dufam ze aj posledny....Ani ja som nevedela co robit...proste robila som len to co mi povedal instinkt...ale triaslo ma ako osiku...este teraz ma trasie...draheho mame na tyzdnovke a ja sa bojim maleho aj osprchovat aby sa to nahodou nezopakovalo...sice viem ze ked je zdravy a sprchujem ho nic sa nemôze stat...ale mam strach...ja ho som teraz 4 dni nekupala...len som mu rit a pipika umyla...tak ma ta doktorka doj.bala...
@matkaasebko asi sa tazko bude z toho dostavat, este ze ta vasa pediatricka podporila.. je strasne co dokaze jedna potvora urobit s clovekom.. aj si pisala riaditelovi? este ma teraz maly teplotky? to nevadi, ked si ho nekupala, umyla si ho tam, kde je najpotrebnejsie a ked ti pride drahy, spolu ho okupete.. aj mu zistili, z coho mal tie teploty?
@jenie123 keby nebolo jej tak neviem kde som...sak ked ma zbadala v akom stave som prisla k nej tak len pozerala...ona ma pozna od malicka bola to moja detska...celu dobu co sme boli v nemocnici som cakala ze bude mat pohotovost...a jak na just nesluzila...az pak v piatok ale to bolo tiez fajn bo sme zacali do toho vsetkeho este aj hnackovat, ale tak nas pekne cez telefon z toho dostala...chystam sa napisat mu len sa neviem k tomu dokopat...ale musim ale napisem az ked bude drahy doma, bo na to treba klud a to pri tomto malom neni...Dufam ze uz teploty nemame...snazim sa mu nemerat lebo zbada teplomer a uz ma panicky strach...tak isto ako ja...ale tak skusam ho furt...teraz mi mal este tyzden stale do tych 37,3 tak ale ja si myslim ze to je relativne v norme, v konecniku a ked je stale v pohybe...ale ak by to nepreslo tak mame doniest moč na kontrolu...teploty mal v ramci virusu.... len 5 dni co horuckoval bolo pre mna nekonecne...
dobre ranko kocky nakoniec sme ostali doma bo u nas strasne snezilo a cesty boli hrozne 😒 tak na buduci stvrtok 😉
@jenie123 mi sme spali ok ale uz o 5 chcela vstavat som nanu zhukla 😀 a spala do 7 😉 mi dnes varime malej slepaciu polievku, muz ma kolienka s gulasom a ja spagety so syrom a kecupom 😉 mnaaam bryndzaky to jea zboznujem ja by som toho zjedla na tony aj cely rok by som ich jedla strasne ich mam rada len sa ich bojim robit este som ich nerobila 😒
@jenie123 no ono u nas statne skolky nechcu brat ked ma plienky...len v tej sukromnej im to je jedno 🙂

@jenie123 mnaaam palacinky hned by som si dala.som ich nejedla ani nepamätam 😉 a kam sa idete kupat?na ten kurz co chodite?
@angie267 nooo dockalaa ale myslim ze to bola nahoda 😀 idem ted lezat mala spi tak idem sa kurilovat.
pekneho valentinnnnaaaaa 😀